ARTMaksimov Опубліковано: 16 грудня 2022 Share Опубліковано: 16 грудня 2022 Добрый день. Спасибо за шаблон Подскажите пожалуйста как решить проблему: не работают кнопки при нажатии кнопки купить на кнопках надпись undefined Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 16 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 16 грудня 2022 В 16.12.2022 в 14:32, ARTMaksimov сказав: Добрый день. Спасибо за шаблон Подскажите пожалуйста как решить проблему: не работают кнопки при нажатии кнопки купить на кнопках надпись undefined Здравствуйте! Не в курсе. Какой сайт? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ARTMaksimov Опубліковано: 16 грудня 2022 Share Опубліковано: 16 грудня 2022 shop.maksimov.com.ua Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ARTMaksimov Опубліковано: 16 грудня 2022 Share Опубліковано: 16 грудня 2022 в каком файле можно вставить ссылки на корзину и возврат к покупкам? может их просто в код вставить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ARTMaksimov Опубліковано: 16 грудня 2022 Share Опубліковано: 16 грудня 2022 Проблему решил. После перестановки opencart все заработало Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 16 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 16 грудня 2022 В 16.12.2022 в 14:32, ARTMaksimov сказав: Добрый день. Спасибо за шаблон Подскажите пожалуйста как решить проблему: не работают кнопки при нажатии кнопки купить на кнопках надпись undefined Не вижу -- https://prnt.sc/6M-nvhigkvbs Это всегда или после того, как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 16 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 16 грудня 2022 В 16.12.2022 в 23:37, SergeTkach сказав: Не вижу -- https://prnt.sc/6M-nvhigkvbs Это всегда или после того, как? Кажется, и перевод уже другой. А то появились 101decimal_point00грн. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Focster2019 Опубліковано: 4 лютого 2023 Share Опубліковано: 4 лютого 2023 Я конечно извиняюсь..) А как мега меню настроить? Где его настройки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 В 04.02.2023 в 04:35, Focster2019 сказав: Я конечно извиняюсь..) А как мега меню настроить? Где его настройки? В админке категории появляется дополнительный таб. Но я уже не помню, там надо отдельный модуль из папки extensions в архиве ставить или оно так устроено. Помню, что переносил что-то из папки system, чтобы было видно, какие модификаторы есть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... martunenko Опубліковано: 11 лютого 2023 Share Опубліковано: 11 лютого 2023 Підкажіть будь ласка як його встановити, скачує в zip файлі. треба якось розпакувать якщо через базу заливать? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 11 лютого 2023 В 11.02.2023 в 17:11, martunenko сказав: Підкажіть будь ласка як його встановити, скачує в zip файлі. треба якось розпакувать якщо через базу заливать? Розпакуйте архів. В ньому будуть файл intall.txt та інш файли Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Awwa1 Опубліковано: 16 лютого 2023 Share Опубліковано: 16 лютого 2023 Демо не открывается :((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 16 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2023 16.02.2023 в 02:08, Awwa1 сказал: Демо не открывается :((( Оновив посилання Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... bonuswallet Опубліковано: 13 березня 2023 Share Опубліковано: 13 березня 2023 Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 13 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 березня 2023 В 13.03.2023 в 10:26, bonuswallet сказав: Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент В файлі CSS ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ZET85 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 12.09.2022 в 08:05, babytoy сказал: Добрий день! У мене така проблема Директория system/nice-theme-megamenu.ocmod.xml не доступна для записи! Доброго дня. Така ж проблема... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 27.04.2023 в 12:39, ZET85 сказал: Доброго дня. Така ж проблема... Встановіть спочатку fixoc3installer.ocmod.zip всередині архіва. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bess1111 Опубліковано: 29 квітня 2023 Share Опубліковано: 29 квітня 2023 Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 30.04.2023 в 02:01, bess1111 сказал: Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Доброго дня! Локалізацію шаблону, так додав. Але локалізація системи - то локалізація системи. Там десь у підтримці було посилання на локалізацію системи. А ще краще встановити поточний ocStore, з українською локалізацією з коробки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 13:40, sergeysvmed сказав: а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 14:54, sergeysvmed сказав: ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Для смены темы нужно 1. Удалить модификатор "Nice Theme" в Модификациях. Также необходимо удалить все модификации, название которых начинается с «Nice Theme...». 2. Также необходимо удалить все модификации из папки systme с маской имени nice-theme-*.xml Пример: nice-theme-megamenu.ocmod.xml nice-theme-productlist.ocmod.xml 3. После этого вам нужно обновить кэш модификаций. 4. Затем вам нужно переключить тему в Система -> Настройки -> название вашего магазина. Перейдите на вкладку «Общие» и найдите параметр «Тема». 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 988 переглядів QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 268 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 398 переглядів fokokero 4 жовтня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 0 коментарів 12 845 переглядів MonstroDesign 22 травня Butik - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: DSV, 25 вересня 2017 шаблон 271 відповідь 24 827 переглядів DSV 21 липня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Бесплатные шаблоны Шаблон Nice (Free Edition) для OpenCart 3 [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ARTMaksimov Опубліковано: 16 грудня 2022 Share Опубліковано: 16 грудня 2022 shop.maksimov.com.ua Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARTMaksimov Опубліковано: 16 грудня 2022 Share Опубліковано: 16 грудня 2022 в каком файле можно вставить ссылки на корзину и возврат к покупкам? может их просто в код вставить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARTMaksimov Опубліковано: 16 грудня 2022 Share Опубліковано: 16 грудня 2022 Проблему решил. После перестановки opencart все заработало Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 16 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 16 грудня 2022 В 16.12.2022 в 14:32, ARTMaksimov сказав: Добрый день. Спасибо за шаблон Подскажите пожалуйста как решить проблему: не работают кнопки при нажатии кнопки купить на кнопках надпись undefined Не вижу -- https://prnt.sc/6M-nvhigkvbs Это всегда или после того, как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 16 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 16 грудня 2022 В 16.12.2022 в 23:37, SergeTkach сказав: Не вижу -- https://prnt.sc/6M-nvhigkvbs Это всегда или после того, как? Кажется, и перевод уже другой. А то появились 101decimal_point00грн. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Focster2019 Опубліковано: 4 лютого 2023 Share Опубліковано: 4 лютого 2023 Я конечно извиняюсь..) А как мега меню настроить? Где его настройки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 В 04.02.2023 в 04:35, Focster2019 сказав: Я конечно извиняюсь..) А как мега меню настроить? Где его настройки? В админке категории появляется дополнительный таб. Но я уже не помню, там надо отдельный модуль из папки extensions в архиве ставить или оно так устроено. Помню, что переносил что-то из папки system, чтобы было видно, какие модификаторы есть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... martunenko Опубліковано: 11 лютого 2023 Share Опубліковано: 11 лютого 2023 Підкажіть будь ласка як його встановити, скачує в zip файлі. треба якось розпакувать якщо через базу заливать? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 11 лютого 2023 В 11.02.2023 в 17:11, martunenko сказав: Підкажіть будь ласка як його встановити, скачує в zip файлі. треба якось розпакувать якщо через базу заливать? Розпакуйте архів. В ньому будуть файл intall.txt та інш файли Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Awwa1 Опубліковано: 16 лютого 2023 Share Опубліковано: 16 лютого 2023 Демо не открывается :((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 16 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2023 16.02.2023 в 02:08, Awwa1 сказал: Демо не открывается :((( Оновив посилання Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... bonuswallet Опубліковано: 13 березня 2023 Share Опубліковано: 13 березня 2023 Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 13 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 березня 2023 В 13.03.2023 в 10:26, bonuswallet сказав: Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент В файлі CSS ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ZET85 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 12.09.2022 в 08:05, babytoy сказал: Добрий день! У мене така проблема Директория system/nice-theme-megamenu.ocmod.xml не доступна для записи! Доброго дня. Така ж проблема... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 27.04.2023 в 12:39, ZET85 сказал: Доброго дня. Така ж проблема... Встановіть спочатку fixoc3installer.ocmod.zip всередині архіва. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bess1111 Опубліковано: 29 квітня 2023 Share Опубліковано: 29 квітня 2023 Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 30.04.2023 в 02:01, bess1111 сказал: Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Доброго дня! Локалізацію шаблону, так додав. Але локалізація системи - то локалізація системи. Там десь у підтримці було посилання на локалізацію системи. А ще краще встановити поточний ocStore, з українською локалізацією з коробки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 13:40, sergeysvmed сказав: а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 14:54, sergeysvmed сказав: ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Для смены темы нужно 1. Удалить модификатор "Nice Theme" в Модификациях. Также необходимо удалить все модификации, название которых начинается с «Nice Theme...». 2. Также необходимо удалить все модификации из папки systme с маской имени nice-theme-*.xml Пример: nice-theme-megamenu.ocmod.xml nice-theme-productlist.ocmod.xml 3. После этого вам нужно обновить кэш модификаций. 4. Затем вам нужно переключить тему в Система -> Настройки -> название вашего магазина. Перейдите на вкладку «Общие» и найдите параметр «Тема». 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 988 переглядів QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 268 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 398 переглядів fokokero 4 жовтня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 0 коментарів 12 845 переглядів MonstroDesign 22 травня Butik - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: DSV, 25 вересня 2017 шаблон 271 відповідь 24 827 переглядів DSV 21 липня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Бесплатные шаблоны Шаблон Nice (Free Edition) для OpenCart 3 [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SergeTkach Опубліковано: 16 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 16 грудня 2022 В 16.12.2022 в 23:37, SergeTkach сказав: Не вижу -- https://prnt.sc/6M-nvhigkvbs Это всегда или после того, как? Кажется, и перевод уже другой. А то появились 101decimal_point00грн. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Focster2019 Опубліковано: 4 лютого 2023 Share Опубліковано: 4 лютого 2023 Я конечно извиняюсь..) А как мега меню настроить? Где его настройки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 В 04.02.2023 в 04:35, Focster2019 сказав: Я конечно извиняюсь..) А как мега меню настроить? Где его настройки? В админке категории появляется дополнительный таб. Но я уже не помню, там надо отдельный модуль из папки extensions в архиве ставить или оно так устроено. Помню, что переносил что-то из папки system, чтобы было видно, какие модификаторы есть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... martunenko Опубліковано: 11 лютого 2023 Share Опубліковано: 11 лютого 2023 Підкажіть будь ласка як його встановити, скачує в zip файлі. треба якось розпакувать якщо через базу заливать? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 11 лютого 2023 В 11.02.2023 в 17:11, martunenko сказав: Підкажіть будь ласка як його встановити, скачує в zip файлі. треба якось розпакувать якщо через базу заливать? Розпакуйте архів. В ньому будуть файл intall.txt та інш файли Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Awwa1 Опубліковано: 16 лютого 2023 Share Опубліковано: 16 лютого 2023 Демо не открывается :((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 16 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2023 16.02.2023 в 02:08, Awwa1 сказал: Демо не открывается :((( Оновив посилання Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... bonuswallet Опубліковано: 13 березня 2023 Share Опубліковано: 13 березня 2023 Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 13 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 березня 2023 В 13.03.2023 в 10:26, bonuswallet сказав: Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент В файлі CSS ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ZET85 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 12.09.2022 в 08:05, babytoy сказал: Добрий день! У мене така проблема Директория system/nice-theme-megamenu.ocmod.xml не доступна для записи! Доброго дня. Така ж проблема... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 27.04.2023 в 12:39, ZET85 сказал: Доброго дня. Така ж проблема... Встановіть спочатку fixoc3installer.ocmod.zip всередині архіва. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bess1111 Опубліковано: 29 квітня 2023 Share Опубліковано: 29 квітня 2023 Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 30.04.2023 в 02:01, bess1111 сказал: Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Доброго дня! Локалізацію шаблону, так додав. Але локалізація системи - то локалізація системи. Там десь у підтримці було посилання на локалізацію системи. А ще краще встановити поточний ocStore, з українською локалізацією з коробки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 13:40, sergeysvmed сказав: а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 14:54, sergeysvmed сказав: ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Для смены темы нужно 1. Удалить модификатор "Nice Theme" в Модификациях. Также необходимо удалить все модификации, название которых начинается с «Nice Theme...». 2. Также необходимо удалить все модификации из папки systme с маской имени nice-theme-*.xml Пример: nice-theme-megamenu.ocmod.xml nice-theme-productlist.ocmod.xml 3. После этого вам нужно обновить кэш модификаций. 4. Затем вам нужно переключить тему в Система -> Настройки -> название вашего магазина. Перейдите на вкладку «Общие» и найдите параметр «Тема». 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 988 переглядів QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 268 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 398 переглядів fokokero 4 жовтня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 0 коментарів 12 845 переглядів MonstroDesign 22 травня Butik - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: DSV, 25 вересня 2017 шаблон 271 відповідь 24 827 переглядів DSV 21 липня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Бесплатные шаблоны Шаблон Nice (Free Edition) для OpenCart 3 [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Focster2019 Опубліковано: 4 лютого 2023 Share Опубліковано: 4 лютого 2023 Я конечно извиняюсь..) А как мега меню настроить? Где его настройки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 4 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2023 В 04.02.2023 в 04:35, Focster2019 сказав: Я конечно извиняюсь..) А как мега меню настроить? Где его настройки? В админке категории появляется дополнительный таб. Но я уже не помню, там надо отдельный модуль из папки extensions в архиве ставить или оно так устроено. Помню, что переносил что-то из папки system, чтобы было видно, какие модификаторы есть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... martunenko Опубліковано: 11 лютого 2023 Share Опубліковано: 11 лютого 2023 Підкажіть будь ласка як його встановити, скачує в zip файлі. треба якось розпакувать якщо через базу заливать? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 11 лютого 2023 В 11.02.2023 в 17:11, martunenko сказав: Підкажіть будь ласка як його встановити, скачує в zip файлі. треба якось розпакувать якщо через базу заливать? Розпакуйте архів. В ньому будуть файл intall.txt та інш файли Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Awwa1 Опубліковано: 16 лютого 2023 Share Опубліковано: 16 лютого 2023 Демо не открывается :((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 16 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2023 16.02.2023 в 02:08, Awwa1 сказал: Демо не открывается :((( Оновив посилання Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... bonuswallet Опубліковано: 13 березня 2023 Share Опубліковано: 13 березня 2023 Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 13 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 березня 2023 В 13.03.2023 в 10:26, bonuswallet сказав: Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент В файлі CSS ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ZET85 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 12.09.2022 в 08:05, babytoy сказал: Добрий день! У мене така проблема Директория system/nice-theme-megamenu.ocmod.xml не доступна для записи! Доброго дня. Така ж проблема... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 27.04.2023 в 12:39, ZET85 сказал: Доброго дня. Така ж проблема... Встановіть спочатку fixoc3installer.ocmod.zip всередині архіва. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bess1111 Опубліковано: 29 квітня 2023 Share Опубліковано: 29 квітня 2023 Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 30.04.2023 в 02:01, bess1111 сказал: Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Доброго дня! Локалізацію шаблону, так додав. Але локалізація системи - то локалізація системи. Там десь у підтримці було посилання на локалізацію системи. А ще краще встановити поточний ocStore, з українською локалізацією з коробки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 13:40, sergeysvmed сказав: а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 14:54, sergeysvmed сказав: ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Для смены темы нужно 1. Удалить модификатор "Nice Theme" в Модификациях. Также необходимо удалить все модификации, название которых начинается с «Nice Theme...». 2. Также необходимо удалить все модификации из папки systme с маской имени nice-theme-*.xml Пример: nice-theme-megamenu.ocmod.xml nice-theme-productlist.ocmod.xml 3. После этого вам нужно обновить кэш модификаций. 4. Затем вам нужно переключить тему в Система -> Настройки -> название вашего магазина. Перейдите на вкладку «Общие» и найдите параметр «Тема». 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 988 переглядів QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 268 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 398 переглядів fokokero 4 жовтня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 0 коментарів 12 845 переглядів MonstroDesign 22 травня Butik - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: DSV, 25 вересня 2017 шаблон 271 відповідь 24 827 переглядів DSV 21 липня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Бесплатные шаблоны Шаблон Nice (Free Edition) для OpenCart 3 [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
martunenko Опубліковано: 11 лютого 2023 Share Опубліковано: 11 лютого 2023 Підкажіть будь ласка як його встановити, скачує в zip файлі. треба якось розпакувать якщо через базу заливать? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 11 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 11 лютого 2023 В 11.02.2023 в 17:11, martunenko сказав: Підкажіть будь ласка як його встановити, скачує в zip файлі. треба якось розпакувать якщо через базу заливать? Розпакуйте архів. В ньому будуть файл intall.txt та інш файли Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Awwa1 Опубліковано: 16 лютого 2023 Share Опубліковано: 16 лютого 2023 Демо не открывается :((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 16 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2023 16.02.2023 в 02:08, Awwa1 сказал: Демо не открывается :((( Оновив посилання Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... bonuswallet Опубліковано: 13 березня 2023 Share Опубліковано: 13 березня 2023 Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 13 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 березня 2023 В 13.03.2023 в 10:26, bonuswallet сказав: Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент В файлі CSS ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ZET85 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 12.09.2022 в 08:05, babytoy сказал: Добрий день! У мене така проблема Директория system/nice-theme-megamenu.ocmod.xml не доступна для записи! Доброго дня. Така ж проблема... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 27.04.2023 в 12:39, ZET85 сказал: Доброго дня. Така ж проблема... Встановіть спочатку fixoc3installer.ocmod.zip всередині архіва. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bess1111 Опубліковано: 29 квітня 2023 Share Опубліковано: 29 квітня 2023 Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 30.04.2023 в 02:01, bess1111 сказал: Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Доброго дня! Локалізацію шаблону, так додав. Але локалізація системи - то локалізація системи. Там десь у підтримці було посилання на локалізацію системи. А ще краще встановити поточний ocStore, з українською локалізацією з коробки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 13:40, sergeysvmed сказав: а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 14:54, sergeysvmed сказав: ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Для смены темы нужно 1. Удалить модификатор "Nice Theme" в Модификациях. Также необходимо удалить все модификации, название которых начинается с «Nice Theme...». 2. Также необходимо удалить все модификации из папки systme с маской имени nice-theme-*.xml Пример: nice-theme-megamenu.ocmod.xml nice-theme-productlist.ocmod.xml 3. После этого вам нужно обновить кэш модификаций. 4. Затем вам нужно переключить тему в Система -> Настройки -> название вашего магазина. Перейдите на вкладку «Общие» и найдите параметр «Тема». 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 988 переглядів QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 268 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 398 переглядів fokokero 4 жовтня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 0 коментарів 12 845 переглядів MonstroDesign 22 травня Butik - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: DSV, 25 вересня 2017 шаблон 271 відповідь 24 827 переглядів DSV 21 липня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Бесплатные шаблоны Шаблон Nice (Free Edition) для OpenCart 3 [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Awwa1 Опубліковано: 16 лютого 2023 Share Опубліковано: 16 лютого 2023 Демо не открывается :((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 16 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2023 16.02.2023 в 02:08, Awwa1 сказал: Демо не открывается :((( Оновив посилання Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... bonuswallet Опубліковано: 13 березня 2023 Share Опубліковано: 13 березня 2023 Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 13 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 березня 2023 В 13.03.2023 в 10:26, bonuswallet сказав: Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент В файлі CSS ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ZET85 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 12.09.2022 в 08:05, babytoy сказал: Добрий день! У мене така проблема Директория system/nice-theme-megamenu.ocmod.xml не доступна для записи! Доброго дня. Така ж проблема... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 27.04.2023 в 12:39, ZET85 сказал: Доброго дня. Така ж проблема... Встановіть спочатку fixoc3installer.ocmod.zip всередині архіва. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bess1111 Опубліковано: 29 квітня 2023 Share Опубліковано: 29 квітня 2023 Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 30.04.2023 в 02:01, bess1111 сказал: Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Доброго дня! Локалізацію шаблону, так додав. Але локалізація системи - то локалізація системи. Там десь у підтримці було посилання на локалізацію системи. А ще краще встановити поточний ocStore, з українською локалізацією з коробки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 13:40, sergeysvmed сказав: а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 14:54, sergeysvmed сказав: ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Для смены темы нужно 1. Удалить модификатор "Nice Theme" в Модификациях. Также необходимо удалить все модификации, название которых начинается с «Nice Theme...». 2. Также необходимо удалить все модификации из папки systme с маской имени nice-theme-*.xml Пример: nice-theme-megamenu.ocmod.xml nice-theme-productlist.ocmod.xml 3. После этого вам нужно обновить кэш модификаций. 4. Затем вам нужно переключить тему в Система -> Настройки -> название вашего магазина. Перейдите на вкладку «Общие» и найдите параметр «Тема». 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 988 переглядів QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 268 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 398 переглядів fokokero 4 жовтня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 0 коментарів 12 845 переглядів MonstroDesign 22 травня Butik - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: DSV, 25 вересня 2017 шаблон 271 відповідь 24 827 переглядів DSV 21 липня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Бесплатные шаблоны Шаблон Nice (Free Edition) для OpenCart 3 [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
bonuswallet Опубліковано: 13 березня 2023 Share Опубліковано: 13 березня 2023 Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 13 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 березня 2023 В 13.03.2023 в 10:26, bonuswallet сказав: Підкажіть будь ласка , а де я можу змінити розмір лого ? У мене лого квадрате і я хотів би залишити його таким , але воно дуже маленьке на даний момент В файлі CSS ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ZET85 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 12.09.2022 в 08:05, babytoy сказал: Добрий день! У мене така проблема Директория system/nice-theme-megamenu.ocmod.xml не доступна для записи! Доброго дня. Така ж проблема... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 27.04.2023 в 12:39, ZET85 сказал: Доброго дня. Така ж проблема... Встановіть спочатку fixoc3installer.ocmod.zip всередині архіва. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bess1111 Опубліковано: 29 квітня 2023 Share Опубліковано: 29 квітня 2023 Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 30.04.2023 в 02:01, bess1111 сказал: Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Доброго дня! Локалізацію шаблону, так додав. Але локалізація системи - то локалізація системи. Там десь у підтримці було посилання на локалізацію системи. А ще краще встановити поточний ocStore, з українською локалізацією з коробки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 13:40, sergeysvmed сказав: а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 14:54, sergeysvmed сказав: ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Для смены темы нужно 1. Удалить модификатор "Nice Theme" в Модификациях. Также необходимо удалить все модификации, название которых начинается с «Nice Theme...». 2. Также необходимо удалить все модификации из папки systme с маской имени nice-theme-*.xml Пример: nice-theme-megamenu.ocmod.xml nice-theme-productlist.ocmod.xml 3. После этого вам нужно обновить кэш модификаций. 4. Затем вам нужно переключить тему в Система -> Настройки -> название вашего магазина. Перейдите на вкладку «Общие» и найдите параметр «Тема». 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 988 переглядів QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 268 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 398 переглядів fokokero 4 жовтня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 0 коментарів 12 845 переглядів MonstroDesign 22 травня Butik - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: DSV, 25 вересня 2017 шаблон 271 відповідь 24 827 переглядів DSV 21 липня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Бесплатные шаблоны Шаблон Nice (Free Edition) для OpenCart 3 [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ZET85 Опубліковано: 27 квітня 2023 Share Опубліковано: 27 квітня 2023 12.09.2022 в 08:05, babytoy сказал: Добрий день! У мене така проблема Директория system/nice-theme-megamenu.ocmod.xml не доступна для записи! Доброго дня. Така ж проблема... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2023 27.04.2023 в 12:39, ZET85 сказал: Доброго дня. Така ж проблема... Встановіть спочатку fixoc3installer.ocmod.zip всередині архіва. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bess1111 Опубліковано: 29 квітня 2023 Share Опубліковано: 29 квітня 2023 Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 30.04.2023 в 02:01, bess1111 сказал: Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Доброго дня! Локалізацію шаблону, так додав. Але локалізація системи - то локалізація системи. Там десь у підтримці було посилання на локалізацію системи. А ще краще встановити поточний ocStore, з українською локалізацією з коробки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 13:40, sergeysvmed сказав: а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 14:54, sergeysvmed сказав: ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Для смены темы нужно 1. Удалить модификатор "Nice Theme" в Модификациях. Также необходимо удалить все модификации, название которых начинается с «Nice Theme...». 2. Также необходимо удалить все модификации из папки systme с маской имени nice-theme-*.xml Пример: nice-theme-megamenu.ocmod.xml nice-theme-productlist.ocmod.xml 3. После этого вам нужно обновить кэш модификаций. 4. Затем вам нужно переключить тему в Система -> Настройки -> название вашего магазина. Перейдите на вкладку «Общие» и найдите параметр «Тема». 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 988 переглядів QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 268 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 398 переглядів fokokero 4 жовтня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 0 коментарів 12 845 переглядів MonstroDesign 22 травня Butik - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: DSV, 25 вересня 2017 шаблон 271 відповідь 24 827 переглядів DSV 21 липня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Бесплатные шаблоны Шаблон Nice (Free Edition) для OpenCart 3 [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
bess1111 Опубліковано: 29 квітня 2023 Share Опубліковано: 29 квітня 2023 Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 30 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2023 30.04.2023 в 02:01, bess1111 сказал: Доброго дня! Підкажіть бо щось не можу розібратись. Почитав що локалізація українську додали, вроді і знайшов її , додав в адмінці, включив але іконка мова не відображається, текст багато де не перекладений. Це так і повинно бути чи я щось не так роблю?) і питання чи можливо саму адмінку зробити на укр? Доброго дня! Локалізацію шаблону, так додав. Але локалізація системи - то локалізація системи. Там десь у підтримці було посилання на локалізацію системи. А ще краще встановити поточний ocStore, з українською локалізацією з коробки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 13:40, sergeysvmed сказав: а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 14:54, sergeysvmed сказав: ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Для смены темы нужно 1. Удалить модификатор "Nice Theme" в Модификациях. Также необходимо удалить все модификации, название которых начинается с «Nice Theme...». 2. Также необходимо удалить все модификации из папки systme с маской имени nice-theme-*.xml Пример: nice-theme-megamenu.ocmod.xml nice-theme-productlist.ocmod.xml 3. После этого вам нужно обновить кэш модификаций. 4. Затем вам нужно переключить тему в Система -> Настройки -> название вашего магазина. Перейдите на вкладку «Общие» и найдите параметр «Тема». 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 988 переглядів QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 268 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 398 переглядів fokokero 4 жовтня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 0 коментарів 12 845 переглядів MonstroDesign 22 травня Butik - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: DSV, 25 вересня 2017 шаблон 271 відповідь 24 827 переглядів DSV 21 липня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Бесплатные шаблоны Шаблон Nice (Free Edition) для OpenCart 3 [Поддержка]
sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 13:40, sergeysvmed сказав: а кто знает, после удаления, по умолчанию тема не ставится ошибка 500 Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 14:54, sergeysvmed сказав: ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Для смены темы нужно 1. Удалить модификатор "Nice Theme" в Модификациях. Также необходимо удалить все модификации, название которых начинается с «Nice Theme...». 2. Также необходимо удалить все модификации из папки systme с маской имени nice-theme-*.xml Пример: nice-theme-megamenu.ocmod.xml nice-theme-productlist.ocmod.xml 3. После этого вам нужно обновить кэш модификаций. 4. Затем вам нужно переключить тему в Система -> Настройки -> название вашего магазина. Перейдите на вкладку «Общие» и найдите параметр «Тема». 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 988 переглядів QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 268 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 398 переглядів fokokero 4 жовтня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 0 коментарів 12 845 переглядів MonstroDesign 22 травня Butik - адаптивний універсальний шаблон [Поддержка] 1 2 3 4 11 Автор: DSV, 25 вересня 2017 шаблон 271 відповідь 24 827 переглядів DSV 21 липня 2023 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 травня 2023 В 11.05.2023 в 14:54, sergeysvmed сказав: ну шаблон поставил - все ок, захотел поставить категории кирпичиком - а они друг на друга ложатся, в столбик, и когда решил снести шаблон оказалось что без него сайт не работает) Для смены темы нужно 1. Удалить модификатор "Nice Theme" в Модификациях. Также необходимо удалить все модификации, название которых начинается с «Nice Theme...». 2. Также необходимо удалить все модификации из папки systme с маской имени nice-theme-*.xml Пример: nice-theme-megamenu.ocmod.xml nice-theme-productlist.ocmod.xml 3. После этого вам нужно обновить кэш модификаций. 4. Затем вам нужно переключить тему в Система -> Настройки -> название вашего магазина. Перейдите на вкладку «Общие» и найдите параметр «Тема». 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5
sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 11.05.2023 в 14:47, SergeTkach сказал: Чего-о-о-о-о? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergeysvmed Опубліковано: 11 травня 2023 Share Опубліковано: 11 травня 2023 дякую спробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts