Light_And_Dark Опубліковано: 26 березня 2024 Share Опубліковано: 26 березня 2024 (змінено) Добрый день. Подскажите такой момент. Мы успешно брали ваш модуль для проектов под Украину, сейчас возникла задача поставить модуль как ваш на проект под Германию. Подскажите - не тестировали ли вы свой модуль на немецком и английском языках? Змінено 26 березня 2024 користувачем Light_And_Dark Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sv2109 Опубліковано: 26 березня 2024 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2024 On 3/26/2024 at 12:01 PM, Light_And_Dark said: Добрый день. Подскажите такой момент. Мы успешно брали ваш модуль для проектов под Украину, сейчас возникла задача поставить модуль как ваш на проект под Германию. Подскажите - не тестировали ли вы свой модуль на немецком и английском языках? На английском точно будет работать, весь функционал, на немецком не будет морфологии, так как нету словаря, но работать модуль будет, будет релевантность, синонимы, неточный поиск и практически все, кроме морфологии. Модуль покупают и для других языков, знаю покупали модуль для Израиля, Польши, Латвии и многих других стран. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Light_And_Dark Опубліковано: 26 березня 2024 Share Опубліковано: 26 березня 2024 26.03.2024 в 12:17, sv2109 сказал: На английском точно будет работать, весь функционал, на немецком не будет морфологии, так как нету словаря, но работать модуль будет, будет релевантность, синонимы, неточный поиск и практически все, кроме морфологии. Модуль покупают и для других языков, знаю покупали модуль для Израиля, Польши, Латвии и многих других стран. а как-то отдельно словарь немецкого имлементировать можно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 26 березня 2024 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2024 On 3/26/2024 at 12:50 PM, Light_And_Dark said: а как-то отдельно словарь немецкого имлементировать можно? только что проверил - да, можно, во всяком случае поддержка этого языка в библиотека, которую использует модуль есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Light_And_Dark Опубліковано: 26 березня 2024 Share Опубліковано: 26 березня 2024 26.03.2024 в 13:48, sv2109 сказал: только что проверил - да, можно, во всяком случае поддержка этого языка в библиотека, которую использует модуль есть я вам в личку написала Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... seowebstudiosevice Опубліковано: 14 липня 2024 Share Опубліковано: 14 липня 2024 подскажите пожалуйста, модуль ведь с транслитерацией? если будут в поиске писать Герда, то и Gerda найдет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 14 липня 2024 Автор Share Опубліковано: 14 липня 2024 14.07.2024 в 16:26, seowebstudiosevice сказал: подскажите пожалуйста, модуль ведь с транслитерацией? если будут в поиске писать Герда, то и Gerda найдет? Да, по идее должен, по правилам транслитерации вроде так и получится. Но я бы сильно не надеялся на транслитерацию, потому что написание английских слов часто сильно отличается от произношения, одна и та же буква может читаться по разному в разных словах или в зависимости от позиции буквы в слове и так далее, поэтому правила часто могут не сработать. Но в модуле кроме транслитерации еще есть и неточный поиск и синонимы. Лучше всего в таких случаях использовать синонимы. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... seowebstudiosevice Опубліковано: 15 липня 2024 Share Опубліковано: 15 липня 2024 14.07.2024 в 21:24, sv2109 сказал: Да, по идее должен, по правилам транслитерации вроде так и получится. Но я бы сильно не надеялся на транслитерацию, потому что написание английских слов часто сильно отличается от произношения, одна и та же буква может читаться по разному в разных словах или в зависимости от позиции буквы в слове и так далее, поэтому правила часто могут не сработать. Но в модуле кроме транслитерации еще есть и неточный поиск и синонимы. Лучше всего в таких случаях использовать синонимы. Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... roha012 Опубліковано: 28 серпня 2024 Share Опубліковано: 28 серпня 2024 Добрий день. Допоможіть з налаштуванням. Я ввожу ПОВНУ ТОЧНУ назву товару. А модуь видає ще й товар(и), який відрізняється одним або кількома симовлами Як налаштувати щоб при точному введенні в пошук видавало тільки один товар, який точно відповідає пошуковому запиту. Зараз налаштування такі Модуль Пошук з варіантами також встановлений Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 28 серпня 2024 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2024 28.08.2024 в 12:44, roha012 сказал: Добрий день. Допоможіть з налаштуванням. Я ввожу ПОВНУ ТОЧНУ назву товару. А модуь видає ще й товар(и), який відрізняється одним або кількома симовлами пишіть в ЛС, тільки у вас встановлена ще стара