tabook Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Покупает модули, но пользуется ими не только в своем магазине http://miomi.by, а и щедро ими делится на варезных сайтах. Уважаемые разработчики, будьте внимательны. Добавляйте этого товарища в черный список своих покупателей. Ник он конечно сменит, но магазин и тем более, своё ИП - вряд ли. ул. Сухаревская, 34 Минск 220019 Беларусь +375 29 905-25-25 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Рано или поздно все попадаются :)Всех воров (особенно тех кто выкладывает модуль) моих модулей я тоже вычислю - обещаю Казнь будет - беспощадной Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SyntaxCode Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Рано или поздно все попадаются :) Всех воров (особенно тех кто выкладывает модуль) моих модулей я тоже вычислю - обещаю Казнь будет - беспощадной ну как вариант положить сайт за пользования варезом и будет всем хорошо) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Казнь будет - беспощадной Там встроена бомба с дистанционным управлением? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Не , таким не занимаюсьПросто будет точно известно "кто" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Рано или поздно все попадаются :) Всех воров (особенно тех кто выкладывает модуль) моих модулей я тоже вычислю - обещаю Казнь будет - беспощадной По айпи ? :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Відгуки Відгуки про замовників daemonspeeding aka ИП "Шидловский Артём Олегович" Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
markimax Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Рано или поздно все попадаются :)Всех воров (особенно тех кто выкладывает модуль) моих модулей я тоже вычислю - обещаю Казнь будет - беспощадной Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SyntaxCode Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Рано или поздно все попадаются :) Всех воров (особенно тех кто выкладывает модуль) моих модулей я тоже вычислю - обещаю Казнь будет - беспощадной ну как вариант положить сайт за пользования варезом и будет всем хорошо) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Казнь будет - беспощадной Там встроена бомба с дистанционным управлением? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Не , таким не занимаюсьПросто будет точно известно "кто" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Рано или поздно все попадаются :) Всех воров (особенно тех кто выкладывает модуль) моих модулей я тоже вычислю - обещаю Казнь будет - беспощадной По айпи ? :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Відгуки Відгуки про замовників daemonspeeding aka ИП "Шидловский Артём Олегович" Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SyntaxCode Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Рано или поздно все попадаются :) Всех воров (особенно тех кто выкладывает модуль) моих модулей я тоже вычислю - обещаю Казнь будет - беспощадной ну как вариант положить сайт за пользования варезом и будет всем хорошо) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Казнь будет - беспощадной Там встроена бомба с дистанционным управлением? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Не , таким не занимаюсьПросто будет точно известно "кто" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Рано или поздно все попадаются :) Всех воров (особенно тех кто выкладывает модуль) моих модулей я тоже вычислю - обещаю Казнь будет - беспощадной По айпи ? :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Відгуки Відгуки про замовників daemonspeeding aka ИП "Шидловский Артём Олегович" Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень
sitecreator Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Казнь будет - беспощадной Там встроена бомба с дистанционным управлением? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Не , таким не занимаюсьПросто будет точно известно "кто" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Рано или поздно все попадаются :) Всех воров (особенно тех кто выкладывает модуль) моих модулей я тоже вычислю - обещаю Казнь будет - беспощадной По айпи ? :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Відгуки Відгуки про замовників daemonspeeding aka ИП "Шидловский Артём Олегович"
markimax Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Не , таким не занимаюсьПросто будет точно известно "кто" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Рано или поздно все попадаются :) Всех воров (особенно тех кто выкладывает модуль) моих модулей я тоже вычислю - обещаю Казнь будет - беспощадной По айпи ? :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
snastik Опубліковано: 26 вересня 2015 Share Опубліковано: 26 вересня 2015 Рано или поздно все попадаются :) Всех воров (особенно тех кто выкладывает модуль) моих модулей я тоже вычислю - обещаю Казнь будет - беспощадной По айпи ? :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts