Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Услуги магазина отдельной строкой в заказе

Recommended Posts

Всем добрый день

Мне необходимо прописать в заказе отдельной строкой услугу упаковки товара  ( фиксированную сумму) , можете подсказать как это можно сделать штатными или другими средствами?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Попробуйте это. Нюансов не помню, но можете попробовать переименовать

Надіслати

Встроенный модуль Оплата за обработку заказа: ваш_сайт//admin/index.php?route=extension/total/handling

Модули - тип Учитывать в заказе - порядок сортировки поставьте выше чем Всего (total)

• +1 1
Надіслати

1 час назад, pashkoalex сказал:

Всем добрый день

Мне необходимо прописать в заказе отдельной строкой услугу упаковки товара  ( фиксированную сумму) , можете подсказать как это можно сделать штатными или другими средствами?

там же куча стандартных настроек в "учитывать в заказе"

Надіслати

спасибо,  это Модуль Учитывать в заказе - это то что надо,

скажите, а изменить или добавить на "Упаковка товара" без вмешательства в код не получится я так понимаю?

Надіслати

8 минут назад, pashkoalex сказал:

а изменить или добавить на "Упаковка товара" без вмешательства в код не получится я так понимаю?

Вмешательство минимальное: catalog/language/ru-ru/extension/total/ - здесь языковые файлы с названиями, можете переименовать.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.