версія модуля, бажано оновитися до нової Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 серпня 2024 Share Опубліковано: 28 серпня 2024 добрый день. а как мне в запросе модуля group by изменить? модель закодирована Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 29 серпня 2024 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2024 28.08.2024 в 17:54, kJlukOo сказал: добрый день. а как мне в запросе модуля group by изменить? модель закодирована вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 29 серпня 2024 Share Опубліковано: 29 серпня 2024 29.08.2024 в 15:28, sv2109 сказал: вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. технически я и сам знаю как это сделать, но нет возможности тк в вашем решении это просто не предусмотрено подсмотрите как в виер фильтре это реализовано. там тоже закодирована модель, но возможность это сделать есть можно и лефт джойнов кастомных накидать и группирование сделать под себя $filter_data['query_group_by'] = " GROUP BY tabl2.`pole` "; $filter_data['query_join'] = " LEFT JOIN `".DB_PREFIX."ВАША_таблица` AS tabl2 ON (p.`product_id` = tabl2.`product_id`)"; зачем мне это? для моего модуля раз https://opencartforum.com/ru/files/file/9180-hpmrr-ajax-opciyi-yak-okremiy-tovar/ для моего модуля два https://opencartforum.com/ru/files/file/4721-kit-series/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Serg9988 Опубліковано: 1 грудня 2024 Share Опубліковано: 1 грудня 2024 Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 2 грудня 2024 Автор Share Опубліковано: 2 грудня 2024 01.12.2024 в 21:15, Serg9988 сказал: Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg9988 Опубліковано: 2 грудня 2024 Share Опубліковано: 2 грудня 2024 02.12.2024 в 13:20, sv2109 сказал: Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів дякую. точно так! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 Вперед Сторінка 15 з 15 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 16 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager 1 2 3 4 16 Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 383 відповіді 57 774 перегляди SergeTkach 13 листопада 2024 Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 0 коментарів 67 158 переглядів SergeTkach 3 грудня 2018 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 61 740 переглядів Sha 17 листопада 2024 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 64 054 перегляди Sha 15 березня 2017 Модуль Акции, Подарки PRO [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: sv2109, 10 лютого 2016 акция акции (і ще %d) Теги: акция акции подарки подарок товар категория корзина продажа продажи 245 відповідей 38 558 переглядів hellfish 4 березня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск [Поддержка] Поисковая система с морфологией и релевантностью PRO Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Cool Timer Автор: spectre Всі товари магазину Автор: kJlukOo PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx Список Замовлень PRO Автор: Parallax З цим товаром також купують - Opencart-модуль Автор: vsevolodkarpykov × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Light_And_Dark Опубліковано: 26 березня 2024 Share Опубліковано: 26 березня 2024 26.03.2024 в 12:17, sv2109 сказал: На английском точно будет работать, весь функционал, на немецком не будет морфологии, так как нету словаря, но работать модуль будет, будет релевантность, синонимы, неточный поиск и практически все, кроме морфологии. Модуль покупают и для других языков, знаю покупали модуль для Израиля, Польши, Латвии и многих других стран. а как-то отдельно словарь немецкого имлементировать можно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sv2109 Опубліковано: 26 березня 2024 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2024 On 3/26/2024 at 12:50 PM, Light_And_Dark said: а как-то отдельно словарь немецкого имлементировать можно? только что проверил - да, можно, во всяком случае поддержка этого языка в библиотека, которую использует модуль есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Light_And_Dark Опубліковано: 26 березня 2024 Share Опубліковано: 26 березня 2024 26.03.2024 в 13:48, sv2109 сказал: только что проверил - да, можно, во всяком случае поддержка этого языка в библиотека, которую использует модуль есть я вам в личку написала Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... seowebstudiosevice Опубліковано: 14 липня 2024 Share Опубліковано: 14 липня 2024 подскажите пожалуйста, модуль ведь с транслитерацией? если будут в поиске писать Герда, то и Gerda найдет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 14 липня 2024 Автор Share Опубліковано: 14 липня 2024 14.07.2024 в 16:26, seowebstudiosevice сказал: подскажите пожалуйста, модуль ведь с транслитерацией? если будут в поиске писать Герда, то и Gerda найдет? Да, по идее должен, по правилам транслитерации вроде так и получится. Но я бы сильно не надеялся на транслитерацию, потому что написание английских слов часто сильно отличается от произношения, одна и та же буква может читаться по разному в разных словах или в зависимости от позиции буквы в слове и так далее, поэтому правила часто могут не сработать. Но в модуле кроме транслитерации еще есть и неточный поиск и синонимы. Лучше всего в таких случаях использовать синонимы. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... seowebstudiosevice Опубліковано: 15 липня 2024 Share Опубліковано: 15 липня 2024 14.07.2024 в 21:24, sv2109 сказал: Да, по идее должен, по правилам транслитерации вроде так и получится. Но я бы сильно не надеялся на транслитерацию, потому что написание английских слов часто сильно отличается от произношения, одна и та же буква может читаться по разному в разных словах или в зависимости от позиции буквы в слове и так далее, поэтому правила часто могут не сработать. Но в модуле кроме транслитерации еще есть и неточный поиск и синонимы. Лучше всего в таких случаях использовать синонимы. Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... roha012 Опубліковано: 28 серпня 2024 Share Опубліковано: 28 серпня 2024 Добрий день. Допоможіть з налаштуванням. Я ввожу ПОВНУ ТОЧНУ назву товару. А модуь видає ще й товар(и), який відрізняється одним або кількома симовлами Як налаштувати щоб при точному введенні в пошук видавало тільки один товар, який точно відповідає пошуковому запиту. Зараз налаштування такі Модуль Пошук з варіантами також встановлений Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 28 серпня 2024 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2024 28.08.2024 в 12:44, roha012 сказал: Добрий день. Допоможіть з налаштуванням. Я ввожу ПОВНУ ТОЧНУ назву товару. А модуь видає ще й товар(и), який відрізняється одним або кількома симовлами пишіть в ЛС, тільки у вас встановлена ще стара версія модуля, бажано оновитися до нової Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 серпня 2024 Share Опубліковано: 28 серпня 2024 добрый день. а как мне в запросе модуля group by изменить? модель закодирована Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 29 серпня 2024 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2024 28.08.2024 в 17:54, kJlukOo сказал: добрый день. а как мне в запросе модуля group by изменить? модель закодирована вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 29 серпня 2024 Share Опубліковано: 29 серпня 2024 29.08.2024 в 15:28, sv2109 сказал: вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. технически я и сам знаю как это сделать, но нет возможности тк в вашем решении это просто не предусмотрено подсмотрите как в виер фильтре это реализовано. там тоже закодирована модель, но возможность это сделать есть можно и лефт джойнов кастомных накидать и группирование сделать под себя $filter_data['query_group_by'] = " GROUP BY tabl2.`pole` "; $filter_data['query_join'] = " LEFT JOIN `".DB_PREFIX."ВАША_таблица` AS tabl2 ON (p.`product_id` = tabl2.`product_id`)"; зачем мне это? для моего модуля раз https://opencartforum.com/ru/files/file/9180-hpmrr-ajax-opciyi-yak-okremiy-tovar/ для моего модуля два https://opencartforum.com/ru/files/file/4721-kit-series/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Serg9988 Опубліковано: 1 грудня 2024 Share Опубліковано: 1 грудня 2024 Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 2 грудня 2024 Автор Share Опубліковано: 2 грудня 2024 01.12.2024 в 21:15, Serg9988 сказал: Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg9988 Опубліковано: 2 грудня 2024 Share Опубліковано: 2 грудня 2024 02.12.2024 в 13:20, sv2109 сказал: Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів дякую. точно так! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 Вперед Сторінка 15 з 15 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 16 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager 1 2 3 4 16 Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 383 відповіді 57 774 перегляди SergeTkach 13 листопада 2024 Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 0 коментарів 67 158 переглядів SergeTkach 3 грудня 2018 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 61 740 переглядів Sha 17 листопада 2024 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 64 054 перегляди Sha 15 березня 2017 Модуль Акции, Подарки PRO [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: sv2109, 10 лютого 2016 акция акции (і ще %d) Теги: акция акции подарки подарок товар категория корзина продажа продажи 245 відповідей 38 558 переглядів hellfish 4 березня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск [Поддержка] Поисковая система с морфологией и релевантностью PRO Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Cool