rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Подскажите скрипт пожалуйста, чтобы удалить в опенкарте 2.1 все товары, которые скрыты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Это как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... t04ka Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Этот модуль закрывает все проблемы массового редактирования. главное настроить под свои нужды и задачи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 7 часов назад, chukcha сказал: Это как? Как как) заходим в myphp а далее вводим код, и он удаляет товары у которыз статус отключен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... prochet Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 А в каталоге фильтром отсеять и удалить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 их там пару тысяч) можно и в каталоге, но тут форум программистов, я надеялся, кто нибудь сжалиться надо мной и поможет со скриптом) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hoolygan Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Неблагодарная затея. Удалять нужно из многих таблиц. + они могут быть завязаны в заказах. Я бы не удалял, а ставил бы признак "удалён". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Через админку проще, Я, конечно могу дать код удаления, и не раз его давал. 9 часов назад, rassigor сказал: чтобы удалить в опенкарте 2.1 все товары, которые скрыты Как можно догадаться что скрытые товары - товары со статусом 0? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 16 минут назад, chukcha сказал: Через админку проще, Я, конечно могу дать код удаления, и не раз его давал. Как можно догадаться что скрытые товары - товары со статусом 0? да, это товары со статусом 0. Я просто сдури сначала удалил категории, поэтому теперь висят товары без категорий, не так то просто их отловить. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 товары без категорий SELECT pd.name FROM oc_product_description pd LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON p2c.product_id = pd.product_id WHERE p2c.category_id is null 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 2 минуты назад, chukcha сказал: товары без категорий SELECT pd.name FROM oc_product_description pd LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON p2c.product_id = pd.product_id WHERE p2c.category_id is null спасибо, те я вставляю в myphp в таблице produt и он все удаляет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 нет удалять нужно из 5-7 таблиц Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Я разве дал скрипт для удаления? Я вам показал запрос, как отобрать товары без категорий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів ищу скрипт для удаления скрытых товаров Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
t04ka Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Этот модуль закрывает все проблемы массового редактирования. главное настроить под свои нужды и задачи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 7 часов назад, chukcha сказал: Это как? Как как) заходим в myphp а далее вводим код, и он удаляет товары у которыз статус отключен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prochet Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 А в каталоге фильтром отсеять и удалить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 их там пару тысяч) можно и в каталоге, но тут форум программистов, я надеялся, кто нибудь сжалиться надо мной и поможет со скриптом) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hoolygan Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Неблагодарная затея. Удалять нужно из многих таблиц. + они могут быть завязаны в заказах. Я бы не удалял, а ставил бы признак "удалён". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Через админку проще, Я, конечно могу дать код удаления, и не раз его давал. 9 часов назад, rassigor сказал: чтобы удалить в опенкарте 2.1 все товары, которые скрыты Как можно догадаться что скрытые товары - товары со статусом 0? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 16 минут назад, chukcha сказал: Через админку проще, Я, конечно могу дать код удаления, и не раз его давал. Как можно догадаться что скрытые товары - товары со статусом 0? да, это товары со статусом 0. Я просто сдури сначала удалил категории, поэтому теперь висят товары без категорий, не так то просто их отловить. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 товары без категорий SELECT pd.name FROM oc_product_description pd LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON p2c.product_id = pd.product_id WHERE p2c.category_id is null 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 2 минуты назад, chukcha сказал: товары без категорий SELECT pd.name FROM oc_product_description pd LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON p2c.product_id = pd.product_id WHERE p2c.category_id is null спасибо, те я вставляю в myphp в таблице produt и он все удаляет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 нет удалять нужно из 5-7 таблиц Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Я разве дал скрипт для удаления? Я вам показал запрос, как отобрать товары без категорий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів ищу скрипт для удаления скрытых товаров Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 16 минут назад, chukcha сказал: Через админку проще, Я, конечно могу дать код удаления, и не раз его давал. Как можно догадаться что скрытые товары - товары со статусом 0? да, это товары со статусом 0. Я просто сдури сначала удалил категории, поэтому теперь висят товары без категорий, не так то просто их отловить. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 товары без категорий SELECT pd.name FROM oc_product_description pd LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON p2c.product_id = pd.product_id WHERE p2c.category_id is null 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 2 минуты назад, chukcha сказал: товары без категорий SELECT pd.name FROM oc_product_description pd LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON p2c.product_id = pd.product_id WHERE p2c.category_id is null спасибо, те я вставляю в myphp в таблице produt и он все удаляет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 нет удалять нужно из 5-7 таблиц Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Я разве дал скрипт для удаления? Я вам показал запрос, как отобрать товары без категорий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів ищу скрипт для удаления скрытых товаров
rassigor Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 2 минуты назад, chukcha сказал: товары без категорий SELECT pd.name FROM oc_product_description pd LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON p2c.product_id = pd.product_id WHERE p2c.category_id is null спасибо, те я вставляю в myphp в таблице produt и он все удаляет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Otvet Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 нет удалять нужно из 5-7 таблиц Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Я разве дал скрипт для удаления? Я вам показал запрос, как отобрать товары без категорий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
chukcha Опубліковано: 22 жовтня 2017 Share Опубліковано: 22 жовтня 2017 Я разве дал скрипт для удаления? Я вам показал запрос, как отобрать товары без категорий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts