Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Внимательно проверьте форму на ошибки!

alexey1985

Recommended Posts

Выскакивает когда стандартное (мой магазин) в система-настройки пытаюсь поменять, английский удалил, валюты все кроме рублей поудалял - все-равно пишет, подскажите у кого такая беда была и как решить вопрос ?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 10 months later...

Выскакивает когда стандартное (мой магазин) в система-настройки пытаюсь поменять, английский удалил, валюты все кроме рублей поудалял - все-равно пишет, подскажите у кого такая беда была и как решить вопрос ?

Такая же ошибка в настройках. Поля заполнены. Английский выключен. Дублирующей вкладки на втором языке нет. Что же делать?

Надіслати

Я вот прочёл и не понял))))  А у людей такое же горе вон  :-D

Как правило это предупреждение выскакивает когда не все обязательные поля  заполнены.Не ленитесь щёлкать вкладки.Ответы все там!

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.