sitecreator Опубліковано: 25 липня 2016 Share Опубліковано: 25 липня 2016 2.3 выйдет уже на следующей неделе. три недели прошли... И как вышла? а то смотрю на официальном сайте только это есть: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 26 липня 2016 Share Опубліковано: 26 липня 2016 три недели прошли... И как вышла? а то смотрю на официальном сайте только это есть: не думаю что релиз версий оригинального opencart как-то зависит от AlexeyKo :-) учитывая что версия опять планируется минорной, с очередной туевой хучей изменений - лучше пусть позже выйдет, но стабильная а то получится как с 2200.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexeyKo Опубліковано: 26 липня 2016 Share Опубліковано: 26 липня 2016 (змінено) три недели прошли... И как вышла? не думаю что релиз версий оригинального opencart как-то зависит от AlexeyKo :-) Мопед не мой, я просто разместил объяву (с) :-) OpenCart 2.3.0.0 Beta Developer Exclusive Release We're very happy to announce that a new version of OpenCart will be released next week. We've made changes to the OpenCart system and added in some exciting new features - you can download and test the Beta version of OpenCart 2.3.0.0 on GitHub now. А я, как и все, жду ocstore 2.2. Змінено 26 липня 2016 користувачем AlexeyKo Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 26 липня 2016 Share Опубліковано: 26 липня 2016 когда выйдет пропатченная версия оригинального opencart 2.2 (если она вообще будет) - тогда можно и ocStore 2.2 ждать раньше - вряд ли, только самим себе проблем создавать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ceramica Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 (змінено) когда выйдет пропатченная версия оригинального opencart 2.2 (если она вообще будет) - тогда можно и ocStore 2.2 ждать раньше - вряд ли, только самим себе проблем создавать Уже вышел 2.3.0.0 и 2.3.0.1 2.3.0.1 (Latest version) July 31, 2016 [ Download ] 2.3.0.0 July 30, 2016 [ Download ] Змінено 31 липня 2016 користувачем ceramica Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 (змінено) Уже вышел 2.3.0.0 и 2.3.0.1 Тю блин, twig убрали Змінено 31 липня 2016 користувачем pantagruel964 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yakaya Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 Тю блин, twig убрали Возможно, а может и нет: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=2&t=165980 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 1 серпня 2016 Share Опубліковано: 1 серпня 2016 судя по комментам из ссылки и с 230х - полный ахтунг :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Vetal Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 хм....интересно что дальше)) https://github.com/opencart/opencart/blob/dev/upload/index.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 Дальше следим за этой веткой :) https://opencartforum.com/topic/63660-opencart-23x/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 Начала работать на 2.2.0.0 кто подскажет как подвинуть телефон левее что бы граница была на уровне с полоской категории? С кодами немного разбираюсь, надо понять где ковырять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 19 минут назад, Koshmi сказал: Начала работать на 2.2.0.0 чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 2 часа назад, sitecreator сказал: чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 43 минуты назад, Koshmi сказал: да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 1 час назад, AWARO сказал: не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая уже устанавливаю))) хотела обновиться...понял что быстрее установлю и настрою, чем найду решение проблем с обновлением) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 4 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Новини та оголошення Работы над версией ocStore 2.2.0.0 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexDW Опубліковано: 26 липня 2016 Share Опубліковано: 26 липня 2016 три недели прошли... И как вышла? а то смотрю на официальном сайте только это есть: не думаю что релиз версий оригинального opencart как-то зависит от AlexeyKo :-) учитывая что версия опять планируется минорной, с очередной туевой хучей изменений - лучше пусть позже выйдет, но стабильная а то получится как с 2200.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexeyKo Опубліковано: 26 липня 2016 Share Опубліковано: 26 липня 2016 (змінено) три недели прошли... И как вышла? не думаю что релиз версий оригинального opencart как-то зависит от AlexeyKo :-) Мопед не мой, я просто разместил объяву (с) :-) OpenCart 2.3.0.0 Beta Developer Exclusive Release We're very happy to announce that a new version of OpenCart will be released next week. We've made changes to the OpenCart system and added in some exciting new features - you can download and test the Beta version of OpenCart 2.3.0.0 on GitHub now. А я, как и все, жду ocstore 2.2. Змінено 26 липня 2016 користувачем AlexeyKo Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 26 липня 2016 Share Опубліковано: 26 липня 2016 когда выйдет пропатченная версия оригинального opencart 2.2 (если она вообще будет) - тогда можно и ocStore 2.2 ждать раньше - вряд ли, только самим себе проблем создавать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ceramica Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 (змінено) когда выйдет пропатченная версия оригинального opencart 2.2 (если она вообще будет) - тогда можно и ocStore 2.2 ждать раньше - вряд ли, только самим себе проблем создавать Уже вышел 2.3.0.0 и 2.3.0.1 2.3.0.1 (Latest version) July 31, 2016 [ Download ] 2.3.0.0 July 30, 2016 [ Download ] Змінено 31 липня 2016 користувачем ceramica Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 (змінено) Уже вышел 2.3.0.0 и 2.3.0.1 Тю блин, twig убрали Змінено 31 липня 2016 користувачем pantagruel964 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yakaya Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 Тю блин, twig убрали Возможно, а может и нет: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=2&t=165980 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 1 серпня 2016 Share Опубліковано: 1 серпня 2016 судя по комментам из ссылки и с 230х - полный ахтунг :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Vetal Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 хм....интересно что дальше)) https://github.com/opencart/opencart/blob/dev/upload/index.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 Дальше следим за этой веткой :) https://opencartforum.com/topic/63660-opencart-23x/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 Начала работать на 2.2.0.0 кто подскажет как подвинуть телефон левее что бы граница была на уровне с полоской категории? С кодами немного разбираюсь, надо понять где ковырять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 19 минут назад, Koshmi сказал: Начала работать на 2.2.0.0 чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 2 часа назад, sitecreator сказал: чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 43 минуты назад, Koshmi сказал: да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 1 час назад, AWARO сказал: не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая уже устанавливаю))) хотела обновиться...понял что быстрее установлю и настрою, чем найду решение проблем с обновлением) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 4 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Новини та оголошення Работы над версией ocStore 2.2.0.0 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexeyKo Опубліковано: 26 липня 2016 Share Опубліковано: 26 липня 2016 (змінено) три недели прошли... И как вышла? не думаю что релиз версий оригинального opencart как-то зависит от AlexeyKo :-) Мопед не мой, я просто разместил объяву (с) :-) OpenCart 2.3.0.0 Beta Developer Exclusive Release We're very happy to announce that a new version of OpenCart will be released next week. We've made changes to the OpenCart system and added in some exciting new features - you can download and test the Beta version of OpenCart 2.3.0.0 on GitHub now. А я, как и все, жду ocstore 2.2. Змінено 26 липня 2016 користувачем AlexeyKo Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexDW Опубліковано: 26 липня 2016 Share Опубліковано: 26 липня 2016 когда выйдет пропатченная версия оригинального opencart 2.2 (если она вообще будет) - тогда можно и ocStore 2.2 ждать раньше - вряд ли, только самим себе проблем создавать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ceramica Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 (змінено) когда выйдет пропатченная версия оригинального opencart 2.2 (если она вообще будет) - тогда можно и ocStore 2.2 ждать раньше - вряд ли, только самим себе проблем создавать Уже вышел 2.3.0.0 и 2.3.0.1 2.3.0.1 (Latest version) July 31, 2016 [ Download ] 2.3.0.0 July 30, 2016 [ Download ] Змінено 31 липня 2016 користувачем ceramica Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 (змінено) Уже вышел 2.3.0.0 и 2.3.0.1 Тю блин, twig убрали Змінено 31 липня 2016 користувачем pantagruel964 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yakaya Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 Тю блин, twig убрали Возможно, а может и нет: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=2&t=165980 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 1 серпня 2016 Share Опубліковано: 1 серпня 2016 судя по комментам из ссылки и с 230х - полный ахтунг :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Vetal Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 хм....интересно что дальше)) https://github.com/opencart/opencart/blob/dev/upload/index.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 Дальше следим за этой веткой :) https://opencartforum.com/topic/63660-opencart-23x/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 Начала работать на 2.2.0.0 кто подскажет как подвинуть телефон левее что бы граница была на уровне с полоской категории? С кодами немного разбираюсь, надо понять где ковырять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 19 минут назад, Koshmi сказал: Начала работать на 2.2.0.0 чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 2 часа назад, sitecreator сказал: чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 43 минуты назад, Koshmi сказал: да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 1 час назад, AWARO сказал: не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая уже устанавливаю))) хотела обновиться...понял что быстрее установлю и настрою, чем найду решение проблем с обновлением) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 4 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Новини та оголошення Работы над версией ocStore 2.2.0.0 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ceramica Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 (змінено) когда выйдет пропатченная версия оригинального opencart 2.2 (если она вообще будет) - тогда можно и ocStore 2.2 ждать раньше - вряд ли, только самим себе проблем создавать Уже вышел 2.3.0.0 и 2.3.0.1 2.3.0.1 (Latest version) July 31, 2016 [ Download ] 2.3.0.0 July 30, 2016 [ Download ] Змінено 31 липня 2016 користувачем ceramica Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pantagruel964 Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 (змінено) Уже вышел 2.3.0.0 и 2.3.0.1 Тю блин, twig убрали Змінено 31 липня 2016 користувачем pantagruel964 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yakaya Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 Тю блин, twig убрали Возможно, а может и нет: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=2&t=165980 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 1 серпня 2016 Share Опубліковано: 1 серпня 2016 судя по комментам из ссылки и с 230х - полный ахтунг :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Vetal Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 хм....интересно что дальше)) https://github.com/opencart/opencart/blob/dev/upload/index.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 Дальше следим за этой веткой :) https://opencartforum.com/topic/63660-opencart-23x/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 Начала работать на 2.2.0.0 кто подскажет как подвинуть телефон левее что бы граница была на уровне с полоской категории? С кодами немного разбираюсь, надо понять где ковырять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 19 минут назад, Koshmi сказал: Начала работать на 2.2.0.0 чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 2 часа назад, sitecreator сказал: чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 43 минуты назад, Koshmi сказал: да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 1 час назад, AWARO сказал: не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая уже устанавливаю))) хотела обновиться...понял что быстрее установлю и настрою, чем найду решение проблем с обновлением) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 4 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Новини та оголошення Работы над версией ocStore 2.2.0.0 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Yakaya Опубліковано: 31 липня 2016 Share Опубліковано: 31 липня 2016 Тю блин, twig убрали Возможно, а может и нет: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=2&t=165980 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexDW Опубліковано: 1 серпня 2016 Share Опубліковано: 1 серпня 2016 судя по комментам из ссылки и с 230х - полный ахтунг :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Vetal Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 хм....интересно что дальше)) https://github.com/opencart/opencart/blob/dev/upload/index.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 Дальше следим за этой веткой :) https://opencartforum.com/topic/63660-opencart-23x/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 Начала работать на 2.2.0.0 кто подскажет как подвинуть телефон левее что бы граница была на уровне с полоской категории? С кодами немного разбираюсь, надо понять где ковырять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 19 минут назад, Koshmi сказал: Начала работать на 2.2.0.0 чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 2 часа назад, sitecreator сказал: чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 43 минуты назад, Koshmi сказал: да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 1 час назад, AWARO сказал: не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая уже устанавливаю))) хотела обновиться...понял что быстрее установлю и настрою, чем найду решение проблем с обновлением) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 4 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Основний Новини та оголошення Работы над версией ocStore 2.2.0.0
Vetal Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 хм....интересно что дальше)) https://github.com/opencart/opencart/blob/dev/upload/index.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 10 серпня 2016 Share Опубліковано: 10 серпня 2016 Дальше следим за этой веткой :) https://opencartforum.com/topic/63660-opencart-23x/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 Начала работать на 2.2.0.0 кто подскажет как подвинуть телефон левее что бы граница была на уровне с полоской категории? С кодами немного разбираюсь, надо понять где ковырять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 19 минут назад, Koshmi сказал: Начала работать на 2.2.0.0 чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 2 часа назад, sitecreator сказал: чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 43 минуты назад, Koshmi сказал: да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 1 час назад, AWARO сказал: не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая уже устанавливаю))) хотела обновиться...понял что быстрее установлю и настрою, чем найду решение проблем с обновлением) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 4 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 Начала работать на 2.2.0.0 кто подскажет как подвинуть телефон левее что бы граница была на уровне с полоской категории? С кодами немного разбираюсь, надо понять где ковырять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sitecreator Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 19 минут назад, Koshmi сказал: Начала работать на 2.2.0.0 чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 2 часа назад, sitecreator сказал: чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 43 минуты назад, Koshmi сказал: да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 1 час назад, AWARO сказал: не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая уже устанавливаю))) хотела обновиться...понял что быстрее установлю и настрою, чем найду решение проблем с обновлением) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 4 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 2 часа назад, sitecreator сказал: чем вызвано такое необычное желание? это же мертворожденная версия, от которой родитель сразу отказался. лучше забудьте. и вопросы нужно не в этой теме задавать. есть песочница, услуги и т. п. а здесь специалисты о своих скорбных делах калякают да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HyperLabTeam Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 43 минуты назад, Koshmi сказал: да я написала потом уввидела топики..хотела удалить сообщения, а не найду..пардон)) так значит буду меня на 2.3 или 2.1..почитаю отзывы)спасибо.обещаю не спамить больше) не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Koshmi Опубліковано: 25 липня 2017 Share Опубліковано: 25 липня 2017 1 час назад, AWARO сказал: не нужно выдумывать) тутhttps://myopencart.com/downloads качаем версию ocStore 2.3.0.2.3 от 12 июня 2017 самая свежая уже устанавливаю))) хотела обновиться...понял что быстрее установлю и настрою, чем найду решение проблем с обновлением) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts