lolipop Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 Всім привіт. Запустила ІМ. Хочу масово додати (накрутити) відгуки про товари. Як це можна зробити більш-менш швидко? Чи є якісь модуль чи інструмент? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 chatGpt Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lolipop Опубліковано: 10 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 В 10.10.2023 в 15:22, chukcha сказав: chatGpt дякую! я мала на увазі, як це технічно реалізувати? бо зараз відгуки можна додати тільки після того, як залогінишся. чи можна це якось зробити через адмінку? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 масово/не масово але швидко Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lolipop Опубліковано: 10 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 ок, з написанням відгуку я зрозуміла. а розміщувати можна тільки через адмінку - заходити на кожний товар і лишати відгук? чи є якись варіант якось швидко додати наприклад 1000 відгуків на 500 товарів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 16:03, lolipop сказал: ок, з написанням відгуку я зрозуміла. а розміщувати можна тільки через адмінку - заходити на кожний товар і лишати відгук? чи є якись варіант якось швидко додати наприклад 1000 відгуків на 500 товарів? Швидкість потрібна при ловлі бліх та при проносі. Але не в СЕО. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lolipop Опубліковано: 10 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 моє питання ви таки погано прочитали. може не поспішайте і перечитайте ще раз? я ж не просила поради сервісу який буде писати текст відгуку... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 15:22, lolipop сказал: Хочу масово додати (накрутити) відгуки про товари. Не-а. Спочатку треба створити ці відгуки. А потім можна зробити імпорт в БД. Як на мене, то гра свічок не варта! Гугл також сканірує відгуки, аналізує, то ще можна і під санкції потрапити. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... niger Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 18:27, esculapra сказал: Не-а. Спочатку треба створити ці відгуки. А потім можна зробити імпорт в БД. Як на мене, то гра свічок не варта! Гугл також сканірує відгуки, аналізує, то ще можна і під санкції потрапити. а я полюбляю такі сайти. вчора відгуків 0, а сьогодні майже усі товари, і на кожному по 5-10 відгуків. Гугл теж буде здивований. звичайно можна там це зробити по розуму, але воно того не варто, легше зробити легеньку розсилочку по клієнтам що робили замовлення, пачками по 5 листів на день з проханням залишити відгук, через 7 днів після замовлення, так і буде ясно хто лишився невдоволений та хоча б спробувати допомогти клієнту, та і трохи відгуків назбираєш. Хоча звісно автор хоче як і багато таких "продавців" - треба наробити відгуків, на усі товари по 5-10, щоб усі гарні та ще, щоб замовлення починалися з 10,000, і додавалися по формулі = номер останнього замовлення, але не менше 10000+100+(день у числовому форматі) + 7*(числова фаза місяця)+(скільки днів тому був дощ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 18:51, niger сказал: з проханням залишити відгук, через 7 днів після замовлення, А в мене є модуль ))) Але якщо замовлень 3-5 у день, то довго чекати Але треба мотивація 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lolipop Опубліковано: 12 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 жовтня 2023 В 10.10.2023 в 21:43, chukcha сказав: А в мене є модуль ))) Але якщо замовлень 3-5 у день, то довго чекати Але треба мотивація Дякую! Буду дивитись, можливо це те, що треба! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Як масово додати відгуки про товар Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
lolipop Опубліковано: 10 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 В 10.10.2023 в 15:22, chukcha сказав: chatGpt дякую! я мала на увазі, як це технічно реалізувати? бо зараз відгуки можна додати тільки після того, як залогінишся. чи можна це якось зробити через адмінку? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 масово/не масово але швидко Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lolipop Опубліковано: 10 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 ок, з написанням відгуку я зрозуміла. а розміщувати можна тільки через адмінку - заходити на кожний товар і лишати відгук? чи є якись варіант якось швидко додати наприклад 1000 відгуків на 500 товарів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 16:03, lolipop сказал: ок, з написанням відгуку я зрозуміла. а розміщувати можна тільки через адмінку - заходити на кожний товар і лишати відгук? чи є якись варіант якось швидко додати наприклад 1000 відгуків на 500 товарів? Швидкість потрібна при ловлі бліх та при проносі. Але не в СЕО. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lolipop Опубліковано: 10 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 моє питання ви таки погано прочитали. може не поспішайте і перечитайте ще раз? я ж не просила поради сервісу який буде писати текст відгуку... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 15:22, lolipop сказал: Хочу масово додати (накрутити) відгуки про товари. Не-а. Спочатку треба створити ці відгуки. А потім можна зробити імпорт в БД. Як на мене, то гра свічок не варта! Гугл також сканірує відгуки, аналізує, то ще можна і під санкції потрапити. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... niger Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 18:27, esculapra сказал: Не-а. Спочатку треба створити ці відгуки. А потім можна зробити імпорт в БД. Як на мене, то гра свічок не варта! Гугл також сканірує відгуки, аналізує, то ще можна і під санкції потрапити. а я полюбляю такі сайти. вчора відгуків 0, а сьогодні майже усі товари, і на кожному по 5-10 відгуків. Гугл теж буде здивований. звичайно можна там це зробити по розуму, але воно того не варто, легше зробити легеньку розсилочку по клієнтам що робили замовлення, пачками по 5 листів на день з проханням залишити відгук, через 7 днів після замовлення, так і буде ясно хто лишився невдоволений та хоча б спробувати допомогти клієнту, та і трохи відгуків назбираєш. Хоча звісно автор хоче як і багато таких "продавців" - треба наробити відгуків, на усі товари по 5-10, щоб усі гарні та ще, щоб замовлення починалися з 10,000, і додавалися по формулі = номер останнього замовлення, але не менше 10000+100+(день у числовому форматі) + 7*(числова фаза місяця)+(скільки днів тому був дощ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 18:51, niger сказал: з проханням залишити відгук, через 7 днів після замовлення, А в мене є модуль ))) Але якщо замовлень 3-5 у день, то довго чекати Але треба мотивація 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lolipop Опубліковано: 12 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 жовтня 2023 В 10.10.2023 в 21:43, chukcha сказав: А в мене є модуль ))) Але якщо замовлень 3-5 у день, то довго чекати Але треба мотивація Дякую! Буду дивитись, можливо це те, що треба! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Як масово додати відгуки про товар Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
lolipop Опубліковано: 10 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 ок, з написанням відгуку я зрозуміла. а розміщувати можна тільки через адмінку - заходити на кожний товар і лишати відгук? чи є якись варіант якось швидко додати наприклад 1000 відгуків на 500 товарів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 16:03, lolipop сказал: ок, з написанням відгуку я зрозуміла. а розміщувати можна тільки через адмінку - заходити на кожний товар і лишати відгук? чи є якись варіант якось швидко додати наприклад 1000 відгуків на 500 товарів? Швидкість потрібна при ловлі бліх та при проносі. Але не в СЕО. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lolipop Опубліковано: 10 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 моє питання ви таки погано прочитали. може не поспішайте і перечитайте ще раз? я ж не просила поради сервісу який буде писати текст відгуку... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 15:22, lolipop сказал: Хочу масово додати (накрутити) відгуки про товари. Не-а. Спочатку треба створити ці відгуки. А потім можна зробити імпорт в БД. Як на мене, то гра свічок не варта! Гугл також сканірує відгуки, аналізує, то ще можна і під санкції потрапити. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... niger Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 18:27, esculapra сказал: Не-а. Спочатку треба створити ці відгуки. А потім можна зробити імпорт в БД. Як на мене, то гра свічок не варта! Гугл також сканірує відгуки, аналізує, то ще можна і під санкції потрапити. а я полюбляю такі сайти. вчора відгуків 0, а сьогодні майже усі товари, і на кожному по 5-10 відгуків. Гугл теж буде здивований. звичайно можна там це зробити по розуму, але воно того не варто, легше зробити легеньку розсилочку по клієнтам що робили замовлення, пачками по 5 листів на день з проханням залишити відгук, через 7 днів після замовлення, так і буде ясно хто лишився невдоволений та хоча б спробувати допомогти клієнту, та і трохи відгуків назбираєш. Хоча звісно автор хоче як і багато таких "продавців" - треба наробити відгуків, на усі товари по 5-10, щоб усі гарні та ще, щоб замовлення починалися з 10,000, і додавалися по формулі = номер останнього замовлення, але не менше 10000+100+(день у числовому форматі) + 7*(числова фаза місяця)+(скільки днів тому був дощ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 18:51, niger сказал: з проханням залишити відгук, через 7 днів після замовлення, А в мене є модуль ))) Але якщо замовлень 3-5 у день, то довго чекати Але треба мотивація 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lolipop Опубліковано: 12 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 жовтня 2023 В 10.10.2023 в 21:43, chukcha сказав: А в мене є модуль ))) Але якщо замовлень 3-5 у день, то довго чекати Але треба мотивація Дякую! Буду дивитись, можливо це те, що треба! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Як масово додати відгуки про товар
