Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вывод подкатегорий в зависимости от выбора категории

Chopik

Recommended Posts

Добрый вечер, подскажите как реализовать чтобы при переходе в определенную Категорию отображались только подкатегории данной категории?!

Подобие того что хочется получить нашел на netmaiki точка ru

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

48de92f0df3c.jpg

Сейчас так, - отображает подкатегории под категориями, а надо чтобы при выборе категории "Футболки" (как на скрине) в блоке меню с категориями отображало только ПАРНЫЕ и МУЖСКИЕ, а не как сейчас. И соответственно при переходе в категорию например "Чашки" - в этом блоке появлялись подкатегории принадлежащее категории Чашки.. вот как-то так

Надіслати

• 2 weeks later...
  • 8 months later...

Правил модуль Category, пара строк и готово. Если еще не решили как сделать, могу прислать свой код для примера. OpenCart 1.5.2.1, но думаю в других версиях принцип формирования этого списка такой же.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.