Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Редирект с главной странице в Каталог

zapros20015

Recommended Posts

Доброго дня!

При заходе в магазин, посетителя нужно направлять в каталог.
Подскажите, пожалуйста, как реализовать это только на главной странице?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

@zapros20015 можно подробней, нужно чтобы через какое то количество секунд происходила переадресация или чтобы покупатель вовсе не видел главную, а просто при наборе адреса вашего сайта сразу попадал в раздел каталога? - И что вы имеете ввиду под "Каталог"? - в OpenCart нет по умолчанию вывода списка всех категорий, можно сделать переадресацию на конкретную категорию или придется немного "допилить" ваш магазин, чтобы отображать все категории.

Самый простой способ я думаю будет добавить редирект в контроллере catalog/controller/common/home.php

$this->response->redirect('url');

Либо добавить код java в представление главной, если нужен редирект через определенное время.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.