Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Pavel_Danilov

Новачок
  
  • Публікації

    20
  • З нами

  • Відвідування

Інформація

  • Місто:
    Київ

Відвідувачі профілю

538 переглядів профілю

Pavel_Danilov's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

15

Репутація

    Відмінний модуль, чудово вирішує питання створення комплектів та знижок до них. Все зрозуміло та легко налаштовується. Цікава ситуація на тестовий домен стало кривувато та з помилками, хоча там дефолтний шаблон та пару додатків. Автор дуже оперативно вирішив це питання - велике дякую. При встановленні вже на працюючий магазин - все запрацювало без жодного затика, хоча там велика кількість додаткових модулів та шаблон не дефолтний. Загалом все чудово : як сам модуль так і підтримка. P/S : дрібні помилки у локалізації, але вирішуються дуже легко самостійно.
    Відмінний модуль - виконує своє завдання. Жодних проблем з налаштуванням чи встановленням не винекло. Єдине настроюючи модуль зверніть увагу на поле "Адреси (представництва, пункти видачі)" роздільником повинно бути // , а не так як зазначено у прикладі (в самому полі). Зручно що натиснувши майже на кожен заголовок поля, переводить на сторінку з роз'ясненнями по ньому, там і побачив який роздільник повинен бути. Одне попередження по розмітці для мого сайту залишилось - відсутність вказання країни, реалізованим в модулі методом, а саме у полі "Адреси (представництва, пункти видачі)" після міста через кому, search.google.com не бачить як країну - все вважає містом. Ще з безперечних плюсів є самодиагностика модуля - де він вказує наявність сторонньої розмітки та сторонніх програм для розмітки. Загалом все відмінно. Планую придбати ще для двох сайтів.
  1. Всіх вітаю. Загалом модуль відмінний, чудово справляється з своїми задачами. За три дні повністю адаптував під свою тему, під мобільні девайси, локалізував Українську мову та під те "як мені більше подобається". Планую придбати ще один для ще одного сайту. Залишилось одне питання з яким не можу впоратись, можливо хтось стикався, проблема не критична : не коректне відображення pagination, внизу сторінки усіх акцій, а саме скрізь відображає нулі. На фото все видно. Дайте напрямок куди "копати" - цікаво вникнути в суть проблеми, а не просто дати доступи для виправлення.
    Чудовий модуль - проблема глобально одна, якщо ви простий користувач та не володієте навичками програмування, ви їм зможете користуватись - як є. Тобто все буде косо-криво виглядати на мобільних пристроях. До речі - якщо знайти по демкам автора з мобільного пристрою - там все також криво, навіть на дефолтному шаблоні. Навіть не знаю - якщо знав би про такий нюанс чи купував би його. Загалом придбав вже не один десяток модулів для трьох сайтів але така ситуацію вперше. Ще одне - в описі написано про Українську локалізацію - її там немає. Звісно це найменша проблема, оскільки вирішується досить легко. До автора модуля не звертався - розумію що адаптацією під мобільні пристрої він займатися не буде.
    Не перший раз використовую цей модуль - все працює, своє завдання виконує. Жодних проблем з самостійним встановленням та налаштуванням не виникло.
    Все на найвищому рівні як сам модуль, так і тех.підтримка - навіть у вихідні дні.
  2. Ще де що - якщо створювати ТТН то вона створюється та заноситься номер в базу даних "oc_order" . Там її можна хоча б подивитись та відправити замовнику номер та на УкрПошті надати цей номер щоб вони роздрукували маркування. Тобто саме в адмінці не відображається але корректно створюється.
  3. Вітаю. В мене така сама проблема як описувало декілька користувачів вище : ТТН створюються, кнопочка підсвічена жовтим але в списку ТТН нічого немає(пусто) і відповідно немає змоги побачити номер ТТН. Досить давно користуюсь модулем жодних проблем ніколи не було, навіть коли він був знятий з продажу. Після оновлення вилізла проблема описана вище. Встановлював-оновлював по інструкції, начебто нічого не пропустив. Також є друге питання : При оформленні замовлень та виборі Київської області - міста Київ немає, вибрати Київ можна обрати якщо при виборі області також обрати Київ. При оформлені через Нову Пошту все працює як треба - обираєш, Київську область та є змога обрати Київ. В налаштуваннях Simple, для обрання міста вказано "текстове поле". Знов же - до оновлення все працювало корректно. Не виключаю що я десь щось не врахував.
    Вважаю один з найкорисніших модулів. Дуже зручний у використанні, з колосальними можливостями, зручним та зрозумілим налаштуванням. Успішно працює на двох моїх сайтах.
    Відмінний модуль, досить давно ним користуюсь - вже на двох сайтах, звісно у зв'язці з фільтром, якось руки не доходили написати відгук. Жодних проблем - один позитив від зручності, простоти використання та простоти встановлення.
    Модуль удалось настроить без проблем и обращения за помощью. Всё отлично работает. Проблема была только с привязкой модуля к службе доставки Justin, поскольку акаунт от частного лица привязать нельзя, а заключение договора занимает до 5 дней с подачей целой кипы документов. Но выход есть, думаю много кому пригодиться : после того как попытался создать акаунт в Justin для ФОП, понял что это очень долго и хлопотно, обратился к службе поддержки Justin через Facebook и мне посоветовали "... можете звернутися до менеджеру Justin (099) 925-22-91, або написати на електронну адресу [email protected]." Написал им на электронку и после не долгого переписывания и нескольких вопросов типа "укажіть будь ласка номер телефону та ПІБ на кого потрібно зробити АПІ ключ, назву вашого сайту та середню кількість відправок" получил логин и пароль для доступа, введя которые модуль и синхронизация заработали.
    Отличный модуль. Установил и настроил практически без проблем и усложнений. Легко всё связалось с акаунтом Новой Почты. Единственное с чем не разобрался это с файлами баз данных из папки "extra". Всё сделал по инструкции но результатом стало стирание уже имеющейся базы(хорошо что была копия - без проблем восстановил) и всё работает.
    Модуль отлично работает и полностью решает вопрос с аналитикой, отслеживанием и загрузкой товаров Google Merchant, Facebook и многое другое.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.