voronlviv Опубліковано: 11 липня 2021 Share Опубліковано: 11 липня 2021 Доброго дня. Вже другий день не можу знайти причину обрізки деяких назв товару в категоріях...Я розумію якби "..." ставили до всіх товарів, а то чомусь до деяких. В стилях стоїть для назви товару: h4{margin:4px 0 7px 0;position:relative;height:40px;overflow:hidden;} В контролері вже міняв 'name' => $result['name'], на 'name' => utf8_substr(strip_tags(html_entity_decode($result['name'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')), 0, 120) . '', І нічого не допомагає( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 11 липня 2021 Share Опубліковано: 11 липня 2021 (змінено) Пишіть в особисті повідомлення, допоможу. І вкажіть одразу адресу сайту. Змінено 11 липня 2021 користувачем sasha3337774 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Blondi Опубліковано: 14 липня 2021 Share Опубліковано: 14 липня 2021 В 11.07.2021 в 09:31, voronlviv сказал: Доброго дня. Вже другий день не можу знайти причину обрізки деяких назв товару в категоріях...Я розумію якби "..." ставили до всіх товарів, а то чомусь до деяких. В стилях стоїть для назви товару: h4{margin:4px 0 7px 0;position:relative;height:40px;overflow:hidden;} В контролері вже міняв 'name' => $result['name'], на 'name' => utf8_substr(strip_tags(html_entity_decode($result['name'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')), 0, 120) . '', І нічого не допомагає( Дайте ссылку на сайт. Скорее всего обрезается в стилях, задана высота названия, а остальное скрыто Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 14 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 14 липня 2021 45 хвилин назад, Blondi сказав: Дайте ссылку на сайт. Скорее всего обрезается в стилях, задана высота названия, а остальное скрыто atletpro.com.ua. зайдіть з телефона в першу категорію "протеїни" і деякі назви будуть з крапками, хоча місця достатньо щоб помістилась вся назва Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Blondi Опубліковано: 14 липня 2021 Share Опубліковано: 14 липня 2021 1 час назад, voronlviv сказал: atletpro.com.ua. зайдіть з телефона в першу категорію "протеїни" і деякі назви будуть з крапками, хоча місця достатньо щоб помістилась вся назва У меня ничего такого нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 14 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 14 липня 2021 4 години назад, Blondi сказав: У меня ничего такого нет напевно на різних телефонах по різному показується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LiLu Опубліковано: 16 липня 2021 Share Опубліковано: 16 липня 2021 @Blondi а вы попробуйте в браузере в ИР переключиться туда-обратно. Там становится видно проблему не хочу від тренду відставати, тож продублюю солов'їною)) а ви спробуйте в бравзері в ІР (інструмєнти разработчіка) перемикнути туди-інтуди. там стає видно що досить странно, доречі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Blondi Опубліковано: 19 липня 2021 Share Опубліковано: 19 липня 2021 В 16.07.2021 в 08:59, LiLu сказал: @Blondi а вы попробуйте в браузере в ИР переключиться туда-обратно. Там становится видно проблему не хочу від тренду відставати, тож продублюю солов'їною)) а ви спробуйте в бравзері в ІР (інструмєнти разработчіка) перемикнути туди-інтуди. там стає видно що досить странно, доречі все равно все ок. Или уже исправили )) Дублировать на укр не буду, тлень @voronlviv если не разобрались, как вариант, обратитесь к автору шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 19 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2021 8 годин назад, Blondi сказав: все равно все ок. Или уже исправили )) Дублировать на укр не буду, тлень @voronlviv если не разобрались, как вариант, обратитесь к автору шаблона та яке, не розібрався..заходжу з телефона і далі 3 точки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 19 липня 2021 Share Опубліковано: 19 липня 2021 @voronlviv Це не CSS, назви ріжуться на бекенді. Швидше всього не стандартних контроллерах, а в якомусь коді шаблону. Краще звернутись до його розробника. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 22 година назад, MaxD сказав: @voronlviv Це не CSS, назви ріжуться на бекенді. Швидше всього не стандартних контроллерах, а в якомусь коді шаблону. Краще звернутись до його розробника. коротче цирк якийсь...добавляю ще одне слово до назви не скорочує, забираю одне слово теж не скорочує..вже і контролери, і стилі, і модифікатори шаблону передивився і нічого не розумію...вже і по "name" шукав і по "..." і нічого не знаходить...чи може воно слова не переносить на новий рядок і тому ріже, хоча місця хватає щоб не переносити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Схоже, що це щастя чинить оця приблуда - jquery.dotdotdot.min.js В common.js задіюється командою $(".product-item h4").dotdotdot(); 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 1 годину назад, MaxD сказав: @voronlviv Схоже, що це щастя чинить оця приблуда - jquery.dotdotdot.min.js В common.js задіюється командою $(".product-item h4").dotdotdot(); та в мене ця приблуда стоїть...я якраз в ній і знайшов таке: t.fn.dotdotdot.defaults={ellipsis:"... ",wrap:"word",fallbackToLetter:!0,lastCharacter:{},tolerance:0,callback:null,after:null,height:null,watch:!1,windowResizeFix:!0} але я не можу розшифрувати цей уривок коду, бо не сильний програміст..при якійсь умові воно і ріже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Просто заберіть цей рядок $(".product-item h4").dotdotdot(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 20 хвилин назад, MaxD сказав: @voronlviv Просто заберіть цей рядок $(".product-item h4").dotdotdot(); $(document).ready(function(){$(".product-item h4").dotdotdot();$('#scroll-top-button').click(function(){$('html, body').animate({scrollTop:0},500);});$(".child-box").hover(function() видалив цей кусок, але щось нічого не дало.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 11 минут назад, MaxD сказал: помогло допомогло=) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @sasha3337774 https://slovnyk.ua/index.php?swrd=помогти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 21 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 липня 2021 8 годин назад, MaxD сказав: @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. я з телефона перевіряю..з комп'ютера точки ніби не було видно..стираю кешовані файли в хромі на мобільному і щось без змін( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 21 липня 2021 Share Опубліковано: 21 липня 2021 @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 23 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2021 В 21.07.2021 в 13:58, MaxD сказав: @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> допомогло...нарешті)..дуже дякую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Песочница Обрізана назва товару в категоріях Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Blondi Опубліковано: 14 липня 2021 Share Опубліковано: 14 липня 2021 В 11.07.2021 в 09:31, voronlviv сказал: Доброго дня. Вже другий день не можу знайти причину обрізки деяких назв товару в категоріях...Я розумію якби "..." ставили до всіх товарів, а то чомусь до деяких. В стилях стоїть для назви товару: h4{margin:4px 0 7px 0;position:relative;height:40px;overflow:hidden;} В контролері вже міняв 'name' => $result['name'], на 'name' => utf8_substr(strip_tags(html_entity_decode($result['name'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')), 0, 120) . '', І нічого не допомагає( Дайте ссылку на сайт. Скорее всего обрезается в стилях, задана высота названия, а остальное скрыто Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 14 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 14 липня 2021 45 хвилин назад, Blondi сказав: Дайте ссылку на сайт. Скорее всего обрезается в стилях, задана высота названия, а остальное скрыто atletpro.com.ua. зайдіть з телефона в першу категорію "протеїни" і деякі назви будуть з крапками, хоча місця достатньо щоб помістилась вся назва Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Blondi Опубліковано: 14 липня 2021 Share Опубліковано: 14 липня 2021 1 час назад, voronlviv сказал: atletpro.com.ua. зайдіть з телефона в першу категорію "протеїни" і деякі назви будуть з крапками, хоча місця достатньо щоб помістилась вся назва У меня ничего такого нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 14 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 14 липня 2021 4 години назад, Blondi сказав: У меня ничего такого нет напевно на різних телефонах по різному показується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LiLu Опубліковано: 16 липня 2021 Share Опубліковано: 16 липня 2021 @Blondi а вы попробуйте в браузере в ИР переключиться туда-обратно. Там становится видно проблему не хочу від тренду відставати, тож продублюю солов'їною)) а ви спробуйте в бравзері в ІР (інструмєнти разработчіка) перемикнути туди-інтуди. там стає видно що досить странно, доречі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Blondi Опубліковано: 19 липня 2021 Share Опубліковано: 19 липня 2021 В 16.07.2021 в 08:59, LiLu сказал: @Blondi а вы попробуйте в браузере в ИР переключиться туда-обратно. Там становится видно проблему не хочу від тренду відставати, тож продублюю солов'їною)) а ви спробуйте в бравзері в ІР (інструмєнти разработчіка) перемикнути туди-інтуди. там стає видно що досить странно, доречі все равно все ок. Или уже исправили )) Дублировать на укр не буду, тлень @voronlviv если не разобрались, как вариант, обратитесь к автору шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 19 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2021 8 годин назад, Blondi сказав: все равно все ок. Или уже исправили )) Дублировать на укр не буду, тлень @voronlviv если не разобрались, как вариант, обратитесь к автору шаблона та яке, не розібрався..заходжу з телефона і далі 3 точки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 19 липня 2021 Share Опубліковано: 19 липня 2021 @voronlviv Це не CSS, назви ріжуться на бекенді. Швидше всього не стандартних контроллерах, а в якомусь коді шаблону. Краще звернутись до його розробника. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 22 година назад, MaxD сказав: @voronlviv Це не CSS, назви ріжуться на бекенді. Швидше всього не стандартних контроллерах, а в якомусь коді шаблону. Краще звернутись до його розробника. коротче цирк якийсь...добавляю ще одне слово до назви не скорочує, забираю одне слово теж не скорочує..вже і контролери, і стилі, і модифікатори шаблону передивився і нічого не розумію...вже і по "name" шукав і по "..." і нічого не знаходить...чи може воно слова не переносить на новий рядок і тому ріже, хоча місця хватає щоб не переносити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Схоже, що це щастя чинить оця приблуда - jquery.dotdotdot.min.js В common.js задіюється командою $(".product-item h4").dotdotdot(); 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 1 годину назад, MaxD сказав: @voronlviv Схоже, що це щастя чинить оця приблуда - jquery.dotdotdot.min.js В common.js задіюється командою $(".product-item h4").dotdotdot(); та в мене ця приблуда стоїть...я якраз в ній і знайшов таке: t.fn.dotdotdot.defaults={ellipsis:"... ",wrap:"word",fallbackToLetter:!0,lastCharacter:{},tolerance:0,callback:null,after:null,height:null,watch:!1,windowResizeFix:!0} але я не можу розшифрувати цей уривок коду, бо не сильний програміст..при якійсь умові воно і ріже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Просто заберіть цей рядок $(".product-item h4").dotdotdot(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 20 хвилин назад, MaxD сказав: @voronlviv Просто заберіть цей рядок $(".product-item h4").dotdotdot(); $(document).ready(function(){$(".product-item h4").dotdotdot();$('#scroll-top-button').click(function(){$('html, body').animate({scrollTop:0},500);});$(".child-box").hover(function() видалив цей кусок, але щось нічого не дало.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 11 минут назад, MaxD сказал: помогло допомогло=) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @sasha3337774 https://slovnyk.ua/index.php?swrd=помогти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 21 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 липня 2021 8 годин назад, MaxD сказав: @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. я з телефона перевіряю..з комп'ютера точки ніби не було видно..стираю кешовані файли в хромі на мобільному і щось без змін( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 21 липня 2021 Share Опубліковано: 21 липня 2021 @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 23 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2021 В 21.07.2021 в 13:58, MaxD сказав: @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> допомогло...нарешті)..дуже дякую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Песочница Обрізана назва товару в категоріях Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Blondi Опубліковано: 19 липня 2021 Share Опубліковано: 19 липня 2021 В 16.07.2021 в 08:59, LiLu сказал: @Blondi а вы попробуйте в браузере в ИР переключиться туда-обратно. Там становится видно проблему не хочу від тренду відставати, тож продублюю солов'їною)) а ви спробуйте в бравзері в ІР (інструмєнти разработчіка) перемикнути туди-інтуди. там стає видно що досить странно, доречі все равно все ок. Или уже исправили )) Дублировать на укр не буду, тлень @voronlviv если не разобрались, как вариант, обратитесь к автору шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 19 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 19 липня 2021 8 годин назад, Blondi сказав: все равно все ок. Или уже исправили )) Дублировать на укр не буду, тлень @voronlviv если не разобрались, как вариант, обратитесь к автору шаблона та яке, не розібрався..заходжу з телефона і далі 3 точки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxD Опубліковано: 19 липня 2021 Share Опубліковано: 19 липня 2021 @voronlviv Це не CSS, назви ріжуться на бекенді. Швидше всього не стандартних контроллерах, а в якомусь коді шаблону. Краще звернутись до його розробника. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 22 година назад, MaxD сказав: @voronlviv Це не CSS, назви ріжуться на бекенді. Швидше всього не стандартних контроллерах, а в якомусь коді шаблону. Краще звернутись до його розробника. коротче цирк якийсь...добавляю ще одне слово до назви не скорочує, забираю одне слово теж не скорочує..вже і контролери, і стилі, і модифікатори шаблону передивився і нічого не розумію...вже і по "name" шукав і по "..." і нічого не знаходить...чи може воно слова не переносить на новий рядок і тому ріже, хоча місця хватає щоб не переносити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Схоже, що це щастя чинить оця приблуда - jquery.dotdotdot.min.js В common.js задіюється командою $(".product-item h4").dotdotdot(); 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 1 годину назад, MaxD сказав: @voronlviv Схоже, що це щастя чинить оця приблуда - jquery.dotdotdot.min.js В common.js задіюється командою $(".product-item h4").dotdotdot(); та в мене ця приблуда стоїть...я якраз в ній і знайшов таке: t.fn.dotdotdot.defaults={ellipsis:"... ",wrap:"word",fallbackToLetter:!0,lastCharacter:{},tolerance:0,callback:null,after:null,height:null,watch:!1,windowResizeFix:!0} але я не можу розшифрувати цей уривок коду, бо не сильний програміст..при якійсь умові воно і ріже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Просто заберіть цей рядок $(".product-item h4").dotdotdot(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 20 хвилин назад, MaxD сказав: @voronlviv Просто заберіть цей рядок $(".product-item h4").dotdotdot(); $(document).ready(function(){$(".product-item h4").dotdotdot();$('#scroll-top-button').click(function(){$('html, body').animate({scrollTop:0},500);});$(".child-box").hover(function() видалив цей кусок, але щось нічого не дало.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 11 минут назад, MaxD сказал: помогло допомогло=) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @sasha3337774 https://slovnyk.ua/index.php?swrd=помогти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 21 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 липня 2021 8 годин назад, MaxD сказав: @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. я з телефона перевіряю..з комп'ютера точки ніби не було видно..стираю кешовані файли в хромі на мобільному і щось без змін( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 21 липня 2021 Share Опубліковано: 21 липня 2021 @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 23 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2021 В 21.07.2021 в 13:58, MaxD сказав: @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> допомогло...нарешті)..дуже дякую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Песочница Обрізана назва товару в категоріях Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 22 година назад, MaxD сказав: @voronlviv Це не CSS, назви ріжуться на бекенді. Швидше всього не стандартних контроллерах, а в якомусь коді шаблону. Краще звернутись до його розробника. коротче цирк якийсь...добавляю ще одне слово до назви не скорочує, забираю одне слово теж не скорочує..вже і контролери, і стилі, і модифікатори шаблону передивився і нічого не розумію...вже і по "name" шукав і по "..." і нічого не знаходить...чи може воно слова не переносить на новий рядок і тому ріже, хоча місця хватає щоб не переносити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Схоже, що це щастя чинить оця приблуда - jquery.dotdotdot.min.js В common.js задіюється командою $(".product-item h4").dotdotdot(); 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 1 годину назад, MaxD сказав: @voronlviv Схоже, що це щастя чинить оця приблуда - jquery.dotdotdot.min.js В common.js задіюється командою $(".product-item h4").dotdotdot(); та в мене ця приблуда стоїть...я якраз в ній і знайшов таке: t.fn.dotdotdot.defaults={ellipsis:"... ",wrap:"word",fallbackToLetter:!0,lastCharacter:{},tolerance:0,callback:null,after:null,height:null,watch:!1,windowResizeFix:!0} але я не можу розшифрувати цей уривок коду, бо не сильний програміст..при якійсь умові воно і ріже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Просто заберіть цей рядок $(".product-item h4").dotdotdot(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 20 хвилин назад, MaxD сказав: @voronlviv Просто заберіть цей рядок $(".product-item h4").dotdotdot(); $(document).ready(function(){$(".product-item h4").dotdotdot();$('#scroll-top-button').click(function(){$('html, body').animate({scrollTop:0},500);});$(".child-box").hover(function() видалив цей кусок, але щось нічого не дало.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 11 минут назад, MaxD сказал: помогло допомогло=) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @sasha3337774 https://slovnyk.ua/index.php?swrd=помогти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 21 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 липня 2021 8 годин назад, MaxD сказав: @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. я з телефона перевіряю..з комп'ютера точки ніби не було видно..стираю кешовані файли в хромі на мобільному і щось без змін( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 21 липня 2021 Share Опубліковано: 21 липня 2021 @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 23 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2021 В 21.07.2021 в 13:58, MaxD сказав: @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> допомогло...нарешті)..дуже дякую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Песочница Обрізана назва товару в категоріях Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 1 годину назад, MaxD сказав: @voronlviv Схоже, що це щастя чинить оця приблуда - jquery.dotdotdot.min.js В common.js задіюється командою $(".product-item h4").dotdotdot(); та в мене ця приблуда стоїть...я якраз в ній і знайшов таке: t.fn.dotdotdot.defaults={ellipsis:"... ",wrap:"word",fallbackToLetter:!0,lastCharacter:{},tolerance:0,callback:null,after:null,height:null,watch:!1,windowResizeFix:!0} але я не можу розшифрувати цей уривок коду, бо не сильний програміст..при якійсь умові воно і ріже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Просто заберіть цей рядок $(".product-item h4").dotdotdot(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 20 хвилин назад, MaxD сказав: @voronlviv Просто заберіть цей рядок $(".product-item h4").dotdotdot(); $(document).ready(function(){$(".product-item h4").dotdotdot();$('#scroll-top-button').click(function(){$('html, body').animate({scrollTop:0},500);});$(".child-box").hover(function() видалив цей кусок, але щось нічого не дало.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 11 минут назад, MaxD сказал: помогло допомогло=) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @sasha3337774 https://slovnyk.ua/index.php?swrd=помогти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 21 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 липня 2021 8 годин назад, MaxD сказав: @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. я з телефона перевіряю..