Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

madehtml5

Користувачі
  • Публікації

    139
  • З нами

10 підписників

Технічна підтримка

  • Робочий час
    https://madehtml5.github.io/
  • Статус
    Не работаю
  • Інше
    https://madehtml5.github.io/

Інформація

  • Стать
    Не определился
  • Місто:
    Маріуполь
  • Інтереси
    https://madehtml5.github.io/

Відвідувачі профілю

7 017 переглядів профілю

madehtml5's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

112

Репутація

  1. так ти ж виїхав сам)
  2. madehtml5

    С Новым 2023 годом!

    https://zn.ua/amp/WORLD/minskie-sohlashenija-na-vremja-ostanovili-nastuplenie-rossijan-olland.html Сам собі протиріччиш, в цілому я тому і задав питання чому ви обидва кацапською пишите. Бо це яскрава позиція хто ви і за що. Армія здобувана Турчиновим і Порошенко, це звичайно погано, а от помиритися десь посередині це ваша мрія. Про міни -> 2 поранення, весною і літом, маю щоб таке як ти поливав мене брудом бо ти любиш кацапів
  3. madehtml5

    С Новым 2023 годом!

    мої відповіді труть, аругментів чому расейською немає - подобається жити в кацапії живіть
    Про модулю вдячний, давайте ще справу громад дуже нам допомогають.
  4. Черговий раз піднімемо питання доцільності використання кодування взагалі і згадаємо порушення GNU по якій розповсюджується все що пов'язано з opencart чи в черговий раз закриємо очі і продовжимо використовувати баговане, що створює геморой всім від розробника до користувача?
  5. хлопчик ти з фсб чи з ольгіно? Давай трошки проаналізуємо що ти наговорив: 1) претензія до моїх слів за українську з фразою: " если в теории представить что русские тоже перейдут на укр мову.. как быть тогда" 2) претензія "как быть с немыми людьми? они ни на каком не говорят ни на рус ни на укр.. что с ними будете делать.. тоже стрелять?" Перша теза - маячня із розряду "а що буде якщо прилетять марсіани, як це вплине на сприйняття нам смаку бургерів?" Але під нею намагався просунути наратив мовляв "українська не важлива". Друга теза - мова шла про бойові дії на фронті - знову вигадка про те що людей з порушенням слуху і мови відправляють на фронт Далі йдемо по твоїм коментарям черговий наратив: "ага.. там вообще никого нет.. я то как раз и в курсе.. просто многое нельзя озвучивать.." Знову гра в конспірологію і навіювання всякого гів...а аби забалакати тему І в кінці ми маємо: "Просто постарайтесь думать чуть глубже и масштабнее, не смотрите на то что лежит на поверхности... вот прям постарайтесь, 100% это вам пригодится.. Всем добра!" Що в цілому - забалакав тему, висловив пару конспірологічних висловлювань мовляв в армії навіть німі воюють і не "фсетак адназначна" Так що ти хлопчик перднув із своїми коментарями в воду - тут розумні люди, а не стадо із расеї не пройде номерок. Все що ти на плів немає відношення до реальності і направлене лише на відволікання від теми і чергове просування всякої маячні про ЗСУ і Україну. А до автора теми - ось вам приклад як рузьке маніпулює по завітам гебельса і ось який буде результат якщо продовжувати жити в парадигмі рузької мови -> будуть непомітно просувати всякі тези аля як тут "в ЗСУ вже навіть глухі і німі воюють", "українська не є важливою", "українська не робить вас українцем" і т.д. от такі непомітні штришки роблять свою справу в майбутньому кажу як житель Маріуполя де це відбувалося в промислових мастабах і де це було більше помітно ніж в інших куточках України.
  6. 1) те що в країні керують зрадники і ідіоти не робить ймовірність переходу кацапні на нормальну українську. Не треба бути арестовичем -> не перекручуєте факти і не несіть маячню 2) з приводу німих -> таке враження що хтось в комп'ютерні ігри переграв.
  7. 1) Як перейдуть будем говорити на цю тему, поки все вами сказане маячня. 2) на війні немає "німих" якщо ви не в курсі
  8. Так безумовно, але тут вам претензія не в тому якою мовою ви спілкуєтеся, а в тому що в публічному просторі ви використовуєте мову окупанта завдяки чому він може читати нашу інформацію. З приводу фронту -> вдень всі говорять на чому хочеш, але в ночі всі навіть іноземці переходять на українську. Бо в ночі на війні мені всеодно хто ти якщо не знаєш своєї мови то автоматом ти ворог який може вбити. Тепер перенесіть цю істину на ваш пост: 1 тепер ворог почне ставати "грузинами, казахами і т.д." щоб отримати допомогу від українців 2 черговий привід насувати нам за "нацизм" робіть висновок чому вам таке написав. П.с. я сам з російськомовного регіону, але перейшов на українську бо спілкуючись російською ви залишаєтесь в парадигмі російського впливу бо споживаєте російськомовний контент і далі, а там вам крадькома розкажуть пропаганду, яка потім може вилитись в рішення вибрати якогось керманича що буде будувати дороги, а не озброєння коли ворог нападає.
  9. Ок. Тоді чого так рвеш одне місце за терористів?
  10. Кожна копійка в бюджет 404 це патрон/ракета в сторону України
  11. А треба бути в окопі, щоб бути причетним до вбивства українців?
  12. Можна дізнатися про твою "чалавечность"? В чому вона проявляється конкретно? Що ти зробив проти вбивства українців?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.