Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

trialon77

Користувачі
  
  • Публікації

    326
  • З нами

  • Відвідування

Про trialon77

  • День народження 13.10.84

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Місто:
    Днепр

Відвідувачі профілю

8 321 перегляд профілю

trialon77's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

67

Репутація

  1. Доброго дня. Версія модуля встановлена остання. Майже кожного дня зараз, при оновленні відділеннь через крон, завантажуються не всі відділення. Заходжу в адмінку і бачу, що там вказана кількість відділеннь - 8000, 12000. Якщо після цього оновити відділення вручну з адмінки, то тоді вже підгружаються всі відділення. В чому причина такої поведінки саме при оновленні через крон задачу?
  2. Згоден. Але пробема з оновленням відділень є і на новій версії. В основному завантажуються відділення нормально, але буває така сама фігня - 4000, 8000 відділень. І взнаю я це від клієнтів, які не можуть знайти потрібне відділення на сайті. В адмінку, особливо в модуль НП, дуже рідко заходжу, так як все управління замовленнями налаштовано через облікову систему.
  3. Пропозиція по функціоналу модуля на майбутнє. Зараз встановлений інший модуль з смс авторизацією. там якщо при вводі номера не знаходе такий телефон в базі, то створюється новий аккаунт на сайті з таким телефоном. Але пустим ПІБ і поштою. Можливо зробити так само але з добором даних після otp авторизації? Звісно, якщо такий номер не буде знайдено? І чи плануєте ви на майбутнє змінити це - "Якщо сервер розробника недоступний - Не будет работать сайт". Хоча б на варіант - "не буде працювати доповнення", як у вас в модулі соціальної авторизації?
  4. Доброго дня.. Два питання. В описі доповнення вказано: "Якщо сервер розробника недоступний - Не будет работать сайт" Це дійсно так? Такі не дуже приємні ситуації вже виникали на форумі, через те що розробник забув проплатити домен або хостінг. І друге, всі телефони в базі записані по масці - +38 (999) 999-99-99. На таку маску можна налаштувати логін? Змінювати маску наразі не можна.
  5. Интересует, что имеется в виду под "Добавлена передача товаров для РРО в тестовом режиме, отдельный архив в файлах!" Это интеграция с каким то сервисом ПРРО типа чекбокса или это именно для стационарных РРО?
  6. Сьогодні вночі такая сама ситуація виникла, оновлення відділень по крону - завантажено всього 4000 відділень. Ключ секретний точно правильний, воно б взагалі не оновлювало тоді. Зараз оновив через адмінку - все норм стало, знову 23000 відділень. Теперь, що кожного дня треба заходити перевіряти чи всі відділення воно завантажило? З приводу цитованого мною повідомлення, мені здається, що оновлювати відділення кожні 30хв не дуже добре)) Так нова пошта може напевно і забанити через велику кількість запитів.)
  7. Я інколи дивуюсь, як такі люди, як декілька вище, які не взмозі прочитати декілька останніх сторінок на яких описано суть проблеми і її вирішення.... Так от, як такі люди ще намагаються робити бізнес???))) Ну чекайте, чекайте... Можливо само і вирішиться)
  8. @Prorab337 по корректному отображению стоимости доставки с учетом оценки и наложенного платежа для шаблона Unishop2 - сейчас нет времени у вас посмотреть? (для новой версии модуля)
  9. Установлена 4 версия модуля Новой почты от Prorab. Шаблон - Unishop2. Сейчас не правильно отображается информация о стоимости доставки при включенных опциях в модуле: Учёт наложенного платежа Учёт комиссии за объявленную стоимость При выборе любого способа оплаты, кроме наложенный платеж, не плюсует комиссию за оценку. Если выбрать способ наложенный платеж - то тоже ничего не происходит, сумма не меняется. После этого выбираем любой другой способ оплаты, после этого стоимость доставки меняется, как будто выбран наложенный платеж. Автор модуля НП говорит, что дело в шаблоне, так как на дефолте все работает коректно. Адрес сайта скину в ЛС
  10. У кого unishop2 и новая версия новой почты? У всех подсчет наложенного платежа и оценки не корректно работает? При выборе способ оплаты наложкой - не изменяется сумма доставки, а при переключении после этого на любой другой способ оплаты - отображает оценку и наложку для этого способа.
  11. Стоит модификатор от для очистки сессий от Агата. Сегодня, впервые за 2 года использования модификатора, vps упал ночью. В логах ошибок в это время такие записи: 2023/01/29 01:59:18 [error] 342242#0: *465301 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Fatal error: Uncaught Exception: Error: Lock wait timeout exceeded; try restarting transaction<br />Error No: 1205<br />DELETE FROM `xx_session` WHERE expire < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 87840 SECOND); in /www/xx/xx/system/library/db/mysqli.php:41 Stack trace: #0 /www/xx/storage/modification/system/library/db.php(61): DB\MySQLi->query('DELETE FROM `xx...') #1 /www/xx/storage/modification/system/library/session/db.php(22): DB->query('DELETE FROM `xx...') #2 /www/xx/xx/system/library/session.php(29): Session\DB->__construct(Object(Registry)) #3 /www/xx/xx/system/framework.php(84): Session->__construct('db', Object(Registry)) #4 /www/xx/xx/system/startup.php(104): require_once('/www/xx/xx...') #5 /www/xx/xx/index.php(19): start('catalog') #6 {main} thrown in /www/xx/xx/system/library/db/mysqli.php on line 41" while reading response header from upstream, client: 114.119.142.236, server: xx.ua, request: "GET /xx/ixx.html HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/tmp/php-cgi-73.sock:", host: "xx.ua" я так понимаю, это связано с очисткой сессий в базе данных? Как разобраться в причине сбоя?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.