Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

• Відповіді 5,2k
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Модуль считает по API всегда по актуальным тарифам.

Тарифный расчет будет обновлен в версии 3.2. Ну тарифный расчет в некоторых ситуациях далек от точных расчетов, так что пользуйтесь API

коли вийде версія 3.2? щоб я оновився з 3,0 до 3,2

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

коли вийде версія 3.2? щоб я оновився з 3,0 до 3,2

Наступного тижня

Надіслати

Screenshot_9957933_23443381.png

статус в інтернет-магазині стоїть в обробці..перевірив накладну, посилка готується до відправлення...чому автоматично не змінюється статус магазину і не приходить сповіщення?

Надіслати

Screenshot_9957933_23443381.png

статус в інтернет-магазині стоїть в обробці..перевірив накладну, посилка готується до відправлення...чому автоматично не змінюється статус магазину і не приходить сповіщення?

Крон працює? В логах помилок не має?

Надіслати

Крон працює? В логах помилок не має?

Крон на хостингу так настроєний...хіба ще  одної години не пройшло

Змінено користувачем voronlviv
Надіслати

Крон на хостингу так настроєний...хіба ще  одної години не пройшло

Видаліть фото. Спробуйте по посиланню перейти самостійно http://atletpro....c6nrt

Змінено користувачем Prorab337
Надіслати

Видаліть фото. Спробуйте по посиланню перейти самостійно http://atletpro....c6nrt

Перейшов за посиланням...Відкрило чисту сторінку і відразу запрацювало все...прийшли повідомлення і статус змінився в магазині...то я типу перезавантажив крон, не чекаючи години?

Надіслати

Перейшов за посиланням...Відкрило чисту сторінку і відразу запрацювало все...прийшли повідомлення і статус змінився в магазині...то я типу перезавантажив крон, не чекаючи години?

Так, то ви запустили відстеження самостійно без крону. Тобто модуль працює

Надіслати

{shipping_name} не працює якщо покупець не зареєстрований? треба вибирати змінну {name}?

{shipping_name} - поле з адреси доставки. Перевірте, що у Вас для зареєстрованих. Тобто налаштуйте під себе, варіантів безліч

Надіслати

{shipping_name} - поле з адреси доставки. Перевірте, що у Вас для зареєстрованих. Тобто налаштуйте під себе, варіантів безліч

мені потрібно змінну для не зареєстрованих, оскільки покупець даний відмовився реєструватись під час оформлення замовлення і тому йому прийшов лист, де вказано не його Ім'я, а {shipping_name}. То потрібно вписати {firstname}, щоб лише імя висвітлювалось?

Надіслати

мені потрібно змінну для не зареєстрованих, оскільки покупець даний відмовився реєструватись під час оформлення замовлення і тому йому прийшов лист, де вказано не його Ім'я, а {shipping_name}. То потрібно вписати {firstname}, щоб лише імя висвітлювалось?

Так, спробуйте

Надіслати

Скажіть, будь ласка, якось можна зробити щоб повідомлення Cron, які приходять на електронну пошту, приходили з абзацами, а не в один рядок?

Надіслати

Скажіть, будь ласка, якось можна зробити щоб повідомлення Cron, які приходять на електронну пошту, приходили з абзацами, а не в один рядок?

Шаблон підтримує html теги. Використовуйте наприклад <br /> або <p></p>

Надіслати

@deniskamaz, на пошту

СМС тоже можно настроить

Надіслати

Добрый день.

Поддержка Opencart 2.3.0.2 есть?Просто у меня при включении модуля выдает ошибку.

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Error: Table 'test.oc_novaposhta_references' doesn't exist
Error No: 1146
SELECT `type`, `value` FROM `oc_novaposhta_references` WHERE `type` != 'cargo_description'' in C:\OpenServer\domains\test.com.ua\system\library\db\mysqli.php:40 Stack trace: #0 C:\OpenServer\domains\test.com.ua\system\library\db.php(16): DB\MySQLi->query('SELECT `type`, ...', Array) #1 C:\OpenServer\domains\test.com.ua\system\helper\novaposhta.php(394): DB->query() #2 C:\OpenServer\domains\test.com.ua\admin\controller\shipping\novaposhta.php(578): NovaPoshta->getReferences() #3 [internal function]: ControllerShippingNovaPoshta->index() #4 C:\OpenServer\domains\test.com.ua\system\storage\modification\system\engine\action.php(51): call_user_func_array(Array, Array) #5 C:\OpenServer\domains\test.com.ua\admin\controller\startup\router.php(26): Action->execute(Object(Registry), Array) #6 [internal function]: ControllerStartupRouter->index() #7 C:\OpenServer\domains\test.com.ua\system\sto in C:\OpenServer\domains\test.com.ua\system\library\db\mysqli.php on line 40

Надіслати

@GREH88, будет в версии 3.2 

Надіслати

модуль уже поддерживает тарифный расчет шин и дисков?

В версии 3.2 будет создание ТТН для шин и дисков

Надіслати

Сегодня,

возникла ошибка при создании ТТН: Nova Poshta error: ContactSender does not belong to this Sender

Если только на одной конкретной накладной то нужно больше информации. Пишите в скайп

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.