freelancer Опубліковано: 17 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 17 вересня 2015 Svarnoy85, фильтр лицензионный? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Svarnoy85 Опубліковано: 17 вересня 2015 Share Опубліковано: 17 вересня 2015 Svarnoy85, фильтр лицензионный? да, покупал его тут http://www.opencart.com Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Svarnoy85 Опубліковано: 21 вересня 2015 Share Опубліковано: 21 вересня 2015 приветствую, что по поводу вставить div - реально внести такое изменение ? Или может есть другой вариант выравнивать цифры по правому краю ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rolt Опубліковано: 23 вересня 2015 Share Опубліковано: 23 вересня 2015 Подскажите. Стоит FilterPro v2.4.2.3.1 (mega), на страницах категорий всё работает нормально, возникла необходимость в фильтрации на special, подключил показ модуля в схему, по загрузке страницы он выешивает <div class="progressPage" > и на слайдере цены "0 - 0" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Svarnoy85 Опубліковано: 24 вересня 2015 Share Опубліковано: 24 вересня 2015 Добрый день! Модуль FilterPro v2.4.2.3.1. Вопрос следующий: Есть код $('label[for=manufacturer_' + k.id + ']').text($("#m_" + k.id).val() + '(' + k.t + ')') -- выводит в фильтре производитель1(10). Как вместо () выставить <div></div>, если просто заменить, то получается производитель1<div>10</div>. Я хочу выровнять числа по правой стороне. Заранее спасибо за ответ! Спасибо freelancer-у за ответ в ЛС, все очень просто: замените .text на .html Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neonox Опубліковано: 29 вересня 2015 Share Опубліковано: 29 вересня 2015 filterpro_v2.5.17.3b(speed)_encoded пытаюсь убрать количество товара в фильтре, по инструкции, но почему то цифры все равно остаются. Что я делаю не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 29 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 29 вересня 2015 neonoxв 2.5.17.3b кол-во скрывать стилями Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neonox Опубліковано: 29 вересня 2015 Share Опубліковано: 29 вересня 2015 neonox в 2.5.17.3b кол-во скрывать стилями Понял. Код который закомментировал/добавил лучше вернуть к прежнему виду? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 30 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 вересня 2015 да, разумеется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Maks Опубліковано: 1 жовтня 2015 Share Опубліковано: 1 жовтня 2015 (змінено) Приветствую! Поддержку модуля FilterPro v2.4.2.4 ещё осуществляете? Есть вопрос по его неадекватной работе... Только сейчас заметил, т.к. выросло кол-во товаров на странице. Надеюсь на вашу профессиональную помощь. Змінено 1 жовтня 2015 користувачем Maks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 2 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2015 а где вопрос ?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlChe Опубліковано: 2 жовтня 2015 Share Опубліковано: 2 жовтня 2015 neonox в 2.5.17.3b кол-во скрывать стилями А как это сделать не подскажите? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Nikita686 Опубліковано: 22 жовтня 2015 Share Опубліковано: 22 жовтня 2015 Здравствуйте, подскажите, возможно ли данный фильтр разместить вверху над списком товаров? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Orior Опубліковано: 27 жовтня 2015 Share Опубліковано: 27 жовтня 2015 Добрый день! Может кто знает ответ на мой вопрос: Раньше, до установки фильтра, товар выводился "сеткой", по 3 изображения в ряд. После установки фильтра весь товар виден в форме "списка". Можно ли вернуть изображение в виде "сетки"? Спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... petlyra5 Опубліковано: 23 листопада 2015 Share Опубліковано: 23 листопада 2015 Купил модуль, при установке нашел ошибку. Разработчику написал данную проблему, сказал что разберется.....писал уже не раз, ждал ответа, но так и не получил(( Уехал куда-то или просто игнор. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 23 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 23 листопада 2015 petlyra5, seo это не установка при ошибке. в этой теме я раз 20 писал что для seo нужен vqmod + seo_pro последней версии. установкой этих модулей я не занимаюсь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... expertk Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 Руслан, добрый день. Подскажите, пожалуйста, как сделать чтобы фильтр открывался только в подкатегориях третьего уровня? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 (змінено) petlyra5, seo это не установка при ошибке. в этой теме я раз 20 писал что для seo нужен vqmod + seo_pro последней версии. установкой этих модулей я не занимаюсьВот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! Змінено 24 листопада 2015 користувачем petlyra5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 25 листопада 2015 Share Опубліковано: 25 листопада 2015 Вот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! ссылка не правильно отобразилась. Вот сам скрин ошибки на странице настроенном seo. Еще раз высылаю ссылку на страницу с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Жду помощи от вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 26 листопада 2015 Share Опубліковано: 26 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка ocstore 1.5.5.1.2 и filterpro_v2.4.4(seo)_encoded.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 30 листопада 2015 Share Опубліковано: 30 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Так и не дождался от вас ответа. В чем может быть проблема?! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... petlyra5 Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Я так понимаю автор данного модуля мне не поможет?! А вроде как обещалась ТП по модулю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... makarseo Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Добрый день. Вопрос по данному фильтру. У него в настройках есть возможность создавать ЧПУ URL. Сделали, создали. И теперь у нас дубль этой страницы. По ЧПУ URL и URL который генерируется из самого фильтра. Вопрос: Как реализовать, что бы в фильтре был сразу ЧПУ URL для конкретной страницы? А именно при выборе допустим бренда, генерировался бы не URL /mfp,manufacturers[8], а сразу /aplle к примеру!? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 14 грудня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 грудня 2015 вы веткой ошиблись. в фильтре нет таких урлов /mfp,manufacturers[8] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 Вперед Сторінка 59 з 63 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 483 перегляди sevansht 17 вересня ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 387 переглядів kirians 21 жовтня 2021 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 010 переглядів Sha В неділю в 21:25 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 347 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] FilterPro Mega Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Svarnoy85 Опубліковано: 17 вересня 2015 Share Опубліковано: 17 вересня 2015 Svarnoy85, фильтр лицензионный? да, покупал его тут http://www.opencart.com Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svarnoy85 Опубліковано: 21 вересня 2015 Share Опубліковано: 21 вересня 2015 приветствую, что по поводу вставить div - реально внести такое изменение ? Или может есть другой вариант выравнивать цифры по правому краю ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rolt Опубліковано: 23 вересня 2015 Share Опубліковано: 23 вересня 2015 Подскажите. Стоит FilterPro v2.4.2.3.1 (mega), на страницах категорий всё работает нормально, возникла необходимость в фильтрации на special, подключил показ модуля в схему, по загрузке страницы он выешивает <div class="progressPage" > и на слайдере цены "0 - 0" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svarnoy85 Опубліковано: 24 вересня 2015 Share Опубліковано: 24 вересня 2015 Добрый день! Модуль FilterPro v2.4.2.3.1. Вопрос следующий: Есть код $('label[for=manufacturer_' + k.id + ']').text($("#m_" + k.id).val() + '(' + k.t + ')') -- выводит в фильтре производитель1(10). Как вместо () выставить <div></div>, если просто заменить, то получается производитель1<div>10</div>. Я хочу выровнять числа по правой стороне. Заранее спасибо за ответ! Спасибо freelancer-у за ответ в ЛС, все очень просто: замените .text на .html Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neonox Опубліковано: 29 вересня 2015 Share Опубліковано: 29 вересня 2015 filterpro_v2.5.17.3b(speed)_encoded пытаюсь убрать количество товара в фильтре, по инструкции, но почему то цифры все равно остаются. Что я делаю не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 29 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 29 вересня 2015 neonoxв 2.5.17.3b кол-во скрывать стилями Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neonox Опубліковано: 29 вересня 2015 Share Опубліковано: 29 вересня 2015 neonox в 2.5.17.3b кол-во скрывать стилями Понял. Код который закомментировал/добавил лучше вернуть к прежнему виду? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 30 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 вересня 2015 да, разумеется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Maks Опубліковано: 1 жовтня 2015 Share Опубліковано: 1 жовтня 2015 (змінено) Приветствую! Поддержку модуля FilterPro v2.4.2.4 ещё осуществляете? Есть вопрос по его неадекватной работе... Только сейчас заметил, т.к. выросло кол-во товаров на странице. Надеюсь на вашу профессиональную помощь. Змінено 1 жовтня 2015 користувачем Maks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 2 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2015 а где вопрос ?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlChe Опубліковано: 2 жовтня 2015 Share Опубліковано: 2 жовтня 2015 neonox в 2.5.17.3b кол-во скрывать стилями А как это сделать не подскажите? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Nikita686 Опубліковано: 22 жовтня 2015 Share Опубліковано: 22 жовтня 2015 Здравствуйте, подскажите, возможно ли данный фильтр разместить вверху над списком товаров? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Orior Опубліковано: 27 жовтня 2015 Share Опубліковано: 27 жовтня 2015 Добрый день! Может кто знает ответ на мой вопрос: Раньше, до установки фильтра, товар выводился "сеткой", по 3 изображения в ряд. После установки фильтра весь товар виден в форме "списка". Можно ли вернуть изображение в виде "сетки"? Спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... petlyra5 Опубліковано: 23 листопада 2015 Share Опубліковано: 23 листопада 2015 Купил модуль, при установке нашел ошибку. Разработчику написал данную проблему, сказал что разберется.....писал уже не раз, ждал ответа, но так и не получил(( Уехал куда-то или просто игнор. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 23 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 23 листопада 2015 petlyra5, seo это не установка при ошибке. в этой теме я раз 20 писал что для seo нужен vqmod + seo_pro последней версии. установкой этих модулей я не занимаюсь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... expertk Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 Руслан, добрый день. Подскажите, пожалуйста, как сделать чтобы фильтр открывался только в подкатегориях третьего уровня? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 (змінено) petlyra5, seo это не установка при ошибке. в этой теме я раз 20 писал что для seo нужен vqmod + seo_pro последней версии. установкой этих модулей я не занимаюсьВот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! Змінено 24 листопада 2015 користувачем petlyra5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 25 листопада 2015 Share Опубліковано: 25 листопада 2015 Вот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! ссылка не правильно отобразилась. Вот сам скрин ошибки на странице настроенном seo. Еще раз высылаю ссылку на страницу с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Жду помощи от вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 26 листопада 2015 Share Опубліковано: 26 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка ocstore 1.5.5.1.2 и filterpro_v2.4.4(seo)_encoded.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 30 листопада 2015 Share Опубліковано: 30 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Так и не дождался от вас ответа. В чем может быть проблема?! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... petlyra5 Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Я так понимаю автор данного модуля мне не поможет?! А вроде как обещалась ТП по модулю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... makarseo Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Добрый день. Вопрос по данному фильтру. У него в настройках есть возможность создавать ЧПУ URL. Сделали, создали. И теперь у нас дубль этой страницы. По ЧПУ URL и URL который генерируется из самого фильтра. Вопрос: Как реализовать, что бы в фильтре был сразу ЧПУ URL для конкретной страницы? А именно при выборе допустим бренда, генерировался бы не URL /mfp,manufacturers[8], а сразу /aplle к примеру!? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 14 грудня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 грудня 2015 вы веткой ошиблись. в фильтре нет таких урлов /mfp,manufacturers[8] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 Вперед Сторінка 59 з 63 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 483 перегляди sevansht 17 вересня ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 387 переглядів kirians 21 жовтня 2021 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 010 переглядів Sha В неділю в 21:25 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 347 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] FilterPro Mega Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
neonox Опубліковано: 29 вересня 2015 Share Опубліковано: 29 вересня 2015 neonox в 2.5.17.3b кол-во скрывать стилями Понял. Код который закомментировал/добавил лучше вернуть к прежнему виду? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 30 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 вересня 2015 да, разумеется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Maks Опубліковано: 1 жовтня 2015 Share Опубліковано: 1 жовтня 2015 (змінено) Приветствую! Поддержку модуля FilterPro v2.4.2.4 ещё осуществляете? Есть вопрос по его неадекватной работе... Только сейчас заметил, т.к. выросло кол-во товаров на странице. Надеюсь на вашу профессиональную помощь. Змінено 1 жовтня 2015 користувачем Maks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 2 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2015 а где вопрос ?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlChe Опубліковано: 2 жовтня 2015 Share Опубліковано: 2 жовтня 2015 neonox в 2.5.17.3b кол-во скрывать стилями А как это сделать не подскажите? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Nikita686 Опубліковано: 22 жовтня 2015 Share Опубліковано: 22 жовтня 2015 Здравствуйте, подскажите, возможно ли данный фильтр разместить вверху над списком товаров? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Orior Опубліковано: 27 жовтня 2015 Share Опубліковано: 27 жовтня 2015 Добрый день! Может кто знает ответ на мой вопрос: Раньше, до установки фильтра, товар выводился "сеткой", по 3 изображения в ряд. После установки фильтра весь товар виден в форме "списка". Можно ли вернуть изображение в виде "сетки"? Спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... petlyra5 Опубліковано: 23 листопада 2015 Share Опубліковано: 23 листопада 2015 Купил модуль, при установке нашел ошибку. Разработчику написал данную проблему, сказал что разберется.....писал уже не раз, ждал ответа, но так и не получил(( Уехал куда-то или просто игнор. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 23 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 23 листопада 2015 petlyra5, seo это не установка при ошибке. в этой теме я раз 20 писал что для seo нужен vqmod + seo_pro последней версии. установкой этих модулей я не занимаюсь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... expertk Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 Руслан, добрый день. Подскажите, пожалуйста, как сделать чтобы фильтр открывался только в подкатегориях третьего уровня? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 (змінено) petlyra5, seo это не установка при ошибке. в этой теме я раз 20 писал что для seo нужен vqmod + seo_pro последней версии. установкой этих модулей я не занимаюсьВот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! Змінено 24 листопада 2015 користувачем petlyra5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 25 листопада 2015 Share Опубліковано: 25 листопада 2015 Вот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! ссылка не правильно отобразилась. Вот сам скрин ошибки на странице настроенном seo. Еще раз высылаю ссылку на страницу с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Жду помощи от вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 26 листопада 2015 Share Опубліковано: 26 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка ocstore 1.5.5.1.2 и filterpro_v2.4.4(seo)_encoded.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 30 листопада 2015 Share Опубліковано: 30 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Так и не дождался от вас ответа. В чем может быть проблема?! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... petlyra5 Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Я так понимаю автор данного модуля мне не поможет?! А вроде как обещалась ТП по модулю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... makarseo Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Добрый день. Вопрос по данному фильтру. У него в настройках есть возможность создавать ЧПУ URL. Сделали, создали. И теперь у нас дубль этой страницы. По ЧПУ URL и URL который генерируется из самого фильтра. Вопрос: Как реализовать, что бы в фильтре был сразу ЧПУ URL для конкретной страницы? А именно при выборе допустим бренда, генерировался бы не URL /mfp,manufacturers[8], а сразу /aplle к примеру!? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 14 грудня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 грудня 2015 вы веткой ошиблись. в фильтре нет таких урлов /mfp,manufacturers[8] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 Вперед Сторінка 59 з 63 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 483 перегляди sevansht 17 вересня ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 387 переглядів kirians 21 жовтня 2021 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 010 переглядів Sha В неділю в 21:25 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 347 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] FilterPro Mega Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Maks Опубліковано: 1 жовтня 2015 Share Опубліковано: 1 жовтня 2015 (змінено) Приветствую! Поддержку модуля FilterPro v2.4.2.4 ещё осуществляете? Есть вопрос по его неадекватной работе... Только сейчас заметил, т.к. выросло кол-во товаров на странице. Надеюсь на вашу профессиональную помощь. Змінено 1 жовтня 2015 користувачем Maks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 2 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 жовтня 2015 а где вопрос ?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlChe Опубліковано: 2 жовтня 2015 Share Опубліковано: 2 жовтня 2015 neonox в 2.5.17.3b кол-во скрывать стилями А как это сделать не подскажите? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Nikita686 Опубліковано: 22 жовтня 2015 Share Опубліковано: 22 жовтня 2015 Здравствуйте, подскажите, возможно ли данный фильтр разместить вверху над списком товаров? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Orior Опубліковано: 27 жовтня 2015 Share Опубліковано: 27 жовтня 2015 Добрый день! Может кто знает ответ на мой вопрос: Раньше, до установки фильтра, товар выводился "сеткой", по 3 изображения в ряд. После установки фильтра весь товар виден в форме "списка". Можно ли вернуть изображение в виде "сетки"? Спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... petlyra5 Опубліковано: 23 листопада 2015 Share Опубліковано: 23 листопада 2015 Купил модуль, при установке нашел ошибку. Разработчику написал данную проблему, сказал что разберется.....писал уже не раз, ждал ответа, но так и не получил(( Уехал куда-то или просто игнор. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 23 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 23 листопада 2015 petlyra5, seo это не установка при ошибке. в этой теме я раз 20 писал что для seo нужен vqmod + seo_pro последней версии. установкой этих модулей я не занимаюсь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... expertk Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 Руслан, добрый день. Подскажите, пожалуйста, как сделать чтобы фильтр открывался только в подкатегориях третьего уровня? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 (змінено) petlyra5, seo это не установка при ошибке. в этой теме я раз 20 писал что для seo нужен vqmod + seo_pro последней версии. установкой этих модулей я не занимаюсьВот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! Змінено 24 листопада 2015 користувачем petlyra5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 25 листопада 2015 Share Опубліковано: 25 листопада 2015 Вот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! ссылка не правильно отобразилась. Вот сам скрин ошибки на странице настроенном seo. Еще раз высылаю ссылку на страницу с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Жду помощи от вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 26 листопада 2015 Share Опубліковано: 26 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка ocstore 1.5.5.1.2 и filterpro_v2.4.4(seo)_encoded.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 30 листопада 2015 Share Опубліковано: 30 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Так и не дождался от вас ответа. В чем может быть проблема?! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... petlyra5 Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Я так понимаю автор данного модуля мне не поможет?! А вроде как обещалась ТП по модулю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... makarseo Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Добрый день. Вопрос по данному фильтру. У него в настройках есть возможность создавать ЧПУ URL. Сделали, создали. И теперь у нас дубль этой страницы. По ЧПУ URL и URL который генерируется из самого фильтра. Вопрос: Как реализовать, что бы в фильтре был сразу ЧПУ URL для конкретной страницы? А именно при выборе допустим бренда, генерировался бы не URL /mfp,manufacturers[8], а сразу /aplle к примеру!? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 14 грудня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 грудня 2015 вы веткой ошиблись. в фильтре нет таких урлов /mfp,manufacturers[8] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 Вперед Сторінка 59 з 63 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 483 перегляди sevansht 17 вересня ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 387 переглядів kirians 21 жовтня 2021 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 010 переглядів Sha В неділю в 21:25 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 347 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] FilterPro Mega Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
AlChe Опубліковано: 2 жовтня 2015 Share Опубліковано: 2 жовтня 2015 neonox в 2.5.17.3b кол-во скрывать стилями А как это сделать не подскажите? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikita686 Опубліковано: 22 жовтня 2015 Share Опубліковано: 22 жовтня 2015 Здравствуйте, подскажите, возможно ли данный фильтр разместить вверху над списком товаров? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Orior Опубліковано: 27 жовтня 2015 Share Опубліковано: 27 жовтня 2015 Добрый день! Может кто знает ответ на мой вопрос: Раньше, до установки фильтра, товар выводился "сеткой", по 3 изображения в ряд. После установки фильтра весь товар виден в форме "списка". Можно ли вернуть изображение в виде "сетки"? Спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
petlyra5 Опубліковано: 23 листопада 2015 Share Опубліковано: 23 листопада 2015 Купил модуль, при установке нашел ошибку. Разработчику написал данную проблему, сказал что разберется.....писал уже не раз, ждал ответа, но так и не получил(( Уехал куда-то или просто игнор. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 23 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 23 листопада 2015 petlyra5, seo это не установка при ошибке. в этой теме я раз 20 писал что для seo нужен vqmod + seo_pro последней версии. установкой этих модулей я не занимаюсь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... expertk Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 Руслан, добрый день. Подскажите, пожалуйста, как сделать чтобы фильтр открывался только в подкатегориях третьего уровня? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 (змінено) petlyra5, seo это не установка при ошибке. в этой теме я раз 20 писал что для seo нужен vqmod + seo_pro последней версии. установкой этих модулей я не занимаюсьВот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! Змінено 24 листопада 2015 користувачем petlyra5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 25 листопада 2015 Share Опубліковано: 25 листопада 2015 Вот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! ссылка не правильно отобразилась. Вот сам скрин ошибки на странице настроенном seo. Еще раз высылаю ссылку на страницу с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Жду помощи от вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 26 листопада 2015 Share Опубліковано: 26 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка ocstore 1.5.5.1.2 и filterpro_v2.4.4(seo)_encoded.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 30 листопада 2015 Share Опубліковано: 30 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Так и не дождался от вас ответа. В чем может быть проблема?! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... petlyra5 Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Я так понимаю автор данного модуля мне не поможет?! А вроде как обещалась ТП по модулю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... makarseo Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Добрый день. Вопрос по данному фильтру. У него в настройках есть возможность создавать ЧПУ URL. Сделали, создали. И теперь у нас дубль этой страницы. По ЧПУ URL и URL который генерируется из самого фильтра. Вопрос: Как реализовать, что бы в фильтре был сразу ЧПУ URL для конкретной страницы? А именно при выборе допустим бренда, генерировался бы не URL /mfp,manufacturers[8], а сразу /aplle к примеру!? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 14 грудня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 грудня 2015 вы веткой ошиблись. в фильтре нет таких урлов /mfp,manufacturers[8] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 Вперед Сторінка 59 з 63 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 483 перегляди sevansht 17 вересня ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 387 переглядів kirians 21 жовтня 2021 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 010 переглядів Sha В неділю в 21:25 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 347 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] FilterPro Mega
expertk Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 Руслан, добрый день. Подскажите, пожалуйста, как сделать чтобы фильтр открывался только в подкатегориях третьего уровня? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
petlyra5 Опубліковано: 24 листопада 2015 Share Опубліковано: 24 листопада 2015 (змінено) petlyra5, seo это не установка при ошибке. в этой теме я раз 20 писал что для seo нужен vqmod + seo_pro последней версии. установкой этих модулей я не занимаюсьВот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! Змінено 24 листопада 2015 користувачем petlyra5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
petlyra5 Опубліковано: 25 листопада 2015 Share Опубліковано: 25 листопада 2015 Вот сама страница с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Установлено: ocstore 1.5.5.1.2 , как я знаю seo-pro там уже имеется, дополнительно поставил vqmod-2.4.1 И в чем тогда ошибка?! ссылка не правильно отобразилась. Вот сам скрин ошибки на странице настроенном seo. Еще раз высылаю ссылку на страницу с ошибкой http://test.plastkit.ru/desktops/test/ Жду помощи от вас Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 25 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 26 листопада 2015 Share Опубліковано: 26 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка ocstore 1.5.5.1.2 и filterpro_v2.4.4(seo)_encoded.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... petlyra5 Опубліковано: 30 листопада 2015 Share Опубліковано: 30 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Так и не дождался от вас ответа. В чем может быть проблема?! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... petlyra5 Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Я так понимаю автор данного модуля мне не поможет?! А вроде как обещалась ТП по модулю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... makarseo Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Добрый день. Вопрос по данному фильтру. У него в настройках есть возможность создавать ЧПУ URL. Сделали, создали. И теперь у нас дубль этой страницы. По ЧПУ URL и URL который генерируется из самого фильтра. Вопрос: Как реализовать, что бы в фильтре был сразу ЧПУ URL для конкретной страницы? А именно при выборе допустим бренда, генерировался бы не URL /mfp,manufacturers[8], а сразу /aplle к примеру!? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 14 грудня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 грудня 2015 вы веткой ошиблись. в фильтре нет таких урлов /mfp,manufacturers[8] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 Вперед Сторінка 59 з 63 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 483 перегляди sevansht 17 вересня ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 387 переглядів kirians 21 жовтня 2021 batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 010 переглядів Sha В неділю в 21:25 batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 347 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
petlyra5 Опубліковано: 26 листопада 2015 Share Опубліковано: 26 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка ocstore 1.5.5.1.2 и filterpro_v2.4.4(seo)_encoded.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
petlyra5 Опубліковано: 30 листопада 2015 Share Опубліковано: 30 листопада 2015 petlyra5, укажите версию фильтра и версию движка Так и не дождался от вас ответа. В чем может быть проблема?! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
petlyra5 Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Я так понимаю автор данного модуля мне не поможет?! А вроде как обещалась ТП по модулю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makarseo Опубліковано: 14 грудня 2015 Share Опубліковано: 14 грудня 2015 Добрый день. Вопрос по данному фильтру. У него в настройках есть возможность создавать ЧПУ URL. Сделали, создали. И теперь у нас дубль этой страницы. По ЧПУ URL и URL который генерируется из самого фильтра. Вопрос: Как реализовать, что бы в фильтре был сразу ЧПУ URL для конкретной страницы? А именно при выборе допустим бренда, генерировался бы не URL /mfp,manufacturers[8], а сразу /aplle к примеру!? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 14 грудня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 грудня 2015 вы веткой ошиблись. в фильтре нет таких урлов /mfp,manufacturers[8] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 Вперед Сторінка 59 з 63 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts