Mikhail2016 Опубліковано: 9 квітня 2015 Share Опубліковано: 9 квітня 2015 Здравствуйте. Поискал прилично потратив времени, не нашел. Мне нужно чтобы Личного кабинета вообще не было, как и регистрации. Простую форму заказа я настроил с помощью simple. Кто знает подскажите что подшаманить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Baco Опубліковано: 9 квітня 2015 Share Опубліковано: 9 квітня 2015 По удалять в коде все упоминания о авторизации и регистрации + добавить принудительно редирект на главную, если кто решил по прямой ссылке пойти... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 9 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 9 квітня 2015 да, вот это и интересно. может подскажете где упоминается это? я думаю, может просто удалить со страницы из файлов .tpl? или где он (ЛК) находится? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 9 квітня 2015 Share Опубліковано: 9 квітня 2015 да, вот это и интересно. может подскажете где упоминается это? я думаю, может просто удалить со страницы из файлов .tpl? или где он (ЛК) находится? Да,именно в .tpl, тоесть: header.tpl, footer.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 10 квітня 2015 Share Опубліковано: 10 квітня 2015 удали папку catalog/controller/account если что-то отвалится - смотри связанные файлы/методы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Mikhail2016 Опубліковано: 9 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 9 травня 2015 Все это дело я не удалял, а установил модуль Simple. А может ли он влиять на отправку смс, таким образом что данные из модуля симпл не передаются модулю отправки смс. Смски у меня не отправляются вот в чем дело)...Может кто подскажет, где что почитать. а то 2рой день уже еб*сь - не отправляются. Использую шлюз sms-sending.ru, все настроено по инструкции и по феншую.... Может быть это названия переменных не совпадают?... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Подскажите хотя бы в какую переменную записываются данные о заказе, после нажатия кнопки оформить заказ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 10 травня 2015 Share Опубліковано: 10 травня 2015 Подскажите хотя бы в какую переменную записываются данные о заказе, после нажатия кнопки оформить заказ?? $this->model_checkout_order->addOrder($data); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 10 травня 2015 Share Опубліковано: 10 травня 2015 а то 2рой день уже еб*сь - не отправляются. а если бы смотрел логи и исправлял ошибки - уже бы все отправлялось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Я на столько не в теме что, плачу порой... а где я могу найти логи??) :-) простите, нашел... в папке Logs похоже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Не. Пусто там. Ошибок нет похоже, но все равно нииххрена не отправляется)). что делать? people??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Установлен модуль Simple. Подключен через шлюз sms-sending.ru. Во вкладке смс в панели управления сайтом все заполнено по инструкции с того сайта. Логи пустые. Где можно найти хотябы код ошибки или чот в этом роде, чтобы начать думать в направлении? файлы: sms.php и sms_sending.php как они взаимодействуют?) на какие функции, переменные смотреть? Ben i need HELP... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 13 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2015 эээ. спецов значит нет, да? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 13 травня 2015 Share Опубліковано: 13 травня 2015 Напишите в ЛС, но для справки: минималка 20 баксов, за час работы... можно и за спасибо, но с отзывом об оптимальности помощи и отписать решение тут в теме, что бы другие смогли найти ответ, если устраивает, то вперёд... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 18 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 18 травня 2015 Ладно, проблема решена. На стороне фирмы гейта. Щас другой вопрос, где кто знает можно узнать про ТЕГИ в смс, где эти переменные редактируются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 травня 2015 Share Опубліковано: 18 травня 2015 другие вопросы - в других темах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Личный кабинет покупателя Автор: Gino, 27 жовтня 2016 личный каб администрирование 3 відповіді 916 переглядів Gino 27 жовтня 2016 Не работают ссылки: Личный кабинет, закладки, рассылка... Автор: axeproject, 13 лютого 2014 закладки история заказов (і ще %d) Теги: закладки история заказов личный каб рассылка подарочные сертификаты возврат товара 10 відповідей 3 424 перегляди axeproject 14 лютого 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування [Решено] Удалить регистрацию и личный кабинет Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Mikhail2016 Опубліковано: 9 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 9 квітня 2015 да, вот это и интересно. может подскажете где упоминается это? я думаю, может просто удалить со страницы из файлов .tpl? или где он (ЛК) находится? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Baco Опубліковано: 9 квітня 2015 Share Опубліковано: 9 квітня 2015 да, вот это и интересно. может подскажете где упоминается это? я думаю, может просто удалить со страницы из файлов .tpl? или где он (ЛК) находится? Да,именно в .tpl, тоесть: header.tpl, footer.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 10 квітня 2015 Share Опубліковано: 10 квітня 2015 удали папку catalog/controller/account если что-то отвалится - смотри связанные файлы/методы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Mikhail2016 Опубліковано: 9 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 9 травня 2015 Все это дело я не удалял, а установил модуль Simple. А может ли он влиять на отправку смс, таким образом что данные из модуля симпл не передаются модулю отправки смс. Смски у меня не отправляются вот в чем дело)...Может кто подскажет, где что почитать. а то 2рой день уже еб*сь - не отправляются. Использую шлюз sms-sending.ru, все настроено по инструкции и по феншую.... Может быть это названия переменных не совпадают?... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Подскажите хотя бы в какую переменную записываются данные о заказе, после нажатия кнопки оформить заказ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 10 травня 2015 Share Опубліковано: 10 травня 2015 Подскажите хотя бы в какую переменную записываются данные о заказе, после нажатия кнопки оформить заказ?? $this->model_checkout_order->addOrder($data); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 10 травня 2015 Share Опубліковано: 10 травня 2015 а то 2рой день уже еб*сь - не отправляются. а если бы смотрел логи и исправлял ошибки - уже бы все отправлялось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Я на столько не в теме что, плачу порой... а где я могу найти логи??) :-) простите, нашел... в папке Logs похоже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Не. Пусто там. Ошибок нет похоже, но все равно нииххрена не отправляется)). что делать? people??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Установлен модуль Simple. Подключен через шлюз sms-sending.ru. Во вкладке смс в панели управления сайтом все заполнено по инструкции с того сайта. Логи пустые. Где можно найти хотябы код ошибки или чот в этом роде, чтобы начать думать в направлении? файлы: sms.php и sms_sending.php как они взаимодействуют?) на какие функции, переменные смотреть? Ben i need HELP... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 13 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2015 эээ. спецов значит нет, да? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 13 травня 2015 Share Опубліковано: 13 травня 2015 Напишите в ЛС, но для справки: минималка 20 баксов, за час работы... можно и за спасибо, но с отзывом об оптимальности помощи и отписать решение тут в теме, что бы другие смогли найти ответ, если устраивает, то вперёд... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 18 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 18 травня 2015 Ладно, проблема решена. На стороне фирмы гейта. Щас другой вопрос, где кто знает можно узнать про ТЕГИ в смс, где эти переменные редактируются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 травня 2015 Share Опубліковано: 18 травня 2015 другие вопросы - в других темах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Личный кабинет покупателя Автор: Gino, 27 жовтня 2016 личный каб администрирование 3 відповіді 916 переглядів Gino 27 жовтня 2016 Не работают ссылки: Личный кабинет, закладки, рассылка... Автор: axeproject, 13 лютого 2014 закладки история заказов (і ще %d) Теги: закладки история заказов личный каб рассылка подарочные сертификаты возврат товара 10 відповідей 3 424 перегляди axeproject 14 лютого 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування [Решено] Удалить регистрацию и личный кабинет Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
afwollis Опубліковано: 10 квітня 2015 Share Опубліковано: 10 квітня 2015 удали папку catalog/controller/account если что-то отвалится - смотри связанные файлы/методы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Mikhail2016 Опубліковано: 9 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 9 травня 2015 Все это дело я не удалял, а установил модуль Simple. А может ли он влиять на отправку смс, таким образом что данные из модуля симпл не передаются модулю отправки смс. Смски у меня не отправляются вот в чем дело)...Может кто подскажет, где что почитать. а то 2рой день уже еб*сь - не отправляются. Использую шлюз sms-sending.ru, все настроено по инструкции и по феншую.... Может быть это названия переменных не совпадают?... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Подскажите хотя бы в какую переменную записываются данные о заказе, после нажатия кнопки оформить заказ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 10 травня 2015 Share Опубліковано: 10 травня 2015 Подскажите хотя бы в какую переменную записываются данные о заказе, после нажатия кнопки оформить заказ?? $this->model_checkout_order->addOrder($data); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 10 травня 2015 Share Опубліковано: 10 травня 2015 а то 2рой день уже еб*сь - не отправляются. а если бы смотрел логи и исправлял ошибки - уже бы все отправлялось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Я на столько не в теме что, плачу порой... а где я могу найти логи??) :-) простите, нашел... в папке Logs похоже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Не. Пусто там. Ошибок нет похоже, но все равно нииххрена не отправляется)). что делать? people??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Установлен модуль Simple. Подключен через шлюз sms-sending.ru. Во вкладке смс в панели управления сайтом все заполнено по инструкции с того сайта. Логи пустые. Где можно найти хотябы код ошибки или чот в этом роде, чтобы начать думать в направлении? файлы: sms.php и sms_sending.php как они взаимодействуют?) на какие функции, переменные смотреть? Ben i need HELP... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 13 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2015 эээ. спецов значит нет, да? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 13 травня 2015 Share Опубліковано: 13 травня 2015 Напишите в ЛС, но для справки: минималка 20 баксов, за час работы... можно и за спасибо, но с отзывом об оптимальности помощи и отписать решение тут в теме, что бы другие смогли найти ответ, если устраивает, то вперёд... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 18 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 18 травня 2015 Ладно, проблема решена. На стороне фирмы гейта. Щас другой вопрос, где кто знает можно узнать про ТЕГИ в смс, где эти переменные редактируются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 травня 2015 Share Опубліковано: 18 травня 2015 другие вопросы - в других темах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Личный кабинет покупателя Автор: Gino, 27 жовтня 2016 личный каб администрирование 3 відповіді 916 переглядів Gino 27 жовтня 2016 Не работают ссылки: Личный кабинет, закладки, рассылка... Автор: axeproject, 13 лютого 2014 закладки история заказов (і ще %d) Теги: закладки история заказов личный каб рассылка подарочные сертификаты возврат товара 10 відповідей 3 424 перегляди axeproject 14 лютого 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування [Решено] Удалить регистрацию и личный кабинет Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Mikhail2016 Опубліковано: 9 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 9 травня 2015 Все это дело я не удалял, а установил модуль Simple. А может ли он влиять на отправку смс, таким образом что данные из модуля симпл не передаются модулю отправки смс. Смски у меня не отправляются вот в чем дело)...Может кто подскажет, где что почитать. а то 2рой день уже еб*сь - не отправляются. Использую шлюз sms-sending.ru, все настроено по инструкции и по феншую.... Может быть это названия переменных не совпадают?... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Подскажите хотя бы в какую переменную записываются данные о заказе, после нажатия кнопки оформить заказ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Baco Опубліковано: 10 травня 2015 Share Опубліковано: 10 травня 2015 Подскажите хотя бы в какую переменную записываются данные о заказе, после нажатия кнопки оформить заказ?? $this->model_checkout_order->addOrder($data); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 10 травня 2015 Share Опубліковано: 10 травня 2015 а то 2рой день уже еб*сь - не отправляются. а если бы смотрел логи и исправлял ошибки - уже бы все отправлялось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Я на столько не в теме что, плачу порой... а где я могу найти логи??) :-) простите, нашел... в папке Logs похоже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Не. Пусто там. Ошибок нет похоже, но все равно нииххрена не отправляется)). что делать? people??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Установлен модуль Simple. Подключен через шлюз sms-sending.ru. Во вкладке смс в панели управления сайтом все заполнено по инструкции с того сайта. Логи пустые. Где можно найти хотябы код ошибки или чот в этом роде, чтобы начать думать в направлении? файлы: sms.php и sms_sending.php как они взаимодействуют?) на какие функции, переменные смотреть? Ben i need HELP... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 13 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2015 эээ. спецов значит нет, да? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 13 травня 2015 Share Опубліковано: 13 травня 2015 Напишите в ЛС, но для справки: минималка 20 баксов, за час работы... можно и за спасибо, но с отзывом об оптимальности помощи и отписать решение тут в теме, что бы другие смогли найти ответ, если устраивает, то вперёд... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 18 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 18 травня 2015 Ладно, проблема решена. На стороне фирмы гейта. Щас другой вопрос, где кто знает можно узнать про ТЕГИ в смс, где эти переменные редактируются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 травня 2015 Share Опубліковано: 18 травня 2015 другие вопросы - в других темах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Личный кабинет покупателя Автор: Gino, 27 жовтня 2016 личный каб администрирование 3 відповіді 916 переглядів Gino 27 жовтня 2016 Не работают ссылки: Личный кабинет, закладки, рассылка... Автор: axeproject, 13 лютого 2014 закладки история заказов (і ще %d) Теги: закладки история заказов личный каб рассылка подарочные сертификаты возврат товара 10 відповідей 3 424 перегляди axeproject 14 лютого 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування [Решено] Удалить регистрацию и личный кабинет Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
afwollis Опубліковано: 10 травня 2015 Share Опубліковано: 10 травня 2015 а то 2рой день уже еб*сь - не отправляются. а если бы смотрел логи и исправлял ошибки - уже бы все отправлялось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Я на столько не в теме что, плачу порой... а где я могу найти логи??) :-) простите, нашел... в папке Logs похоже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Не. Пусто там. Ошибок нет похоже, но все равно нииххрена не отправляется)). что делать? people??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Установлен модуль Simple. Подключен через шлюз sms-sending.ru. Во вкладке смс в панели управления сайтом все заполнено по инструкции с того сайта. Логи пустые. Где можно найти хотябы код ошибки или чот в этом роде, чтобы начать думать в направлении? файлы: sms.php и sms_sending.php как они взаимодействуют?) на какие функции, переменные смотреть? Ben i need HELP... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 13 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2015 эээ. спецов значит нет, да? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 13 травня 2015 Share Опубліковано: 13 травня 2015 Напишите в ЛС, но для справки: минималка 20 баксов, за час работы... можно и за спасибо, но с отзывом об оптимальности помощи и отписать решение тут в теме, что бы другие смогли найти ответ, если устраивает, то вперёд... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 18 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 18 травня 2015 Ладно, проблема решена. На стороне фирмы гейта. Щас другой вопрос, где кто знает можно узнать про ТЕГИ в смс, где эти переменные редактируются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 травня 2015 Share Опубліковано: 18 травня 2015 другие вопросы - в других темах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Личный кабинет покупателя Автор: Gino, 27 жовтня 2016 личный каб администрирование 3 відповіді 916 переглядів Gino 27 жовтня 2016 Не работают ссылки: Личный кабинет, закладки, рассылка... Автор: axeproject, 13 лютого 2014 закладки история заказов (і ще %d) Теги: закладки история заказов личный каб рассылка подарочные сертификаты возврат товара 10 відповідей 3 424 перегляди axeproject 14 лютого 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування [Решено] Удалить регистрацию и личный кабинет
Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Я на столько не в теме что, плачу порой... а где я могу найти логи??) :-) простите, нашел... в папке Logs похоже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Не. Пусто там. Ошибок нет похоже, но все равно нииххрена не отправляется)). что делать? people??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikhail2016 Опубліковано: 10 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 травня 2015 Установлен модуль Simple. Подключен через шлюз sms-sending.ru. Во вкладке смс в панели управления сайтом все заполнено по инструкции с того сайта. Логи пустые. Где можно найти хотябы код ошибки или чот в этом роде, чтобы начать думать в направлении? файлы: sms.php и sms_sending.php как они взаимодействуют?) на какие функции, переменные смотреть? Ben i need HELP... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikhail2016 Опубліковано: 13 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 травня 2015 эээ. спецов значит нет, да? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Baco Опубліковано: 13 травня 2015 Share Опубліковано: 13 травня 2015 Напишите в ЛС, но для справки: минималка 20 баксов, за час работы... можно и за спасибо, но с отзывом об оптимальности помощи и отписать решение тут в теме, что бы другие смогли найти ответ, если устраивает, то вперёд... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Mikhail2016 Опубліковано: 18 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 18 травня 2015 Ладно, проблема решена. На стороне фирмы гейта. Щас другой вопрос, где кто знает можно узнать про ТЕГИ в смс, где эти переменные редактируются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 травня 2015 Share Опубліковано: 18 травня 2015 другие вопросы - в других темах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Личный кабинет покупателя Автор: Gino, 27 жовтня 2016 личный каб администрирование 3 відповіді 916 переглядів Gino 27 жовтня 2016 Не работают ссылки: Личный кабинет, закладки, рассылка... Автор: axeproject, 13 лютого 2014 закладки история заказов (і ще %d) Теги: закладки история заказов личный каб рассылка подарочные сертификаты возврат товара 10 відповідей 3 424 перегляди axeproject 14 лютого 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Mikhail2016 Опубліковано: 18 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 18 травня 2015 Ладно, проблема решена. На стороне фирмы гейта. Щас другой вопрос, где кто знает можно узнать про ТЕГИ в смс, где эти переменные редактируются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 18 травня 2015 Share Опубліковано: 18 травня 2015 другие вопросы - в других темах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts