Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

lolipop

Новачок
  
  • Публікації

    31
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

lolipop's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Репутація

  1. Вітаю. Порадьте модуль або спосіб експорту з XLS в YML. Дякую
  2. Вітаю Хто може підказати як правильно заповнити ці поля в модулі і звідки їх брати? Дякую.
  3. Вітаю. Підкажіть, хто які способи використовує для порівняння цін власного сайту з конкурентами? Якщо близько 20 тис. товарів. Які є стратегії/інструменти?
  4. Шукаємо спеціаліста для оптимізації РК Гугл шоппінг та Перформанс Макс інтернет-магазину. Дуже мало конверсій. Потрібно проаналізувати рекламні кампанії, їх структуру, стратегії і дати рекомендації щодо того, що варти покращити/змінити/додати/виправити аби компанії почали приносити продажі. Подивитись ключові слова (і мінус слова), мови і тд. Кампанії створені, картинки текста завантажені, аналітика, теги, мерчант, фід - все нелаштовано. Якщо ви зможете суттєво покращити кількість конверсій - готові працювати на постійній основі. Регіон - Україна
  5. Потрібен full stack розробник для постійних задач по OpenCart 3.0 Задачі - верстати та інтегрувати сторінки, виправляти баги, встановлювати, допрацьовувати і тд. Загалом шукаємо адекватного спеціаліста, зі знанням HTML/CSS/JS/PHP Будь ласка, якщо відгукуєтесь - вкажіть ваш досвід, знання технологій і додайте посилання на роботи. Дякую!
  6. Всім привіт. Порадьте плз модуль для виводу товарів блоками на сторінці - щось типу: Новинки (і ряд товарів), ТОП продажів (і ряд товарів), Сезонні товари і тд. і тп. В ідеалі зі зручним керуванням, щоб туди можна було і в ручну запихувати товари і наприклад за якимось алгоритмом. Дякую!
  7. в конкурентных нишах из Гугла клиентов можно ждать годами. а из рекламы, если человек зашел и ему ничего непонятно - он потопал дальше. А если все хорошо и удобно - купил. Но согласна, что нужно думать и о СЕО, тут не спорю. Но просто по тому сайту, который в пример (КТС) там же вроде как все описание и характеристики не скрыты... Потому все должно быть ок, или?
  8. Желания всех не учтешь, к сожалению. Дизайнер видит так, разраб и СЕОспециалист говорят другое. А нам нужно думать про клиента)
  9. Всім привіт. Дуже потрібна думка сео-експертів. Розробка карточки товару інтернет-магазину. За дизайном в нас опис, характеристки, відгуки підгружаються в табах. ОСь приблизно як на цьому сайті - лінк При кліку на таб Характеритики - підгружається ніби окрема сторінка з контентом https://prnt.sc/KTGIVYne69t2 Розробник каже, що з точку зору СЕО - це не ок, так як "весь контент на сторінці прихований" - і такий лінк дає. Як тут краще зробити, щоб контент індексувався? Дякую!
  10. Привіт всім. Підкажіть чи є модуль або як реалізувати виведення іконок зворотнього зв'язку - чатів у вайбер, телеграм, телефон. Наприклад, як на allo.ua
  11. Всім привіт. Підкажіть, чи є модуль, який дозволяє додавати на головну різні групи товарів в окремих блоках - Акції, Рекомендоване, Популярне, Новинки і тд. і тп. Чи є модуль зі зручною логікою розподілення товарів по таким групам. Скрін додала
  12. Привіт всім. Підкажіть, чи є якісь модуль, який додає от такі іконки на фото в карточці товару? Щоб можна було ними якось зручно керувати. Дякую
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.