Timer Автор: spectre Всі товари магазину Автор: kJlukOo PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx Список Замовлень PRO Автор: Parallax З цим товаром також купують - Opencart-модуль Автор: vsevolodkarpykov × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Light_And_Dark Опубліковано: 26 березня 2024 Share Опубліковано: 26 березня 2024 26.03.2024 в 13:48, sv2109 сказал: только что проверил - да, можно, во всяком случае поддержка этого языка в библиотека, которую использует модуль есть я вам в личку написала Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seowebstudiosevice Опубліковано: 14 липня 2024 Share Опубліковано: 14 липня 2024 подскажите пожалуйста, модуль ведь с транслитерацией? если будут в поиске писать Герда, то и Gerda найдет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sv2109 Опубліковано: 14 липня 2024 Автор Share Опубліковано: 14 липня 2024 14.07.2024 в 16:26, seowebstudiosevice сказал: подскажите пожалуйста, модуль ведь с транслитерацией? если будут в поиске писать Герда, то и Gerda найдет? Да, по идее должен, по правилам транслитерации вроде так и получится. Но я бы сильно не надеялся на транслитерацию, потому что написание английских слов часто сильно отличается от произношения, одна и та же буква может читаться по разному в разных словах или в зависимости от позиции буквы в слове и так далее, поэтому правила часто могут не сработать. Но в модуле кроме транслитерации еще есть и неточный поиск и синонимы. Лучше всего в таких случаях использовать синонимы. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... seowebstudiosevice Опубліковано: 15 липня 2024 Share Опубліковано: 15 липня 2024 14.07.2024 в 21:24, sv2109 сказал: Да, по идее должен, по правилам транслитерации вроде так и получится. Но я бы сильно не надеялся на транслитерацию, потому что написание английских слов часто сильно отличается от произношения, одна и та же буква может читаться по разному в разных словах или в зависимости от позиции буквы в слове и так далее, поэтому правила часто могут не сработать. Но в модуле кроме транслитерации еще есть и неточный поиск и синонимы. Лучше всего в таких случаях использовать синонимы. Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... roha012 Опубліковано: 28 серпня 2024 Share Опубліковано: 28 серпня 2024 Добрий день. Допоможіть з налаштуванням. Я ввожу ПОВНУ ТОЧНУ назву товару. А модуь видає ще й товар(и), який відрізняється одним або кількома симовлами Як налаштувати щоб при точному введенні в пошук видавало тільки один товар, який точно відповідає пошуковому запиту. Зараз налаштування такі Модуль Пошук з варіантами також встановлений Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 28 серпня 2024 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2024 28.08.2024 в 12:44, roha012 сказал: Добрий день. Допоможіть з налаштуванням. Я ввожу ПОВНУ ТОЧНУ назву товару. А модуь видає ще й товар(и), який відрізняється одним або кількома симовлами пишіть в ЛС, тільки у вас встановлена ще стара версія модуля, бажано оновитися до нової Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 серпня 2024 Share Опубліковано: 28 серпня 2024 добрый день. а как мне в запросе модуля group by изменить? модель закодирована Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 29 серпня 2024 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2024 28.08.2024 в 17:54, kJlukOo сказал: добрый день. а как мне в запросе модуля group by изменить? модель закодирована вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 29 серпня 2024 Share Опубліковано: 29 серпня 2024 29.08.2024 в 15:28, sv2109 сказал: вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. технически я и сам знаю как это сделать, но нет возможности тк в вашем решении это просто не предусмотрено подсмотрите как в виер фильтре это реализовано. там тоже закодирована модель, но возможность это сделать есть можно и лефт джойнов кастомных накидать и группирование сделать под себя $filter_data['query_group_by'] = " GROUP BY tabl2.`pole` "; $filter_data['query_join'] = " LEFT JOIN `".DB_PREFIX."ВАША_таблица` AS tabl2 ON (p.`product_id` = tabl2.`product_id`)"; зачем мне это? для моего модуля раз https://opencartforum.com/ru/files/file/9180-hpmrr-ajax-opciyi-yak-okremiy-tovar/ для моего модуля два https://opencartforum.com/ru/files/file/4721-kit-series/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Serg9988 Опубліковано: 1 грудня 2024 Share Опубліковано: 1 грудня 2024 Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 2 грудня 2024 Автор Share Опубліковано: 2 грудня 2024 01.12.2024 в 21:15, Serg9988 сказал: Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg9988 Опубліковано: 2 грудня 2024 Share Опубліковано: 2 грудня 2024 02.12.2024 в 13:20, sv2109 сказал: Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів дякую. точно так! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 Вперед Сторінка 15 з 15 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 16 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager 1 2 3 4 16 Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 383 відповіді 57 774 перегляди SergeTkach 13 листопада 2024 Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 0 коментарів 67 158 переглядів SergeTkach 3 грудня 2018 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 61 740 переглядів Sha 17 листопада 2024 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 64 054 перегляди Sha 15 березня 2017 Модуль Акции, Подарки PRO [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: sv2109, 10 лютого 2016 акция акции (і ще %d) Теги: акция акции подарки подарок товар категория корзина продажа продажи 245 відповідей 38 558 переглядів hellfish 4 березня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск [Поддержка] Поисковая система с морфологией и релевантностью PRO Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Cool Timer Автор: spectre Всі товари магазину Автор: kJlukOo PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx Список Замовлень PRO Автор: Parallax З цим товаром також купують - Opencart-модуль Автор: vsevolodkarpykov × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
seowebstudiosevice Опубліковано: 15 липня 2024 Share Опубліковано: 15 липня 2024 14.07.2024 в 21:24, sv2109 сказал: Да, по идее должен, по правилам транслитерации вроде так и получится. Но я бы сильно не надеялся на транслитерацию, потому что написание английских слов часто сильно отличается от произношения, одна и та же буква может читаться по разному в разных словах или в зависимости от позиции буквы в слове и так далее, поэтому правила часто могут не сработать. Но в модуле кроме транслитерации еще есть и неточный поиск и синонимы. Лучше всего в таких случаях использовать синонимы. Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roha012 Опубліковано: 28 серпня 2024 Share Опубліковано: 28 серпня 2024 Добрий день. Допоможіть з налаштуванням. Я ввожу ПОВНУ ТОЧНУ назву товару. А модуь видає ще й товар(и), який відрізняється одним або кількома симовлами Як налаштувати щоб при точному введенні в пошук видавало тільки один товар, який точно відповідає пошуковому запиту. Зараз налаштування такі Модуль Пошук з варіантами також встановлений Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sv2109 Опубліковано: 28 серпня 2024 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2024 28.08.2024 в 12:44, roha012 сказал: Добрий день. Допоможіть з налаштуванням. Я ввожу ПОВНУ ТОЧНУ назву товару. А модуь видає ще й товар(и), який відрізняється одним або кількома симовлами пишіть в ЛС, тільки у вас встановлена ще стара версія модуля, бажано оновитися до нової Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 серпня 2024 Share Опубліковано: 28 серпня 2024 добрый день. а как мне в запросе модуля group by изменить? модель закодирована Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 29 серпня 2024 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2024 28.08.2024 в 17:54, kJlukOo сказал: добрый день. а как мне в запросе модуля group by изменить? модель закодирована вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 29 серпня 2024 Share Опубліковано: 29 серпня 2024 29.08.2024 в 15:28, sv2109 сказал: вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. технически я и сам знаю как это сделать, но нет возможности тк в вашем решении это просто не предусмотрено подсмотрите как в виер фильтре это реализовано. там тоже закодирована модель, но возможность это сделать есть можно и лефт джойнов кастомных накидать и группирование сделать под себя $filter_data['query_group_by'] = " GROUP BY tabl2.`pole` "; $filter_data['query_join'] = " LEFT JOIN `".DB_PREFIX."ВАША_таблица` AS tabl2 ON (p.`product_id` = tabl2.`product_id`)"; зачем мне это? для моего модуля раз https://opencartforum.com/ru/files/file/9180-hpmrr-ajax-opciyi-yak-okremiy-tovar/ для моего модуля два https://opencartforum.com/ru/files/file/4721-kit-series/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Serg9988 Опубліковано: 1 грудня 2024 Share Опубліковано: 1 грудня 2024 Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 2 грудня 2024 Автор Share Опубліковано: 2 грудня 2024 01.12.2024 в 21:15, Serg9988 сказал: Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg9988 Опубліковано: 2 грудня 2024 Share Опубліковано: 2 грудня 2024 02.12.2024 в 13:20, sv2109 сказал: Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів дякую. точно так! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 Вперед Сторінка 15 з 15 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 16 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager 1 2 3 4 16 Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 383 відповіді 57 774 перегляди SergeTkach 13 листопада 2024 Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 0 коментарів 67 158 переглядів SergeTkach 3 грудня 2018 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 61 740 переглядів Sha 17 листопада 2024 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 64 054 перегляди Sha 15 березня 2017 Модуль Акции, Подарки PRO [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: sv2109, 10 лютого 2016 акция акции (і ще %d) Теги: акция акции подарки подарок товар категория корзина продажа продажи 245 відповідей 38 558 переглядів hellfish 4 березня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск [Поддержка] Поисковая система с морфологией и релевантностью PRO Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Cool Timer Автор: spectre Всі товари магазину Автор: kJlukOo PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx Список Замовлень PRO Автор: Parallax З цим товаром також купують - Opencart-модуль Автор: vsevolodkarpykov × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
kJlukOo Опубліковано: 28 серпня 2024 Share Опубліковано: 28 серпня 2024 добрый день. а как мне в запросе модуля group by изменить? модель закодирована Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 29 серпня 2024 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2024 28.08.2024 в 17:54, kJlukOo сказал: добрый день. а как мне в запросе модуля group by изменить? модель закодирована вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 29 серпня 2024 Share Опубліковано: 29 серпня 2024 29.08.2024 в 15:28, sv2109 сказал: вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. технически я и сам знаю как это сделать, но нет возможности тк в вашем решении это просто не предусмотрено подсмотрите как в виер фильтре это реализовано. там тоже закодирована модель, но возможность это сделать есть можно и лефт джойнов кастомных накидать и группирование сделать под себя $filter_data['query_group_by'] = " GROUP BY tabl2.`pole` "; $filter_data['query_join'] = " LEFT JOIN `".DB_PREFIX."ВАША_таблица` AS tabl2 ON (p.`product_id` = tabl2.`product_id`)"; зачем мне это? для моего модуля раз https://opencartforum.com/ru/files/file/9180-hpmrr-ajax-opciyi-yak-okremiy-tovar/ для моего модуля два https://opencartforum.com/ru/files/file/4721-kit-series/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Serg9988 Опубліковано: 1 грудня 2024 Share Опубліковано: 1 грудня 2024 Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 2 грудня 2024 Автор Share Опубліковано: 2 грудня 2024 01.12.2024 в 21:15, Serg9988 сказал: Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg9988 Опубліковано: 2 грудня 2024 Share Опубліковано: 2 грудня 2024 02.12.2024 в 13:20, sv2109 сказал: Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів дякую. точно так! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 Вперед Сторінка 15 з 15 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 16 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager 1 2 3 4 16 Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 383 відповіді 57 774 перегляди SergeTkach 13 листопада 2024 Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 0 коментарів 67 158 переглядів SergeTkach 3 грудня 2018 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 61 740 переглядів Sha 17 листопада 2024 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 64 054 перегляди Sha 15 березня 2017 Модуль Акции, Подарки PRO [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: sv2109, 10 лютого 2016 акция акции (і ще %d) Теги: акция акции подарки подарок товар категория корзина продажа продажи 245 відповідей 38 558 переглядів hellfish 4 березня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск [Поддержка] Поисковая система с морфологией и релевантностью PRO Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Cool Timer Автор: spectre Всі товари магазину Автор: kJlukOo PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx Список Замовлень PRO Автор: Parallax З цим товаром також купують - Opencart-модуль Автор: vsevolodkarpykov × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
sv2109 Опубліковано: 29 серпня 2024 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2024 28.08.2024 в 17:54, kJlukOo сказал: добрый день. а как мне в запросе модуля group by изменить? модель закодирована вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 29 серпня 2024 Share Опубліковано: 29 серпня 2024 29.08.2024 в 15:28, sv2109 сказал: вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. технически я и сам знаю как это сделать, но нет возможности тк в вашем решении это просто не предусмотрено подсмотрите как в виер фильтре это реализовано. там тоже закодирована модель, но возможность это сделать есть можно и лефт джойнов кастомных накидать и группирование сделать под себя $filter_data['query_group_by'] = " GROUP BY tabl2.`pole` "; $filter_data['query_join'] = " LEFT JOIN `".DB_PREFIX."ВАША_таблица` AS tabl2 ON (p.`product_id` = tabl2.`product_id`)"; зачем мне это? для моего модуля раз https://opencartforum.com/ru/files/file/9180-hpmrr-ajax-opciyi-yak-okremiy-tovar/ для моего модуля два https://opencartforum.com/ru/files/file/4721-kit-series/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Serg9988 Опубліковано: 1 грудня 2024 Share Опубліковано: 1 грудня 2024 Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 2 грудня 2024 Автор Share Опубліковано: 2 грудня 2024 01.12.2024 в 21:15, Serg9988 сказал: Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg9988 Опубліковано: 2 грудня 2024 Share Опубліковано: 2 грудня 2024 02.12.2024 в 13:20, sv2109 сказал: Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів дякую. точно так! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 Вперед Сторінка 15 з 15 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 16 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager 1 2 3 4 16 Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 383 відповіді 57 774 перегляди SergeTkach 13 листопада 2024 Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 0 коментарів 67 158 переглядів SergeTkach 3 грудня 2018 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 61 740 переглядів Sha 17 листопада 2024 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 64 054 перегляди Sha 15 березня 2017 Модуль Акции, Подарки PRO [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: sv2109, 10 лютого 2016 акция акции (і ще %d) Теги: акция акции подарки подарок товар категория корзина продажа продажи 245 відповідей 38 558 переглядів hellfish 4 березня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск [Поддержка] Поисковая система с морфологией и релевантностью PRO Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Cool Timer Автор: spectre Всі товари магазину Автор: kJlukOo PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx Список Замовлень PRO Автор: Parallax З цим товаром також купують - Opencart-модуль Автор: vsevolodkarpykov × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
kJlukOo Опубліковано: 29 серпня 2024 Share Опубліковано: 29 серпня 2024 29.08.2024 в 15:28, sv2109 сказал: вы не сможете это сделать, так как модель закодирована. у меня есть отдельная услуга для покупателей модуля - изменения кода модуля под различные кастомные запросы, можете обращаться. только я не совсем понимаю зачем вам изменять именно группировку.. для какой цели это делается в любом случае обращайтесь в лс. технически я и сам знаю как это сделать, но нет возможности тк в вашем решении это просто не предусмотрено подсмотрите как в виер фильтре это реализовано. там тоже закодирована модель, но возможность это сделать есть можно и лефт джойнов кастомных накидать и группирование сделать под себя $filter_data['query_group_by'] = " GROUP BY tabl2.`pole` "; $filter_data['query_join'] = " LEFT JOIN `".DB_PREFIX."ВАША_таблица` AS tabl2 ON (p.`product_id` = tabl2.`product_id`)"; зачем мне это? для моего модуля раз https://opencartforum.com/ru/files/file/9180-hpmrr-ajax-opciyi-yak-okremiy-tovar/ для моего модуля два https://opencartforum.com/ru/files/file/4721-kit-series/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Serg9988 Опубліковано: 1 грудня 2024 Share Опубліковано: 1 грудня 2024 Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 2 грудня 2024 Автор Share Опубліковано: 2 грудня 2024 01.12.2024 в 21:15, Serg9988 сказал: Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg9988 Опубліковано: 2 грудня 2024 Share Опубліковано: 2 грудня 2024 02.12.2024 в 13:20, sv2109 сказал: Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів дякую. точно так! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 Вперед Сторінка 15 з 15 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 16 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager 1 2 3 4 16 Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 383 відповіді 57 774 перегляди SergeTkach 13 листопада 2024 Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 0 коментарів 67 158 переглядів SergeTkach 3 грудня 2018 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 61 740 переглядів Sha 17 листопада 2024 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 64 054 перегляди Sha 15 березня 2017 Модуль Акции, Подарки PRO [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: sv2109, 10 лютого 2016 акция акции (і ще %d) Теги: акция акции подарки подарок товар категория корзина продажа продажи 245 відповідей 38 558 переглядів hellfish 4 березня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск [Поддержка] Поисковая система с морфологией и релевантностью PRO Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Cool Timer Автор: spectre Всі товари магазину Автор: kJlukOo PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx Список Замовлень PRO Автор: Parallax З цим товаром також купують - Opencart-модуль Автор: vsevolodkarpykov
Serg9988 Опубліковано: 1 грудня 2024 Share Опубліковано: 1 грудня 2024 Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 2 грудня 2024 Автор Share Опубліковано: 2 грудня 2024 01.12.2024 в 21:15, Serg9988 сказал: Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg9988 Опубліковано: 2 грудня 2024 Share Опубліковано: 2 грудня 2024 02.12.2024 в 13:20, sv2109 сказал: Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів дякую. точно так! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 Вперед Сторінка 15 з 15 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 16 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager 1 2 3 4 16 Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 383 відповіді 57 774 перегляди SergeTkach 13 листопада 2024 Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 0 коментарів 67 158 переглядів SergeTkach 3 грудня 2018 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 61 740 переглядів Sha 17 листопада 2024 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 64 054 перегляди Sha 15 березня 2017 Модуль Акции, Подарки PRO [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: sv2109, 10 лютого 2016 акция акции (і ще %d) Теги: акция акции подарки подарок товар категория корзина продажа продажи 245 відповідей 38 558 переглядів hellfish 4 березня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск [Поддержка] Поисковая система с морфологией и релевантностью PRO
sv2109 Опубліковано: 2 грудня 2024 Автор Share Опубліковано: 2 грудня 2024 01.12.2024 в 21:15, Serg9988 сказал: Підкажіть. де можна налаштувати кількість символів з якої починати пошук. бо зараз починає шукати в 1 го символу. це занадто ) Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg9988 Опубліковано: 2 грудня 2024 Share Опубліковано: 2 грудня 2024 02.12.2024 в 13:20, sv2109 сказал: Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів дякую. точно так! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 Вперед Сторінка 15 з 15 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 16 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager 1 2 3 4 16 Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 383 відповіді 57 774 перегляди SergeTkach 13 листопада 2024 Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager Автор: SergeTkach, 3 грудня 2018 добавление товаров заполнение интернет-магазина (і ще %d) Теги: добавление товаров заполнение интернет-магазина быстрое заполнение товаров цена товара список товаров удобный список товаров фильтр товаров в админке opencart фильтрация товаров по артикулу в админке opencart изображения товаров фото товаров менеджер изображений управление атрибутами opencart быстрое добаление атрибутов заполнение атрибутов транслит seo url generator неудобно редактировать товары в opencart админка редактирование управление товары изображения загрузка фильтр товаров фильтрация товаров атрибуты живое редактирование редактор товаров массовое редактирование товаров массовое добавление акций управление акциями акции массовое редактирование цен цена цены замена цен массовое добавление скидок управление скидками скидки генерация описаний генерация текста генерация текстов генерация мета-тегов мета-теги синонимайзер атрибуты pro атрибуты опции атрибуты товары опции opencart 0 коментарів 67 158 переглядів SergeTkach 3 грудня 2018 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 61 740 переглядів Sha 17 листопада 2024 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 64 054 перегляди Sha 15 березня 2017 Модуль Акции, Подарки PRO [Поддержка] 1 2 3 4 10 Автор: sv2109, 10 лютого 2016 акция акции (і ще %d) Теги: акция акции подарки подарок товар категория корзина продажа продажи 245 відповідей 38 558 переглядів hellfish 4 березня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Serg9988 Опубліковано: 2 грудня 2024 Share Опубліковано: 2 грудня 2024 02.12.2024 в 13:20, sv2109 сказал: Це я так розумію питання по модуля Пошук з автодоповненням, а не по модулю Пошукова система, трохи не та тема в налаштуваннях модуля цього не має, можете хіба змінити вручну, відкрийте файл catalog/view/javascript/search_suggestion.js та замініть source: function (request, response) { if (request === '') { this.hide(); return false; } на source: function (request, response) { if (request === '' || request.length <= 2) { this.hide(); return false; } де 2 це к-ть символів дякую. точно так! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 Вперед Сторінка 15 з 15 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 16
Recommended Posts