Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • Sign Up

Обрізана назва товару в категоріях


Recommended Posts

Доброго дня. Вже другий день не можу знайти причину обрізки деяких назв товару в категоріях...Я розумію якби "..." ставили до всіх товарів, а то чомусь до деяких.

 

В стилях стоїть для назви товару: h4{margin:4px 0 7px 0;position:relative;height:40px;overflow:hidden;}

 

В контролері вже міняв 'name' => $result['name'], на 

'name' => utf8_substr(strip_tags(html_entity_decode($result['name'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')), 0, 120) . '',

 

І нічого не допомагає(

 

Screenshot.png

Link to post
Share on other sites

Пишіть в особисті повідомлення, допоможу.
І вкажіть одразу адресу сайту.

Edited by sasha3337774
Link to post
Share on other sites
В 11.07.2021 в 09:31, voronlviv сказал:

Доброго дня. Вже другий день не можу знайти причину обрізки деяких назв товару в категоріях...Я розумію якби "..." ставили до всіх товарів, а то чомусь до деяких.

 

В стилях стоїть для назви товару: h4{margin:4px 0 7px 0;position:relative;height:40px;overflow:hidden;}

 

В контролері вже міняв 'name' => $result['name'], на 

'name' => utf8_substr(strip_tags(html_entity_decode($result['name'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')), 0, 120) . '',

 

І нічого не допомагає(

 

Screenshot.png

Дайте ссылку на сайт. 

Скорее всего обрезается в стилях, задана высота названия, а остальное скрыто

Link to post
Share on other sites

45 хвилин назад, Blondi сказав:

Дайте ссылку на сайт. 

Скорее всего обрезается в стилях, задана высота названия, а остальное скрыто

atletpro.com.ua. зайдіть з телефона в першу категорію "протеїни" і деякі назви будуть з крапками, хоча місця достатньо щоб помістилась вся назва

Link to post
Share on other sites

1 час назад, voronlviv сказал:

atletpro.com.ua. зайдіть з телефона в першу категорію "протеїни" і деякі назви будуть з крапками, хоча місця достатньо щоб помістилась вся назва

 

У меня ничего такого нет 

Link to post
Share on other sites

4 години назад, Blondi сказав:

 

У меня ничего такого нет 

напевно на різних телефонах по різному показується

Link to post
Share on other sites

@Blondi а вы попробуйте в браузере в ИР переключиться туда-обратно. Там становится видно проблему

не хочу від тренду відставати, тож продублюю солов'їною))

а ви спробуйте в бравзері в ІР (інструмєнти разработчіка) перемикнути туди-інтуди. там стає видно

що досить странно, доречі

Link to post
Share on other sites
В 16.07.2021 в 08:59, LiLu сказал:

@Blondi а вы попробуйте в браузере в ИР переключиться туда-обратно. Там становится видно проблему

не хочу від тренду відставати, тож продублюю солов'їною))

а ви спробуйте в бравзері в ІР (інструмєнти разработчіка) перемикнути туди-інтуди. там стає видно

що досить странно, доречі

все равно все ок. 

Или уже исправили )) 

Дублировать на укр не буду, тлень

 

@voronlviv  если не разобрались, как вариант, обратитесь к автору шаблона

Link to post
Share on other sites

8 годин назад, Blondi сказав:

все равно все ок. 

Или уже исправили )) 

Дублировать на укр не буду, тлень

 

@voronlviv  если не разобрались, как вариант, обратитесь к автору шаблона

та яке, не розібрався..заходжу з телефона і далі 3 точки

Link to post
Share on other sites

@voronlviv Це не CSS, назви ріжуться на бекенді. Швидше всього не стандартних контроллерах, а в якомусь коді шаблону. Краще звернутись до його розробника.

Link to post
Share on other sites
22 година назад, MaxD сказав:

@voronlviv Це не CSS, назви ріжуться на бекенді. Швидше всього не стандартних контроллерах, а в якомусь коді шаблону. Краще звернутись до його розробника.

коротче цирк якийсь...добавляю ще одне слово до назви не скорочує, забираю одне слово теж не скорочує..вже і контролери, і стилі, і модифікатори шаблону передивився і нічого не розумію...вже і по "name" шукав і по "..." і нічого не знаходить...чи може воно слова не переносить на новий рядок і тому ріже, хоча місця хватає щоб не переносити

Link to post
Share on other sites

@voronlviv Схоже, що це щастя чинить оця приблуда - jquery.dotdotdot.min.js

В common.js задіюється командою 

$(".product-item h4").dotdotdot();

 

  • +1 1
Link to post
Share on other sites
1 годину назад, MaxD сказав:

@voronlviv Схоже, що це щастя чинить оця приблуда - jquery.dotdotdot.min.js

В common.js задіюється командою 


$(".product-item h4").dotdotdot();

 

та в мене ця приблуда стоїть...я якраз в ній і знайшов таке:

 

t.fn.dotdotdot.defaults={ellipsis:"... ",wrap:"word",fallbackToLetter:!0,lastCharacter:{},tolerance:0,callback:null,after:null,height:null,watch:!1,windowResizeFix:!0}

 

але я не можу розшифрувати цей уривок коду, бо не сильний програміст..при якійсь умові воно і ріже

Link to post
Share on other sites

20 хвилин назад, MaxD сказав:

@voronlviv Просто заберіть цей рядок


$(".product-item h4").dotdotdot();

 

$(document).ready(function(){$(".product-item h4").dotdotdot();$('#scroll-top-button').click(function(){$('html, body').animate({scrollTop:0},500);});$(".child-box").hover(function()

 

видалив цей кусок, але щось нічого не дало..

Link to post
Share on other sites

@voronlviv Я бачу, що помогло.

 

JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера.

Link to post
Share on other sites
11 минут назад, MaxD сказал:

помогло

допомогло=)

Link to post
Share on other sites
8 годин назад, MaxD сказав:

@voronlviv Я бачу, що помогло.

 

JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера.

я з телефона перевіряю..з комп'ютера точки ніби не було видно..стираю кешовані файли в хромі на мобільному і щось без змін(

Link to post
Share on other sites

@voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке:

<script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script>

 

Link to post
Share on other sites
В 21.07.2021 в 13:58, MaxD сказав:

@voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке:


<script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script>

 

допомогло...нарешті)..дуже дякую!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.