Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как отключить для клиентов почтовое уведомление о заказе?


Recommended Posts

Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, как отключить отправку писем для клиентов при совершении заказа? В файле /catalog/model/checkout/order.php комментировал по очереди вот этот код:

$mail->send();

И каждый раз проверял, уведомления приходили и для администратора, и для клиента. Потом закомментировал этот скрипт везде, где он встречается в этом файле. В этом случае письма вообще перестают приходить. Стоит плагин Simple, но как говорит разработчик, он не участвует в отправке писем. Помогите, как же все таки это сделать?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


14 часов назад, nikifalex сказал:

кэш модификаций

Кэш модификаций, конечно же, чистил. Вопрос в другом, как в файле /catalog/model/checkout/order.php оставить уведомление только для администратора.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.