Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль Модуль CheckBox пРРО для Opencart [Поддержка]

Recommended Posts

В 01.02.2025 в 20:43, lensmen сказав:

Назар, а как удалить его с админки этот модуль ??

Якщо ви нічого не заповнювали у налаштуваннях- то можете так і залишити. Модуль сам нічого робити не буде.

Якщо хочете щоб не було у списку модулів - то фізично удаліть файли модуля через фтп.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 3 weeks later...

@nazar_kachurak

Доброго дня

Підскажіть будьласка стосовно зміненого чека з 01.03.2025:

- передоплату/післяоплату/знижку як вказувати тепер ?

- якщо сплата на сайті (еквайринг) - то треба ж вказувати платіжні дані кліента та платіжного засобу. Як з цим бути?

- буде оновлення модуля зі змінами до 01.03.2025?

Дуже дякую вам за вашу працю!

На зараз у мене чек такий має вигляд:

1388353867_.png.b4525620c9ae114ea1bfb2d6ce1a0b0c.png

Надіслати

В 19.02.2025 в 12:18, Bloodis2 сказав:

@nazar_kachurak

Доброго дня

Підскажіть будьласка стосовно зміненого чека з 01.03.2025:

- передоплату/післяоплату/знижку як вказувати тепер ?

- якщо сплата на сайті (еквайринг) - то треба ж вказувати платіжні дані кліента та платіжного засобу. Як з цим бути?

- буде оновлення модуля зі змінами до 01.03.2025?

Дуже дякую вам за вашу працю!

На зараз у мене чек такий має вигляд:

1388353867_.png.b4525620c9ae114ea1bfb2d6ce1a0b0c.png

Доброго дня, наразі відповіді на всі питання не готовий надати, оновлення звісно до 1.03.2025 планується, але ще чекаю вебінару щоб розуміти всі нюанси.

Ось лінк на вебінар від чекбоксу:

https://checkbox.ua/vebinar-nova-forma-cheku/

• +1 2
Надіслати

Як має передаватися назва лейбла оплати в оновленій версії (для інтеграторів через API): 

• “Оплата банківською карткою через POS-термінал” ⮕ “Картка, ЕПЗ, Торговий еквайринг”
  • “Оплата банківською карткою безпосередньо на рахунок (IBAN) продавця” ⮕ “Переказ з картки”
  • Оплата з поточного рахунку (IBAN) покупця на поточний рахунок (IBAN) продавця* ⮕ “Переказ з поточного рахунку”
  • “Оплата банківським чи платіжним додатком в смартфоні за посиланням через QR-код” ⮕ “Переказ через QR-код”
  • “Оплата через інтернет еквайринг та платіжний кюар (Interkassa, Portmone, LiqPay, mono checkout, Novapay, EasyPay, Platon тощо)” ⮕ “Платіж Interkassa, Portmone, LiqPay, mono checkout, Novapay, EasyPay, Platon тощо”
  • “Оплата товарів/послуг через сервіси переказу коштів – (PrivatMoney; Western Union; MoneyGram; RIA; IntelExpress; MEEST; Welsend тощо)” ⮕ “PrivatMoney; Western Union; MoneyGram; RIA; IntelExpress; MEEST; Welsend тощо”
  • “Оплата банківською карткою на Інтернет-сайті за посиланням (наприклад, кнопкою «Оплатити»)” ⮕ “Інтернет еквайринг, оплата карткою в Інтернет”
  • “Оплата за технологією «Tap to Phone»” ⮕ “Картка, ЕПЗ, Торговий еквайринг”
  • “Подарункового сертифіката” ⮕ “Сертифікат”
  • “Талона” ⮕ “Талон”
  • “Жетона” ⮕ “Жетон”
  • “Фішки” ⮕ “Фішка”
Надіслати

24.02.2025 в 19:36, l555l сказал:

Як має передаватися назва лейбла оплати в оновленій версії (для інтеграторів через API): 

• “Оплата банківською карткою через POS-термінал” ⮕ “Картка, ЕПЗ, Торговий еквайринг”
  • “Оплата банківською карткою безпосередньо на рахунок (IBAN) продавця” ⮕ “Переказ з картки”
  • Оплата з поточного рахунку (IBAN) покупця на поточний рахунок (IBAN) продавця* ⮕ “Переказ з поточного рахунку”
  • “Оплата банківським чи платіжним додатком в смартфоні за посиланням через QR-код” ⮕ “Переказ через QR-код”
  • “Оплата через інтернет еквайринг та платіжний кюар (Interkassa, Portmone, LiqPay, mono checkout, Novapay, EasyPay, Platon тощо)” ⮕ “Платіж Interkassa, Portmone, LiqPay, mono checkout, Novapay, EasyPay, Platon тощо”
  • “Оплата товарів/послуг через сервіси переказу коштів – (PrivatMoney; Western Union; MoneyGram; RIA; IntelExpress; MEEST; Welsend тощо)” ⮕ “PrivatMoney; Western Union; MoneyGram; RIA; IntelExpress; MEEST; Welsend тощо”
  • “Оплата банківською карткою на Інтернет-сайті за посиланням (наприклад, кнопкою «Оплатити»)” ⮕ “Інтернет еквайринг, оплата карткою в Інтернет”
  • “Оплата за технологією «Tap to Phone»” ⮕ “Картка, ЕПЗ, Торговий еквайринг”
  • “Подарункового сертифіката” ⮕ “Сертифікат”
  • “Талона” ⮕ “Талон”
  • “Жетона” ⮕ “Жетон”
  • “Фішки” ⮕ “Фішка”

а нову пошту?) просто безготівка?

Надіслати

В 26.02.2025 в 16:41, AlexanderYuzkov сказав:

а нову пошту?) просто безготівка?

нову пошту (плюс укрпошту, фк ево і тд) можно вказувати безготівка, а лейбл «Переказ через ННПП».

Надіслати

В 28.02.2025 в 09:33, Vagrant82 сказав:

Я правильно зрозумів що тип чеків "3. 🚚 Оплата при отриманні на Новій пошті (накладений платіж)" буде відправлятись з кодом 1 ?

Так

Надіслати

Правильно я зрозумыв, що тепер в 1. 💳 Оплата онлайн карткою (Еквайринг)   в 1.3. Label    потрібно писати "Оплата через інтернет еквайринг MonoPay", а в 3. 🚚 Оплата при отриманні на Новій пошті (накладений платіж)  в 1.3. Label    потрібно писати "Переказ через ННПП"?

Надіслати

В самом Чек бокс как добавить способ оплаты их всего три 1. 💳 Оплата онлайн карткою (Еквайринг) 2. 💵 Оплата готівкою 3. 🚚 Оплата при отриманні на Новій пошті (накладений платіж)  

теперь на "опалта на счет" это уже другой способ оплати и надо указывать Лейбл свой, оплата на карту даже.
Все же верно?

Надіслати

В 28.02.2025 в 11:01, cherednychenkoom сказав:

Правильно я зрозумыв, що тепер в 1. 💳 Оплата онлайн карткою (Еквайринг)   в 1.3. Label    потрібно писати "Оплата через інтернет еквайринг MonoPay"

Мені здається правильніше тут так "Платіж через інтегратора MonoPay" хоча в переліку label ще є варіант "Інтернет еквайринг" 

Змінено користувачем Drovocek
Надіслати

Вітаю!
А я трохи не зрозумів, як бути, коли є декілька варіантів оплат.
У мене, наприклад, однієї безготівки 3 варіанти:
- На рахунок (або ключ-карту)
- Еквайринг Моно
- ВейФоПей

А також чи можна робити чеки з частковою передплатою в модулі?

Змінено користувачем Till
Надіслати

28.02.2025 в 12:26, Till сказал:

Вітаю!
А я трохи не зрозумів, як бути, коли є декілька варіантів оплат.
У мене, наприклад, однієї безготівки 3 варіанти:
- На рахунок (або ключ-карту)
- Еквайринг Моно
- ВейФоПей

А також чи можна робити чеки з частковою передплатою в модулі?

Для кожного варіанту потрібно вказувати свою назву.

https://salesdrive.ua/blog/check-payment_methods/?_gl=1*8b4n91*_ga*MTU0OTEzNDE3OC4xNzQwNzQwMjU0*_ga_3ETJ4Z1JP1*MTc0MDc0MDI1NC4xLjAuMTc0MDc0MDI1NC42MC4wLjA.

Надіслати

28.02.2025 в 13:03, SergL4S сказал:

Тоді виходить в модулі, щоб можна було додавати тип чеків і під нього можно було вибрати тип оплати (в залежночті від того який є в магазині) в лейбл вписувати спосіб оплати, наприклад "Переказ з поточного рахунку", якщо це Банківський переказ [bank_transfer]
Бо зарах їх тільки три типа чеків,  а типів оплат може бути і 5.
@nazar_kachurak  все вірно язрозусів?

Надіслати

28.02.2025 в 13:03, SergL4S сказал:

Для кожного варіанту потрібно вказувати свою назву.

Дякую, це я зрозумів))
Та як це в модулі на опенкарт реалізувати?))
Бо наразі функціонал заточений лиш під 1 варіант.

Надіслати

28.02.2025 в 14:02, Till сказал:

Дякую, це я зрозумів))
Та як це в модулі на опенкарт реалізувати?))
Бо наразі функціонал заточений лиш під 1 варіант.

Поки не зрозуміло що взагалі реалізовувати ))
Приклад:
Мінфін рекомендує при наложеному платежі NovaPay вказувати: Платіж NovaPay
Чекбокс зараз у себе вказує наложені платежі так: Платіж через інтегратора NovaPay
Кому вірити?
Мабуть мінфіну, логічно.
Але в законі саме такий перелік:

Цитата

Для безготівки значення: CardPaymentPayload -> code: 1, label: зі списку
«Подарунковий сертифікат»;
«Талон»;
«Жетон»;
«Картка»;
«Платіж через інтегратора»<назва інтегратора> наприклад (LIQPAY, WAYFORPAY, ROZETKAPAY тощо );
«Переказ через ННПП». (ННПП – небанківський надавач платіжних послуг);
«Переказ через ПТКС ННПП». ;
«Інтернет еквайринг»;
«Інтернет банкінг»;
«З поточного рахунку»;
«Переказ через ПТКС банку»;
«Фішка»;
«Електронний грошовий замі
«Ігровий замінник гривні»;
«Електронні гроші <назва>»;
«Цифрові гроші <назва>»;
«Криптовалюта <назва>»;

Змінено користувачем SergL4S
Надіслати

28.02.2025 в 14:57, SergL4S сказал:

Поки не зрозуміло що взагалі реалізовувати ))

Можливість додати варіанти під кожен спосіб оплати в магазині, а не як зараз відмітити способи оплати під 3 варіанти.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.