chukcha Опубліковано: 2 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2023 С какого китайского ))) Переводит с того, который есть в списке Г сервиса. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 Модуль прекрасний , і дуже потрібний . Але є запитання відносно швидкості обробки Переводити по категоріях не дуже зручно і з материнської не переводить , потрібно безпосередньо заходити на підкатегорію в якій безпосередньо є товар. Але і так вбиваючи підкатегорію чи вводячи перші букви підкатегорії, з першого разу не завжди відкривається список товарів, потрібно декілька раз вибирати зі списку та натискати кнопку Фільтр. мабуть якийсь глюк Зробив іншим способом , відсортував товар по виробнику ( тут зразу відображений весь товар виробника) і відповідно отримав більше 300 сторінок з товарами по 15 товарів на сторінці. І вибираючи по 15 товарів - переводжу. Відповідно потрібно більше 300 раз вибирати по 15 товарів і чекати переклад. Як можна пришвидшити переклад товарів, можливо є якийсь "розумніший" спосіб? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2023 Основное правило - не торопится! можно и по 100 переводить - увеличив лимит в админке 08.03.2023 в 19:30, soravano сказал: Переводити по категоріях не дуже зручно і з материнської не переводить Чего? вы выбираете категорию не по имени, а по айди! Используя автокомплит Да, про скорость. Она загрублена, мне так проще ))) - меньше вопрос возникает - тут не перевело, там обрезало, а в этом месте вообще все сломало (проверено "годами") Почему нужно выбирать что переводить - потому что - контроль, контроль и правки! Кроме того, есть уже и переведенные тексты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 автокомпліт в мене не коректно працює, підкатегорія випадає - натискаю фільтр , а товар з неї не відображається. Потрібно декілька разів натискати кнопку фільтр і все рівно одразу недопомагає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2023 Я у вас проверял - У меня все работает Вы должны выбрать из выпадающего списка. Тем более что автокомплит сделан из дефолтного Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 та я так і вибираю з випадаючого списку , натискаю фільтр , а товар знизу, в даному випадку підкатегорії - Все датчики цилиндров - не відображається взагалі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 підтягує тільки тоді, коли додатково ще потрібно вибрати Производитель . Коротше буду транслітом вибирати ще виробника. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... bodyak0 Опубліковано: 19 березня 2023 Share Опубліковано: 19 березня 2023 Добрый вечер, подскажите обновления языка через cron предусмотрено? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2023 19.03.2023 в 21:31, bodyak0 сказал: Добрый вечер, подскажите обновления языка через cron предусмотрено? Есть признак переводилось по нему можно отбирать и переводить и.. есть такая возможность... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kuzyaka Опубліковано: 8 квітня 2023 Share Опубліковано: 8 квітня 2023 Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 квітня 2023 08.04.2023 в 17:10, kuzyaka сказал: Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві. Якщо ви дасте мені на тестування апі ключ від дипла, я зроблю для вас. Там проблема в реєстрації ніж розташування сервера Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 20:12, MR88ua сказал: добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат странно Но ладно, пишут что перевод делается по контенту текста Станок для бриття - так отвечает онлайновий переводчик Можно, конечно попробовать сделать какие исключения, чтобы не переводилось, например отравлять С_т_а_н_о_к, а затем восстанвавливать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 21:29, PaulKravchenko сказал: Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Верю, но!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) RUS Станок для бритья = UKR Станок для бриття RUS Станок для бритья Т-образный Edwin Jagger DE86811BL = UKR Верстат для гоління Т-подібний Edwin Jagger DE86811BLСтанок для бриття на украинский переводит только если в названии нет производителя и модели - если они есть то переводит станок=верстат Таких товаров несколько сотен и вручную исправлять верстат на станок займет массу времени.Но вопрос на самом деле не про станок и верстат, а про то, как сделать исключения для перевода некоторых слов? Ниже яркий пример автоматического перевода от Гугл Змінено 13 квітня 2023 користувачем MR88ua Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 квітня 2023 Может я плохо искал, но я не нашел в описании апи чего либо для исключений, Кроме как своего словаря. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... imsak Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый вечер. нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? так как от гугл перевод желает лучшего) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2023 13.05.2023 в 21:49, imsak сказал: нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? У вас есть аккаунт deepl? Вы уверены, что deepl лучше? AWS неплох Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 травня 2023 14.05.2023 в 15:25, magdek сказал: Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Немає, якась фантастика! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 579 переглядів chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 Модуль прекрасний , і дуже потрібний . Але є запитання відносно швидкості обробки Переводити по категоріях не дуже зручно і з материнської не переводить , потрібно безпосередньо заходити на підкатегорію в якій безпосередньо є товар. Але і так вбиваючи підкатегорію чи вводячи перші букви підкатегорії, з першого разу не завжди відкривається список товарів, потрібно декілька раз вибирати зі списку та натискати кнопку Фільтр. мабуть якийсь глюк Зробив іншим способом , відсортував товар по виробнику ( тут зразу відображений весь товар виробника) і відповідно отримав більше 300 сторінок з товарами по 15 товарів на сторінці. І вибираючи по 15 товарів - переводжу. Відповідно потрібно більше 300 раз вибирати по 15 товарів і чекати переклад. Як можна пришвидшити переклад товарів, можливо є якийсь "розумніший" спосіб? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2023 Основное правило - не торопится! можно и по 100 переводить - увеличив лимит в админке 08.03.2023 в 19:30, soravano сказал: Переводити по категоріях не дуже зручно і з материнської не переводить Чего? вы выбираете категорию не по имени, а по айди! Используя автокомплит Да, про скорость. Она загрублена, мне так проще ))) - меньше вопрос возникает - тут не перевело, там обрезало, а в этом месте вообще все сломало (проверено "годами") Почему нужно выбирать что переводить - потому что - контроль, контроль и правки! Кроме того, есть уже и переведенные тексты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 автокомпліт в мене не коректно працює, підкатегорія випадає - натискаю фільтр , а товар з неї не відображається. Потрібно декілька разів натискати кнопку фільтр і все рівно одразу недопомагає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2023 Я у вас проверял - У меня все работает Вы должны выбрать из выпадающего списка. Тем более что автокомплит сделан из дефолтного Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 та я так і вибираю з випадаючого списку , натискаю фільтр , а товар знизу, в даному випадку підкатегорії - Все датчики цилиндров - не відображається взагалі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 підтягує тільки тоді, коли додатково ще потрібно вибрати Производитель . Коротше буду транслітом вибирати ще виробника. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... bodyak0 Опубліковано: 19 березня 2023 Share Опубліковано: 19 березня 2023 Добрый вечер, подскажите обновления языка через cron предусмотрено? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2023 19.03.2023 в 21:31, bodyak0 сказал: Добрый вечер, подскажите обновления языка через cron предусмотрено? Есть признак переводилось по нему можно отбирать и переводить и.. есть такая возможность... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kuzyaka Опубліковано: 8 квітня 2023 Share Опубліковано: 8 квітня 2023 Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 квітня 2023 08.04.2023 в 17:10, kuzyaka сказал: Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві. Якщо ви дасте мені на тестування апі ключ від дипла, я зроблю для вас. Там проблема в реєстрації ніж розташування сервера Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 20:12, MR88ua сказал: добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат странно Но ладно, пишут что перевод делается по контенту текста Станок для бриття - так отвечает онлайновий переводчик Можно, конечно попробовать сделать какие исключения, чтобы не переводилось, например отравлять С_т_а_н_о_к, а затем восстанвавливать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 21:29, PaulKravchenko сказал: Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Верю, но!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) RUS Станок для бритья = UKR Станок для бриття RUS Станок для бритья Т-образный Edwin Jagger DE86811BL = UKR Верстат для гоління Т-подібний Edwin Jagger DE86811BLСтанок для бриття на украинский переводит только если в названии нет производителя и модели - если они есть то переводит станок=верстат Таких товаров несколько сотен и вручную исправлять верстат на станок займет массу времени.Но вопрос на самом деле не про станок и верстат, а про то, как сделать исключения для перевода некоторых слов? Ниже яркий пример автоматического перевода от Гугл Змінено 13 квітня 2023 користувачем MR88ua Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 квітня 2023 Может я плохо искал, но я не нашел в описании апи чего либо для исключений, Кроме как своего словаря. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... imsak Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый вечер. нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? так как от гугл перевод желает лучшего) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2023 13.05.2023 в 21:49, imsak сказал: нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? У вас есть аккаунт deepl? Вы уверены, что deepl лучше? AWS неплох Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 травня 2023 14.05.2023 в 15:25, magdek сказал: Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Немає, якась фантастика! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 579 переглядів chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 автокомпліт в мене не коректно працює, підкатегорія випадає - натискаю фільтр , а товар з неї не відображається. Потрібно декілька разів натискати кнопку фільтр і все рівно одразу недопомагає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2023 Я у вас проверял - У меня все работает Вы должны выбрать из выпадающего списка. Тем более что автокомплит сделан из дефолтного Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 та я так і вибираю з випадаючого списку , натискаю фільтр , а товар знизу, в даному випадку підкатегорії - Все датчики цилиндров - не відображається взагалі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 підтягує тільки тоді, коли додатково ще потрібно вибрати Производитель . Коротше буду транслітом вибирати ще виробника. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... bodyak0 Опубліковано: 19 березня 2023 Share Опубліковано: 19 березня 2023 Добрый вечер, подскажите обновления языка через cron предусмотрено? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2023 19.03.2023 в 21:31, bodyak0 сказал: Добрый вечер, подскажите обновления языка через cron предусмотрено? Есть признак переводилось по нему можно отбирать и переводить и.. есть такая возможность... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kuzyaka Опубліковано: 8 квітня 2023 Share Опубліковано: 8 квітня 2023 Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 квітня 2023 08.04.2023 в 17:10, kuzyaka сказал: Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві. Якщо ви дасте мені на тестування апі ключ від дипла, я зроблю для вас. Там проблема в реєстрації ніж розташування сервера Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 20:12, MR88ua сказал: добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат странно Но ладно, пишут что перевод делается по контенту текста Станок для бриття - так отвечает онлайновий переводчик Можно, конечно попробовать сделать какие исключения, чтобы не переводилось, например отравлять С_т_а_н_о_к, а затем восстанвавливать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 21:29, PaulKravchenko сказал: Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Верю, но!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) RUS Станок для бритья = UKR Станок для бриття RUS Станок для бритья Т-образный Edwin Jagger DE86811BL = UKR Верстат для гоління Т-подібний Edwin Jagger DE86811BLСтанок для бриття на украинский переводит только если в названии нет производителя и модели - если они есть то переводит станок=верстат Таких товаров несколько сотен и вручную исправлять верстат на станок займет массу времени.Но вопрос на самом деле не про станок и верстат, а про то, как сделать исключения для перевода некоторых слов? Ниже яркий пример автоматического перевода от Гугл Змінено 13 квітня 2023 користувачем MR88ua Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 квітня 2023 Может я плохо искал, но я не нашел в описании апи чего либо для исключений, Кроме как своего словаря. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... imsak Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый вечер. нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? так как от гугл перевод желает лучшего) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2023 13.05.2023 в 21:49, imsak сказал: нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? У вас есть аккаунт deepl? Вы уверены, что deepl лучше? AWS неплох Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 травня 2023 14.05.2023 в 15:25, magdek сказал: Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Немає, якась фантастика! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 579 переглядів chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 та я так і вибираю з випадаючого списку , натискаю фільтр , а товар знизу, в даному випадку підкатегорії - Все датчики цилиндров - не відображається взагалі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 підтягує тільки тоді, коли додатково ще потрібно вибрати Производитель . Коротше буду транслітом вибирати ще виробника. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bodyak0 Опубліковано: 19 березня 2023 Share Опубліковано: 19 березня 2023 Добрый вечер, подскажите обновления языка через cron предусмотрено? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 19 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2023 19.03.2023 в 21:31, bodyak0 сказал: Добрый вечер, подскажите обновления языка через cron предусмотрено? Есть признак переводилось по нему можно отбирать и переводить и.. есть такая возможность... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kuzyaka Опубліковано: 8 квітня 2023 Share Опубліковано: 8 квітня 2023 Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 квітня 2023 08.04.2023 в 17:10, kuzyaka сказал: Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві. Якщо ви дасте мені на тестування апі ключ від дипла, я зроблю для вас. Там проблема в реєстрації ніж розташування сервера Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 20:12, MR88ua сказал: добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат странно Но ладно, пишут что перевод делается по контенту текста Станок для бриття - так отвечает онлайновий переводчик Можно, конечно попробовать сделать какие исключения, чтобы не переводилось, например отравлять С_т_а_н_о_к, а затем восстанвавливать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 21:29, PaulKravchenko сказал: Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Верю, но!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) RUS Станок для бритья = UKR Станок для бриття RUS Станок для бритья Т-образный Edwin Jagger DE86811BL = UKR Верстат для гоління Т-подібний Edwin Jagger DE86811BLСтанок для бриття на украинский переводит только если в названии нет производителя и модели - если они есть то переводит станок=верстат Таких товаров несколько сотен и вручную исправлять верстат на станок займет массу времени.Но вопрос на самом деле не про станок и верстат, а про то, как сделать исключения для перевода некоторых слов? Ниже яркий пример автоматического перевода от Гугл Змінено 13 квітня 2023 користувачем MR88ua Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 квітня 2023 Может я плохо искал, но я не нашел в описании апи чего либо для исключений, Кроме как своего словаря. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... imsak Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый вечер. нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? так как от гугл перевод желает лучшего) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2023 13.05.2023 в 21:49, imsak сказал: нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? У вас есть аккаунт deepl? Вы уверены, что deepl лучше? AWS неплох Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 травня 2023 14.05.2023 в 15:25, magdek сказал: Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Немає, якась фантастика! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 579 переглядів chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
kuzyaka Опубліковано: 8 квітня 2023 Share Опубліковано: 8 квітня 2023 Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 8 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 квітня 2023 08.04.2023 в 17:10, kuzyaka сказал: Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві. Якщо ви дасте мені на тестування апі ключ від дипла, я зроблю для вас. Там проблема в реєстрації ніж розташування сервера Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 20:12, MR88ua сказал: добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат странно Но ладно, пишут что перевод делается по контенту текста Станок для бриття - так отвечает онлайновий переводчик Можно, конечно попробовать сделать какие исключения, чтобы не переводилось, например отравлять С_т_а_н_о_к, а затем восстанвавливать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 21:29, PaulKravchenko сказал: Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Верю, но!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) RUS Станок для бритья = UKR Станок для бриття RUS Станок для бритья Т-образный Edwin Jagger DE86811BL = UKR Верстат для гоління Т-подібний Edwin Jagger DE86811BLСтанок для бриття на украинский переводит только если в названии нет производителя и модели - если они есть то переводит станок=верстат Таких товаров несколько сотен и вручную исправлять верстат на станок займет массу времени.Но вопрос на самом деле не про станок и верстат, а про то, как сделать исключения для перевода некоторых слов? Ниже яркий пример автоматического перевода от Гугл Змінено 13 квітня 2023 користувачем MR88ua Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 квітня 2023 Может я плохо искал, но я не нашел в описании апи чего либо для исключений, Кроме как своего словаря. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... imsak Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый вечер. нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? так как от гугл перевод желает лучшего) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2023 13.05.2023 в 21:49, imsak сказал: нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? У вас есть аккаунт deepl? Вы уверены, что deepl лучше? AWS неплох Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 травня 2023 14.05.2023 в 15:25, magdek сказал: Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Немає, якась фантастика! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 579 переглядів chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 20:12, MR88ua сказал: добрый день подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл? у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління" мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат странно Но ладно, пишут что перевод делается по контенту текста Станок для бриття - так отвечает онлайновий переводчик Можно, конечно попробовать сделать какие исключения, чтобы не переводилось, например отравлять С_т_а_н_о_к, а затем восстанвавливать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 21:29, PaulKravchenko сказал: Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Верю, но!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) RUS Станок для бритья = UKR Станок для бриття RUS Станок для бритья Т-образный Edwin Jagger DE86811BL = UKR Верстат для гоління Т-подібний Edwin Jagger DE86811BLСтанок для бриття на украинский переводит только если в названии нет производителя и модели - если они есть то переводит станок=верстат Таких товаров несколько сотен и вручную исправлять верстат на станок займет массу времени.Но вопрос на самом деле не про станок и верстат, а про то, как сделать исключения для перевода некоторых слов? Ниже яркий пример автоматического перевода от Гугл Змінено 13 квітня 2023 користувачем MR88ua Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 квітня 2023 Может я плохо искал, но я не нашел в описании апи чего либо для исключений, Кроме как своего словаря. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... imsak Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый вечер. нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? так как от гугл перевод желает лучшего) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2023 13.05.2023 в 21:49, imsak сказал: нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? У вас есть аккаунт deepl? Вы уверены, что deepl лучше? AWS неплох Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 травня 2023 14.05.2023 в 15:25, magdek сказал: Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Немає, якась фантастика! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 579 переглядів chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
PaulKravchenko Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 21:29, PaulKravchenko сказал: Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Верю, но!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) RUS Станок для бритья = UKR Станок для бриття RUS Станок для бритья Т-образный Edwin Jagger DE86811BL = UKR Верстат для гоління Т-подібний Edwin Jagger DE86811BLСтанок для бриття на украинский переводит только если в названии нет производителя и модели - если они есть то переводит станок=верстат Таких товаров несколько сотен и вручную исправлять верстат на станок займет массу времени.Но вопрос на самом деле не про станок и верстат, а про то, как сделать исключения для перевода некоторых слов? Ниже яркий пример автоматического перевода от Гугл Змінено 13 квітня 2023 користувачем MR88ua Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 квітня 2023 Может я плохо искал, но я не нашел в описании апи чего либо для исключений, Кроме как своего словаря. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... imsak Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый вечер. нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? так как от гугл перевод желает лучшего) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2023 13.05.2023 в 21:49, imsak сказал: нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? У вас есть аккаунт deepl? Вы уверены, что deepl лучше? AWS неплох Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 травня 2023 14.05.2023 в 15:25, magdek сказал: Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Немає, якась фантастика! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 579 переглядів chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 21:29, PaulKravchenko сказал: Бачив це на власні очі - верстат для гоління))) Верю, но!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) RUS Станок для бритья = UKR Станок для бриття RUS Станок для бритья Т-образный Edwin Jagger DE86811BL = UKR Верстат для гоління Т-подібний Edwin Jagger DE86811BLСтанок для бриття на украинский переводит только если в названии нет производителя и модели - если они есть то переводит станок=верстат Таких товаров несколько сотен и вручную исправлять верстат на станок займет массу времени.Но вопрос на самом деле не про станок и верстат, а про то, как сделать исключения для перевода некоторых слов? Ниже яркий пример автоматического перевода от Гугл Змінено 13 квітня 2023 користувачем MR88ua Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 квітня 2023 Может я плохо искал, но я не нашел в описании апи чего либо для исключений, Кроме как своего словаря. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... imsak Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый вечер. нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? так как от гугл перевод желает лучшего) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2023 13.05.2023 в 21:49, imsak сказал: нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? У вас есть аккаунт deepl? Вы уверены, что deepl лучше? AWS неплох Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 травня 2023 14.05.2023 в 15:25, magdek сказал: Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Немає, якась фантастика! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 579 переглядів chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
MR88ua Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) RUS Станок для бритья = UKR Станок для бриття RUS Станок для бритья Т-образный Edwin Jagger DE86811BL = UKR Верстат для гоління Т-подібний Edwin Jagger DE86811BLСтанок для бриття на украинский переводит только если в названии нет производителя и модели - если они есть то переводит станок=верстат Таких товаров несколько сотен и вручную исправлять верстат на станок займет массу времени.Но вопрос на самом деле не про станок и верстат, а про то, как сделать исключения для перевода некоторых слов? Ниже яркий пример автоматического перевода от Гугл Змінено 13 квітня 2023 користувачем MR88ua Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 14 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 квітня 2023 Может я плохо искал, но я не нашел в описании апи чего либо для исключений, Кроме как своего словаря. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... imsak Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый вечер. нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? так как от гугл перевод желает лучшего) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2023 13.05.2023 в 21:49, imsak сказал: нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? У вас есть аккаунт deepl? Вы уверены, что deepl лучше? AWS неплох Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 травня 2023 14.05.2023 в 15:25, magdek сказал: Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Немає, якась фантастика! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 579 переглядів chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
imsak Опубліковано: 13 травня 2023 Share Опубліковано: 13 травня 2023 добрый вечер. нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? так как от гугл перевод желает лучшего) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 13 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2023 13.05.2023 в 21:49, imsak сказал: нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? У вас есть аккаунт deepl? Вы уверены, что deepl лучше? AWS неплох Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 травня 2023 14.05.2023 в 15:25, magdek сказал: Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Немає, якась фантастика! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 579 переглядів chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Редакторы [Поддержка] Перевод на все языки сайта (товары, категории, статьи)
magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 14 травня 2023 14.05.2023 в 15:25, magdek сказал: Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую Немає, якась фантастика! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17 Перейти до списку тем Схожі публікації Переклад на всі мови сайту (товари, категорії, статті) Автор: chukcha, 23 лютого 2018 перевод текстов перевод атрибутов (і ще %d) Теги: перевод текстов перевод атрибутов перевод характеристик перевод api переводчик переводчик описаний товаров перевод opencart переклад переклад текстів переклад втрибутів перевод товаров перевод категорий перевод из админки переклад товарів 0 коментарів 33 579 переглядів chukcha 24 лютого 2018 [Поддержка] Translate Expert для Opencart - Перевод сайта в один клик Автор: VolodymyrHoshko, 19 серпня 2021 перевод перевод opencart (і ще %d) Теги: перевод перевод opencart перевод веб-сайтов перевод продуктов перевод товаров перевод категорий перевод статей переводчик перевод текстов перевод из админки перевод на русский перевод на английский перевод на украинский 9 відповідей 2 317 переглядів VolodymyrHoshko 22 вересня 2021 Модуль масового перекладу товарів Lingva - безкоштовна альтернатива Google Translate API Автор: drOC, 26 серпня 2022 opencart4 lingva (і ще %d) Теги: opencart4 lingva google-translate api переклад 10 відповідей 1 187 переглядів drOC 29 серпня 2022 [Поддержка] Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта 1 2 3 4 8 Автор: codgod, 27 серпня 2016 автоперевод переводчик (і ще %d) Теги: автоперевод переводчик языки translator перевод 188 відповідей 42 016 переглядів Adelit 21 грудня 2020 Додамо Українську на ваш сайт БЕЗОПЛАТНО. Скоро вступить в дію закон про мову. Автор: proplat, 23 червня 2022 переклад українська (і ще %d) Теги: переклад українська українська локалізація українська мова 9 відповідей 1 091 перегляд proplat 24 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
magdek Опубліковано: 14 травня 2023 Share Опубліковано: 14 травня 2023 Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Denys Опубліковано: 15 травня 2023 Share Опубліковано: 15 травня 2023 А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 15 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2023 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було? Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів? пишіть у приватні. 15.05.2023 в 17:55, Denys сказал: ця пропозиція постійна постійна Нещодавно наперекладали на 700$ ((( (менегер - проявила ініціативу) Зате вже все перекладене Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 8 9 10 11 12 13 14 Вперед Сторінка 13 з 14 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 17
anton78 Опубліковано: 19 травня 2023 Share Опубліковано: 19 травня 2023 подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу этой возможности. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts