Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Посилання для SEO

Ishch1447

Recommended Posts

Доброго дня.

Маю власний магазин https://vest-m.com.ua/otopleniye/kondensatsionnye-kotly/. Деякі запити вже виведені в ТОП-10. Закуповую посилання самостійно. 

Стикнувся з таким питанням, розмістив замовлення на статтю (com). В статті майстер розмістив три посилання на одну сторінку з різними анкорами.

Підскажіть, як краще для seo, один донор одне посилання? Чи може бути один донор 3 посилання - 3 анкори. (СТОРІНКА САЙТУ ОДНА)

Велике дякую за допомогу.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Краще за все 1 стаття на донорі = 1 анкор/безанкор. Чим більше посилань буде на одній сторінці донора, тим менша вага передесться на кожне. А 3 - то взаналі треш. У гіршому випадку ставте не більше 2, а краще - 1.

Надіслати

В 10.12.2023 в 18:40, Etegro сказав:

Краще за все 1 стаття на донорі = 1 анкор/безанкор. Чим більше посилань буде на одній сторінці донора, тим менша вага передесться на кожне. А 3 - то взаналі треш. У гіршому випадку ставте не більше 2, а краще - 1.

Дуже вам, дякую.

Надіслати

Я не зміг знайти відповідь. І здавалося б всі посилання на одну і ту ж сорінку, і думав, що просто анкори як ключові слова спрацюють, а сила домена все одно передається на сторінку. Ще раз ДЯКУЮ!

Надіслати

Не думаю, що автора цікавила відповідь на це питання - в нього було завдання залишити посилання, з чим він успішно впорався! :D Молодець!

Змінено користувачем nykone
  • +1 1
Надіслати

В 11.12.2023 в 08:09, nykone сказав:

Не думаю, що автора цікавила відповідь на це питання - в нього було завдання залишити посилання, з чим він успішно впорався! :D Молодець!

Доброго дня. Посилання, можливо і по іншому залишити. Але питання реальне. В google, я відповіді не знайшов. Питання саме в 3х посиланнях на одну і ту саму сторінку. Замовляв по 5 донорів (com) з різними (моїми) цільовими сторінками. Веб майстер розмістив статті з 3ма посиланням та різними анкорами. 

Два приклади прикріпив.

Знімок екрана 2023-12-11 о 10.41.28.png

Знімок екрана 2023-12-11 о 10.46.00.png

Надіслати

11.12.2023 в 09:09, nykone сказал:

Теж про таке подумав, але там з базанкорним посиланням немає входження ключа поряд, тому толку з такого нофолоу посилання буде майже 0)

Надіслати

В 11.12.2023 в 12:37, Etegro сказав:

Теж про таке подумав, але там з базанкорним посиланням немає входження ключа поряд, тому толку з такого нофолоу посилання буде майже 0)

Але воно вилазить в Search Console. Та і сеошник може бути не досвідченим.

Надіслати

11.12.2023 в 12:37, Etegro сказал:

Ну в будьякому випадку треба розбавляти, кажуть неможна тільки анкорними працювати

• +1 1
Надіслати

11.12.2023 в 12:42, COBECTb11 сказал:

Ну в будьякому випадку треба розбавляти, кажуть неможна тільки анкорними працювати

Так в сео і крауді не працює. Якщо залишаєте безанкорне посилання, треба анкор писати в тексті поряд, або хоча б в назві топіку. А там я анкора не бачу.

11.12.2023 в 11:46, Ishch1447 сказал:

Але питання реальне. В google, я відповіді не знайшов. Питання саме в 3х посиланнях на одну і ту саму сторінку. Замовляв по 5 донорів (com) з різними (моїми) цільовими сторінками. Веб майстер розмістив статті з 3ма посиланням та різними анкорами. 

Два приклади прикріпив.

Я Вам відповів вище на це питання повністню. Не бажано робити навіть 3 різні посилання в 1 статті. Якщо 3 на один урл - це взагалі лютий треш якийсь.

• +1 1
Надіслати

11.12.2023 в 14:51, Etegro сказал:

Я Вам відповів вище на це питання повністню. Не бажано робити навіть 3 різні посилання в 1 статті. Якщо 3 на один урл - це взагалі лютий треш якийсь.

Я шукав майданчики де можна розмістити статтю, і які мені потрібні. Потім писав там прес-реліз, багато літер стаття, із оглядом що і для кого сайт пропонує, і кожен такий змістовний блок закінчувався посиланням на такий розділ. 

А у самому кінці була безанкорне посилання на сам сайт. 

Люди переходили купували за цими посиланнями, дехто став постійним клієнтом. А ці статті за час поки там люди переходили, себе повністю окупили, та принесли прибуток. Як ці 3-5 посилань впливають на SEO, та я не знаю, але це точно не

Цитата

взагалі лютий треш якийсь 

Та і мені здається, якщо люди ходять по цим посиланням, і ще роблять замовлення, то з точку зору SEO, ці всі посилання мають значно більше користі для SEO сайту, ніж ваше одне якісне посилання на одному донорі. 

Змінено користувачем niger
Надіслати

• 2 weeks later...
10.12.2023 в 16:43, Ishch1447 сказал:

один донор одне посилання?

да, оптимальный вариант.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.