Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Stackand

Користувачі
  
  • Публікації

    258
  • З нами

  • Відвідування

Інформація

  • Стать
    Не определился
  • Місто:
    Киев

Відвідувачі профілю

2 214 перегляди профілю

Stackand's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

4

Репутація

  1. Може хтось стикався, і може дати пораду. При натиснені на кнопки "Парсинг в ИМ" , "редактор товара", "Менеджер УРЛ" сайт зависає і видає 503 помилку. Такий же модуль є на іншому сайті, скопіював налаштування сервера і php 1в1, але резульату не дало, так само як і оновлення до версії 4-9 -9.
  2. Вітаю. Пікажіть, чи є якесь автоматичне групування, якщо у мене товари мають спільний номер в назві? Наприклад , товари мають спільний номер після "-" , чи є тут функціонал, який дозволить обєднати обрані групи товарів по заданим парметрам? В описі зазначено про об'єднання по 3м словам, або шось таке, цікавить саме по співадінню частини артикула ( SKU ) , або частини назви. Дякую. QS-9253 MP-9253 SE-9253
  3. Доброго дня. Потребую допомоги. Пересив сайт з оксторе 2.3 на 3.0, модуль ставив по новій вже на 3ю версію. Почав пробувати додатвати нові товари, постійно вилітає помилка: Fatal error: Uncaught Exception: Error: Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY'<br />Error No: 1062<br />INSERT INTO oc_product SET `model` = 'QXR-0164', `sku` = 'QXR-0164', `upc` = '', `ean` = '', `mpn` = '', `location` = '', `jan` = '', `isbn` = '', `quantity` = '74', `stock_status_id` = '5', `image` = 'catalog/sp-qx-qxr/6/image-catalog-0photos-qxr-3-image-catalog-0photos-qxr-honda-honda_cr-v_-175.jpg', `manufacturer_id` = '74', `shipping` = '1', `price` = '27452.5', `points` = '0' , `tax_class_id` = '0' , `date_available` = '2024-02-05', `weight` = '0', `weight_class_id` = '1' , `length` = '0', `width` = '0', `height` = '0' , `length_class_id` = '1' , `subtract` = '1', `minimum` = '1' , `sort_order` = '0', `status` = '1', `date_added` = '2024-02-05 17:15:35', `date_modified` = '2024-02-05 17:15:35', `viewed` = '0' in /home/caensy/surround.com.ua/new3/system/library/db/mysqli.php:41 Stack trace: #0 /home/caensy/surround.com.ua/new3/system/library/db.php(45): DB\MySQLi->query('INSERT INTO oc_...') #1 /home/caensy/surround in /home/caensy/surround.com.ua/new3/system/library/db/mysqli.php on line 41 Пробував по різному, виключати різні варіанти завантаження. З фото та без, з описами та без. З атрибутами та без них. Резульатат один. Також пробував з прайсу видалити позиції на які модуль грішить, та картина одна. Десь 30 позицій опрацьовує, після чого видає помилку. В Andmin/uploads в файлі репорт пише наступне: Database write error Row ~= 35 SKU = QS-0109 З чого можу зробити висновок, що є якась помилка на запис в БД. Але як виправити не знаю. Дайте будь-ласка пораду.
  4. Доброго дня. Шукаю модуль для 3.0 який міг би зручно драг енд ропом переміщати товари між категоріями. Раніше використовував оцей модуль. Але з відомих причин використовути його ж не можу. Є якийсь аналог нашого, або західного виробництва? Дякую.
  5. дуже хочеться, щоб в пару кліків, обрані товари можно було перкинути в обрану категорію. Плануєте такого роду допрацювання?
  6. Є відчизняний аналог? Порадьте для 3.0 Цей був дуже зручний
  7. Компанія з продажу автомобільної електроніки Surround, займаємось виготовленням спеціалізованого обладнання для вантажного транспорту, та продажем автомобільної електроніки для легкового транспорту. Шукаємо адміністратора сайтів (інтернет-магазинів), більшість на OpenCart. Потрібен спеціаліст, який би займавля сайтом комплексно, від наповення товарами, до налаштуваннь сервера. Розглядяю як постійну (помісячну оплату), так і за об'єм роботи. Головне щоб ми почали працювати, та знайшли спільну мову, і робота для обох сторін була максимально комфортною. Окрім вирішення задач, перелік яких нижче, я чекаю, що спецілаіст сам буде пропонувати додаткові налаштування, покращення і оптимізацію роботи сайтів, для того, щоб достяги максимальної ефективності роботи інтернет-магазинів. Основні задачі: Наповнення контентом. Налаштування парсерів, автоматизація завнтаження та оновлення товарів; Замовлення графічних і текстових матеріалів у підрядників; Робота з сайтом та наявним контентом: Налаштування атрибутів під шаблон, робота з фільтрами; Установка модулів та доповненнь на сайти; Технічна оптимізація сайтів (швидкість завантаження, корректна робота, правильність відображення на різних пристроях); комунікація, контроль, постановка та вирішення питань з розробниками; Робота з фідами данних для маркет-плейсів; Оптимізація структури категорій; Реулярна перевірка товарного асортименту на відповідність цінам, залишку, наповненості на підконтрольних платформах; Вимоги: Трошки розумітись на автомобілях та автоелектроніці; Знання OpenCart; Вміння працювати з модулями парсерами, та іншими системами упраління контентом; Розуміння технічної сторони роботи сайтів (HTML, CSS, JavaScript); Вміння працювати з зовнішніми спеціалистами (фрілансерами), для постановки та контроля якості виконння робіт; Принципи роботи SEO, підготовка під пошукову оптимізацію;
  8. У меня на сайте уже установлен модуль обновления курса валют, но работает он не так как должн. С прошлым исполнителем связи нет, потому стоит задача исправить, или сделать заново модуль, который бы крон-здачей, раз в сутки, в 10 утра, обновлял курс валют на сайте, с последующим округлением до 5. Важно, что бы после округления цены отображаемые и фактические были одинаковые, так как если округляються только отображаемые цены, всякие гугл мерчанты не размещают товар. Лучше всего было бы брать средний коммерческий курс продажи дол. сша с рерсурса типа "Миняйло", для того, что бы он был максимально приближен к реальности. Курс НБУ сейчас далек от реальности, НБУ не подходит. Как крайний вариант что-то липа курса привата https://api.privatbank.ua/p24api/pubinfo?exchange&coursid=5 . Файлы старого модуля могу скинуть, может их будет проще отредактировать, чем делать все заново.
  9. Добрый день! У меня сайт https://audiosources.com.ua/ на шаблоне Techstore , oсstore 2.3 сейчас обнаружил глюк, который заключается в том, что при добавлении товара в корзину, его цена умножается приблизительно на "минус" 2.3 . Так, если я добавляю товар стоимостью 19000 в корзину, его цена становиться -43890 , и продолжить оформление заказа не возможно. Подскажите, как можно исправить данный глюк?
  10. Есть установленный модуль автоматичской обработки прайс-листов от usergio
  11. Добрый день! Есть источник С него 2 задачи: 1. Вытащить фотографии товаров с одной категории ( переходные рамки ) По умолчанию на их сайте линки на фото с папок кеша например , <div class="image"><a href="https://carav.com.ua/image/cache/data/acv/281320-11-c-600x600.jpg" задача в том, что бы вытягивать их чистыми, без части "cache" и префикса рамзера фото "-600x600.jpg" Т.е. в итоге должна быть такая https://carav.com.ua/image/data/acv/281320-11-c.jpg 2. Настроить автоматическое добавление / обновление товаров ( обновление цен и остатков ) по крону. Могу рассмотреть предложения по отдельности. Жду ваших предложений, благодарю за внимание
  12. Подниму пожалуй, так как все еще актуально. Интересует следующее: Контроль цен дилеров. У меня приблизительно 450-600 позиций на одном сайте, и около 50-60 на другом. Задача стоит в том, что бы парсить 10-15 сайтов конкурентов 2 раза в сутки, днем и ночью, и агрегатор типа хотлайна. Для сопоставления цен на наших сайтах, и тех ценах, что ставят наши дилеры. Для того, что бы они соблюдали розничные цены. Мне по итогу этого парсинга нужен отчет о том, кто, где и когда не соблюдает цены. Т.е. отчет об отколененинях цен дилеров от наших.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.