з комп'ютера точки ніби не було видно..стираю кешовані файли в хромі на мобільному і щось без змін( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 21 липня 2021 Share Опубліковано: 21 липня 2021 @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 23 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2021 В 21.07.2021 в 13:58, MaxD сказав: @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> допомогло...нарешті)..дуже дякую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Песочница Обрізана назва товару в категоріях Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 20 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 липня 2021 20 хвилин назад, MaxD сказав: @voronlviv Просто заберіть цей рядок $(".product-item h4").dotdotdot(); $(document).ready(function(){$(".product-item h4").dotdotdot();$('#scroll-top-button').click(function(){$('html, body').animate({scrollTop:0},500);});$(".child-box").hover(function() видалив цей кусок, але щось нічого не дало.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 11 минут назад, MaxD сказал: помогло допомогло=) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @sasha3337774 https://slovnyk.ua/index.php?swrd=помогти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 21 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 липня 2021 8 годин назад, MaxD сказав: @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. я з телефона перевіряю..з комп'ютера точки ніби не було видно..стираю кешовані файли в хромі на мобільному і щось без змін( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 21 липня 2021 Share Опубліковано: 21 липня 2021 @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 23 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2021 В 21.07.2021 в 13:58, MaxD сказав: @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> допомогло...нарешті)..дуже дякую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Песочница Обрізана назва товару в категоріях Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
sasha3337774 Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 11 минут назад, MaxD сказал: помогло допомогло=) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @sasha3337774 https://slovnyk.ua/index.php?swrd=помогти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 21 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 липня 2021 8 годин назад, MaxD сказав: @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. я з телефона перевіряю..з комп'ютера точки ніби не було видно..стираю кешовані файли в хромі на мобільному і щось без змін( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 21 липня 2021 Share Опубліковано: 21 липня 2021 @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 23 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2021 В 21.07.2021 в 13:58, MaxD сказав: @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> допомогло...нарешті)..дуже дякую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Песочница Обрізана назва товару в категоріях
MaxD Опубліковано: 20 липня 2021 Share Опубліковано: 20 липня 2021 @sasha3337774 https://slovnyk.ua/index.php?swrd=помогти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 21 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 липня 2021 8 годин назад, MaxD сказав: @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. я з телефона перевіряю..з комп'ютера точки ніби не було видно..стираю кешовані файли в хромі на мобільному і щось без змін( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MaxD Опубліковано: 21 липня 2021 Share Опубліковано: 21 липня 2021 @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 23 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2021 В 21.07.2021 в 13:58, MaxD сказав: @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> допомогло...нарешті)..дуже дякую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
voronlviv Опубліковано: 21 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 21 липня 2021 8 годин назад, MaxD сказав: @voronlviv Я бачу, що помогло. JS-файл міг залишитись у вас в кеші браузера. Оновіть сторінку, утримуючи Shift або гляньте в анонімному вікні браузера. я з телефона перевіряю..з комп'ютера точки ніби не було видно..стираю кешовані файли в хромі на мобільному і щось без змін( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxD Опубліковано: 21 липня 2021 Share Опубліковано: 21 липня 2021 @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 23 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2021 В 21.07.2021 в 13:58, MaxD сказав: @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> допомогло...нарешті)..дуже дякую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1
voronlviv Опубліковано: 23 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 липня 2021 В 21.07.2021 в 13:58, MaxD сказав: @voronlviv Спробуй до посилання на common.js в хедері додати параметр, зробити щось таке: <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/common.js?v=2" type="text/javascript"></script> допомогло...нарешті)..дуже дякую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts