Roman991 Опубліковано: 5 квітня 2023 Share Опубліковано: 5 квітня 2023 05.04.2023 в 19:45, Exploits сказал: Добрый день! Надо обновить модуль на версию 7.3 там этого не будет. Как обновить есть в описании модуля, если не разберетесь напишите в ЛС я помогу Cупер, помогло! Подскажите, пожалуйста, еще один момент. В фиде гугл мерчанта, в пункте 3.7 вашего модуля я сам генерирую <g:product_type>==Подарункові набори > Медові подарунки Я заметил, что после обновления есть дубль атрибута <g:product_type>, один из них с моим путем, другой генерируется автоматически с категории. Подскажите, как убрать вывод стандратного атрибута <g:product_type>, который генерится на основе категории и оставить только мой, он более точный Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 5 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 5 квітня 2023 05.04.2023 в 22:28, Roman991 сказал: Cупер, помогло! Подскажите, пожалуйста, еще один момент. В фиде гугл мерчанта, в пункте 3.7 вашего модуля я сам генерирую <g:product_type>==Подарункові набори > Медові подарунки Я заметил, что после обновления есть дубль атрибута <g:product_type>, один из них с моим путем, другой генерируется автоматически с категории. Подскажите, как убрать вывод стандратного атрибута <g:product_type>, который генерится на основе категории и оставить только мой, он более точный Спасибо! В пункте 4.2 поставьте $data['product_type'] = false; 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Roman991 Опубліковано: 5 квітня 2023 Share Опубліковано: 5 квітня 2023 (змінено) 05.04.2023 в 22:58, Exploits сказал: В пункте 4.2 поставьте $data['product_type'] = false; 1. Заметил интересный момент. Я создал дубликат гугл-мерчант фида, для того, чтобы и на украинском, и на русском была выгрузка. В дубликате, который на русском языке, нет дубля <g:product_type> - подтягивается только нужные мне строки. Действий с пунктом 4,2 тут в дубликате не делал. 2. Добавил в пункт 4.2 - $data['product_type'] = false; сохранил, очистил кэш. Не помогает, так же тянет дубль Змінено 5 квітня 2023 користувачем Roman991 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 5 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 5 квітня 2023 05.04.2023 в 23:31, Roman991 сказал: 1. Заметил интересный момент. Я создал дубликат гугл-мерчант фида, для того, чтобы и на украинском, и на русском была выгрузка. В дубликате, который на русском языке, нет дубля <g:product_type> - подтягивается только нужные мне строки. Действий с пунктом 4,2 тут в дубликате не делал. 2. Добавил в пункт 4.2 - $data['product_type'] = false; сохранил, очистил кэш. Не помогает, так же тянет дубль Только что обновил модуль - обновите и попробуйте еще раз, должно сработать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Roman991 Опубліковано: 5 квітня 2023 Share Опубліковано: 5 квітня 2023 После обновления модуль перестал запускаться: Fatal error: Cannot use isset() on the result of an expression (you can use "null !== expression" instead) in /home/behone00/baka.com.ua/www/system/library/unixml.php on line 3584 Или я что-то совсем не то сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 5 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 5 квітня 2023 05.04.2023 в 23:52, Roman991 сказал: После обновления модуль перестал запускаться: Fatal error: Cannot use isset() on the result of an expression (you can use "null !== expression" instead) in /home/behone00/baka.com.ua/www/system/library/unixml.php on line 3584 Или я что-то совсем не то сделал пардон, чуть ошибку допустил, обновил, обновитесь, должно пойти 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Roman991 Опубліковано: 5 квітня 2023 Share Опубліковано: 5 квітня 2023 05.04.2023 в 23:56, Exploits сказал: пардон, чуть ошибку допустил, обновил, обновитесь, должно пойти Обновил, пока ошибка осталась та же Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 6 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 квітня 2023 06.04.2023 в 00:08, Roman991 сказал: Обновил, пока ошибка осталась та же напишите в ЛС и скиньте туда доступы в админку и фтп я разберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Roman991 Опубліковано: 6 квітня 2023 Share Опубліковано: 6 квітня 2023 06.04.2023 в 09:26, Exploits сказал: напишите в ЛС и скиньте туда доступы в админку и фтп я разберусь Только что обновил модуль, модуль заработал. Посмотрел по файлу unixml.php из папки library, сегодня форум выдал новый файл, вчера тянулся еще не обновленный Но, к сожалению, вопрос дублей <g:product_type> не ушел. Если на этот момент не распределяется момент фиксом с админки и ФТП, то все ок Доступы сейчас отправлю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yuriy160589 Опубліковано: 6 квітня 2023 Share Опубліковано: 6 квітня 2023 Здравствуйте. В версии 5.9 можно делать выгрузку в Алиэкспресс? Все работает? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 (змінено) Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні? Змінено 10 квітня 2023 користувачем k2825435 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 10:49, k2825435 сказал: Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні? Доброго дня! Так, це все там є) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 12:59, Exploits сказал: Доброго дня! Так, це все там є) А оновлення тих вигрузок що я дублював? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:12, k2825435 сказал: А оновлення тих вигрузок що я дублював? Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:23, Exploits сказал: Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:35, k2825435 сказал: Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Для фіда розетки нічого не змінилось. Там зміни в самому модулі, фіди без змін. Ну крім того що добавилась валюта для розетки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Добрий день. Як подивитися демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 12:32, darkuser сказал: Добрий день. Як подивитися демо адмінки? доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 13:53, Exploits сказал: доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:40, darkuser сказал: Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Можна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказал: Можна тоді пишу у приватні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 18 квітня 2023 Share Опубліковано: 18 квітня 2023 В 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказав: Можна то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 18 квітня 2023 18.04.2023 в 15:33, proplat сказал: то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 19 квітня 2023 Share Опубліковано: 19 квітня 2023 В 18.04.2023 в 15:52, Exploits сказав: Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 19 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2023 19.04.2023 в 11:53, proplat сказал: нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? В пункті Дополнительные поля для выгрузки добавте p.mpn В пункті Кастомный код добавте if($product['mpn']){ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:gtin', 'text' => $product['mpn'], 'end' => 'g:gtin' ); }else{ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:identifier_exists', 'text' => 'no', 'end' => 'g:identifier_exists' ); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Вперед Сторінка 71 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 976 переглядів spectre 15 вересня 2019 [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 339 переглядів Igor828 4 години тому авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 464 перегляди S_A_P 30 жовтня Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 413 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Roman991 Опубліковано: 5 квітня 2023 Share Опубліковано: 5 квітня 2023 (змінено) 05.04.2023 в 22:58, Exploits сказал: В пункте 4.2 поставьте $data['product_type'] = false; 1. Заметил интересный момент. Я создал дубликат гугл-мерчант фида, для того, чтобы и на украинском, и на русском была выгрузка. В дубликате, который на русском языке, нет дубля <g:product_type> - подтягивается только нужные мне строки. Действий с пунктом 4,2 тут в дубликате не делал. 2. Добавил в пункт 4.2 - $data['product_type'] = false; сохранил, очистил кэш. Не помогает, так же тянет дубль Змінено 5 квітня 2023 користувачем Roman991 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 5 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 5 квітня 2023 05.04.2023 в 23:31, Roman991 сказал: 1. Заметил интересный момент. Я создал дубликат гугл-мерчант фида, для того, чтобы и на украинском, и на русском была выгрузка. В дубликате, который на русском языке, нет дубля <g:product_type> - подтягивается только нужные мне строки. Действий с пунктом 4,2 тут в дубликате не делал. 2. Добавил в пункт 4.2 - $data['product_type'] = false; сохранил, очистил кэш. Не помогает, так же тянет дубль Только что обновил модуль - обновите и попробуйте еще раз, должно сработать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Roman991 Опубліковано: 5 квітня 2023 Share Опубліковано: 5 квітня 2023 После обновления модуль перестал запускаться: Fatal error: Cannot use isset() on the result of an expression (you can use "null !== expression" instead) in /home/behone00/baka.com.ua/www/system/library/unixml.php on line 3584 Или я что-то совсем не то сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 5 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 5 квітня 2023 05.04.2023 в 23:52, Roman991 сказал: После обновления модуль перестал запускаться: Fatal error: Cannot use isset() on the result of an expression (you can use "null !== expression" instead) in /home/behone00/baka.com.ua/www/system/library/unixml.php on line 3584 Или я что-то совсем не то сделал пардон, чуть ошибку допустил, обновил, обновитесь, должно пойти 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Roman991 Опубліковано: 5 квітня 2023 Share Опубліковано: 5 квітня 2023 05.04.2023 в 23:56, Exploits сказал: пардон, чуть ошибку допустил, обновил, обновитесь, должно пойти Обновил, пока ошибка осталась та же Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 6 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 квітня 2023 06.04.2023 в 00:08, Roman991 сказал: Обновил, пока ошибка осталась та же напишите в ЛС и скиньте туда доступы в админку и фтп я разберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Roman991 Опубліковано: 6 квітня 2023 Share Опубліковано: 6 квітня 2023 06.04.2023 в 09:26, Exploits сказал: напишите в ЛС и скиньте туда доступы в админку и фтп я разберусь Только что обновил модуль, модуль заработал. Посмотрел по файлу unixml.php из папки library, сегодня форум выдал новый файл, вчера тянулся еще не обновленный Но, к сожалению, вопрос дублей <g:product_type> не ушел. Если на этот момент не распределяется момент фиксом с админки и ФТП, то все ок Доступы сейчас отправлю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yuriy160589 Опубліковано: 6 квітня 2023 Share Опубліковано: 6 квітня 2023 Здравствуйте. В версии 5.9 можно делать выгрузку в Алиэкспресс? Все работает? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 (змінено) Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні? Змінено 10 квітня 2023 користувачем k2825435 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 10:49, k2825435 сказал: Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні? Доброго дня! Так, це все там є) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 12:59, Exploits сказал: Доброго дня! Так, це все там є) А оновлення тих вигрузок що я дублював? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:12, k2825435 сказал: А оновлення тих вигрузок що я дублював? Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:23, Exploits сказал: Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:35, k2825435 сказал: Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Для фіда розетки нічого не змінилось. Там зміни в самому модулі, фіди без змін. Ну крім того що добавилась валюта для розетки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Добрий день. Як подивитися демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 12:32, darkuser сказал: Добрий день. Як подивитися демо адмінки? доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 13:53, Exploits сказал: доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:40, darkuser сказал: Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Можна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказал: Можна тоді пишу у приватні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 18 квітня 2023 Share Опубліковано: 18 квітня 2023 В 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказав: Можна то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 18 квітня 2023 18.04.2023 в 15:33, proplat сказал: то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 19 квітня 2023 Share Опубліковано: 19 квітня 2023 В 18.04.2023 в 15:52, Exploits сказав: Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 19 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2023 19.04.2023 в 11:53, proplat сказал: нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? В пункті Дополнительные поля для выгрузки добавте p.mpn В пункті Кастомный код добавте if($product['mpn']){ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:gtin', 'text' => $product['mpn'], 'end' => 'g:gtin' ); }else{ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:identifier_exists', 'text' => 'no', 'end' => 'g:identifier_exists' ); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Вперед Сторінка 71 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 976 переглядів spectre 15 вересня 2019 [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 339 переглядів Igor828 4 години тому авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 464 перегляди S_A_P 30 жовтня Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 413 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Roman991 Опубліковано: 5 квітня 2023 Share Опубліковано: 5 квітня 2023 После обновления модуль перестал запускаться: Fatal error: Cannot use isset() on the result of an expression (you can use "null !== expression" instead) in /home/behone00/baka.com.ua/www/system/library/unixml.php on line 3584 Или я что-то совсем не то сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 5 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 5 квітня 2023 05.04.2023 в 23:52, Roman991 сказал: После обновления модуль перестал запускаться: Fatal error: Cannot use isset() on the result of an expression (you can use "null !== expression" instead) in /home/behone00/baka.com.ua/www/system/library/unixml.php on line 3584 Или я что-то совсем не то сделал пардон, чуть ошибку допустил, обновил, обновитесь, должно пойти 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Roman991 Опубліковано: 5 квітня 2023 Share Опубліковано: 5 квітня 2023 05.04.2023 в 23:56, Exploits сказал: пардон, чуть ошибку допустил, обновил, обновитесь, должно пойти Обновил, пока ошибка осталась та же Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 6 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 квітня 2023 06.04.2023 в 00:08, Roman991 сказал: Обновил, пока ошибка осталась та же напишите в ЛС и скиньте туда доступы в админку и фтп я разберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Roman991 Опубліковано: 6 квітня 2023 Share Опубліковано: 6 квітня 2023 06.04.2023 в 09:26, Exploits сказал: напишите в ЛС и скиньте туда доступы в админку и фтп я разберусь Только что обновил модуль, модуль заработал. Посмотрел по файлу unixml.php из папки library, сегодня форум выдал новый файл, вчера тянулся еще не обновленный Но, к сожалению, вопрос дублей <g:product_type> не ушел. Если на этот момент не распределяется момент фиксом с админки и ФТП, то все ок Доступы сейчас отправлю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yuriy160589 Опубліковано: 6 квітня 2023 Share Опубліковано: 6 квітня 2023 Здравствуйте. В версии 5.9 можно делать выгрузку в Алиэкспресс? Все работает? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 (змінено) Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні? Змінено 10 квітня 2023 користувачем k2825435 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 10:49, k2825435 сказал: Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні? Доброго дня! Так, це все там є) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 12:59, Exploits сказал: Доброго дня! Так, це все там є) А оновлення тих вигрузок що я дублював? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:12, k2825435 сказал: А оновлення тих вигрузок що я дублював? Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:23, Exploits сказал: Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:35, k2825435 сказал: Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Для фіда розетки нічого не змінилось. Там зміни в самому модулі, фіди без змін. Ну крім того що добавилась валюта для розетки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Добрий день. Як подивитися демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 12:32, darkuser сказал: Добрий день. Як подивитися демо адмінки? доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 13:53, Exploits сказал: доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:40, darkuser сказал: Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Можна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказал: Можна тоді пишу у приватні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 18 квітня 2023 Share Опубліковано: 18 квітня 2023 В 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказав: Можна то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 18 квітня 2023 18.04.2023 в 15:33, proplat сказал: то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 19 квітня 2023 Share Опубліковано: 19 квітня 2023 В 18.04.2023 в 15:52, Exploits сказав: Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 19 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2023 19.04.2023 в 11:53, proplat сказал: нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? В пункті Дополнительные поля для выгрузки добавте p.mpn В пункті Кастомный код добавте if($product['mpn']){ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:gtin', 'text' => $product['mpn'], 'end' => 'g:gtin' ); }else{ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:identifier_exists', 'text' => 'no', 'end' => 'g:identifier_exists' ); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Вперед Сторінка 71 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 976 переглядів spectre 15 вересня 2019 [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 339 переглядів Igor828 4 години тому авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 464 перегляди S_A_P 30 жовтня Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 413 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Roman991 Опубліковано: 5 квітня 2023 Share Опубліковано: 5 квітня 2023 05.04.2023 в 23:56, Exploits сказал: пардон, чуть ошибку допустил, обновил, обновитесь, должно пойти Обновил, пока ошибка осталась та же Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 6 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 квітня 2023 06.04.2023 в 00:08, Roman991 сказал: Обновил, пока ошибка осталась та же напишите в ЛС и скиньте туда доступы в админку и фтп я разберусь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Roman991 Опубліковано: 6 квітня 2023 Share Опубліковано: 6 квітня 2023 06.04.2023 в 09:26, Exploits сказал: напишите в ЛС и скиньте туда доступы в админку и фтп я разберусь Только что обновил модуль, модуль заработал. Посмотрел по файлу unixml.php из папки library, сегодня форум выдал новый файл, вчера тянулся еще не обновленный Но, к сожалению, вопрос дублей <g:product_type> не ушел. Если на этот момент не распределяется момент фиксом с админки и ФТП, то все ок Доступы сейчас отправлю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yuriy160589 Опубліковано: 6 квітня 2023 Share Опубліковано: 6 квітня 2023 Здравствуйте. В версии 5.9 можно делать выгрузку в Алиэкспресс? Все работает? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 (змінено) Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні? Змінено 10 квітня 2023 користувачем k2825435 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 10:49, k2825435 сказал: Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні? Доброго дня! Так, це все там є) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 12:59, Exploits сказал: Доброго дня! Так, це все там є) А оновлення тих вигрузок що я дублював? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:12, k2825435 сказал: А оновлення тих вигрузок що я дублював? Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:23, Exploits сказал: Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:35, k2825435 сказал: Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Для фіда розетки нічого не змінилось. Там зміни в самому модулі, фіди без змін. Ну крім того що добавилась валюта для розетки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Добрий день. Як подивитися демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 12:32, darkuser сказал: Добрий день. Як подивитися демо адмінки? доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 13:53, Exploits сказал: доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:40, darkuser сказал: Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Можна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказал: Можна тоді пишу у приватні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 18 квітня 2023 Share Опубліковано: 18 квітня 2023 В 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказав: Можна то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 18 квітня 2023 18.04.2023 в 15:33, proplat сказал: то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 19 квітня 2023 Share Опубліковано: 19 квітня 2023 В 18.04.2023 в 15:52, Exploits сказав: Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 19 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2023 19.04.2023 в 11:53, proplat сказал: нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? В пункті Дополнительные поля для выгрузки добавте p.mpn В пункті Кастомный код добавте if($product['mpn']){ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:gtin', 'text' => $product['mpn'], 'end' => 'g:gtin' ); }else{ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:identifier_exists', 'text' => 'no', 'end' => 'g:identifier_exists' ); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Вперед Сторінка 71 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 976 переглядів spectre 15 вересня 2019 [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 339 переглядів Igor828 4 години тому авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 464 перегляди S_A_P 30 жовтня Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 413 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Roman991 Опубліковано: 6 квітня 2023 Share Опубліковано: 6 квітня 2023 06.04.2023 в 09:26, Exploits сказал: напишите в ЛС и скиньте туда доступы в админку и фтп я разберусь Только что обновил модуль, модуль заработал. Посмотрел по файлу unixml.php из папки library, сегодня форум выдал новый файл, вчера тянулся еще не обновленный Но, к сожалению, вопрос дублей <g:product_type> не ушел. Если на этот момент не распределяется момент фиксом с админки и ФТП, то все ок Доступы сейчас отправлю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yuriy160589 Опубліковано: 6 квітня 2023 Share Опубліковано: 6 квітня 2023 Здравствуйте. В версии 5.9 можно делать выгрузку в Алиэкспресс? Все работает? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 (змінено) Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні? Змінено 10 квітня 2023 користувачем k2825435 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 10:49, k2825435 сказал: Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні? Доброго дня! Так, це все там є) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 12:59, Exploits сказал: Доброго дня! Так, це все там є) А оновлення тих вигрузок що я дублював? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:12, k2825435 сказал: А оновлення тих вигрузок що я дублював? Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:23, Exploits сказал: Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:35, k2825435 сказал: Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Для фіда розетки нічого не змінилось. Там зміни в самому модулі, фіди без змін. Ну крім того що добавилась валюта для розетки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Добрий день. Як подивитися демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 12:32, darkuser сказал: Добрий день. Як подивитися демо адмінки? доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 13:53, Exploits сказал: доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:40, darkuser сказал: Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Можна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказал: Можна тоді пишу у приватні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 18 квітня 2023 Share Опубліковано: 18 квітня 2023 В 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказав: Можна то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 18 квітня 2023 18.04.2023 в 15:33, proplat сказал: то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 19 квітня 2023 Share Опубліковано: 19 квітня 2023 В 18.04.2023 в 15:52, Exploits сказав: Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 19 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2023 19.04.2023 в 11:53, proplat сказал: нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? В пункті Дополнительные поля для выгрузки добавте p.mpn В пункті Кастомный код добавте if($product['mpn']){ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:gtin', 'text' => $product['mpn'], 'end' => 'g:gtin' ); }else{ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:identifier_exists', 'text' => 'no', 'end' => 'g:identifier_exists' ); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Вперед Сторінка 71 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 976 переглядів spectre 15 вересня 2019 [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 339 переглядів Igor828 4 години тому авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 464 перегляди S_A_P 30 жовтня Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 413 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 12:59, Exploits сказал: Доброго дня! Так, це все там є) А оновлення тих вигрузок що я дублював? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:12, k2825435 сказал: А оновлення тих вигрузок що я дублював? Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:23, Exploits сказал: Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:35, k2825435 сказал: Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Для фіда розетки нічого не змінилось. Там зміни в самому модулі, фіди без змін. Ну крім того що добавилась валюта для розетки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Добрий день. Як подивитися демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 12:32, darkuser сказал: Добрий день. Як подивитися демо адмінки? доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 13:53, Exploits сказал: доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:40, darkuser сказал: Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Можна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказал: Можна тоді пишу у приватні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 18 квітня 2023 Share Опубліковано: 18 квітня 2023 В 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказав: Можна то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 18 квітня 2023 18.04.2023 в 15:33, proplat сказал: то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 19 квітня 2023 Share Опубліковано: 19 квітня 2023 В 18.04.2023 в 15:52, Exploits сказав: Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 19 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2023 19.04.2023 в 11:53, proplat сказал: нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? В пункті Дополнительные поля для выгрузки добавте p.mpn В пункті Кастомный код добавте if($product['mpn']){ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:gtin', 'text' => $product['mpn'], 'end' => 'g:gtin' ); }else{ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:identifier_exists', 'text' => 'no', 'end' => 'g:identifier_exists' ); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Вперед Сторінка 71 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 976 переглядів spectre 15 вересня 2019 [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 339 переглядів Igor828 4 години тому авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 464 перегляди S_A_P 30 жовтня Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 413 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
k2825435 Опубліковано: 10 квітня 2023 Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:23, Exploits сказал: Це все там і буде, модуль оновлюється тільки по стандартним (що в наборі) фідам Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 10 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2023 10.04.2023 в 13:35, k2825435 сказал: Тобто, якщо у вас там щось корисне, мені самому перенести ? )))) Для фіда розетки нічого не змінилось. Там зміни в самому модулі, фіди без змін. Ну крім того що добавилась валюта для розетки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Добрий день. Як подивитися демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 12:32, darkuser сказал: Добрий день. Як подивитися демо адмінки? доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 13:53, Exploits сказал: доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:40, darkuser сказал: Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Можна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказал: Можна тоді пишу у приватні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 18 квітня 2023 Share Опубліковано: 18 квітня 2023 В 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказав: Можна то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 18 квітня 2023 18.04.2023 в 15:33, proplat сказал: то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 19 квітня 2023 Share Опубліковано: 19 квітня 2023 В 18.04.2023 в 15:52, Exploits сказав: Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 19 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2023 19.04.2023 в 11:53, proplat сказал: нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? В пункті Дополнительные поля для выгрузки добавте p.mpn В пункті Кастомный код добавте if($product['mpn']){ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:gtin', 'text' => $product['mpn'], 'end' => 'g:gtin' ); }else{ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:identifier_exists', 'text' => 'no', 'end' => 'g:identifier_exists' ); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Вперед Сторінка 71 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 976 переглядів spectre 15 вересня 2019 [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 339 переглядів Igor828 4 години тому авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 464 перегляди S_A_P 30 жовтня Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 413 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 Добрий день. Як подивитися демо адмінки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 12:32, darkuser сказал: Добрий день. Як подивитися демо адмінки? доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 13:53, Exploits сказал: доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:40, darkuser сказал: Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Можна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказал: Можна тоді пишу у приватні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 18 квітня 2023 Share Опубліковано: 18 квітня 2023 В 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказав: Можна то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 18 квітня 2023 18.04.2023 в 15:33, proplat сказал: то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 19 квітня 2023 Share Опубліковано: 19 квітня 2023 В 18.04.2023 в 15:52, Exploits сказав: Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 19 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2023 19.04.2023 в 11:53, proplat сказал: нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? В пункті Дополнительные поля для выгрузки добавте p.mpn В пункті Кастомный код добавте if($product['mpn']){ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:gtin', 'text' => $product['mpn'], 'end' => 'g:gtin' ); }else{ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:identifier_exists', 'text' => 'no', 'end' => 'g:identifier_exists' ); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Вперед Сторінка 71 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 976 переглядів spectre 15 вересня 2019 [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 339 переглядів Igor828 4 години тому авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 464 перегляди S_A_P 30 жовтня Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 413 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 13:53, Exploits сказал: доброго дня! демо немає. Все що на скрінах в описі модуля - те і в модулі. Якщо треба то можу дать на тест, напишіть мені в приватні повідомлення Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 13 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:40, darkuser сказал: Мене цікавить чи можно вимикати вигрузку для гугл gtin mpn, виводити identifier_exists із значенням ні, та виводити кастомні поля типу вага, комплект Можна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказал: Можна тоді пишу у приватні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 18 квітня 2023 Share Опубліковано: 18 квітня 2023 В 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказав: Можна то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 18 квітня 2023 18.04.2023 в 15:33, proplat сказал: то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 19 квітня 2023 Share Опубліковано: 19 квітня 2023 В 18.04.2023 в 15:52, Exploits сказав: Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 19 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2023 19.04.2023 в 11:53, proplat сказал: нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? В пункті Дополнительные поля для выгрузки добавте p.mpn В пункті Кастомный код добавте if($product['mpn']){ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:gtin', 'text' => $product['mpn'], 'end' => 'g:gtin' ); }else{ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:identifier_exists', 'text' => 'no', 'end' => 'g:identifier_exists' ); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Вперед Сторінка 71 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 976 переглядів spectre 15 вересня 2019 [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 339 переглядів Igor828 4 години тому авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 464 перегляди S_A_P 30 жовтня Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 413 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Модули обмена данными Модуль UniXML - модуль выгрузки в XML формате + импорт из XML [Поддержка]
darkuser Опубліковано: 13 квітня 2023 Share Опубліковано: 13 квітня 2023 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказал: Можна тоді пишу у приватні Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
proplat Опубліковано: 18 квітня 2023 Share Опубліковано: 18 квітня 2023 В 13.04.2023 в 14:42, Exploits сказав: Можна то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 18 квітня 2023 18.04.2023 в 15:33, proplat сказал: то як вивести mpn? чи є десь в інструкції? Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... proplat Опубліковано: 19 квітня 2023 Share Опубліковано: 19 квітня 2023 В 18.04.2023 в 15:52, Exploits сказав: Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 19 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2023 19.04.2023 в 11:53, proplat сказал: нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? В пункті Дополнительные поля для выгрузки добавте p.mpn В пункті Кастомный код добавте if($product['mpn']){ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:gtin', 'text' => $product['mpn'], 'end' => 'g:gtin' ); }else{ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:identifier_exists', 'text' => 'no', 'end' => 'g:identifier_exists' ); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Вперед Сторінка 71 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68 Перейти до списку тем Схожі публікації SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS Автор: spectre, 14 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 0 коментарів 178 976 переглядів spectre 15 вересня 2019 [Поддержка] SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x | Google Analytics 4 | Динамический ремаркетинг Google ADS, Facebook (+Conversions API), TikTok | Фид для Google Merchant, Facebook, TikTok | Google отзывы | eSputnik, Snapchat, Microsoft ADS 1 2 3 4 23 Автор: spectre, 15 вересня 2019 remarketing google merchant (і ще %d) Теги: remarketing google merchant google adwords facebook google ecommerce ecommerce measurement protocol ремаркетинг ремаркетинг фейсбук цели adwords adwords conversion adwords remarketing instagram instagram remarketing инстаграм динамический ремаркетинг opencart динамический ремаркетинг enhanced ecommerce расширенная электронная торговля электронная торговля google analytics 4 ga4 ehhanced ecommerce ga4 pixel facebook pixel пиксель фейсбук esputnik ga4 measurement protocol конверсия конверсия adwords google merchant center google merchant center feed facebook feed merchant feed google xml feed фид для гугл мерчант xml фид еспутник esputnik tracking google analytics measurement protocol google ads conversions facebook конверсия покупок конверсия google фейсбук пиксель google отзывы esputnik opencart xml feed фид для гугл фид для фейсбук xml feed merchant xml feed facebook facebook catalog фид для мерчанта фид для мерчант центр conversions api facebook api conversions tiktok тикток tiktok remarketing tiktok pixel marketing api tiktok marketing api esputnik webtracking esputnik вебтрекинг snapchat snapchat pixel снепчат bing ads microsoft ads microsoft advertising расширенное отслеживание конверсий enhanced conversions 560 відповідей 75 339 переглядів Igor828 4 години тому авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 464 перегляди S_A_P 30 жовтня Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 193 перегляди kirians 22 квітня 2020 Модуль Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 413 перегляди ducha99 12 листопада 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
proplat Опубліковано: 19 квітня 2023 Share Опубліковано: 19 квітня 2023 В 18.04.2023 в 15:52, Exploits сказав: Так це просто. Можете через пункт Дополнительные статические параметры добавте рядок і зліва <g:mpn> - тобто любий потрібний тег А правіше ((p.mpn)) - можете поставить любе поле з якого забирать дані нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 19 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2023 19.04.2023 в 11:53, proplat сказал: нажаль це не влаштовує, бо якщо mpn не заповнений то отримує зайвий тег а ось як треба gtin или mpn. В фиде нужно указать gtin – код международной маркировки (штрихкод). Если у продукта нет кода gtin, указывается mpn – код производителя. Если у товара нет кода GTIN и марки или кода MPN и марки, то используйте атрибут identifier_exists [имеет_идентификатор] укажите no [нет]. Тобто якщо mpn є то виводимо його, якщо його немає то виведемо тезі identifier_exists значення no Таке можливо реалізувати? В пункті Дополнительные поля для выгрузки добавте p.mpn В пункті Кастомный код добавте if($product['mpn']){ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:gtin', 'text' => $product['mpn'], 'end' => 'g:gtin' ); }else{ $product['attributes_full'][] = array( 'name' => 'g:identifier_exists', 'text' => 'no', 'end' => 'g:identifier_exists' ); } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Вперед Сторінка 71 з 92 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 68
Recommended Posts