Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

можна якось зробити щоб для клієнтів , які не вказали емейл свій сповіщення про статус замовлення приходили на мобільний?

В модулі такого функціоналу не має. Можна самостійно допрацювати

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• Відповіді 5,2k
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

catalog/controller/module/novaposhta_cron.php

В методі відстеження накладних, перед формуванням e-mail додати перевірку на наявність e-mail в масиві данних замовлення. Якщо є email відправляємо пошту, якщі ні то підключаємо метод смс інформування та надсилаємо смс повідомлення

Надіслати

catalog/controller/module/novaposhta_cron.php

В методі відстеження накладних, перед формуванням e-mail додати перевірку на наявність e-mail в масиві данних замовлення. Якщо є email відправляємо пошту, якщі ні то підключаємо метод смс інформування та надсилаємо смс повідомлення

а в майбутніх версіях це не буде передбачено? бо я сам цю перевірку навряд чи додам правильно...мені потрібно щоб через turbosms смс приходили

Надіслати

а в майбутніх версіях це не буде передбачено? бо я сам цю перевірку навряд чи додам правильно...мені потрібно щоб через turbosms смс приходили

Звернітся до спеціаліста який зможе це зробити.

Передбачити для всіх не реально

Надіслати

Що за помилка Nova Poshta error: ContactSender does not belong to this Sender?

Контактное лицо не принадлежит к этому отправителю

Надіслати

Контактное лицо не принадлежит к этому отправителю

тобто одержувач вказав не вірний мобільний номер свій або не вірно вказано прізвище чи імя?

Надіслати

тобто одержувач вказав не вірний мобільний номер свій або не вірно вказано прізвище чи імя?

Пришлите на почту или в приват скрин формы и доступ в админку с ссылкой на этот заказ. Тогда я точно скажу в чем проблема

Надіслати

Пришлите на почту или в приват скрин формы и доступ в админку с ссылкой на этот заказ. Тогда я точно скажу в чем проблема

відправив на пошту

Надіслати

В НП відбулися якісь зміни в API про які в новинах для розробників не біло. Потрібно було оновити довідлники на вкладці База даних та оновити налаштування відправника на відповідній вкладці.

Надіслати

В НП відбулися якісь зміни в API про які в новинах для розробників не біло. Потрібно було оновити довідлники на вкладці База даних та оновити налаштування відправника на відповідній вкладці.

а налаштування відправника як оновлюється?

Надіслати

а налаштування відправника як оновлюється?

На вкладці відправник обрати відправника та контактну особу

Надіслати

Так, я учора Вам все налаштував

Надіслати

Когда ждать обновление ?

Если все нормально то планировал на этой неделе

Змінено користувачем Prorab337
Надіслати

Он и сейчас может дописать. В макросе на вкладке получатель 38{telephone} можно написать и будет счастье

Надіслати

Он и сейчас может дописать. В макросе на вкладке получатель 38{telephone} можно написать и будет счастье

это не подходит. ведь покупатель может ввести номер с +38 либо 38... либо просто 050... тогда по вашей рекомендации будет номер в накладной типа 38+38.... либо 3838.

Раньше ведь с этим не было проблем.

Змінено користувачем mkasisd
Надіслати

это не подходит. ведь покупатель может ввести номер с +38 либо 38... либо просто 050... тогда по вашей рекомендации будет номер в накладной типа 38+38.... либо 3838.

Раньше ведь с этим не было проблем.

А вариант применить маску не подходит?

Надіслати

это как?

Как на демо

Надіслати

Как на демо

Не подходит для номеров телефонов, у которых код отличный от Украины.

не понимаю, почему раньше все работало отлично в вашем модуле, а в новой версии зачем-то убрали эту функциональность...

Плюс, (но это уже беда симпла) если есть маска и ввести номер длины отличной от длины маски, вылазит ошибка "Телефон должен быть от 3 до 32 символов!" а я ввел 8 символов.......

Змінено користувачем mkasisd
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.