Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Изменить количество всех товаров

wizand1

Recommended Posts

Добрый день!

Подскажите, как можно поменять количество всех товаров на 0. Есть поставщик, который если товар у него закончился, то он его просто удаляет из прайса.

Я пока придумал 1 способ это отследить - поставить всем товарам количество 0, а потом импортировать прайсы.

Проще, наверно, через Mysql-запрос. Количество товаров храниться в таблице oc_product в столбце quantity.

Вот такой скипт составил

UPDATE `oc_product` SET `quantity` = '0'

А как его запускать через php

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Да очень просто, заходите в контроллер к примеру header.php

Далее $this->db->query("UPDATE " . DB_PREFIX . "product SET quantity = 0");

Обновите модификаторы, пару раз обновите страницу, вуаля. Удаляете код и обновляете модификатор.

Надіслати

• 4 years later...
16.01.2023 в 16:25, yurok79 сказал:

А через SQL запрос в MyAdmin php как это прописать правильно? Подскажите пожалуйста.

UPDATE oc_ product SET quantity = 0

Надіслати

То нормальна практика у багатьох.

Взагалі то я коли таке робив то в механізму імпорту перевіряв. Ви пройшлись по прайсу, зібрали айді, моделі, поки одну за одної оновлювали, а  потім update where model/product_id NOT IN(зібрані айди). Мені там не тільки для цього це потрібно було. 

Хоча в лоба то можна і відразу усі обнулити, а потім вже перебирати. Але це краще робили в момент коли імпортуєте, а не завжди. Бо одного разу випадково клацнете на сторінку і магазин спустошити)

Надіслати

15.03.2018 в 15:25, wizand1 сказал:

а потом импортировать прайсы.

А чем вы импортируете прайсы?

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.