Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Поддержка] SEO мультимова PRO

Recommended Posts

Вітаю. Помітив на верії 41,1 баг зі сторінками пагінації і seo url. Коли в модулі ввімкнути seo url сторінок пагінації то при сортуванні за замовчуванням все працює, але коли вибрати наприклад сортування по ціні то отримуємо помилку (ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Хост seolang.opencartadmin.com переспрямував вас забагато разів). На версії 37.1 такої проблеми не було.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 17.03.2025 в 15:28, mykolakozlov сказав:

Вітаю.

На жаль це баг ЧПУ формувача SeoPro при роботі з &
Але дякую, зверну увагу, поставлю перевірку.

P.S. Версія 41.2 - додана перевірка

Демо: https://seolang.opencartadmin.com/desktops/page-4?sort=p.price&order=ASC

• +1 1
Надіслати

• 1 month later...

Доброго дня! Чи можно налаштувати вибыр мови таким чином? Сеошник озадачив!

1. Зробити так, щоб мовний попап (вибір мови) завжди показувався для РУ-сторінок. Не запам'ятовував кукі, а завжди.

Не прям по кожній сторінці, а в рамках однієї сесії. Типу, людина потрапила якось на РУ - ми її питаємо. Потім закрила сайт, повретається, а ми ще раз питаємо.
Але коли по сайту гуляє, то щоб не показувався.
2. І цей момент -
+попап походу топо 1 раз показується, навіть якщо людина вибір не зробила

Надіслати

В 24.04.2025 в 15:19, ashifin сказав:

Доброго дня! Чи можно налаштувати вибыр мови таким чином? Сеошник озадачив!

1. Зробити так, щоб мовний попап (вибір мови) завжди показувався для РУ-сторінок. Не запам'ятовував кукі, а завжди.

Не прям по кожній сторінці, а в рамках однієї сесії. Типу, людина потрапила якось на РУ - ми її питаємо. Потім закрила сайт, повретається, а ми ще раз питаємо.
Але коли по сайту гуляє, то щоб не показувався.
2. І цей момент -
+попап походу топо 1 раз показується, навіть якщо людина вибір не зробила

Доброго. Модуль прив'язаний (та "трігерує") до кук (можна прописати в налаштуваннях, навіть "свої"). В рамках однієї сесії (а це вже session) - ні. А кукі не прив'язані до сесій. Я рекомендую не слухати SEO-шника (popup вибори мови ніяк не вливає на SEO), а робити як на демо.

• +1 1
Надіслати

• 2 weeks later...
В 24.04.2025 в 16:02, markimax сказав:

Доброго. Модуль прив'язаний (та "трігерує") до кук (можна прописати в налаштуваннях, навіть "свої"). В рамках однієї сесії (а це вже session) - ні. А кукі не прив'язані до сесій. Я рекомендую не слухати SEO-шника (popup вибори мови ніяк не вливає на SEO), а робити як на демо.

Дякую за фідбек! Воно ж знаєте як)) Показав Вашу відповідь команді і все проблеми немає!))
Бо коли я це кажу, то я просто не хочу щось робити.

• +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.