Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Поддержка] Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager

Recommended Posts

В 04.11.2024 в 16:37, valico2525 сказав:

Нажаль в мене нема такого,хоча версія остання і в налаштуваннях виставлено створення бекапу.(

Це не ок. Але також хочу звернути Вашу увагу, що на момент покупки модуля цієї функції ще не було. Термін безкоштовної підтримки вже минув в травні, про що Вам було надіслано сповіщення. Вам було запропоновано продовжити підтримку на платній основі ще на рік. На жаль Ви цією пропозицією не скористалися. Тому наразі я можу Вам запропонувати лише підтримку з оплатою за звернення. Якщо Вам це підходить, то напишіть в приватні повідомлення

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

04.11.2024 в 16:44, SergeTkach сказал:

Це не ок. Але також хочу звернути Вашу увагу, що на момент покупки модуля цієї функції ще не було. Термін безкоштовної підтримки вже минув в травні, про що Вам було надіслано сповіщення. Вам було запропоновано продовжити підтримку на платній основі ще на рік. На жаль Ви цією пропозицією не скористалися. Тому наразі я можу Вам запропонувати лише підтримку з оплатою за звернення. Якщо Вам це підходить, то напишіть в приватні повідомлення

Завантажив та встановив модуль наново.Запрацював Бекап ).Дякую за швидкі відповіді!

• +1 1
Надіслати

05.11.2024 в 13:30, valico2525 сказал:

Завантажив та встановив модуль наново.Запрацював Бекап ).Дякую за швидкі відповіді!

Дякую! Ця відповідь дуже корисна з огляду на те, що деякі користувачі в подібній ситуації починають думати, наче я щось спеціально ламаю, а потім пропоную платну підтримку. Навмисного ламання в мене точно немає.

А от підтримка з точки зору ринкової економіки не може бути безмежною. Чудово, коли користувач досвідчений, і він може щось поклацати та вирішити сам. А якщо ні, то краще продовжувати платну підтримку.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.