Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Импорт и обновление остатков.

Gariks

Recommended Posts

Такое дело. Какой модуль можете посоветовать, что бы импортировал по yml ссылке и самое главное, что бы по cron через ссылку yml делал обновление по остаткам, цене и т.п.

Змінено користувачем Gariks
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

14 минут назад, Gariks сказал:

Такое дело. Какой модуль можете посоветовать, что бы импортировал по yml ссылке и самое главное, что бы по cron через ссылку yml делал обновление по остаткам, цене и т.п.

Такое проще написать самому

Надіслати

6 часов назад, Gariks сказал:

У меня есть модуль uniXML - там есть все это. Могу настроить все и покажу что и как. модуль может загружать товары их XML/YML а также обновлять остатки и понятно что и выгружать

Надіслати

• 2 weeks later...
В 17.05.2020 в 09:09, Exploits сказал:

У меня есть модуль uniXML - там есть все это. Могу настроить все и покажу что и как. модуль может загружать товары их XML/YML а также обновлять остатки и понятно что и выгружать

что-то я не нашел импорт прайс листа у вас на сайте.

Надіслати

3 часа назад, AlexSPB сказал:

что-то я не нашел импорт прайс листа у вас на сайте.

Да, потому что это еще не объявленный функционал. Я дорабатываю модуль. есть бета версия, но пока не публикую, надо все хорошо отладить.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.