Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Опции с пояснением

PiratRu

Recommended Posts

Искал - похожего не нашёл!

4ecaf60a3da7.jpg

Может есть такой модуль, что при наведении на опцию выводит доп. информацию?

Случайно забрёл сюда, увидел вот это и заинтересовало. Довольно удобно и многофункционально получается.

Ваши предложения, советы, идеи, подсказки.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

@mazein благодарю!

Этот я видел, в заметках лежит. Вот удобнее было бы как в примере, когда наводишь на саму опцию и столько "?" не рисуются.

Надіслати

Только что, PiratRu сказал:

@mazein благодарю!

Этот я видел, в заметках лежит. Вот удобнее было бы как в примере, когда наводишь на саму опцию и столько "?" не рисуются.

Сам же модуль есть, убрать знаки вопроса, и переделать вывод подсказки при наведении на саму опцию - дело пяти минут.

Надіслати

@mazein Пожалуйста допилите модуль под уровень как на примере в Валдбересе но с привязкой к "Производителю" (так как бывают расхождения) и выставите на продажу. Ну или оцените это как "хотелку", я бы приобрел данный модуль. 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.