IrinaBionchik Опубліковано: 16 лютого 2022 Share Опубліковано: 16 лютого 2022 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 16 лютого 2022 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2022 Странно, пишите в личку, если можно то с доступами в админку - помогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... viktor199 Опубліковано: 27 червня 2022 Share Опубліковано: 27 червня 2022 Здравствуйте, такой вопрос, у меня в админке указывается закупка а на сайте розница с наценкой, у меня был один модуль выгрузки гугл фида, но он подтягивал то что в админке а нужна фактическая цена, вы можете такое сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 27 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 27 червня 2022 27.06.2022 в 22:59, viktor199 сказал: Здравствуйте, такой вопрос, у меня в админке указывается закупка а на сайте розница с наценкой, у меня был один модуль выгрузки гугл фида, но он подтягивал то что в админке а нужна фактическая цена, вы можете такое сделать? Думаю да, нужно смотреть как у вас реализовано и добавить в фид. Пишите в личку, можем обсудить. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... Crater Опубліковано: 7 листопада 2022 Share Опубліковано: 7 листопада 2022 Добрый день. После установки модуля, сайт просто перестает грузиться. Даже ошибку никакую не выдаёт, просто белый экран. Версия PHP: 7.4.30 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Crater Опубліковано: 7 листопада 2022 Share Опубліковано: 7 листопада 2022 Сменил версию пхп на 7.2 вроде установил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Laktion Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 здравствуйте. Сегодня купил модуль, сбросьте пожалуйста ключ вот сайт https://www.florista.kiev.ua/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pava467 Опубліковано: 18 грудня 2022 Share Опубліковано: 18 грудня 2022 Доброго дня) а як працює чорний список товарів? я хочу прибрати з фіду декілька товарі, додав їх до списку а вони всеодно у фіді присутні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 19 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 грудня 2022 18.12.2022 в 10:56, pava467 сказал: Доброго дня) а як працює чорний список товарів? я хочу прибрати з фіду декілька товарі, додав їх до списку а вони всеодно у фіді присутні Ответил в лс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... seriklav Опубліковано: 19 грудня 2022 Share Опубліковано: 19 грудня 2022 Дайте версию пожалуйста для php8.1 ioncube Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... feo1717 Опубліковано: 22 січня 2023 Share Опубліковано: 22 січня 2023 Добрий день! Модуль дуже гарний, чудово генерує фід, який повністю підходить до гугл шопінг. Користувався раніше іншим фідом, але з ним виникли проблеми Тільки з невідомих причин цей модуль кожен день генерує дуже багато інодів при генерації У мене нормально все запрацювало тільки при записі фіда у файл, але після кожної генерації у мене вилазить попередження про надмірне використання інодів. Загалом у фіді 200 товарів. Допомагає видалення кешу, потрібно робити це кожен день Підкаждіть через що таке може відбуватися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 22 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 січня 2023 Цитата Тільки з невідомих причин цей модуль кожен день генерує дуже багато інодів при генерації очень сомневаюсь что модуль генерирует такое количество файлов. Модуль работает с одним файлом, не использует кеш картинок - то есть никакой генерации файлов. Узнайте на хостинге какие именно файлы появляются и где, я без доступов помочь вам врядли смогу, но нету у модуля таких функций. Используйте прямую ссылку на фид, а не генерацию. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... feo1717 Опубліковано: 22 січня 2023 Share Опубліковано: 22 січня 2023 В 22.01.2023 в 08:41, bogdan281989 сказав: очень сомневаюсь что модуль генерирует такое количество файлов. Модуль работает с одним файлом, не использует кеш картинок - то есть никакой генерации файлов. Узнайте на хостинге какие именно файлы появляются и где, я без доступов помочь вам врядли смогу, но нету у модуля таких функций. Используйте прямую ссылку на фид, а не генерацию. Дякую за відповідь! Можливо так все співпало, буду питати у хоста. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 22 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 січня 2023 22.01.2023 в 10:03, feo1717 сказал: Дякую за відповідь! Можливо так все співпало, буду питати у хоста. Да, уточните, если что я помогу. Важно узнать какие именно файлы появляются и где именно. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... feo1717 Опубліковано: 23 січня 2023 Share Опубліковано: 23 січня 2023 В 22.01.2023 в 10:04, bogdan281989 сказав: Да, уточните, если что я помогу. Важно узнать какие именно файлы появляются и где именно. Проблему вирішив, це справді просто так співпало по датам. На мій сайт декілька днів була велика спам атака, через сотні тисяч запросів перегружався ЦП на хості та створювались зайві іноди. З модулем це не пов'язано Дякую за вашу роботу, все чудово! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 Чи працює модуль з php 7.4 ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2023 08.03.2023 в 20:42, soravano сказал: Чи працює модуль з php 7.4 ? Так, повинен працювати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... soravano Опубліковано: 28 березня 2023 Share Опубліковано: 28 березня 2023 (змінено) Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Змінено 28 березня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 28 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 28 березня 2023 В 28.03.2023 в 11:07, soravano сказав: Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Питання вирішено в приватних повідомленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... bavial Опубліковано: 19 червня 2023 Share Опубліковано: 19 червня 2023 Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 19 червня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2023 19.06.2023 в 19:05, bavial сказал: Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Вопрос решен 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 30 липня 2023 Share Опубліковано: 30 липня 2023 (змінено) Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Змінено 30 липня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 30 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 липня 2023 30.07.2023 в 17:14, soravano сказал: Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Добрий день! Це навряд чи пов'язано. Надішліть мені у приватні повідомлення посилання на фід, я все вам підкажу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... semdoktor Опубліковано: 17 серпня 2023 Share Опубліковано: 17 серпня 2023 Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2023 В 17.08.2023 в 14:21, semdoktor сказав: Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Напишіть мені в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 4 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 559 відповідей 74 697 переглядів spectre У віторок в 14:22 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 177 250 переглядів spectre 15 вересня 2019 google api Google Content API for Shopping - Добавьте свои продукты в Merchant Center Автор: kirians, 29 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 0 коментарів 3 326 переглядів kirians 27 січня 2023 google api Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 27 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 1 відповідь 796 переглядів Sir08 21 серпня Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog Автор: bogdan281989, 19 вересня 2020 google shopping merchant feed (і ще %d) Теги: google shopping merchant feed google merchant center feed 0 коментарів 31 568 переглядів bogdan281989 19 вересня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
viktor199 Опубліковано: 27 червня 2022 Share Опубліковано: 27 червня 2022 Здравствуйте, такой вопрос, у меня в админке указывается закупка а на сайте розница с наценкой, у меня был один модуль выгрузки гугл фида, но он подтягивал то что в админке а нужна фактическая цена, вы можете такое сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 27 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 27 червня 2022 27.06.2022 в 22:59, viktor199 сказал: Здравствуйте, такой вопрос, у меня в админке указывается закупка а на сайте розница с наценкой, у меня был один модуль выгрузки гугл фида, но он подтягивал то что в админке а нужна фактическая цена, вы можете такое сделать? Думаю да, нужно смотреть как у вас реализовано и добавить в фид. Пишите в личку, можем обсудить. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... Crater Опубліковано: 7 листопада 2022 Share Опубліковано: 7 листопада 2022 Добрый день. После установки модуля, сайт просто перестает грузиться. Даже ошибку никакую не выдаёт, просто белый экран. Версия PHP: 7.4.30 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Crater Опубліковано: 7 листопада 2022 Share Опубліковано: 7 листопада 2022 Сменил версию пхп на 7.2 вроде установил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Laktion Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 здравствуйте. Сегодня купил модуль, сбросьте пожалуйста ключ вот сайт https://www.florista.kiev.ua/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pava467 Опубліковано: 18 грудня 2022 Share Опубліковано: 18 грудня 2022 Доброго дня) а як працює чорний список товарів? я хочу прибрати з фіду декілька товарі, додав їх до списку а вони всеодно у фіді присутні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 19 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 грудня 2022 18.12.2022 в 10:56, pava467 сказал: Доброго дня) а як працює чорний список товарів? я хочу прибрати з фіду декілька товарі, додав їх до списку а вони всеодно у фіді присутні Ответил в лс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... seriklav Опубліковано: 19 грудня 2022 Share Опубліковано: 19 грудня 2022 Дайте версию пожалуйста для php8.1 ioncube Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... feo1717 Опубліковано: 22 січня 2023 Share Опубліковано: 22 січня 2023 Добрий день! Модуль дуже гарний, чудово генерує фід, який повністю підходить до гугл шопінг. Користувався раніше іншим фідом, але з ним виникли проблеми Тільки з невідомих причин цей модуль кожен день генерує дуже багато інодів при генерації У мене нормально все запрацювало тільки при записі фіда у файл, але після кожної генерації у мене вилазить попередження про надмірне використання інодів. Загалом у фіді 200 товарів. Допомагає видалення кешу, потрібно робити це кожен день Підкаждіть через що таке може відбуватися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 22 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 січня 2023 Цитата Тільки з невідомих причин цей модуль кожен день генерує дуже багато інодів при генерації очень сомневаюсь что модуль генерирует такое количество файлов. Модуль работает с одним файлом, не использует кеш картинок - то есть никакой генерации файлов. Узнайте на хостинге какие именно файлы появляются и где, я без доступов помочь вам врядли смогу, но нету у модуля таких функций. Используйте прямую ссылку на фид, а не генерацию. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... feo1717 Опубліковано: 22 січня 2023 Share Опубліковано: 22 січня 2023 В 22.01.2023 в 08:41, bogdan281989 сказав: очень сомневаюсь что модуль генерирует такое количество файлов. Модуль работает с одним файлом, не использует кеш картинок - то есть никакой генерации файлов. Узнайте на хостинге какие именно файлы появляются и где, я без доступов помочь вам врядли смогу, но нету у модуля таких функций. Используйте прямую ссылку на фид, а не генерацию. Дякую за відповідь! Можливо так все співпало, буду питати у хоста. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 22 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 січня 2023 22.01.2023 в 10:03, feo1717 сказал: Дякую за відповідь! Можливо так все співпало, буду питати у хоста. Да, уточните, если что я помогу. Важно узнать какие именно файлы появляются и где именно. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... feo1717 Опубліковано: 23 січня 2023 Share Опубліковано: 23 січня 2023 В 22.01.2023 в 10:04, bogdan281989 сказав: Да, уточните, если что я помогу. Важно узнать какие именно файлы появляются и где именно. Проблему вирішив, це справді просто так співпало по датам. На мій сайт декілька днів була велика спам атака, через сотні тисяч запросів перегружався ЦП на хості та створювались зайві іноди. З модулем це не пов'язано Дякую за вашу роботу, все чудово! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 Чи працює модуль з php 7.4 ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2023 08.03.2023 в 20:42, soravano сказал: Чи працює модуль з php 7.4 ? Так, повинен працювати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... soravano Опубліковано: 28 березня 2023 Share Опубліковано: 28 березня 2023 (змінено) Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Змінено 28 березня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 28 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 28 березня 2023 В 28.03.2023 в 11:07, soravano сказав: Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Питання вирішено в приватних повідомленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... bavial Опубліковано: 19 червня 2023 Share Опубліковано: 19 червня 2023 Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 19 червня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2023 19.06.2023 в 19:05, bavial сказал: Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Вопрос решен 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 30 липня 2023 Share Опубліковано: 30 липня 2023 (змінено) Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Змінено 30 липня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 30 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 липня 2023 30.07.2023 в 17:14, soravano сказал: Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Добрий день! Це навряд чи пов'язано. Надішліть мені у приватні повідомлення посилання на фід, я все вам підкажу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... semdoktor Опубліковано: 17 серпня 2023 Share Опубліковано: 17 серпня 2023 Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2023 В 17.08.2023 в 14:21, semdoktor сказав: Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Напишіть мені в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 4 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 559 відповідей 74 697 переглядів spectre У віторок в 14:22 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 177 250 переглядів spectre 15 вересня 2019 google api Google Content API for Shopping - Добавьте свои продукты в Merchant Center Автор: kirians, 29 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 0 коментарів 3 326 переглядів kirians 27 січня 2023 google api Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 27 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 1 відповідь 796 переглядів Sir08 21 серпня Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog Автор: bogdan281989, 19 вересня 2020 google shopping merchant feed (і ще %d) Теги: google shopping merchant feed google merchant center feed 0 коментарів 31 568 переглядів bogdan281989 19 вересня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Crater Опубліковано: 7 листопада 2022 Share Опубліковано: 7 листопада 2022 Добрый день. После установки модуля, сайт просто перестает грузиться. Даже ошибку никакую не выдаёт, просто белый экран. Версия PHP: 7.4.30 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crater Опубліковано: 7 листопада 2022 Share Опубліковано: 7 листопада 2022 Сменил версию пхп на 7.2 вроде установил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laktion Опубліковано: 10 грудня 2022 Share Опубліковано: 10 грудня 2022 здравствуйте. Сегодня купил модуль, сбросьте пожалуйста ключ вот сайт https://www.florista.kiev.ua/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pava467 Опубліковано: 18 грудня 2022 Share Опубліковано: 18 грудня 2022 Доброго дня) а як працює чорний список товарів? я хочу прибрати з фіду декілька товарі, додав їх до списку а вони всеодно у фіді присутні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 19 грудня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 грудня 2022 18.12.2022 в 10:56, pava467 сказал: Доброго дня) а як працює чорний список товарів? я хочу прибрати з фіду декілька товарі, додав їх до списку а вони всеодно у фіді присутні Ответил в лс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... seriklav Опубліковано: 19 грудня 2022 Share Опубліковано: 19 грудня 2022 Дайте версию пожалуйста для php8.1 ioncube Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... feo1717 Опубліковано: 22 січня 2023 Share Опубліковано: 22 січня 2023 Добрий день! Модуль дуже гарний, чудово генерує фід, який повністю підходить до гугл шопінг. Користувався раніше іншим фідом, але з ним виникли проблеми Тільки з невідомих причин цей модуль кожен день генерує дуже багато інодів при генерації У мене нормально все запрацювало тільки при записі фіда у файл, але після кожної генерації у мене вилазить попередження про надмірне використання інодів. Загалом у фіді 200 товарів. Допомагає видалення кешу, потрібно робити це кожен день Підкаждіть через що таке може відбуватися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 22 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 січня 2023 Цитата Тільки з невідомих причин цей модуль кожен день генерує дуже багато інодів при генерації очень сомневаюсь что модуль генерирует такое количество файлов. Модуль работает с одним файлом, не использует кеш картинок - то есть никакой генерации файлов. Узнайте на хостинге какие именно файлы появляются и где, я без доступов помочь вам врядли смогу, но нету у модуля таких функций. Используйте прямую ссылку на фид, а не генерацию. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... feo1717 Опубліковано: 22 січня 2023 Share Опубліковано: 22 січня 2023 В 22.01.2023 в 08:41, bogdan281989 сказав: очень сомневаюсь что модуль генерирует такое количество файлов. Модуль работает с одним файлом, не использует кеш картинок - то есть никакой генерации файлов. Узнайте на хостинге какие именно файлы появляются и где, я без доступов помочь вам врядли смогу, но нету у модуля таких функций. Используйте прямую ссылку на фид, а не генерацию. Дякую за відповідь! Можливо так все співпало, буду питати у хоста. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 22 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 січня 2023 22.01.2023 в 10:03, feo1717 сказал: Дякую за відповідь! Можливо так все співпало, буду питати у хоста. Да, уточните, если что я помогу. Важно узнать какие именно файлы появляются и где именно. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... feo1717 Опубліковано: 23 січня 2023 Share Опубліковано: 23 січня 2023 В 22.01.2023 в 10:04, bogdan281989 сказав: Да, уточните, если что я помогу. Важно узнать какие именно файлы появляются и где именно. Проблему вирішив, це справді просто так співпало по датам. На мій сайт декілька днів була велика спам атака, через сотні тисяч запросів перегружався ЦП на хості та створювались зайві іноди. З модулем це не пов'язано Дякую за вашу роботу, все чудово! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 Чи працює модуль з php 7.4 ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2023 08.03.2023 в 20:42, soravano сказал: Чи працює модуль з php 7.4 ? Так, повинен працювати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... soravano Опубліковано: 28 березня 2023 Share Опубліковано: 28 березня 2023 (змінено) Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Змінено 28 березня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 28 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 28 березня 2023 В 28.03.2023 в 11:07, soravano сказав: Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Питання вирішено в приватних повідомленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... bavial Опубліковано: 19 червня 2023 Share Опубліковано: 19 червня 2023 Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 19 червня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2023 19.06.2023 в 19:05, bavial сказал: Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Вопрос решен 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 30 липня 2023 Share Опубліковано: 30 липня 2023 (змінено) Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Змінено 30 липня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 30 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 липня 2023 30.07.2023 в 17:14, soravano сказал: Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Добрий день! Це навряд чи пов'язано. Надішліть мені у приватні повідомлення посилання на фід, я все вам підкажу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... semdoktor Опубліковано: 17 серпня 2023 Share Опубліковано: 17 серпня 2023 Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2023 В 17.08.2023 в 14:21, semdoktor сказав: Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Напишіть мені в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 4 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 559 відповідей 74 697 переглядів spectre У віторок в 14:22 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 177 250 переглядів spectre 15 вересня 2019 google api Google Content API for Shopping - Добавьте свои продукты в Merchant Center Автор: kirians, 29 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 0 коментарів 3 326 переглядів kirians 27 січня 2023 google api Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 27 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 1 відповідь 796 переглядів Sir08 21 серпня Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog Автор: bogdan281989, 19 вересня 2020 google shopping merchant feed (і ще %d) Теги: google shopping merchant feed google merchant center feed 0 коментарів 31 568 переглядів bogdan281989 19 вересня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
seriklav Опубліковано: 19 грудня 2022 Share Опубліковано: 19 грудня 2022 Дайте версию пожалуйста для php8.1 ioncube Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
feo1717 Опубліковано: 22 січня 2023 Share Опубліковано: 22 січня 2023 Добрий день! Модуль дуже гарний, чудово генерує фід, який повністю підходить до гугл шопінг. Користувався раніше іншим фідом, але з ним виникли проблеми Тільки з невідомих причин цей модуль кожен день генерує дуже багато інодів при генерації У мене нормально все запрацювало тільки при записі фіда у файл, але після кожної генерації у мене вилазить попередження про надмірне використання інодів. Загалом у фіді 200 товарів. Допомагає видалення кешу, потрібно робити це кожен день Підкаждіть через що таке може відбуватися? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 22 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 січня 2023 Цитата Тільки з невідомих причин цей модуль кожен день генерує дуже багато інодів при генерації очень сомневаюсь что модуль генерирует такое количество файлов. Модуль работает с одним файлом, не использует кеш картинок - то есть никакой генерации файлов. Узнайте на хостинге какие именно файлы появляются и где, я без доступов помочь вам врядли смогу, но нету у модуля таких функций. Используйте прямую ссылку на фид, а не генерацию. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... feo1717 Опубліковано: 22 січня 2023 Share Опубліковано: 22 січня 2023 В 22.01.2023 в 08:41, bogdan281989 сказав: очень сомневаюсь что модуль генерирует такое количество файлов. Модуль работает с одним файлом, не использует кеш картинок - то есть никакой генерации файлов. Узнайте на хостинге какие именно файлы появляются и где, я без доступов помочь вам врядли смогу, но нету у модуля таких функций. Используйте прямую ссылку на фид, а не генерацию. Дякую за відповідь! Можливо так все співпало, буду питати у хоста. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 22 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 січня 2023 22.01.2023 в 10:03, feo1717 сказал: Дякую за відповідь! Можливо так все співпало, буду питати у хоста. Да, уточните, если что я помогу. Важно узнать какие именно файлы появляются и где именно. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... feo1717 Опубліковано: 23 січня 2023 Share Опубліковано: 23 січня 2023 В 22.01.2023 в 10:04, bogdan281989 сказав: Да, уточните, если что я помогу. Важно узнать какие именно файлы появляются и где именно. Проблему вирішив, це справді просто так співпало по датам. На мій сайт декілька днів була велика спам атака, через сотні тисяч запросів перегружався ЦП на хості та створювались зайві іноди. З модулем це не пов'язано Дякую за вашу роботу, все чудово! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 Чи працює модуль з php 7.4 ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2023 08.03.2023 в 20:42, soravano сказал: Чи працює модуль з php 7.4 ? Так, повинен працювати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... soravano Опубліковано: 28 березня 2023 Share Опубліковано: 28 березня 2023 (змінено) Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Змінено 28 березня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 28 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 28 березня 2023 В 28.03.2023 в 11:07, soravano сказав: Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Питання вирішено в приватних повідомленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... bavial Опубліковано: 19 червня 2023 Share Опубліковано: 19 червня 2023 Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 19 червня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2023 19.06.2023 в 19:05, bavial сказал: Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Вопрос решен 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 30 липня 2023 Share Опубліковано: 30 липня 2023 (змінено) Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Змінено 30 липня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 30 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 липня 2023 30.07.2023 в 17:14, soravano сказал: Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Добрий день! Це навряд чи пов'язано. Надішліть мені у приватні повідомлення посилання на фід, я все вам підкажу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... semdoktor Опубліковано: 17 серпня 2023 Share Опубліковано: 17 серпня 2023 Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2023 В 17.08.2023 в 14:21, semdoktor сказав: Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Напишіть мені в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 4 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 559 відповідей 74 697 переглядів spectre У віторок в 14:22 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 177 250 переглядів spectre 15 вересня 2019 google api Google Content API for Shopping - Добавьте свои продукты в Merchant Center Автор: kirians, 29 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 0 коментарів 3 326 переглядів kirians 27 січня 2023 google api Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 27 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 1 відповідь 796 переглядів Sir08 21 серпня Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog Автор: bogdan281989, 19 вересня 2020 google shopping merchant feed (і ще %d) Теги: google shopping merchant feed google merchant center feed 0 коментарів 31 568 переглядів bogdan281989 19 вересня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
feo1717 Опубліковано: 22 січня 2023 Share Опубліковано: 22 січня 2023 В 22.01.2023 в 08:41, bogdan281989 сказав: очень сомневаюсь что модуль генерирует такое количество файлов. Модуль работает с одним файлом, не использует кеш картинок - то есть никакой генерации файлов. Узнайте на хостинге какие именно файлы появляются и где, я без доступов помочь вам врядли смогу, но нету у модуля таких функций. Используйте прямую ссылку на фид, а не генерацию. Дякую за відповідь! Можливо так все співпало, буду питати у хоста. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 22 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 січня 2023 22.01.2023 в 10:03, feo1717 сказал: Дякую за відповідь! Можливо так все співпало, буду питати у хоста. Да, уточните, если что я помогу. Важно узнать какие именно файлы появляются и где именно. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... feo1717 Опубліковано: 23 січня 2023 Share Опубліковано: 23 січня 2023 В 22.01.2023 в 10:04, bogdan281989 сказав: Да, уточните, если что я помогу. Важно узнать какие именно файлы появляются и где именно. Проблему вирішив, це справді просто так співпало по датам. На мій сайт декілька днів була велика спам атака, через сотні тисяч запросів перегружався ЦП на хості та створювались зайві іноди. З модулем це не пов'язано Дякую за вашу роботу, все чудово! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 Чи працює модуль з php 7.4 ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2023 08.03.2023 в 20:42, soravano сказал: Чи працює модуль з php 7.4 ? Так, повинен працювати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... soravano Опубліковано: 28 березня 2023 Share Опубліковано: 28 березня 2023 (змінено) Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Змінено 28 березня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 28 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 28 березня 2023 В 28.03.2023 в 11:07, soravano сказав: Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Питання вирішено в приватних повідомленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... bavial Опубліковано: 19 червня 2023 Share Опубліковано: 19 червня 2023 Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 19 червня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2023 19.06.2023 в 19:05, bavial сказал: Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Вопрос решен 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 30 липня 2023 Share Опубліковано: 30 липня 2023 (змінено) Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Змінено 30 липня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 30 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 липня 2023 30.07.2023 в 17:14, soravano сказал: Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Добрий день! Це навряд чи пов'язано. Надішліть мені у приватні повідомлення посилання на фід, я все вам підкажу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... semdoktor Опубліковано: 17 серпня 2023 Share Опубліковано: 17 серпня 2023 Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2023 В 17.08.2023 в 14:21, semdoktor сказав: Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Напишіть мені в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 4 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 559 відповідей 74 697 переглядів spectre У віторок в 14:22 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 177 250 переглядів spectre 15 вересня 2019 google api Google Content API for Shopping - Добавьте свои продукты в Merchant Center Автор: kirians, 29 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 0 коментарів 3 326 переглядів kirians 27 січня 2023 google api Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 27 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 1 відповідь 796 переглядів Sir08 21 серпня Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog Автор: bogdan281989, 19 вересня 2020 google shopping merchant feed (і ще %d) Теги: google shopping merchant feed google merchant center feed 0 коментарів 31 568 переглядів bogdan281989 19 вересня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
feo1717 Опубліковано: 23 січня 2023 Share Опубліковано: 23 січня 2023 В 22.01.2023 в 10:04, bogdan281989 сказав: Да, уточните, если что я помогу. Важно узнать какие именно файлы появляются и где именно. Проблему вирішив, це справді просто так співпало по датам. На мій сайт декілька днів була велика спам атака, через сотні тисяч запросів перегружався ЦП на хості та створювались зайві іноди. З модулем це не пов'язано Дякую за вашу роботу, все чудово! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
soravano Опубліковано: 8 березня 2023 Share Опубліковано: 8 березня 2023 Чи працює модуль з php 7.4 ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2023 08.03.2023 в 20:42, soravano сказал: Чи працює модуль з php 7.4 ? Так, повинен працювати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... soravano Опубліковано: 28 березня 2023 Share Опубліковано: 28 березня 2023 (змінено) Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Змінено 28 березня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 28 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 28 березня 2023 В 28.03.2023 в 11:07, soravano сказав: Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Питання вирішено в приватних повідомленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... bavial Опубліковано: 19 червня 2023 Share Опубліковано: 19 червня 2023 Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 19 червня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2023 19.06.2023 в 19:05, bavial сказал: Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Вопрос решен 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 30 липня 2023 Share Опубліковано: 30 липня 2023 (змінено) Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Змінено 30 липня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 30 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 липня 2023 30.07.2023 в 17:14, soravano сказал: Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Добрий день! Це навряд чи пов'язано. Надішліть мені у приватні повідомлення посилання на фід, я все вам підкажу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... semdoktor Опубліковано: 17 серпня 2023 Share Опубліковано: 17 серпня 2023 Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2023 В 17.08.2023 в 14:21, semdoktor сказав: Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Напишіть мені в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 4 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 559 відповідей 74 697 переглядів spectre У віторок в 14:22 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 177 250 переглядів spectre 15 вересня 2019 google api Google Content API for Shopping - Добавьте свои продукты в Merchant Center Автор: kirians, 29 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 0 коментарів 3 326 переглядів kirians 27 січня 2023 google api Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 27 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 1 відповідь 796 переглядів Sir08 21 серпня Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog Автор: bogdan281989, 19 вересня 2020 google shopping merchant feed (і ще %d) Теги: google shopping merchant feed google merchant center feed 0 коментарів 31 568 переглядів bogdan281989 19 вересня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
soravano Опубліковано: 28 березня 2023 Share Опубліковано: 28 березня 2023 (змінено) Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Змінено 28 березня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 28 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 28 березня 2023 В 28.03.2023 в 11:07, soravano сказав: Доброго дня. при передачі даних товарів в мерчант , дані з brand чомусь не передаються і відповідно не відображені у фіді. Яка може бути причина? В настройках товару модуля строка Показать товары производителей: - все вибрано. А додаткової строки для вибору поля brand немає Питання вирішено в приватних повідомленнях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... bavial Опубліковано: 19 червня 2023 Share Опубліковано: 19 червня 2023 Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 19 червня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2023 19.06.2023 в 19:05, bavial сказал: Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Вопрос решен 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 30 липня 2023 Share Опубліковано: 30 липня 2023 (змінено) Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Змінено 30 липня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 30 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 липня 2023 30.07.2023 в 17:14, soravano сказал: Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Добрий день! Це навряд чи пов'язано. Надішліть мені у приватні повідомлення посилання на фід, я все вам підкажу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... semdoktor Опубліковано: 17 серпня 2023 Share Опубліковано: 17 серпня 2023 Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2023 В 17.08.2023 в 14:21, semdoktor сказав: Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Напишіть мені в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 4 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 559 відповідей 74 697 переглядів spectre У віторок в 14:22 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 177 250 переглядів spectre 15 вересня 2019 google api Google Content API for Shopping - Добавьте свои продукты в Merchant Center Автор: kirians, 29 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 0 коментарів 3 326 переглядів kirians 27 січня 2023 google api Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 27 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 1 відповідь 796 переглядів Sir08 21 серпня Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog Автор: bogdan281989, 19 вересня 2020 google shopping merchant feed (і ще %d) Теги: google shopping merchant feed google merchant center feed 0 коментарів 31 568 переглядів bogdan281989 19 вересня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
bavial Опубліковано: 19 червня 2023 Share Опубліковано: 19 червня 2023 Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 19 червня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2023 19.06.2023 в 19:05, bavial сказал: Не могу установить модуль, хотя уже оплатил. При установке пишет ошибку Невозможно подключиться как 101.32.201.171:21 Вопрос решен 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... soravano Опубліковано: 30 липня 2023 Share Опубліковано: 30 липня 2023 (змінено) Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Змінено 30 липня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 30 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 липня 2023 30.07.2023 в 17:14, soravano сказал: Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Добрий день! Це навряд чи пов'язано. Надішліть мені у приватні повідомлення посилання на фід, я все вам підкажу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... semdoktor Опубліковано: 17 серпня 2023 Share Опубліковано: 17 серпня 2023 Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2023 В 17.08.2023 в 14:21, semdoktor сказав: Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Напишіть мені в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 4 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 559 відповідей 74 697 переглядів spectre У віторок в 14:22 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 177 250 переглядів spectre 15 вересня 2019 google api Google Content API for Shopping - Добавьте свои продукты в Merchant Center Автор: kirians, 29 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 0 коментарів 3 326 переглядів kirians 27 січня 2023 google api Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 27 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 1 відповідь 796 переглядів Sir08 21 серпня Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog Автор: bogdan281989, 19 вересня 2020 google shopping merchant feed (і ще %d) Теги: google shopping merchant feed google merchant center feed 0 коментарів 31 568 переглядів bogdan281989 19 вересня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog [Поддержка]
soravano Опубліковано: 30 липня 2023 Share Опубліковано: 30 липня 2023 (змінено) Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Змінено 30 липня 2023 користувачем soravano Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 30 липня 2023 Автор Share Опубліковано: 30 липня 2023 30.07.2023 в 17:14, soravano сказал: Доброго дня. виникла помилка фіду . Створювалась на хостингу пошта ( корпоративна) та в настройках open cart мінявся поштовий протокол на SMTP , зазначався логін пароль ітд. Чи може бути в цьому звязок? Добрий день! Це навряд чи пов'язано. Надішліть мені у приватні повідомлення посилання на фід, я все вам підкажу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... semdoktor Опубліковано: 17 серпня 2023 Share Опубліковано: 17 серпня 2023 Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2023 В 17.08.2023 в 14:21, semdoktor сказав: Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Напишіть мені в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 4 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 559 відповідей 74 697 переглядів spectre У віторок в 14:22 SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 177 250 переглядів spectre 15 вересня 2019 google api Google Content API for Shopping - Добавьте свои продукты в Merchant Center Автор: kirians, 29 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 0 коментарів 3 326 переглядів kirians 27 січня 2023 google api Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 27 січня 2023 google feed google cloud (і ще %d) Теги: google feed google cloud for shopping merchant feed merchant center гугл шоппинг гугл мерчант content api 1 відповідь 796 переглядів Sir08 21 серпня Фід для Google Merchants (Google shopping) для Opencart - Google Feed Merchants Light + Facebook Catalog Автор: bogdan281989, 19 вересня 2020 google shopping merchant feed (і ще %d) Теги: google shopping merchant feed google merchant center feed 0 коментарів 31 568 переглядів bogdan281989 19 вересня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
semdoktor Опубліковано: 17 серпня 2023 Share Опубліковано: 17 серпня 2023 Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2023 В 17.08.2023 в 14:21, semdoktor сказав: Доброго дня. При установці видає помилку "Этот каталог cli не доступен для записи!" Напишіть мені в особисті повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 4 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8
Recommended Posts