Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

trialon77

Користувачі
  
  • Публікації

    326
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача trialon77

  1. Доброго дня. Версія модуля встановлена остання. Майже кожного дня зараз, при оновленні відділеннь через крон, завантажуються не всі відділення. Заходжу в адмінку і бачу, що там вказана кількість відділеннь - 8000, 12000. Якщо після цього оновити відділення вручну з адмінки, то тоді вже підгружаються всі відділення. В чому причина такої поведінки саме при оновленні через крон задачу?
  2. Згоден. Але пробема з оновленням відділень є і на новій версії. В основному завантажуються відділення нормально, але буває така сама фігня - 4000, 8000 відділень. І взнаю я це від клієнтів, які не можуть знайти потрібне відділення на сайті. В адмінку, особливо в модуль НП, дуже рідко заходжу, так як все управління замовленнями налаштовано через облікову систему.
  3. Пропозиція по функціоналу модуля на майбутнє. Зараз встановлений інший модуль з смс авторизацією. там якщо при вводі номера не знаходе такий телефон в базі, то створюється новий аккаунт на сайті з таким телефоном. Але пустим ПІБ і поштою. Можливо зробити так само але з добором даних після otp авторизації? Звісно, якщо такий номер не буде знайдено? І чи плануєте ви на майбутнє змінити це - "Якщо сервер розробника недоступний - Не будет работать сайт". Хоча б на варіант - "не буде працювати доповнення", як у вас в модулі соціальної авторизації?
  4. Доброго дня.. Два питання. В описі доповнення вказано: "Якщо сервер розробника недоступний - Не будет работать сайт" Це дійсно так? Такі не дуже приємні ситуації вже виникали на форумі, через те що розробник забув проплатити домен або хостінг. І друге, всі телефони в базі записані по масці - +38 (999) 999-99-99. На таку маску можна налаштувати логін? Змінювати маску наразі не можна.
  5. Интересует, что имеется в виду под "Добавлена передача товаров для РРО в тестовом режиме, отдельный архив в файлах!" Это интеграция с каким то сервисом ПРРО типа чекбокса или это именно для стационарных РРО?
  6. Сьогодні вночі такая сама ситуація виникла, оновлення відділень по крону - завантажено всього 4000 відділень. Ключ секретний точно правильний, воно б взагалі не оновлювало тоді. Зараз оновив через адмінку - все норм стало, знову 23000 відділень. Теперь, що кожного дня треба заходити перевіряти чи всі відділення воно завантажило? З приводу цитованого мною повідомлення, мені здається, що оновлювати відділення кожні 30хв не дуже добре)) Так нова пошта може напевно і забанити через велику кількість запитів.)
  7. Я інколи дивуюсь, як такі люди, як декілька вище, які не взмозі прочитати декілька останніх сторінок на яких описано суть проблеми і її вирішення.... Так от, як такі люди ще намагаються робити бізнес???))) Ну чекайте, чекайте... Можливо само і вирішиться)
  8. @Prorab337 по корректному отображению стоимости доставки с учетом оценки и наложенного платежа для шаблона Unishop2 - сейчас нет времени у вас посмотреть? (для новой версии модуля)
  9. Установлена 4 версия модуля Новой почты от Prorab. Шаблон - Unishop2. Сейчас не правильно отображается информация о стоимости доставки при включенных опциях в модуле: Учёт наложенного платежа Учёт комиссии за объявленную стоимость При выборе любого способа оплаты, кроме наложенный платеж, не плюсует комиссию за оценку. Если выбрать способ наложенный платеж - то тоже ничего не происходит, сумма не меняется. После этого выбираем любой другой способ оплаты, после этого стоимость доставки меняется, как будто выбран наложенный платеж. Автор модуля НП говорит, что дело в шаблоне, так как на дефолте все работает коректно. Адрес сайта скину в ЛС
  10. У кого unishop2 и новая версия новой почты? У всех подсчет наложенного платежа и оценки не корректно работает? При выборе способ оплаты наложкой - не изменяется сумма доставки, а при переключении после этого на любой другой способ оплаты - отображает оценку и наложку для этого способа.
  11. Стоит модификатор от для очистки сессий от Агата. Сегодня, впервые за 2 года использования модификатора, vps упал ночью. В логах ошибок в это время такие записи: 2023/01/29 01:59:18 [error] 342242#0: *465301 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Fatal error: Uncaught Exception: Error: Lock wait timeout exceeded; try restarting transaction<br />Error No: 1205<br />DELETE FROM `xx_session` WHERE expire < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 87840 SECOND); in /www/xx/xx/system/library/db/mysqli.php:41 Stack trace: #0 /www/xx/storage/modification/system/library/db.php(61): DB\MySQLi->query('DELETE FROM `xx...') #1 /www/xx/storage/modification/system/library/session/db.php(22): DB->query('DELETE FROM `xx...') #2 /www/xx/xx/system/library/session.php(29): Session\DB->__construct(Object(Registry)) #3 /www/xx/xx/system/framework.php(84): Session->__construct('db', Object(Registry)) #4 /www/xx/xx/system/startup.php(104): require_once('/www/xx/xx...') #5 /www/xx/xx/index.php(19): start('catalog') #6 {main} thrown in /www/xx/xx/system/library/db/mysqli.php on line 41" while reading response header from upstream, client: 114.119.142.236, server: xx.ua, request: "GET /xx/ixx.html HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/tmp/php-cgi-73.sock:", host: "xx.ua" я так понимаю, это связано с очисткой сессий в базе данных? Как разобраться в причине сбоя?
  12. Запитання до автору модуля! Модуль у вас дійсно корисний, але скільки ще будуть продовжуватися подібні ситуації? Вони у вас виникають на постійній основі! Не можете зараз забезпечити доступність вашого сервера - відв'яжіть перевірку ліцензій на ньому. Або в чому проблема з ним? Чому у ваших клієнтів постійно повинні виникати проблеми з користуванням цим модулем? Чи вам все одно???
  13. + 1 , так же заинтересован в подобном модуле! присоединяюсь к ждунам)
  14. Несколько дней вроде бы не было ошибки, сейчас появилась снова. Модули до этого не обновлял, наоборот после появления ошибки обновил шаблон до новой версии. Но это никак не повлияло. Причем эта ошибка не только на фронте, но и в админке. Скрин Вообщем, кто поможет найти причину не за бесплатно? ) Велкам в личку. Адрес сайта на скрине.
  15. Ребят, у кого подключён Cloudflare к сайтам в Украине? У вас периодически не возникает ошибки 522? У меня уже 2-3 дня периодически появляется эта ошибка, закономерности отследить не могу. Бывает один раз из 10-20 просмотров страниц, бывает раз из 50. Сервер на VPS, настроен и работал без каких либо проблем с февраля месяца. Никакие конфиги не менялись, ничего не правилось, ни в Cloudflare, ни в VPS. Добавил на всякий случай в исключения файрволла ip адреса Cloudflare, но это не особо помогло. Ошибка осталась. Написал в поддержку хостера, там так же ответили, что у них ничего не менялось. Сказали, что возможно причина в Cloudflare из за обновления прокси сервера: https://blog.cloudflare.com/how-we-built-pingora-the-proxy-that-connects-cloudflare-to-the-internet/ Я так понимаю, что в поддержку им написать нельзя, только на форум, а там собственно ответ один - читать фак по 522 ошибке. Есть у кого то ещё проблемы с Cloudflare?
  16. До яких пір буде з'являтися така фігня з закодованими модулями і перевірками ліцензій на лівому сервері розробника???? На форумі досить давно і такі історії не поодинокі, то з одним модулем, то з іншим. І вони будуть з'являється надалі, поки існує така система перевірки ліцензій! Адміністрація форуму, можливо якось треба захищати покупців, які витрачають кошти на вашому форумі? Можливо, треба взагалі заборонити розробникам робити перевірку ліцензії на сторонньому сервері? Або кодувати ioncube файли? Модуль нової пошти дуже важливий, його правильна робота прямо впливає на прибуток магазинів. Чи можливо ви хочете, щоб ті хто зараз постраждав, зробили колективний позов на розробника, через не працююче ПЗ і втрачену вигоду?
  17. В основном интересует оплата в виде платежного виджета, без перехода на сайт wayforpay. Но и холд тоже может быть полезен.
  18. Если бы было желание - уже купил бы.) Согласен, что сайт на коленке сделан. И по набору модулей похоже на варез. Но, что подкупило, модуль Wayforpay по скринам и описанию сделан намного функциональнее, чем тот что есть сейчас. Если скрины конечно не фотошоп). И есть там даже модуль оплаты novapay - чего не видел ни у кого в принципе. Модуль Wayforpay этого автора был даже размещен на opencart.com. Но сейчас там удален. С таким функционалом и не закодированный, готов был бы купить и намного дороже. Но автор не закодированный модуль продавать не хочет, мол - "мне что модули без защиты продавать?". А закодированный модуль оплаты покупать - такое себе.)
  19. В поисках альтернативы родного модуля оплаты для Wayforpay набрел на интересный в плане функционала модуль. Ссылку не даю, дабы не подумали, что реклама. Легко гуглится - по поиску newtik. Смущает, что там есть закодированый файл проверки лицензии и нигде нет отзывов. Кто то ставил этот модуль? Да, и там есть несколько популярных платных модулей. Это варез или норм сайт?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.