Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[РЕШЕНО] Хочу получать честную сумму к оплате, так как покупатель забыл поменять на нужную валюту

Recommended Posts

Недавно столкнулся с проблемой не верного конвертирования денюжек, вернее её отсутствие в ряде модулей к оплате.

Причина: Покупатель видит шо у мя есть товар, валюта по умолчанию бакесы, но я работаю с рубликами, в баксах только для обмена с поставщиком.

Заходим в catalog/controller/checkout/shipping.php,

и в строку после public function index() {

вводим следующее:

$this->currency->set('RUB');
(Список валют смотрите Система -> Локализация -> Валюты)

И вуаля дорогие друзья, теперь вы делаете работу по смене валюты за покупателя (ненаю но почему люди забывают менять) :blink:

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 2 months later...

Скажи, а что это меняет? И почему в ...shipping.php - это разве не к модулю доставки относится?

У меня ситуация такая. Валюта по умолчанию - доллары. Но не все видят, что можно переключить на рубли. Поэтому требуется, чтобы при входе в магазин автоматом отображались цены в рублях. Как реализовать?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.