agkiev Posted January 24 Share Posted January 24 Доброго дня Шукаю модуль чи рішення виводу декількох валют так як зображено на скрінах. Тобто: 1. На сторінці Категорій біля кожної ціни в гривні треба виводити меньшим шрифтом ціну в долларах 2. На сторінці Товару при натисканні на ціну треба відображати варіанти ціни в інших валютах та формах оплат по заданим формулам. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esculapra Posted January 24 Share Posted January 24 24.01.2023 в 15:39, agkiev сказал: Шукаю модуль чи рішення виводу декількох валют так як зображено на скрінах. Теперь слушай сюда. 1.Если я с Украины, то моя валюта - гривна (даже если я хочу оплатить через, например, Интеркассу долларами). 2. Если будешь продвигать через Гугл Мерчант, то сразу заблокируют аккаунт. но... можно продумать вариант, чтобы при желании посетителя подтягивались другие способы. Але не вважаю це гарною ідеєю... Хоча то чисто моя особиста думка. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options... pawana Posted January 24 Share Posted January 24 В 24.01.2023 в 19:23, esculapra сказав: сразу заблокируют А от якщо побачить податкова (сама може й не побачить, але завжди є добрі люди), то це вже кримінал.... Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 26 Author Share Posted January 26 Дуже серьйозні поради) а з приводу сабжу є щось ? Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 26 Share Posted January 26 Плюс заказать доработку по выводу ещё на витрину. Link to comment Share on other sites More sharing options... chukcha Posted January 26 Share Posted January 26 Это просто блок пересчета валюты + наценка (от вида оплаты). Странно, что никто еще 100$ не предложил ))) Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 26.01.2023 в 18:17, WarStyle сказал: Плюс заказать доработку по выводу ещё на витрину. підтримка тільки опенкарт 3.0. а в мене ок23025 Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 27.01.2023 в 14:08, agkiev сказал: підтримка тільки опенкарт 3.0. а в мене ок23025 З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 Ось таке ще рішення є, спробуйте написати хлопцю, який займається підтримкою. Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:31, agkiev сказал: це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Спробуйте написати тоді в розділ замовлення послуг. https://opencartforum.com/forum/18-настройка-и-мелкая-работа-по-уже-существующему-сайту/ Link to comment Share on other sites More sharing options... Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. It's easy! Register a new account Sign in Already have an account? Sign in here. Sign In Now Share More sharing options... Followers 2 Go to topic listing Similar Content Відображення декількох валют By agkiev, Monday at 04:52 PM 1 reply 110 views bogdan281989 Tuesday at 08:18 AM Проблема с отображением магазина By HUZAKI, 16 hours ago 2 replies 76 views annnn 52 minutes ago Модуль Валюта плюс [Поддержка] 1 2 3 4 50 By louise170, February 10, 2014 товар стоимость (and 2 more) Tagged with: товар стоимость мультивалюта валюта 1,243 replies 128,713 views Warchunn Monday at 07:22 PM Починить отображение производителя By dreemix, January 27 3 replies 150 views Etegro January 27 Валюта в залежності від мови сторінки By pawana, January 8 валюта мова 16 replies 344 views pawana Yesterday at 10:01 AM Recently Browsing 0 members No registered users viewing this page. Последние темы Последние дополнения Последние новости All Activity Home Opencart 2.x Opencart 2.x: Extension search Отображення декількох валют Покупателям Оплата дополнений физическими лицами Оплата дополнений юридическими лицами Политика возвратов Разработчикам Регламент размещения дополнений Регламент продаж и поддержки дополнений Виртуальный аккаунт автора Политика продвижения объявлений API каталога дополнений Урегулирование споров по авторским правам Полезная информация Публичная оферта Политика возвратов Политика конфиденциальности Платежная политика Политика Передачи Персональных Данных Политика прозрачности Последние дополнения Chameleon - Responsive & Multipurpose Opencart Template + Quick Start By 29aleksey Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x By bogdan281989 TgMarket - Модуль интернет магазина в телеграмме. By Rassol2 ShowCase – Responsive / Multipurpose Opencart Template By octemplates Telnotification By Yevhenii_7777 × Existing user? Sign In Sign Up Shopping section Back Purchased extensions Invoices Whishlist Alternative Contacts Forums News ocStore Back Official site Demo ocStore 3.0.3.2 Demo ocStore 2.3.0.2.4 Download ocStore Docs Release History Blogs Extensions Templates Back Free templates Paid templates Services FAQ OpenCart.Pro Back Demo Buy Compare × Create New... Important Information On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice. I accept
pawana Posted January 24 Share Posted January 24 В 24.01.2023 в 19:23, esculapra сказав: сразу заблокируют А от якщо побачить податкова (сама може й не побачить, але завжди є добрі люди), то це вже кримінал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agkiev Posted January 26 Author Share Posted January 26 Дуже серьйозні поради) а з приводу сабжу є щось ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarStyle Posted January 26 Share Posted January 26 Плюс заказать доработку по выводу ещё на витрину. Link to comment Share on other sites More sharing options... chukcha Posted January 26 Share Posted January 26 Это просто блок пересчета валюты + наценка (от вида оплаты). Странно, что никто еще 100$ не предложил ))) Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 26.01.2023 в 18:17, WarStyle сказал: Плюс заказать доработку по выводу ещё на витрину. підтримка тільки опенкарт 3.0. а в мене ок23025 Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 27.01.2023 в 14:08, agkiev сказал: підтримка тільки опенкарт 3.0. а в мене ок23025 З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 Ось таке ще рішення є, спробуйте написати хлопцю, який займається підтримкою. Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:31, agkiev сказал: це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Спробуйте написати тоді в розділ замовлення послуг. https://opencartforum.com/forum/18-настройка-и-мелкая-работа-по-уже-существующему-сайту/ Link to comment Share on other sites More sharing options... Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. It's easy! Register a new account Sign in Already have an account? Sign in here. Sign In Now Share More sharing options... Followers 2 Go to topic listing Similar Content Відображення декількох валют By agkiev, Monday at 04:52 PM 1 reply 110 views bogdan281989 Tuesday at 08:18 AM Проблема с отображением магазина By HUZAKI, 16 hours ago 2 replies 76 views annnn 52 minutes ago Модуль Валюта плюс [Поддержка] 1 2 3 4 50 By louise170, February 10, 2014 товар стоимость (and 2 more) Tagged with: товар стоимость мультивалюта валюта 1,243 replies 128,713 views Warchunn Monday at 07:22 PM Починить отображение производителя By dreemix, January 27 3 replies 150 views Etegro January 27 Валюта в залежності від мови сторінки By pawana, January 8 валюта мова 16 replies 344 views pawana Yesterday at 10:01 AM Recently Browsing 0 members No registered users viewing this page. Последние темы Последние дополнения Последние новости All Activity Home Opencart 2.x Opencart 2.x: Extension search Отображення декількох валют Покупателям Оплата дополнений физическими лицами Оплата дополнений юридическими лицами Политика возвратов Разработчикам Регламент размещения дополнений Регламент продаж и поддержки дополнений Виртуальный аккаунт автора Политика продвижения объявлений API каталога дополнений Урегулирование споров по авторским правам Полезная информация Публичная оферта Политика возвратов Политика конфиденциальности Платежная политика Политика Передачи Персональных Данных Политика прозрачности Последние дополнения Chameleon - Responsive & Multipurpose Opencart Template + Quick Start By 29aleksey Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x By bogdan281989 TgMarket - Модуль интернет магазина в телеграмме. By Rassol2 ShowCase – Responsive / Multipurpose Opencart Template By octemplates Telnotification By Yevhenii_7777 × Existing user? Sign In Sign Up Shopping section Back Purchased extensions Invoices Whishlist Alternative Contacts Forums News ocStore Back Official site Demo ocStore 3.0.3.2 Demo ocStore 2.3.0.2.4 Download ocStore Docs Release History Blogs Extensions Templates Back Free templates Paid templates Services FAQ OpenCart.Pro Back Demo Buy Compare × Create New... Important Information On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice. I accept
chukcha Posted January 26 Share Posted January 26 Это просто блок пересчета валюты + наценка (от вида оплаты). Странно, что никто еще 100$ не предложил ))) Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 26.01.2023 в 18:17, WarStyle сказал: Плюс заказать доработку по выводу ещё на витрину. підтримка тільки опенкарт 3.0. а в мене ок23025 Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 27.01.2023 в 14:08, agkiev сказал: підтримка тільки опенкарт 3.0. а в мене ок23025 З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 Ось таке ще рішення є, спробуйте написати хлопцю, який займається підтримкою. Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:31, agkiev сказал: це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Спробуйте написати тоді в розділ замовлення послуг. https://opencartforum.com/forum/18-настройка-и-мелкая-работа-по-уже-существующему-сайту/ Link to comment Share on other sites More sharing options... Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. It's easy! Register a new account Sign in Already have an account? Sign in here. Sign In Now Share More sharing options... Followers 2 Go to topic listing Similar Content Відображення декількох валют By agkiev, Monday at 04:52 PM 1 reply 110 views bogdan281989 Tuesday at 08:18 AM Проблема с отображением магазина By HUZAKI, 16 hours ago 2 replies 76 views annnn 52 minutes ago Модуль Валюта плюс [Поддержка] 1 2 3 4 50 By louise170, February 10, 2014 товар стоимость (and 2 more) Tagged with: товар стоимость мультивалюта валюта 1,243 replies 128,713 views Warchunn Monday at 07:22 PM Починить отображение производителя By dreemix, January 27 3 replies 150 views Etegro January 27 Валюта в залежності від мови сторінки By pawana, January 8 валюта мова 16 replies 344 views pawana Yesterday at 10:01 AM Recently Browsing 0 members No registered users viewing this page. Последние темы Последние дополнения Последние новости All Activity Home Opencart 2.x Opencart 2.x: Extension search Отображення декількох валют Покупателям Оплата дополнений физическими лицами Оплата дополнений юридическими лицами Политика возвратов Разработчикам Регламент размещения дополнений Регламент продаж и поддержки дополнений Виртуальный аккаунт автора Политика продвижения объявлений API каталога дополнений Урегулирование споров по авторским правам Полезная информация Публичная оферта Политика возвратов Политика конфиденциальности Платежная политика Политика Передачи Персональных Данных Политика прозрачности Последние дополнения Chameleon - Responsive & Multipurpose Opencart Template + Quick Start By 29aleksey Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x By bogdan281989 TgMarket - Модуль интернет магазина в телеграмме. By Rassol2 ShowCase – Responsive / Multipurpose Opencart Template By octemplates Telnotification By Yevhenii_7777
agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 26.01.2023 в 18:17, WarStyle сказал: Плюс заказать доработку по выводу ещё на витрину. підтримка тільки опенкарт 3.0. а в мене ок23025 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 27.01.2023 в 14:08, agkiev сказал: підтримка тільки опенкарт 3.0. а в мене ок23025 З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 Ось таке ще рішення є, спробуйте написати хлопцю, який займається підтримкою. Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:31, agkiev сказал: це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Спробуйте написати тоді в розділ замовлення послуг. https://opencartforum.com/forum/18-настройка-и-мелкая-работа-по-уже-существующему-сайту/ Link to comment Share on other sites More sharing options... Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. It's easy! Register a new account Sign in Already have an account? Sign in here. Sign In Now Share More sharing options... Followers 2 Go to topic listing Similar Content Відображення декількох валют By agkiev, Monday at 04:52 PM 1 reply 110 views bogdan281989 Tuesday at 08:18 AM Проблема с отображением магазина By HUZAKI, 16 hours ago 2 replies 76 views annnn 52 minutes ago Модуль Валюта плюс [Поддержка] 1 2 3 4 50 By louise170, February 10, 2014 товар стоимость (and 2 more) Tagged with: товар стоимость мультивалюта валюта 1,243 replies 128,713 views Warchunn Monday at 07:22 PM Починить отображение производителя By dreemix, January 27 3 replies 150 views Etegro January 27 Валюта в залежності від мови сторінки By pawana, January 8 валюта мова 16 replies 344 views pawana Yesterday at 10:01 AM Recently Browsing 0 members No registered users viewing this page. Последние темы Последние дополнения Последние новости All Activity Home Opencart 2.x Opencart 2.x: Extension search Отображення декількох валют
WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 Ось таке ще рішення є, спробуйте написати хлопцю, який займається підтримкою. Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options... agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options... WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:31, agkiev сказал: це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Спробуйте написати тоді в розділ замовлення послуг. https://opencartforum.com/forum/18-настройка-и-мелкая-работа-по-уже-существующему-сайту/ Link to comment Share on other sites More sharing options... Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. It's easy! Register a new account Sign in Already have an account? Sign in here. Sign In Now Share More sharing options... Followers 2 Go to topic listing Similar Content Відображення декількох валют By agkiev, Monday at 04:52 PM 1 reply 110 views bogdan281989 Tuesday at 08:18 AM Проблема с отображением магазина By HUZAKI, 16 hours ago 2 replies 76 views annnn 52 minutes ago Модуль Валюта плюс [Поддержка] 1 2 3 4 50 By louise170, February 10, 2014 товар стоимость (and 2 more) Tagged with: товар стоимость мультивалюта валюта 1,243 replies 128,713 views Warchunn Monday at 07:22 PM Починить отображение производителя By dreemix, January 27 3 replies 150 views Etegro January 27 Валюта в залежності від мови сторінки By pawana, January 8 валюта мова 16 replies 344 views pawana Yesterday at 10:01 AM Recently Browsing 0 members No registered users viewing this page.
agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agkiev Posted January 27 Author Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:28, WarStyle сказал: З цього треба було починати, перечитав Ваш перший пост, я зрозумів, що Вам не підійде стандартне рішення. Вам потрібно шукати когось, хто Вам таке зробить. Усі модулі мультивалюти лише перераховують ціну, а Вам іще треба щоб була змога зробити платіж в тій чи іншій валюті. це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarStyle Posted January 27 Share Posted January 27 27.01.2023 в 15:31, agkiev сказал: це суто інформативний блок - для того щоб клієнту було зручно оплати онлайн не буде. Спробуйте написати тоді в розділ замовлення послуг. https://opencartforum.com/forum/18-настройка-и-мелкая-работа-по-уже-существующему-сайту/ Link to comment Share on other sites More sharing options... Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. It's easy! Register a new account Sign in Already have an account? Sign in here. Sign In Now Share More sharing options... Followers 2
Recommended Posts