zedart Опубліковано: 13 січня 2016 Share Опубліковано: 13 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий это как они сейчас отображены, хочу что бы розовый блок работал как красный то есть синему блоку нужно задать float:right; но как это сделать не могу понять помогите пожалуйста, где прописать это значение 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Опубліковано: 13 січня 2016 Share Опубліковано: 13 січня 2016 в синем блоке... вы вообще о чем? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexDW Опубліковано: 13 січня 2016 Share Опубліковано: 13 січня 2016 а я, курю, шагаю по Москве.. (с) :lol: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 13 січня 2016 Share Опубліковано: 13 січня 2016 Вот это я понимаю спросил человек :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2016 Share Опубліковано: 14 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий летели два крокодила.. один на север, другой зеленый.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 14 січня 2016 Share Опубліковано: 14 січня 2016 Как нарисовать 7 красных перпендикулярных линий, из которых две зеленые и еще две прозрачные ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 14 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий это как они сейчас отображены, хочу что бы розовый блок работал как красный то есть синему блоку нужно задать float:right; но как это сделать не могу понять помогите пожалуйста, где прописать это значение вы так и не смогли разгадать ребус :), рисунок не загрузился, ловите ответ и снова тот же вопрос :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий это как они сейчас отображены, хочу что бы розовый блок работал как красный то есть синему блоку нужно задать float:right; но как это сделать не могу понять помогите пожалуйста, где прописать это значение То же интересовался этим вопросом, но решения так и не нашел. Вопрос наверное нужно было поставить так: Как сделать, что бы текст в описании товара обтекал блок опций? Так как при большом описании товара под блоком опций появляется некрасивая "дырка". Может кто то подскажет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 Как сделать, что бы текст в описании товара обтекал блок опций? Так как при большом описании товара под блоком опций появляется некрасивая "дырка". Может кто то подскажет? Только путём полного перекраивания вывода карточки товара. Изучайте блочную вёрстку, и не будет глупых вопросов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 15 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2016 (змінено) Только путём полного перекраивания вывода карточки товара. Изучайте блочную вёрстку, и не будет глупых вопросов. я изучал вёрстку и даже знаю решение, достаточно синему блоку (блок опций) задать значение float:right только где это значение для блока задаётся? Змінено 15 січня 2016 користувачем zedart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 я изучал вёрстку и даже знаю решение К чему тогда вопросы? Или нас проверяешь? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jaffagold Опубліковано: 16 січня 2016 Share Опубліковано: 16 січня 2016 (змінено) zedart Вы не учитываете, что в шаблоне эти блоки УЖЕ выстроены в три колонки. Левая- там где меню (может отсутствовать) Центральная и правая. Они за пределы своих колонок не могут вырваться никак ( вам верно сказали- смотрите как работает Bootstrap, Чтобы было по-вашему, надо, чтобы центральный блок и правый находились в одном сегменте сетки бутстрапа. И уже внутри него задавать позиционирование. Но это ведет за собой полный перекрой макета. Оно вам надо? Змінено 16 січня 2016 користувачем jaffagold Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 17 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2016 (змінено) мужики я не знаю как устроен bootstrap и не совсем понял почему это не возможно, но доверяю вашему опыту, может подскажите какой ни будь вариант решения ? несложный естли есть такой, видел много магазинов на ос где такое реализовано Змінено 17 січня 2016 користувачем zedart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 17 січня 2016 Share Опубліковано: 17 січня 2016 bootstrap здесь совсем ни при чём, всё дело в блочной вёрстке. Выноси текст за блоки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 (змінено) Уважаемый Pascha. Что бы реализовать Ваш 1 вариант, где нужно править? бутстрап, css или и тут и там. Змінено 18 січня 2016 користувачем bbk37 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 Спасибо, попробуем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця редактирование шаблона Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ArtemPitov Опубліковано: 13 січня 2016 Share Опубліковано: 13 січня 2016 Вот это я понимаю спросил человек :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2016 Share Опубліковано: 14 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий летели два крокодила.. один на север, другой зеленый.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 14 січня 2016 Share Опубліковано: 14 січня 2016 Как нарисовать 7 красных перпендикулярных линий, из которых две зеленые и еще две прозрачные ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 14 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий это как они сейчас отображены, хочу что бы розовый блок работал как красный то есть синему блоку нужно задать float:right; но как это сделать не могу понять помогите пожалуйста, где прописать это значение вы так и не смогли разгадать ребус :), рисунок не загрузился, ловите ответ и снова тот же вопрос :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий это как они сейчас отображены, хочу что бы розовый блок работал как красный то есть синему блоку нужно задать float:right; но как это сделать не могу понять помогите пожалуйста, где прописать это значение То же интересовался этим вопросом, но решения так и не нашел. Вопрос наверное нужно было поставить так: Как сделать, что бы текст в описании товара обтекал блок опций? Так как при большом описании товара под блоком опций появляется некрасивая "дырка". Может кто то подскажет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 Как сделать, что бы текст в описании товара обтекал блок опций? Так как при большом описании товара под блоком опций появляется некрасивая "дырка". Может кто то подскажет? Только путём полного перекраивания вывода карточки товара. Изучайте блочную вёрстку, и не будет глупых вопросов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 15 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2016 (змінено) Только путём полного перекраивания вывода карточки товара. Изучайте блочную вёрстку, и не будет глупых вопросов. я изучал вёрстку и даже знаю решение, достаточно синему блоку (блок опций) задать значение float:right только где это значение для блока задаётся? Змінено 15 січня 2016 користувачем zedart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 я изучал вёрстку и даже знаю решение К чему тогда вопросы? Или нас проверяешь? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jaffagold Опубліковано: 16 січня 2016 Share Опубліковано: 16 січня 2016 (змінено) zedart Вы не учитываете, что в шаблоне эти блоки УЖЕ выстроены в три колонки. Левая- там где меню (может отсутствовать) Центральная и правая. Они за пределы своих колонок не могут вырваться никак ( вам верно сказали- смотрите как работает Bootstrap, Чтобы было по-вашему, надо, чтобы центральный блок и правый находились в одном сегменте сетки бутстрапа. И уже внутри него задавать позиционирование. Но это ведет за собой полный перекрой макета. Оно вам надо? Змінено 16 січня 2016 користувачем jaffagold Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 17 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2016 (змінено) мужики я не знаю как устроен bootstrap и не совсем понял почему это не возможно, но доверяю вашему опыту, может подскажите какой ни будь вариант решения ? несложный естли есть такой, видел много магазинов на ос где такое реализовано Змінено 17 січня 2016 користувачем zedart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 17 січня 2016 Share Опубліковано: 17 січня 2016 bootstrap здесь совсем ни при чём, всё дело в блочной вёрстке. Выноси текст за блоки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 (змінено) Уважаемый Pascha. Что бы реализовать Ваш 1 вариант, где нужно править? бутстрап, css или и тут и там. Змінено 18 січня 2016 користувачем bbk37 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 Спасибо, попробуем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця редактирование шаблона Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Гість Опубліковано: 14 січня 2016 Share Опубліковано: 14 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий летели два крокодила.. один на север, другой зеленый.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 14 січня 2016 Share Опубліковано: 14 січня 2016 Как нарисовать 7 красных перпендикулярных линий, из которых две зеленые и еще две прозрачные ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 14 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий это как они сейчас отображены, хочу что бы розовый блок работал как красный то есть синему блоку нужно задать float:right; но как это сделать не могу понять помогите пожалуйста, где прописать это значение вы так и не смогли разгадать ребус :), рисунок не загрузился, ловите ответ и снова тот же вопрос :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий это как они сейчас отображены, хочу что бы розовый блок работал как красный то есть синему блоку нужно задать float:right; но как это сделать не могу понять помогите пожалуйста, где прописать это значение То же интересовался этим вопросом, но решения так и не нашел. Вопрос наверное нужно было поставить так: Как сделать, что бы текст в описании товара обтекал блок опций? Так как при большом описании товара под блоком опций появляется некрасивая "дырка". Может кто то подскажет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 Как сделать, что бы текст в описании товара обтекал блок опций? Так как при большом описании товара под блоком опций появляется некрасивая "дырка". Может кто то подскажет? Только путём полного перекраивания вывода карточки товара. Изучайте блочную вёрстку, и не будет глупых вопросов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 15 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2016 (змінено) Только путём полного перекраивания вывода карточки товара. Изучайте блочную вёрстку, и не будет глупых вопросов. я изучал вёрстку и даже знаю решение, достаточно синему блоку (блок опций) задать значение float:right только где это значение для блока задаётся? Змінено 15 січня 2016 користувачем zedart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 я изучал вёрстку и даже знаю решение К чему тогда вопросы? Или нас проверяешь? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jaffagold Опубліковано: 16 січня 2016 Share Опубліковано: 16 січня 2016 (змінено) zedart Вы не учитываете, что в шаблоне эти блоки УЖЕ выстроены в три колонки. Левая- там где меню (может отсутствовать) Центральная и правая. Они за пределы своих колонок не могут вырваться никак ( вам верно сказали- смотрите как работает Bootstrap, Чтобы было по-вашему, надо, чтобы центральный блок и правый находились в одном сегменте сетки бутстрапа. И уже внутри него задавать позиционирование. Но это ведет за собой полный перекрой макета. Оно вам надо? Змінено 16 січня 2016 користувачем jaffagold Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 17 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2016 (змінено) мужики я не знаю как устроен bootstrap и не совсем понял почему это не возможно, но доверяю вашему опыту, может подскажите какой ни будь вариант решения ? несложный естли есть такой, видел много магазинов на ос где такое реализовано Змінено 17 січня 2016 користувачем zedart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 17 січня 2016 Share Опубліковано: 17 січня 2016 bootstrap здесь совсем ни при чём, всё дело в блочной вёрстке. Выноси текст за блоки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 (змінено) Уважаемый Pascha. Что бы реализовать Ваш 1 вариант, где нужно править? бутстрап, css или и тут и там. Змінено 18 січня 2016 користувачем bbk37 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 Спасибо, попробуем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця редактирование шаблона Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
zedart Опубліковано: 14 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий это как они сейчас отображены, хочу что бы розовый блок работал как красный то есть синему блоку нужно задать float:right; но как это сделать не могу понять помогите пожалуйста, где прописать это значение вы так и не смогли разгадать ребус :), рисунок не загрузился, ловите ответ и снова тот же вопрос :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bbk37 Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 мужики на фото есть три блока: розовый и синий это как они сейчас отображены, хочу что бы розовый блок работал как красный то есть синему блоку нужно задать float:right; но как это сделать не могу понять помогите пожалуйста, где прописать это значение То же интересовался этим вопросом, но решения так и не нашел. Вопрос наверное нужно было поставить так: Как сделать, что бы текст в описании товара обтекал блок опций? Так как при большом описании товара под блоком опций появляется некрасивая "дырка". Может кто то подскажет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazein Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 Как сделать, что бы текст в описании товара обтекал блок опций? Так как при большом описании товара под блоком опций появляется некрасивая "дырка". Может кто то подскажет? Только путём полного перекраивания вывода карточки товара. Изучайте блочную вёрстку, и не будет глупых вопросов. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 15 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2016 (змінено) Только путём полного перекраивания вывода карточки товара. Изучайте блочную вёрстку, и не будет глупых вопросов. я изучал вёрстку и даже знаю решение, достаточно синему блоку (блок опций) задать значение float:right только где это значение для блока задаётся? Змінено 15 січня 2016 користувачем zedart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 я изучал вёрстку и даже знаю решение К чему тогда вопросы? Или нас проверяешь? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jaffagold Опубліковано: 16 січня 2016 Share Опубліковано: 16 січня 2016 (змінено) zedart Вы не учитываете, что в шаблоне эти блоки УЖЕ выстроены в три колонки. Левая- там где меню (может отсутствовать) Центральная и правая. Они за пределы своих колонок не могут вырваться никак ( вам верно сказали- смотрите как работает Bootstrap, Чтобы было по-вашему, надо, чтобы центральный блок и правый находились в одном сегменте сетки бутстрапа. И уже внутри него задавать позиционирование. Но это ведет за собой полный перекрой макета. Оно вам надо? Змінено 16 січня 2016 користувачем jaffagold Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 17 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2016 (змінено) мужики я не знаю как устроен bootstrap и не совсем понял почему это не возможно, но доверяю вашему опыту, может подскажите какой ни будь вариант решения ? несложный естли есть такой, видел много магазинов на ос где такое реализовано Змінено 17 січня 2016 користувачем zedart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 17 січня 2016 Share Опубліковано: 17 січня 2016 bootstrap здесь совсем ни при чём, всё дело в блочной вёрстке. Выноси текст за блоки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 (змінено) Уважаемый Pascha. Что бы реализовать Ваш 1 вариант, где нужно править? бутстрап, css или и тут и там. Змінено 18 січня 2016 користувачем bbk37 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 Спасибо, попробуем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця редактирование шаблона
zedart Опубліковано: 15 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2016 (змінено) Только путём полного перекраивания вывода карточки товара. Изучайте блочную вёрстку, и не будет глупых вопросов. я изучал вёрстку и даже знаю решение, достаточно синему блоку (блок опций) задать значение float:right только где это значение для блока задаётся? Змінено 15 січня 2016 користувачем zedart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazein Опубліковано: 15 січня 2016 Share Опубліковано: 15 січня 2016 я изучал вёрстку и даже знаю решение К чему тогда вопросы? Или нас проверяешь? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jaffagold Опубліковано: 16 січня 2016 Share Опубліковано: 16 січня 2016 (змінено) zedart Вы не учитываете, что в шаблоне эти блоки УЖЕ выстроены в три колонки. Левая- там где меню (может отсутствовать) Центральная и правая. Они за пределы своих колонок не могут вырваться никак ( вам верно сказали- смотрите как работает Bootstrap, Чтобы было по-вашему, надо, чтобы центральный блок и правый находились в одном сегменте сетки бутстрапа. И уже внутри него задавать позиционирование. Но это ведет за собой полный перекрой макета. Оно вам надо? Змінено 16 січня 2016 користувачем jaffagold Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zedart Опубліковано: 17 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2016 (змінено) мужики я не знаю как устроен bootstrap и не совсем понял почему это не возможно, но доверяю вашему опыту, может подскажите какой ни будь вариант решения ? несложный естли есть такой, видел много магазинов на ос где такое реализовано Змінено 17 січня 2016 користувачем zedart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 17 січня 2016 Share Опубліковано: 17 січня 2016 bootstrap здесь совсем ни при чём, всё дело в блочной вёрстке. Выноси текст за блоки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 (змінено) Уважаемый Pascha. Что бы реализовать Ваш 1 вариант, где нужно править? бутстрап, css или и тут и там. Змінено 18 січня 2016 користувачем bbk37 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 Спасибо, попробуем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
jaffagold Опубліковано: 16 січня 2016 Share Опубліковано: 16 січня 2016 (змінено) zedart Вы не учитываете, что в шаблоне эти блоки УЖЕ выстроены в три колонки. Левая- там где меню (может отсутствовать) Центральная и правая. Они за пределы своих колонок не могут вырваться никак ( вам верно сказали- смотрите как работает Bootstrap, Чтобы было по-вашему, надо, чтобы центральный блок и правый находились в одном сегменте сетки бутстрапа. И уже внутри него задавать позиционирование. Но это ведет за собой полный перекрой макета. Оно вам надо? Змінено 16 січня 2016 користувачем jaffagold Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zedart Опубліковано: 17 січня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2016 (змінено) мужики я не знаю как устроен bootstrap и не совсем понял почему это не возможно, но доверяю вашему опыту, может подскажите какой ни будь вариант решения ? несложный естли есть такой, видел много магазинов на ос где такое реализовано Змінено 17 січня 2016 користувачем zedart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazein Опубліковано: 17 січня 2016 Share Опубліковано: 17 січня 2016 bootstrap здесь совсем ни при чём, всё дело в блочной вёрстке. Выноси текст за блоки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 (змінено) Уважаемый Pascha. Что бы реализовать Ваш 1 вариант, где нужно править? бутстрап, css или и тут и там. Змінено 18 січня 2016 користувачем bbk37 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 Спасибо, попробуем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 (змінено) Уважаемый Pascha. Что бы реализовать Ваш 1 вариант, где нужно править? бутстрап, css или и тут и там. Змінено 18 січня 2016 користувачем bbk37 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bbk37 Опубліковано: 18 січня 2016 Share Опубліковано: 18 січня 2016 Спасибо, попробуем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts