lewys Опубліковано: 7 квітня 2012 Share Опубліковано: 7 квітня 2012 Активировал модуль PayPal Standard и заметил следующую проблему: если оплачивать покупку в рублях, то PayPal не отображается в способах оплаты, а если переключить цены в доллары, то отображается. Покопав в интернете, обнаружил что PayPal не принимает оплату в рублях, видимо поэтому и недоступен. Можно ли сделать так, чтобы происходила автоматическая конвертация рублей в доллары и переход на сайт PayPal? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ravilr Опубліковано: 7 квітня 2012 Share Опубліковано: 7 квітня 2012 оставьте цены в долларах. Пусть будет только одна валюта. Показывайте в рублях как доллар умноженное на 30.... прямо в шаблоне можно умножить. Тогда будут видеть цены в рублях, а на самом деле счет будет в долларах. Хотя может и не правильное решение, но должно работать. Может кто еще подскажет что. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 7 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2012 Спасибо за ответ, но хотелось бы поэлегантнее это решить. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 7 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2012 Немного продвинулся в вопросе, добавил в pp-standard.php валюту RUB, и теперь PayPal показывается при расчете в рублях, но когда осуществляется переход на сайт PayPal, то показывает ту же сумму в долларах. Например если в корзине было товаров на 2000 рублей, то PayPal хочет от клиента 2000$. Люди добрые, подскажите как осуществить автоматическую конвертацию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Спасибо за ответ, но хотелось бы поэлегантнее это решить. думаю поможет отображать несколько валют для цены на карточке продукта (товара) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 думаю поможет отображать несколько валют для цены на карточке продукта (товара) Да, вроде то что нужно. Как бы это еще в модуль paypal вставить... Я в php полный ноль. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 не думаю что в пайпал что то нужно, надо просто сделать по инструкции но для рубля. Т.е по умолчанию валюта у вас будет доллар, а представление рубля конвертироваться в рубль. Так будет проще.. на мой взгляд. Хотя может есть и другие решения... я пока не знаю..не спец. да и из той статьи... там где написано Дальше в catalog/controller/product/product.tpl (строка 227):.... надо не tpl а php автор видимо ошибся просто. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 не думаю что в пайпал что то нужно, надо просто сделать по инструкции но для рубля. Т.е по умолчанию валюта у вас будет доллар, а представление рубля конвертироваться в рубль. да и из той статьи... там где написано Дальше в catalog/controller/product/product.tpl (строка 227):.... надо не tpl а php автор видимо ошибся просто. Спасибо за помощь, но мне это не подходит, слишком костыльное решение. Я точно знаю что можно заставить paypal конвертировать неподдерживаемую валюту в доллары, более того, это должно работать по умолчанию, но почему-то не работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 кстати, а что у Вас в Система-Локализация-Валюта ??? Есть кроскурс И когда на сайте переключаете валюту она у вас конвертируется?? Я только что проверил. Т.е переключился на рубли, сделал заказ, а пайпал все сконвертировал в доллары. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 кстати, а что у Вас в Система-Локализация-Валюта ??? Есть кроскурс И когда на сайте переключаете валюту она у вас конвертируется?? Я только что проверил. Т.е переключился на рубли, сделал заказ, а пайпал все сконвертировал в доллары. В том то и загадка, в валюте вроде все правильно настроено, когда валюту переключаю все конвертируется. PayPal изначально при оплате в рублях вообще не показывался, заставил его появляться только отредактировав pp_standard.php и добавив туда RUB.Вот скриншоты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 странно. Я ничего не редактировал и все ок. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а у вас Opencart или Ocstore? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Блин, сейчас перезалил все файлы пейпала, думал попробовать с чистого листа. Выбираю в магазине доллары, есть paypal, выбираю рубли - нет. Я уже готов заплатить чтобы мне это починили. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Евро, Доллары, Баты, Шекели... при любой валюте в способах оплаты виден PayPal, только если выбирать рубли его нет. Люди, помогите плиз. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 к помогите укажите версию движка и желательно какие модули были установлены и какие изменения были. Может кто подскажет еще. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Opencart 1.5.2.1 Shoppica 1.0.12 Модуль News Модуль htmlbox Модуль QIWI Модуль Webmoney (не активирован) Модуль Zopim Live Chat Модуль расширенный WYSIWYG (vqmod) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 (змінено) Проверил на 1.5.2.1 Opencart. Точно как у Вас. Я проверял до этого на ocStore 1.5.1.3 Надо бы на оксторе 1.5.2.1 проверить.. Проверил, на оксторе 1521 тоже не работает. Змінено 15 квітня 2012 користувачем ravilr 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Сейчас попробую загрузить файлы от 1.5.1.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Аллилуйя!!!! :D Залил файлы от 1.5.1.3 и все заработало, завтра более плотно потестирую в sandbox. Спасибо вам за наводку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а вот если еще кто нибудь подскажет как сделать страничку чекаута в пэйпале на русском, то будет просто замечательно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... miwany Опубліковано: 12 травня 2012 Share Опубліковано: 12 травня 2012 Нет, это все понятно. Там ставишь одну валюту, на сайте другая, палка в норме. Вот я поставил модуль доставки ЕМС и , оппа, труба. модуль доставки с офф-сайта берет стоимость в рублях, типо конвертирует, и в итоге стоимость доставки ОЧЕНЬ дорогая! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... perplexor Опубліковано: 12 серпня 2012 Share Опубліковано: 12 серпня 2012 так что, так и не решилась проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... miwany Опубліковано: 19 серпня 2012 Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Да. Этот вот человек помог. https://opencartforum.com/topic/8624-300712-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-55a-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BC%D0%BE/page__fromsearch__1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 19 серпня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Redbear Опубліковано: 20 серпня 2012 Share Опубліковано: 20 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Попробовал. Не катит. Валюта LVL (латвийский лат) прописана в /catalog/controller/payment/pp_standard.phpВсеравно в палке доллары и не конвертирует. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування PayPal и цены в рублях Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
lewys Опубліковано: 7 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2012 Спасибо за ответ, но хотелось бы поэлегантнее это решить. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lewys Опубліковано: 7 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 7 квітня 2012 Немного продвинулся в вопросе, добавил в pp-standard.php валюту RUB, и теперь PayPal показывается при расчете в рублях, но когда осуществляется переход на сайт PayPal, то показывает ту же сумму в долларах. Например если в корзине было товаров на 2000 рублей, то PayPal хочет от клиента 2000$. Люди добрые, подскажите как осуществить автоматическую конвертацию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Спасибо за ответ, но хотелось бы поэлегантнее это решить. думаю поможет отображать несколько валют для цены на карточке продукта (товара) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 думаю поможет отображать несколько валют для цены на карточке продукта (товара) Да, вроде то что нужно. Как бы это еще в модуль paypal вставить... Я в php полный ноль. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 не думаю что в пайпал что то нужно, надо просто сделать по инструкции но для рубля. Т.е по умолчанию валюта у вас будет доллар, а представление рубля конвертироваться в рубль. Так будет проще.. на мой взгляд. Хотя может есть и другие решения... я пока не знаю..не спец. да и из той статьи... там где написано Дальше в catalog/controller/product/product.tpl (строка 227):.... надо не tpl а php автор видимо ошибся просто. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 не думаю что в пайпал что то нужно, надо просто сделать по инструкции но для рубля. Т.е по умолчанию валюта у вас будет доллар, а представление рубля конвертироваться в рубль. да и из той статьи... там где написано Дальше в catalog/controller/product/product.tpl (строка 227):.... надо не tpl а php автор видимо ошибся просто. Спасибо за помощь, но мне это не подходит, слишком костыльное решение. Я точно знаю что можно заставить paypal конвертировать неподдерживаемую валюту в доллары, более того, это должно работать по умолчанию, но почему-то не работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 кстати, а что у Вас в Система-Локализация-Валюта ??? Есть кроскурс И когда на сайте переключаете валюту она у вас конвертируется?? Я только что проверил. Т.е переключился на рубли, сделал заказ, а пайпал все сконвертировал в доллары. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 кстати, а что у Вас в Система-Локализация-Валюта ??? Есть кроскурс И когда на сайте переключаете валюту она у вас конвертируется?? Я только что проверил. Т.е переключился на рубли, сделал заказ, а пайпал все сконвертировал в доллары. В том то и загадка, в валюте вроде все правильно настроено, когда валюту переключаю все конвертируется. PayPal изначально при оплате в рублях вообще не показывался, заставил его появляться только отредактировав pp_standard.php и добавив туда RUB.Вот скриншоты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 странно. Я ничего не редактировал и все ок. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а у вас Opencart или Ocstore? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Блин, сейчас перезалил все файлы пейпала, думал попробовать с чистого листа. Выбираю в магазине доллары, есть paypal, выбираю рубли - нет. Я уже готов заплатить чтобы мне это починили. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Евро, Доллары, Баты, Шекели... при любой валюте в способах оплаты виден PayPal, только если выбирать рубли его нет. Люди, помогите плиз. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 к помогите укажите версию движка и желательно какие модули были установлены и какие изменения были. Может кто подскажет еще. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Opencart 1.5.2.1 Shoppica 1.0.12 Модуль News Модуль htmlbox Модуль QIWI Модуль Webmoney (не активирован) Модуль Zopim Live Chat Модуль расширенный WYSIWYG (vqmod) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 (змінено) Проверил на 1.5.2.1 Opencart. Точно как у Вас. Я проверял до этого на ocStore 1.5.1.3 Надо бы на оксторе 1.5.2.1 проверить.. Проверил, на оксторе 1521 тоже не работает. Змінено 15 квітня 2012 користувачем ravilr 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Сейчас попробую загрузить файлы от 1.5.1.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Аллилуйя!!!! :D Залил файлы от 1.5.1.3 и все заработало, завтра более плотно потестирую в sandbox. Спасибо вам за наводку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а вот если еще кто нибудь подскажет как сделать страничку чекаута в пэйпале на русском, то будет просто замечательно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... miwany Опубліковано: 12 травня 2012 Share Опубліковано: 12 травня 2012 Нет, это все понятно. Там ставишь одну валюту, на сайте другая, палка в норме. Вот я поставил модуль доставки ЕМС и , оппа, труба. модуль доставки с офф-сайта берет стоимость в рублях, типо конвертирует, и в итоге стоимость доставки ОЧЕНЬ дорогая! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... perplexor Опубліковано: 12 серпня 2012 Share Опубліковано: 12 серпня 2012 так что, так и не решилась проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... miwany Опубліковано: 19 серпня 2012 Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Да. Этот вот человек помог. https://opencartforum.com/topic/8624-300712-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-55a-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BC%D0%BE/page__fromsearch__1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 19 серпня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Redbear Опубліковано: 20 серпня 2012 Share Опубліковано: 20 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Попробовал. Не катит. Валюта LVL (латвийский лат) прописана в /catalog/controller/payment/pp_standard.phpВсеравно в палке доллары и не конвертирует. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування PayPal и цены в рублях Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 думаю поможет отображать несколько валют для цены на карточке продукта (товара) Да, вроде то что нужно. Как бы это еще в модуль paypal вставить... Я в php полный ноль. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 не думаю что в пайпал что то нужно, надо просто сделать по инструкции но для рубля. Т.е по умолчанию валюта у вас будет доллар, а представление рубля конвертироваться в рубль. Так будет проще.. на мой взгляд. Хотя может есть и другие решения... я пока не знаю..не спец. да и из той статьи... там где написано Дальше в catalog/controller/product/product.tpl (строка 227):.... надо не tpl а php автор видимо ошибся просто. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 не думаю что в пайпал что то нужно, надо просто сделать по инструкции но для рубля. Т.е по умолчанию валюта у вас будет доллар, а представление рубля конвертироваться в рубль. да и из той статьи... там где написано Дальше в catalog/controller/product/product.tpl (строка 227):.... надо не tpl а php автор видимо ошибся просто. Спасибо за помощь, но мне это не подходит, слишком костыльное решение. Я точно знаю что можно заставить paypal конвертировать неподдерживаемую валюту в доллары, более того, это должно работать по умолчанию, но почему-то не работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 кстати, а что у Вас в Система-Локализация-Валюта ??? Есть кроскурс И когда на сайте переключаете валюту она у вас конвертируется?? Я только что проверил. Т.е переключился на рубли, сделал заказ, а пайпал все сконвертировал в доллары. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 кстати, а что у Вас в Система-Локализация-Валюта ??? Есть кроскурс И когда на сайте переключаете валюту она у вас конвертируется?? Я только что проверил. Т.е переключился на рубли, сделал заказ, а пайпал все сконвертировал в доллары. В том то и загадка, в валюте вроде все правильно настроено, когда валюту переключаю все конвертируется. PayPal изначально при оплате в рублях вообще не показывался, заставил его появляться только отредактировав pp_standard.php и добавив туда RUB.Вот скриншоты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 странно. Я ничего не редактировал и все ок. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а у вас Opencart или Ocstore? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Блин, сейчас перезалил все файлы пейпала, думал попробовать с чистого листа. Выбираю в магазине доллары, есть paypal, выбираю рубли - нет. Я уже готов заплатить чтобы мне это починили. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Евро, Доллары, Баты, Шекели... при любой валюте в способах оплаты виден PayPal, только если выбирать рубли его нет. Люди, помогите плиз. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 к помогите укажите версию движка и желательно какие модули были установлены и какие изменения были. Может кто подскажет еще. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Opencart 1.5.2.1 Shoppica 1.0.12 Модуль News Модуль htmlbox Модуль QIWI Модуль Webmoney (не активирован) Модуль Zopim Live Chat Модуль расширенный WYSIWYG (vqmod) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 (змінено) Проверил на 1.5.2.1 Opencart. Точно как у Вас. Я проверял до этого на ocStore 1.5.1.3 Надо бы на оксторе 1.5.2.1 проверить.. Проверил, на оксторе 1521 тоже не работает. Змінено 15 квітня 2012 користувачем ravilr 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Сейчас попробую загрузить файлы от 1.5.1.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Аллилуйя!!!! :D Залил файлы от 1.5.1.3 и все заработало, завтра более плотно потестирую в sandbox. Спасибо вам за наводку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а вот если еще кто нибудь подскажет как сделать страничку чекаута в пэйпале на русском, то будет просто замечательно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... miwany Опубліковано: 12 травня 2012 Share Опубліковано: 12 травня 2012 Нет, это все понятно. Там ставишь одну валюту, на сайте другая, палка в норме. Вот я поставил модуль доставки ЕМС и , оппа, труба. модуль доставки с офф-сайта берет стоимость в рублях, типо конвертирует, и в итоге стоимость доставки ОЧЕНЬ дорогая! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... perplexor Опубліковано: 12 серпня 2012 Share Опубліковано: 12 серпня 2012 так что, так и не решилась проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... miwany Опубліковано: 19 серпня 2012 Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Да. Этот вот человек помог. https://opencartforum.com/topic/8624-300712-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-55a-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BC%D0%BE/page__fromsearch__1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 19 серпня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Redbear Опубліковано: 20 серпня 2012 Share Опубліковано: 20 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Попробовал. Не катит. Валюта LVL (латвийский лат) прописана в /catalog/controller/payment/pp_standard.phpВсеравно в палке доллары и не конвертирует. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування PayPal и цены в рублях Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 не думаю что в пайпал что то нужно, надо просто сделать по инструкции но для рубля. Т.е по умолчанию валюта у вас будет доллар, а представление рубля конвертироваться в рубль. да и из той статьи... там где написано Дальше в catalog/controller/product/product.tpl (строка 227):.... надо не tpl а php автор видимо ошибся просто. Спасибо за помощь, но мне это не подходит, слишком костыльное решение. Я точно знаю что можно заставить paypal конвертировать неподдерживаемую валюту в доллары, более того, это должно работать по умолчанию, но почему-то не работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 кстати, а что у Вас в Система-Локализация-Валюта ??? Есть кроскурс И когда на сайте переключаете валюту она у вас конвертируется?? Я только что проверил. Т.е переключился на рубли, сделал заказ, а пайпал все сконвертировал в доллары. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 кстати, а что у Вас в Система-Локализация-Валюта ??? Есть кроскурс И когда на сайте переключаете валюту она у вас конвертируется?? Я только что проверил. Т.е переключился на рубли, сделал заказ, а пайпал все сконвертировал в доллары. В том то и загадка, в валюте вроде все правильно настроено, когда валюту переключаю все конвертируется. PayPal изначально при оплате в рублях вообще не показывался, заставил его появляться только отредактировав pp_standard.php и добавив туда RUB.Вот скриншоты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 странно. Я ничего не редактировал и все ок. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а у вас Opencart или Ocstore? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Блин, сейчас перезалил все файлы пейпала, думал попробовать с чистого листа. Выбираю в магазине доллары, есть paypal, выбираю рубли - нет. Я уже готов заплатить чтобы мне это починили. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Евро, Доллары, Баты, Шекели... при любой валюте в способах оплаты виден PayPal, только если выбирать рубли его нет. Люди, помогите плиз. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 к помогите укажите версию движка и желательно какие модули были установлены и какие изменения были. Может кто подскажет еще. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Opencart 1.5.2.1 Shoppica 1.0.12 Модуль News Модуль htmlbox Модуль QIWI Модуль Webmoney (не активирован) Модуль Zopim Live Chat Модуль расширенный WYSIWYG (vqmod) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 (змінено) Проверил на 1.5.2.1 Opencart. Точно как у Вас. Я проверял до этого на ocStore 1.5.1.3 Надо бы на оксторе 1.5.2.1 проверить.. Проверил, на оксторе 1521 тоже не работает. Змінено 15 квітня 2012 користувачем ravilr 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Сейчас попробую загрузить файлы от 1.5.1.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Аллилуйя!!!! :D Залил файлы от 1.5.1.3 и все заработало, завтра более плотно потестирую в sandbox. Спасибо вам за наводку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а вот если еще кто нибудь подскажет как сделать страничку чекаута в пэйпале на русском, то будет просто замечательно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... miwany Опубліковано: 12 травня 2012 Share Опубліковано: 12 травня 2012 Нет, это все понятно. Там ставишь одну валюту, на сайте другая, палка в норме. Вот я поставил модуль доставки ЕМС и , оппа, труба. модуль доставки с офф-сайта берет стоимость в рублях, типо конвертирует, и в итоге стоимость доставки ОЧЕНЬ дорогая! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... perplexor Опубліковано: 12 серпня 2012 Share Опубліковано: 12 серпня 2012 так что, так и не решилась проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... miwany Опубліковано: 19 серпня 2012 Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Да. Этот вот человек помог. https://opencartforum.com/topic/8624-300712-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-55a-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BC%D0%BE/page__fromsearch__1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 19 серпня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Redbear Опубліковано: 20 серпня 2012 Share Опубліковано: 20 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Попробовал. Не катит. Валюта LVL (латвийский лат) прописана в /catalog/controller/payment/pp_standard.phpВсеравно в палке доллары и не конвертирует. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування PayPal и цены в рублях Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 кстати, а что у Вас в Система-Локализация-Валюта ??? Есть кроскурс И когда на сайте переключаете валюту она у вас конвертируется?? Я только что проверил. Т.е переключился на рубли, сделал заказ, а пайпал все сконвертировал в доллары. В том то и загадка, в валюте вроде все правильно настроено, когда валюту переключаю все конвертируется. PayPal изначально при оплате в рублях вообще не показывался, заставил его появляться только отредактировав pp_standard.php и добавив туда RUB.Вот скриншоты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 странно. Я ничего не редактировал и все ок. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а у вас Opencart или Ocstore? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Блин, сейчас перезалил все файлы пейпала, думал попробовать с чистого листа. Выбираю в магазине доллары, есть paypal, выбираю рубли - нет. Я уже готов заплатить чтобы мне это починили. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Евро, Доллары, Баты, Шекели... при любой валюте в способах оплаты виден PayPal, только если выбирать рубли его нет. Люди, помогите плиз. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 к помогите укажите версию движка и желательно какие модули были установлены и какие изменения были. Может кто подскажет еще. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Opencart 1.5.2.1 Shoppica 1.0.12 Модуль News Модуль htmlbox Модуль QIWI Модуль Webmoney (не активирован) Модуль Zopim Live Chat Модуль расширенный WYSIWYG (vqmod) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 (змінено) Проверил на 1.5.2.1 Opencart. Точно как у Вас. Я проверял до этого на ocStore 1.5.1.3 Надо бы на оксторе 1.5.2.1 проверить.. Проверил, на оксторе 1521 тоже не работает. Змінено 15 квітня 2012 користувачем ravilr 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Сейчас попробую загрузить файлы от 1.5.1.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Аллилуйя!!!! :D Залил файлы от 1.5.1.3 и все заработало, завтра более плотно потестирую в sandbox. Спасибо вам за наводку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а вот если еще кто нибудь подскажет как сделать страничку чекаута в пэйпале на русском, то будет просто замечательно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... miwany Опубліковано: 12 травня 2012 Share Опубліковано: 12 травня 2012 Нет, это все понятно. Там ставишь одну валюту, на сайте другая, палка в норме. Вот я поставил модуль доставки ЕМС и , оппа, труба. модуль доставки с офф-сайта берет стоимость в рублях, типо конвертирует, и в итоге стоимость доставки ОЧЕНЬ дорогая! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... perplexor Опубліковано: 12 серпня 2012 Share Опубліковано: 12 серпня 2012 так что, так и не решилась проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... miwany Опубліковано: 19 серпня 2012 Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Да. Этот вот человек помог. https://opencartforum.com/topic/8624-300712-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-55a-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BC%D0%BE/page__fromsearch__1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 19 серпня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Redbear Опубліковано: 20 серпня 2012 Share Опубліковано: 20 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Попробовал. Не катит. Валюта LVL (латвийский лат) прописана в /catalog/controller/payment/pp_standard.phpВсеравно в палке доллары и не конвертирует. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування PayPal и цены в рублях
lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а у вас Opencart или Ocstore? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Блин, сейчас перезалил все файлы пейпала, думал попробовать с чистого листа. Выбираю в магазине доллары, есть paypal, выбираю рубли - нет. Я уже готов заплатить чтобы мне это починили. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Евро, Доллары, Баты, Шекели... при любой валюте в способах оплаты виден PayPal, только если выбирать рубли его нет. Люди, помогите плиз. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 к помогите укажите версию движка и желательно какие модули были установлены и какие изменения были. Может кто подскажет еще. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Opencart 1.5.2.1 Shoppica 1.0.12 Модуль News Модуль htmlbox Модуль QIWI Модуль Webmoney (не активирован) Модуль Zopim Live Chat Модуль расширенный WYSIWYG (vqmod) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 (змінено) Проверил на 1.5.2.1 Opencart. Точно как у Вас. Я проверял до этого на ocStore 1.5.1.3 Надо бы на оксторе 1.5.2.1 проверить.. Проверил, на оксторе 1521 тоже не работает. Змінено 15 квітня 2012 користувачем ravilr 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Сейчас попробую загрузить файлы от 1.5.1.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Аллилуйя!!!! :D Залил файлы от 1.5.1.3 и все заработало, завтра более плотно потестирую в sandbox. Спасибо вам за наводку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а вот если еще кто нибудь подскажет как сделать страничку чекаута в пэйпале на русском, то будет просто замечательно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... miwany Опубліковано: 12 травня 2012 Share Опубліковано: 12 травня 2012 Нет, это все понятно. Там ставишь одну валюту, на сайте другая, палка в норме. Вот я поставил модуль доставки ЕМС и , оппа, труба. модуль доставки с офф-сайта берет стоимость в рублях, типо конвертирует, и в итоге стоимость доставки ОЧЕНЬ дорогая! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... perplexor Опубліковано: 12 серпня 2012 Share Опубліковано: 12 серпня 2012 так что, так и не решилась проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... miwany Опубліковано: 19 серпня 2012 Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Да. Этот вот человек помог. https://opencartforum.com/topic/8624-300712-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-55a-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BC%D0%BE/page__fromsearch__1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 19 серпня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Redbear Опубліковано: 20 серпня 2012 Share Опубліковано: 20 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Попробовал. Не катит. Валюта LVL (латвийский лат) прописана в /catalog/controller/payment/pp_standard.phpВсеравно в палке доллары и не конвертирует. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Opencart 1.5.2.1 Shoppica 1.0.12 Модуль News Модуль htmlbox Модуль QIWI Модуль Webmoney (не активирован) Модуль Zopim Live Chat Модуль расширенный WYSIWYG (vqmod) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ravilr Опубліковано: 15 квітня 2012 Share Опубліковано: 15 квітня 2012 (змінено) Проверил на 1.5.2.1 Opencart. Точно как у Вас. Я проверял до этого на ocStore 1.5.1.3 Надо бы на оксторе 1.5.2.1 проверить.. Проверил, на оксторе 1521 тоже не работает. Змінено 15 квітня 2012 користувачем ravilr 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Сейчас попробую загрузить файлы от 1.5.1.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Аллилуйя!!!! :D Залил файлы от 1.5.1.3 и все заработало, завтра более плотно потестирую в sandbox. Спасибо вам за наводку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а вот если еще кто нибудь подскажет как сделать страничку чекаута в пэйпале на русском, то будет просто замечательно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... miwany Опубліковано: 12 травня 2012 Share Опубліковано: 12 травня 2012 Нет, это все понятно. Там ставишь одну валюту, на сайте другая, палка в норме. Вот я поставил модуль доставки ЕМС и , оппа, труба. модуль доставки с офф-сайта берет стоимость в рублях, типо конвертирует, и в итоге стоимость доставки ОЧЕНЬ дорогая! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... perplexor Опубліковано: 12 серпня 2012 Share Опубліковано: 12 серпня 2012 так что, так и не решилась проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... miwany Опубліковано: 19 серпня 2012 Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Да. Этот вот человек помог. https://opencartforum.com/topic/8624-300712-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-55a-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BC%D0%BE/page__fromsearch__1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lewys Опубліковано: 19 серпня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Redbear Опубліковано: 20 серпня 2012 Share Опубліковано: 20 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Попробовал. Не катит. Валюта LVL (латвийский лат) прописана в /catalog/controller/payment/pp_standard.phpВсеравно в палке доллары и не конвертирует. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Сейчас попробую загрузить файлы от 1.5.1.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 Аллилуйя!!!! :D Залил файлы от 1.5.1.3 и все заработало, завтра более плотно потестирую в sandbox. Спасибо вам за наводку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lewys Опубліковано: 15 квітня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2012 а вот если еще кто нибудь подскажет как сделать страничку чекаута в пэйпале на русском, то будет просто замечательно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miwany Опубліковано: 12 травня 2012 Share Опубліковано: 12 травня 2012 Нет, это все понятно. Там ставишь одну валюту, на сайте другая, палка в норме. Вот я поставил модуль доставки ЕМС и , оппа, труба. модуль доставки с офф-сайта берет стоимость в рублях, типо конвертирует, и в итоге стоимость доставки ОЧЕНЬ дорогая! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
perplexor Опубліковано: 12 серпня 2012 Share Опубліковано: 12 серпня 2012 так что, так и не решилась проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miwany Опубліковано: 19 серпня 2012 Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Да. Этот вот человек помог. https://opencartforum.com/topic/8624-300712-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-55a-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BC%D0%BE/page__fromsearch__1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lewys Опубліковано: 19 серпня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Redbear Опубліковано: 20 серпня 2012 Share Опубліковано: 20 серпня 2012 Проблема решается достаточно просто, нужно взять 2 файла из версии 1.5.1.3 и заменить ими существующие. /catalog/controller/payment/pp_standard.php /catalog/model/payment/pp_standard.php Попробовал. Не катит. Валюта LVL (латвийский лат) прописана в /catalog/controller/payment/pp_standard.phpВсеравно в палке доллары и не конвертирует. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts