Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

OpenCart как самостоятельная CRM система

Danishevskiy

Recommended Posts

Возможно я сильно хитросделанный, но нет ли случайно такого модуля который мог бы превращать OpenCart в самостоятельную CRM систему? Т.е. непосредственно в OpenCart принимать заказы с маркетплейсов и обрабатывать их? Спасибо

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 22.05.2025 в 17:06, Danishevskiy сказав:

Возможно я сильно хитросделанный, но нет ли случайно такого модуля который мог бы превращать OpenCart в самостоятельную CRM систему? Т.е. непосредственно в OpenCart принимать заказы с маркетплейсов и обрабатывать их? Спасибо

Якщо опишете більш детально ТЗ то зробити можна. Індивідуально під Вас. Але це вже не дешево буде.

Невже не одна с CRM, не покриває ваших задач? 

Був тут один схожий мод, але не зрозумілої якості, можливо і взагалі р... виробництва, тому рекомендувати не можу.

Надіслати

Индивидуально конечно нет в первую очередь из-за дороговизны. Думал о готовом решении.

Как раз и задался таким вопросом чтобы сэкономить. Сейчас использую SalesDrive и там всё нравится и подходит, но заказов становится всё меньше, а стоимость CRM повышается. Вот и подумалось, а вдруг есть решение на OpenCart. Минимальный набор с возможностью собирать заказы в одном месте думаю подошёл бы. 

Если не трудно скиньте ссылочку на этот сомнительный модуль, буду благодарен.

Змінено користувачем Danishevskiy
Надіслати

23.05.2025 в 09:55, Danishevskiy сказал:

Индивидуально конечно нет в первую очередь из-за дороговизны. Думал о готовом решении.

Как раз и задался таким вопросом чтобы сэкономить. Сейчас использую SalesDrive и там всё нравится и подходит, но заказов становится всё меньше, а стоимость CRM повышается. Вот и подумалось, а вдруг есть решение на OpenCart. Минимальный набор с возможностью собирать заказы в одном месте думаю подошёл бы. 

Если не трудно скиньте ссылочку на этот сомнительный модуль, буду благодарен.

Подивіться на zippy crm безкоштовна.

тре трохи звикнути буде, але багато функцій erp має

а головне опенсорс

Змінено користувачем COBECTb11
  • +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.