lolipop Опубліковано: 10 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 моє питання ви таки погано прочитали. може не поспішайте і перечитайте ще раз? я ж не просила поради сервісу який буде писати текст відгуку... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 15:22, lolipop сказал: Хочу масово додати (накрутити) відгуки про товари. Не-а. Спочатку треба створити ці відгуки. А потім можна зробити імпорт в БД. Як на мене, то гра свічок не варта! Гугл також сканірує відгуки, аналізує, то ще можна і під санкції потрапити. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... niger Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 18:27, esculapra сказал: Не-а. Спочатку треба створити ці відгуки. А потім можна зробити імпорт в БД. Як на мене, то гра свічок не варта! Гугл також сканірує відгуки, аналізує, то ще можна і під санкції потрапити. а я полюбляю такі сайти. вчора відгуків 0, а сьогодні майже усі товари, і на кожному по 5-10 відгуків. Гугл теж буде здивований. звичайно можна там це зробити по розуму, але воно того не варто, легше зробити легеньку розсилочку по клієнтам що робили замовлення, пачками по 5 листів на день з проханням залишити відгук, через 7 днів після замовлення, так і буде ясно хто лишився невдоволений та хоча б спробувати допомогти клієнту, та і трохи відгуків назбираєш. Хоча звісно автор хоче як і багато таких "продавців" - треба наробити відгуків, на усі товари по 5-10, щоб усі гарні та ще, щоб замовлення починалися з 10,000, і додавалися по формулі = номер останнього замовлення, але не менше 10000+100+(день у числовому форматі) + 7*(числова фаза місяця)+(скільки днів тому був дощ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 18:51, niger сказал: з проханням залишити відгук, через 7 днів після замовлення, А в мене є модуль ))) Але якщо замовлень 3-5 у день, то довго чекати Але треба мотивація 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lolipop Опубліковано: 12 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 жовтня 2023 В 10.10.2023 в 21:43, chukcha сказав: А в мене є модуль ))) Але якщо замовлень 3-5 у день, то довго чекати Але треба мотивація Дякую! Буду дивитись, можливо це те, що треба! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
niger Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 18:27, esculapra сказал: Не-а. Спочатку треба створити ці відгуки. А потім можна зробити імпорт в БД. Як на мене, то гра свічок не варта! Гугл також сканірує відгуки, аналізує, то ще можна і під санкції потрапити. а я полюбляю такі сайти. вчора відгуків 0, а сьогодні майже усі товари, і на кожному по 5-10 відгуків. Гугл теж буде здивований. звичайно можна там це зробити по розуму, але воно того не варто, легше зробити легеньку розсилочку по клієнтам що робили замовлення, пачками по 5 листів на день з проханням залишити відгук, через 7 днів після замовлення, так і буде ясно хто лишився невдоволений та хоча б спробувати допомогти клієнту, та і трохи відгуків назбираєш. Хоча звісно автор хоче як і багато таких "продавців" - треба наробити відгуків, на усі товари по 5-10, щоб усі гарні та ще, щоб замовлення починалися з 10,000, і додавалися по формулі = номер останнього замовлення, але не менше 10000+100+(день у числовому форматі) + 7*(числова фаза місяця)+(скільки днів тому був дощ) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 10 жовтня 2023 Share Опубліковано: 10 жовтня 2023 10.10.2023 в 18:51, niger сказал: з проханням залишити відгук, через 7 днів після замовлення, А в мене є модуль ))) Але якщо замовлень 3-5 у день, то довго чекати Але треба мотивація 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lolipop Опубліковано: 12 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 жовтня 2023 В 10.10.2023 в 21:43, chukcha сказав: А в мене є модуль ))) Але якщо замовлень 3-5 у день, то довго чекати Але треба мотивація Дякую! Буду дивитись, можливо це те, що треба! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2
lolipop Опубліковано: 12 жовтня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 жовтня 2023 В 10.10.2023 в 21:43, chukcha сказав: А в мене є модуль ))) Але якщо замовлень 3-5 у день, то довго чекати Але треба мотивація Дякую! Буду дивитись, можливо це те, що треба! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts