vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Здравствуйте! Кто может сделать что бы возле корзины товара отображалось количество, пример сайта, вот мой сайт https://shardom.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anboza Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 (змінено) так кол-во доступно по-дефолту, в чем проблема? нужно чуть поправить языковой файл и стилями передвинуть блок к корзине Змінено 15 листопада 2019 користувачем anboza Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Спасибо,сейчас попробую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Что то не получилось, кто может реализовать понятно что не бесплатно, надо править common.js вроде как. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Да, править тут // Cart add remove functions var cart = { После успеха if (json['success']) { Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Вот я недавно делал кое-какие доработки в этом файле. Тут имеется код Цитата setTimeout(function () { $('#cart-total').html(json['total_new']); }, 100); В дефолтном скрипте Цитата setTimeout(function () { $('#cart > button').html('<span id="cart-total"><i class="fa fa-shopping-cart"></i> ' + json['total'] + '</span>'); }, 100); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 1 минуту назад, esculapra сказал: Вот я недавно делал кое-какие доработки в этом файле. Тут имеется код В дефолтном скрипте json['total_new'] Передается из контроллера корзины. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 да, нечего не получилось далек я от программирования Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 (змінено) В стили: #cart-total { position: absolute; background: #f5821f; color: #fff; width: 20px; height: 20px; border-radius: 100%; text-align: center; line-height: 20px; left: -7px; top: 12px; font-size: 10px; } Далее в файлах: catalog/language/russian/common/cart.php catalog/language/russian/checkout/cart.php Заменить строки: $_['text_items'] = 'Товаров: %s (%s)'; На $_['text_items'] = '%s'; Да, и надо будет убрать из common.js и cart.tpl <i class="fa fa-shopping-cart"></i> Змінено 15 листопада 2019 користувачем veterph Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 1 час назад, legioner26 сказал: json['total_new'] Передается из контроллера корзины. Из контроллера передается json['total'], а я сказал о модифицированном скрипте с выводом сообщения в модальном окне. В принципе увеличение или уменьшение добавленных товаров особо не отличается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Получается не то, как на фото нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SiteMix Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, anboza сказал: так кол-во доступно по-дефолту, в чем проблема? Проблема в том, что там в мобильной версии выводится другой блок. И даже тупо скопировать фрагмент выводящий total не прокатит, поскольку там, как я понимаю, привязка скрипта к "#cart" и если просто скопировать, то не будет срабатывать без обновления страницы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 7 минут назад, esculapra сказал: Из контроллера передается json['total'], а я сказал о модифицированном скрипте с выводом сообщения в модальном окне. В принципе увеличение или уменьшение добавленных товаров особо не отличается. Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Ну, сдвиньте влево. PS - будем работать при копировании, если сменить #cart на .cart в скриптах и шаблоне. Но это такой метод - малой кровью. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 https://portlend.ru/ Вот тут реализовывал. Смотрите common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, legioner26 сказал: Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Не я, там уже кто-то делал, но исчез из поля зрения заказчика. Я только внес некоторые изменения в скрипт и шаблон, чтобы после добавления товара всплывало окно с сообщением, и исчезало через несколько секунд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, vitalorsk сказал: Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Написать модификатор к контроллеру корзины и поместить в переменную количество. Потом выводить в common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 За вывод корзины отвечает шаблон default, или который стоит в данный момент какой надо править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Ребята кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Сделать количество товара что бы отображалось Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Спасибо,сейчас попробую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Что то не получилось, кто может реализовать понятно что не бесплатно, надо править common.js вроде как. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Да, править тут // Cart add remove functions var cart = { После успеха if (json['success']) { Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Вот я недавно делал кое-какие доработки в этом файле. Тут имеется код Цитата setTimeout(function () { $('#cart-total').html(json['total_new']); }, 100); В дефолтном скрипте Цитата setTimeout(function () { $('#cart > button').html('<span id="cart-total"><i class="fa fa-shopping-cart"></i> ' + json['total'] + '</span>'); }, 100); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 1 минуту назад, esculapra сказал: Вот я недавно делал кое-какие доработки в этом файле. Тут имеется код В дефолтном скрипте json['total_new'] Передается из контроллера корзины. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 да, нечего не получилось далек я от программирования Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 (змінено) В стили: #cart-total { position: absolute; background: #f5821f; color: #fff; width: 20px; height: 20px; border-radius: 100%; text-align: center; line-height: 20px; left: -7px; top: 12px; font-size: 10px; } Далее в файлах: catalog/language/russian/common/cart.php catalog/language/russian/checkout/cart.php Заменить строки: $_['text_items'] = 'Товаров: %s (%s)'; На $_['text_items'] = '%s'; Да, и надо будет убрать из common.js и cart.tpl <i class="fa fa-shopping-cart"></i> Змінено 15 листопада 2019 користувачем veterph Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 1 час назад, legioner26 сказал: json['total_new'] Передается из контроллера корзины. Из контроллера передается json['total'], а я сказал о модифицированном скрипте с выводом сообщения в модальном окне. В принципе увеличение или уменьшение добавленных товаров особо не отличается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Получается не то, как на фото нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SiteMix Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, anboza сказал: так кол-во доступно по-дефолту, в чем проблема? Проблема в том, что там в мобильной версии выводится другой блок. И даже тупо скопировать фрагмент выводящий total не прокатит, поскольку там, как я понимаю, привязка скрипта к "#cart" и если просто скопировать, то не будет срабатывать без обновления страницы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 7 минут назад, esculapra сказал: Из контроллера передается json['total'], а я сказал о модифицированном скрипте с выводом сообщения в модальном окне. В принципе увеличение или уменьшение добавленных товаров особо не отличается. Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Ну, сдвиньте влево. PS - будем работать при копировании, если сменить #cart на .cart в скриптах и шаблоне. Но это такой метод - малой кровью. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 https://portlend.ru/ Вот тут реализовывал. Смотрите common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, legioner26 сказал: Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Не я, там уже кто-то делал, но исчез из поля зрения заказчика. Я только внес некоторые изменения в скрипт и шаблон, чтобы после добавления товара всплывало окно с сообщением, и исчезало через несколько секунд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, vitalorsk сказал: Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Написать модификатор к контроллеру корзины и поместить в переменную количество. Потом выводить в common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 За вывод корзины отвечает шаблон default, или который стоит в данный момент какой надо править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Ребята кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Сделать количество товара что бы отображалось Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Вот я недавно делал кое-какие доработки в этом файле. Тут имеется код Цитата setTimeout(function () { $('#cart-total').html(json['total_new']); }, 100); В дефолтном скрипте Цитата setTimeout(function () { $('#cart > button').html('<span id="cart-total"><i class="fa fa-shopping-cart"></i> ' + json['total'] + '</span>'); }, 100); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 1 минуту назад, esculapra сказал: Вот я недавно делал кое-какие доработки в этом файле. Тут имеется код В дефолтном скрипте json['total_new'] Передается из контроллера корзины. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 да, нечего не получилось далек я от программирования Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 (змінено) В стили: #cart-total { position: absolute; background: #f5821f; color: #fff; width: 20px; height: 20px; border-radius: 100%; text-align: center; line-height: 20px; left: -7px; top: 12px; font-size: 10px; } Далее в файлах: catalog/language/russian/common/cart.php catalog/language/russian/checkout/cart.php Заменить строки: $_['text_items'] = 'Товаров: %s (%s)'; На $_['text_items'] = '%s'; Да, и надо будет убрать из common.js и cart.tpl <i class="fa fa-shopping-cart"></i> Змінено 15 листопада 2019 користувачем veterph Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 1 час назад, legioner26 сказал: json['total_new'] Передается из контроллера корзины. Из контроллера передается json['total'], а я сказал о модифицированном скрипте с выводом сообщения в модальном окне. В принципе увеличение или уменьшение добавленных товаров особо не отличается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Получается не то, как на фото нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SiteMix Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, anboza сказал: так кол-во доступно по-дефолту, в чем проблема? Проблема в том, что там в мобильной версии выводится другой блок. И даже тупо скопировать фрагмент выводящий total не прокатит, поскольку там, как я понимаю, привязка скрипта к "#cart" и если просто скопировать, то не будет срабатывать без обновления страницы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 7 минут назад, esculapra сказал: Из контроллера передается json['total'], а я сказал о модифицированном скрипте с выводом сообщения в модальном окне. В принципе увеличение или уменьшение добавленных товаров особо не отличается. Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Ну, сдвиньте влево. PS - будем работать при копировании, если сменить #cart на .cart в скриптах и шаблоне. Но это такой метод - малой кровью. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 https://portlend.ru/ Вот тут реализовывал. Смотрите common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, legioner26 сказал: Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Не я, там уже кто-то делал, но исчез из поля зрения заказчика. Я только внес некоторые изменения в скрипт и шаблон, чтобы после добавления товара всплывало окно с сообщением, и исчезало через несколько секунд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, vitalorsk сказал: Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Написать модификатор к контроллеру корзины и поместить в переменную количество. Потом выводить в common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 За вывод корзины отвечает шаблон default, или который стоит в данный момент какой надо править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Ребята кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Сделать количество товара что бы отображалось Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 1 минуту назад, esculapra сказал: Вот я недавно делал кое-какие доработки в этом файле. Тут имеется код В дефолтном скрипте json['total_new'] Передается из контроллера корзины. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 да, нечего не получилось далек я от программирования Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 (змінено) В стили: #cart-total { position: absolute; background: #f5821f; color: #fff; width: 20px; height: 20px; border-radius: 100%; text-align: center; line-height: 20px; left: -7px; top: 12px; font-size: 10px; } Далее в файлах: catalog/language/russian/common/cart.php catalog/language/russian/checkout/cart.php Заменить строки: $_['text_items'] = 'Товаров: %s (%s)'; На $_['text_items'] = '%s'; Да, и надо будет убрать из common.js и cart.tpl <i class="fa fa-shopping-cart"></i> Змінено 15 листопада 2019 користувачем veterph Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 1 час назад, legioner26 сказал: json['total_new'] Передается из контроллера корзины. Из контроллера передается json['total'], а я сказал о модифицированном скрипте с выводом сообщения в модальном окне. В принципе увеличение или уменьшение добавленных товаров особо не отличается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Получается не то, как на фото нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SiteMix Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, anboza сказал: так кол-во доступно по-дефолту, в чем проблема? Проблема в том, что там в мобильной версии выводится другой блок. И даже тупо скопировать фрагмент выводящий total не прокатит, поскольку там, как я понимаю, привязка скрипта к "#cart" и если просто скопировать, то не будет срабатывать без обновления страницы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 7 минут назад, esculapra сказал: Из контроллера передается json['total'], а я сказал о модифицированном скрипте с выводом сообщения в модальном окне. В принципе увеличение или уменьшение добавленных товаров особо не отличается. Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Ну, сдвиньте влево. PS - будем работать при копировании, если сменить #cart на .cart в скриптах и шаблоне. Но это такой метод - малой кровью. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 https://portlend.ru/ Вот тут реализовывал. Смотрите common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, legioner26 сказал: Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Не я, там уже кто-то делал, но исчез из поля зрения заказчика. Я только внес некоторые изменения в скрипт и шаблон, чтобы после добавления товара всплывало окно с сообщением, и исчезало через несколько секунд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, vitalorsk сказал: Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Написать модификатор к контроллеру корзины и поместить в переменную количество. Потом выводить в common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 За вывод корзины отвечает шаблон default, или который стоит в данный момент какой надо править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Ребята кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Сделать количество товара что бы отображалось Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 да, нечего не получилось далек я от программирования Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 (змінено) В стили: #cart-total { position: absolute; background: #f5821f; color: #fff; width: 20px; height: 20px; border-radius: 100%; text-align: center; line-height: 20px; left: -7px; top: 12px; font-size: 10px; } Далее в файлах: catalog/language/russian/common/cart.php catalog/language/russian/checkout/cart.php Заменить строки: $_['text_items'] = 'Товаров: %s (%s)'; На $_['text_items'] = '%s'; Да, и надо будет убрать из common.js и cart.tpl <i class="fa fa-shopping-cart"></i> Змінено 15 листопада 2019 користувачем veterph Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 1 час назад, legioner26 сказал: json['total_new'] Передается из контроллера корзины. Из контроллера передается json['total'], а я сказал о модифицированном скрипте с выводом сообщения в модальном окне. В принципе увеличение или уменьшение добавленных товаров особо не отличается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Получается не то, как на фото нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SiteMix Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, anboza сказал: так кол-во доступно по-дефолту, в чем проблема? Проблема в том, что там в мобильной версии выводится другой блок. И даже тупо скопировать фрагмент выводящий total не прокатит, поскольку там, как я понимаю, привязка скрипта к "#cart" и если просто скопировать, то не будет срабатывать без обновления страницы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 7 минут назад, esculapra сказал: Из контроллера передается json['total'], а я сказал о модифицированном скрипте с выводом сообщения в модальном окне. В принципе увеличение или уменьшение добавленных товаров особо не отличается. Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Ну, сдвиньте влево. PS - будем работать при копировании, если сменить #cart на .cart в скриптах и шаблоне. Но это такой метод - малой кровью. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 https://portlend.ru/ Вот тут реализовывал. Смотрите common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, legioner26 сказал: Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Не я, там уже кто-то делал, но исчез из поля зрения заказчика. Я только внес некоторые изменения в скрипт и шаблон, чтобы после добавления товара всплывало окно с сообщением, и исчезало через несколько секунд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, vitalorsk сказал: Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Написать модификатор к контроллеру корзины и поместить в переменную количество. Потом выводить в common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 За вывод корзины отвечает шаблон default, или который стоит в данный момент какой надо править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Ребята кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Сделать количество товара что бы отображалось Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Получается не то, как на фото нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SiteMix Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, anboza сказал: так кол-во доступно по-дефолту, в чем проблема? Проблема в том, что там в мобильной версии выводится другой блок. И даже тупо скопировать фрагмент выводящий total не прокатит, поскольку там, как я понимаю, привязка скрипта к "#cart" и если просто скопировать, то не будет срабатывать без обновления страницы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 7 минут назад, esculapra сказал: Из контроллера передается json['total'], а я сказал о модифицированном скрипте с выводом сообщения в модальном окне. В принципе увеличение или уменьшение добавленных товаров особо не отличается. Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Ну, сдвиньте влево. PS - будем работать при копировании, если сменить #cart на .cart в скриптах и шаблоне. Но это такой метод - малой кровью. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 https://portlend.ru/ Вот тут реализовывал. Смотрите common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, legioner26 сказал: Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Не я, там уже кто-то делал, но исчез из поля зрения заказчика. Я только внес некоторые изменения в скрипт и шаблон, чтобы после добавления товара всплывало окно с сообщением, и исчезало через несколько секунд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, vitalorsk сказал: Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Написать модификатор к контроллеру корзины и поместить в переменную количество. Потом выводить в common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 За вывод корзины отвечает шаблон default, или который стоит в данный момент какой надо править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Ребята кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Сделать количество товара что бы отображалось Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000
veterph Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Ну, сдвиньте влево. PS - будем работать при копировании, если сменить #cart на .cart в скриптах и шаблоне. Но это такой метод - малой кровью. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 https://portlend.ru/ Вот тут реализовывал. Смотрите common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, legioner26 сказал: Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Не я, там уже кто-то делал, но исчез из поля зрения заказчика. Я только внес некоторые изменения в скрипт и шаблон, чтобы после добавления товара всплывало окно с сообщением, и исчезало через несколько секунд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, vitalorsk сказал: Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Написать модификатор к контроллеру корзины и поместить в переменную количество. Потом выводить в common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 За вывод корзины отвечает шаблон default, или который стоит в данный момент какой надо править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Ребята кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Сделать количество товара что бы отображалось
vitalorsk Опубліковано: 15 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 15 листопада 2019 Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
esculapra Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, legioner26 сказал: Я знаю что тотал, вы то модифицировали контроллер же. Не я, там уже кто-то делал, но исчез из поля зрения заказчика. Я только внес некоторые изменения в скрипт и шаблон, чтобы после добавления товара всплывало окно с сообщением, и исчезало через несколько секунд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, vitalorsk сказал: Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Написать модификатор к контроллеру корзины и поместить в переменную количество. Потом выводить в common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 За вывод корзины отвечает шаблон default, или который стоит в данный момент какой надо править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Ребята кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
legioner26 Опубліковано: 15 листопада 2019 Share Опубліковано: 15 листопада 2019 2 часа назад, vitalorsk сказал: Common is менять надо, больше негде не надо менять? Можно подробней,спасибо Написать модификатор к контроллеру корзины и поместить в переменную количество. Потом выводить в common.js Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 За вывод корзины отвечает шаблон default, или который стоит в данный момент какой надо править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Ребята кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 За вывод корзины отвечает шаблон default, или который стоит в данный момент какой надо править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalorsk Опубліковано: 16 листопада 2019 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2019 Ребята кто сделает не бесплатно конечно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts