Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

ARTMaksimov

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача ARTMaksimov

    Придбав даний модуль, оскільки через велику кількість товарів стандартна карта не працювала. Детальна покрокова інструкція з скріншотами дозволяє встановити та налаштувати модуль душе швидко. Все працює коректно на мультимовному сайті. Google приймає карти. Дякую)
    Дуже зручний модуль Вважаю незамінним на етапі запуску магазину Встановлюється без проблем. Дизайн повністю корегується під ваші потреби Працює на відмінно! Рекомендую!
    Зручність і простота на найвищому рівні. Одним кліком змінюйте url товарів, категорій, сторінок блогу, виробників і т.п. Рекомендую!
    Якщо ви турбуєтесь про своїх клієнтів обов'язково встановіть цей модуль. Зручний, простий фільтр для користувача по нескінченній кількості атрибутів товарів! Швидкість фільтрації також дуже радує! Рекомендую
    Навіть не уявляю як можна керувати магазином без цього модуля. Обов'язково для встановлення! Економія часу, грошей та нервів))
    Придбав шаблон. Автор допоміг з установкою та налаштуванням. Автор дуже швидко відповідає і завжди допомагає навіть у сторонніх питаннях. Дуже задоволений. Все виглядає і працює саме так як хотів. Рекомендую!
  1. Добрый день. Спасибо за шаблон Подскажите пожалуйста как решить проблему: не работают кнопки при нажатии кнопки купить на кнопках надпись undefined
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.