Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Подскажите конструктор футболок для OCStore 3

imasiter

Recommended Posts

7 хвилин назад, egor23 сказав:

@imasiter а что вы подразумеваете под конструктором футболок ?

Чтобы клиент мог сам онлайн "прицепить" свою картинку на исходный товар, и посмотреть, что получается. Обычно для футболок используют, но в общем-то не обязательно именно футболки.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, imasiter сказал:

Чтобы клиент мог сам онлайн "прицепить" свою картинку на исходный товар, и посмотреть, что получается. Обычно для футболок используют, но в общем-то не обязательно именно футболки.

что бы прицеплять свою картинку не видел такого, если накладывать конкретные картинки на перед и на зад, такой видел.

скорее всего придется вам писать индивидуальную разработку. не думаю что будет дешево.

Надіслати

1 час назад, imasiter сказал:

Чтобы клиент мог сам онлайн "прицепить" свою картинку на исходный товар, и посмотреть, что получается.

Вот неплохой вариант https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=37119

Змінено користувачем Drovocek
Надіслати

25 хвилин назад, Drovocek сказав:

О, спасибо, очень похоже на то что нужно, буду разбираться!

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.