upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Здравствуйте. Подскажите в каком файле вносятся эти правки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 На сколько сурова реальность, связанная с зазеркальем под названием SEO, ещё вчера читал настойчивую просьбу всунуть каноникал в пагинацию иначе у сеошника конвульсии непроизвольные с выделениями газов. По сути топика искать здесь catalog\controller\product\category.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 (змінено) 7 минут назад, Tom сказал: На сколько сурова реальность, связанная с зазеркальем под названием SEO, ещё вчера читал настойчивую просьбу всунуть каноникал в пагинацию иначе у сеошника конвульсии непроизвольные с выделениями газов. По сути топика искать здесь catalog\controller\product\category.php Спасибо, если не сложно , конкретнее, нужно что бы первая страница размещала в себе rel="canonical а страницы пагинации нет. Касательно SEO ) Вот что мой сеошник сказал: ''В случае, когда на страницах пагинации проставлен rel=”canonical” на первую страницу - поисковик смотрит только на нее, не обращая внимания на страницы пагинации. По этому предпочтительно убрать его. Что же до того, как дать понять поисковику где главная страница - атрибуты "next, prev" хорошо справляются с этой задачей, а так же с тем, как корректно дать знать поисковику, что все товары со страниц пагинации относятся к первой странице. Это при условии что со страниц пагинации убрано описание категорий и мета теги страниц пагинации уникализированы." А вообще есть несколько способов убрать дубли со сnраниц пагинации. Этот на мой взгляд самый логичный. Но опять таки SEO как политика, лучше не спорить) Змінено 13 серпня 2018 користувачем upsound Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 8 минут назад, upsound сказал: Спасибо, если не сложно , конкретнее, нужно что бы первая страница размещала в себе rel="canonical а страницы пагинации нет. Именно так должно быть изначально в опенкарт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 на страницах паджинации вроде как должны быть rel="next" и rel="prev" https://support.google.com/webmasters/answer/1663744?hl=ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Так есть всё это , по крайней мере в Ocstore http://tom.tw1.ru/index.php?route=product/category&path=2271 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 (змінено) 5 минут назад, freelancer сказал: на страницах паджинации вроде как должны быть rel="next" и rel="prev" https://support.google.com/webmasters/answer/1663744?hl=ru Да, он есть, но при этом почему то выводится еще rel=canonical У меня Opencart 2.3.x 3 минуты назад, Tom сказал: Так есть всё это , по крайней мере в Ocstore http://tom.tw1.ru/index.php?route=product/category&path=2271 Не возможно зайти с Украины ( Змінено 13 серпня 2018 користувачем upsound Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Опера последняя со встроенным VPN поможет. Я не знаю чем провинился мой тестовый домен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Только что, Tom сказал: Опера последняя со встроенным VPN поможет. Я не знаю чем провинился мой тестовый домен. для меня тоже загадка. Посмотрю через VPN. А как же все таки это в коде поправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 1 минуту назад, freelancer сказал: @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification если так, то могу уже не разораться со своим уровнем программирования. В любом случае спасибо за подсказку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 4 минуты назад, Tom сказал: Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Спасибо, буду пробовать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Вот блин, оказывается все у меня было нормально, это какой то не тот каноникал. Вот фрагмент кода . Я правильно понимаю он указывает ссылку каноникал на картинку фавикон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Agatha65 Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 14 minutes ago, Tom said: Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Том, Malwarebytes блокирует joxi.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 9 минут назад, Tom сказал: Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. у меня все нормально, ничего не блокирует Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Видимо ругается на всякую всплывающую рекламу на данном сервисе. Поможет всё та же новая опера со встроенным блокировщиком рекламы (пора создателям оперы, мне уже гонорар отчислять за ненавязчевую рекламу ))))) _) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація Помогите убрать rel="canonical со страниц пагинации Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 (змінено) 7 минут назад, Tom сказал: На сколько сурова реальность, связанная с зазеркальем под названием SEO, ещё вчера читал настойчивую просьбу всунуть каноникал в пагинацию иначе у сеошника конвульсии непроизвольные с выделениями газов. По сути топика искать здесь catalog\controller\product\category.php Спасибо, если не сложно , конкретнее, нужно что бы первая страница размещала в себе rel="canonical а страницы пагинации нет. Касательно SEO ) Вот что мой сеошник сказал: ''В случае, когда на страницах пагинации проставлен rel=”canonical” на первую страницу - поисковик смотрит только на нее, не обращая внимания на страницы пагинации. По этому предпочтительно убрать его. Что же до того, как дать понять поисковику где главная страница - атрибуты "next, prev" хорошо справляются с этой задачей, а так же с тем, как корректно дать знать поисковику, что все товары со страниц пагинации относятся к первой странице. Это при условии что со страниц пагинации убрано описание категорий и мета теги страниц пагинации уникализированы." А вообще есть несколько способов убрать дубли со сnраниц пагинации. Этот на мой взгляд самый логичный. Но опять таки SEO как политика, лучше не спорить) Змінено 13 серпня 2018 користувачем upsound Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 8 минут назад, upsound сказал: Спасибо, если не сложно , конкретнее, нужно что бы первая страница размещала в себе rel="canonical а страницы пагинации нет. Именно так должно быть изначально в опенкарт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 на страницах паджинации вроде как должны быть rel="next" и rel="prev" https://support.google.com/webmasters/answer/1663744?hl=ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Так есть всё это , по крайней мере в Ocstore http://tom.tw1.ru/index.php?route=product/category&path=2271 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 (змінено) 5 минут назад, freelancer сказал: на страницах паджинации вроде как должны быть rel="next" и rel="prev" https://support.google.com/webmasters/answer/1663744?hl=ru Да, он есть, но при этом почему то выводится еще rel=canonical У меня Opencart 2.3.x 3 минуты назад, Tom сказал: Так есть всё это , по крайней мере в Ocstore http://tom.tw1.ru/index.php?route=product/category&path=2271 Не возможно зайти с Украины ( Змінено 13 серпня 2018 користувачем upsound Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Опера последняя со встроенным VPN поможет. Я не знаю чем провинился мой тестовый домен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Только что, Tom сказал: Опера последняя со встроенным VPN поможет. Я не знаю чем провинился мой тестовый домен. для меня тоже загадка. Посмотрю через VPN. А как же все таки это в коде поправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 1 минуту назад, freelancer сказал: @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification если так, то могу уже не разораться со своим уровнем программирования. В любом случае спасибо за подсказку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 4 минуты назад, Tom сказал: Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Спасибо, буду пробовать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Вот блин, оказывается все у меня было нормально, это какой то не тот каноникал. Вот фрагмент кода . Я правильно понимаю он указывает ссылку каноникал на картинку фавикон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Agatha65 Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 14 minutes ago, Tom said: Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Том, Malwarebytes блокирует joxi.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 9 минут назад, Tom сказал: Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. у меня все нормально, ничего не блокирует Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Видимо ругается на всякую всплывающую рекламу на данном сервисе. Поможет всё та же новая опера со встроенным блокировщиком рекламы (пора создателям оперы, мне уже гонорар отчислять за ненавязчевую рекламу ))))) _) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація Помогите убрать rel="canonical со страниц пагинации Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
freelancer Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 на страницах паджинации вроде как должны быть rel="next" и rel="prev" https://support.google.com/webmasters/answer/1663744?hl=ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Так есть всё это , по крайней мере в Ocstore http://tom.tw1.ru/index.php?route=product/category&path=2271 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 (змінено) 5 минут назад, freelancer сказал: на страницах паджинации вроде как должны быть rel="next" и rel="prev" https://support.google.com/webmasters/answer/1663744?hl=ru Да, он есть, но при этом почему то выводится еще rel=canonical У меня Opencart 2.3.x 3 минуты назад, Tom сказал: Так есть всё это , по крайней мере в Ocstore http://tom.tw1.ru/index.php?route=product/category&path=2271 Не возможно зайти с Украины ( Змінено 13 серпня 2018 користувачем upsound Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Опера последняя со встроенным VPN поможет. Я не знаю чем провинился мой тестовый домен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Только что, Tom сказал: Опера последняя со встроенным VPN поможет. Я не знаю чем провинился мой тестовый домен. для меня тоже загадка. Посмотрю через VPN. А как же все таки это в коде поправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 1 минуту назад, freelancer сказал: @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification если так, то могу уже не разораться со своим уровнем программирования. В любом случае спасибо за подсказку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 4 минуты назад, Tom сказал: Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Спасибо, буду пробовать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Вот блин, оказывается все у меня было нормально, это какой то не тот каноникал. Вот фрагмент кода . Я правильно понимаю он указывает ссылку каноникал на картинку фавикон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Agatha65 Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 14 minutes ago, Tom said: Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Том, Malwarebytes блокирует joxi.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 9 минут назад, Tom сказал: Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. у меня все нормально, ничего не блокирует Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Видимо ругается на всякую всплывающую рекламу на данном сервисе. Поможет всё та же новая опера со встроенным блокировщиком рекламы (пора создателям оперы, мне уже гонорар отчислять за ненавязчевую рекламу ))))) _) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація Помогите убрать rel="canonical со страниц пагинации Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Так есть всё это , по крайней мере в Ocstore http://tom.tw1.ru/index.php?route=product/category&path=2271 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 (змінено) 5 минут назад, freelancer сказал: на страницах паджинации вроде как должны быть rel="next" и rel="prev" https://support.google.com/webmasters/answer/1663744?hl=ru Да, он есть, но при этом почему то выводится еще rel=canonical У меня Opencart 2.3.x 3 минуты назад, Tom сказал: Так есть всё это , по крайней мере в Ocstore http://tom.tw1.ru/index.php?route=product/category&path=2271 Не возможно зайти с Украины ( Змінено 13 серпня 2018 користувачем upsound Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Опера последняя со встроенным VPN поможет. Я не знаю чем провинился мой тестовый домен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Только что, Tom сказал: Опера последняя со встроенным VPN поможет. Я не знаю чем провинился мой тестовый домен. для меня тоже загадка. Посмотрю через VPN. А как же все таки это в коде поправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 1 минуту назад, freelancer сказал: @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification если так, то могу уже не разораться со своим уровнем программирования. В любом случае спасибо за подсказку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 4 минуты назад, Tom сказал: Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Спасибо, буду пробовать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Вот блин, оказывается все у меня было нормально, это какой то не тот каноникал. Вот фрагмент кода . Я правильно понимаю он указывает ссылку каноникал на картинку фавикон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Agatha65 Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 14 minutes ago, Tom said: Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Том, Malwarebytes блокирует joxi.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 9 минут назад, Tom сказал: Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. у меня все нормально, ничего не блокирует Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Видимо ругается на всякую всплывающую рекламу на данном сервисе. Поможет всё та же новая опера со встроенным блокировщиком рекламы (пора создателям оперы, мне уже гонорар отчислять за ненавязчевую рекламу ))))) _) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація Помогите убрать rel="canonical со страниц пагинации Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 (змінено) 5 минут назад, freelancer сказал: на страницах паджинации вроде как должны быть rel="next" и rel="prev" https://support.google.com/webmasters/answer/1663744?hl=ru Да, он есть, но при этом почему то выводится еще rel=canonical У меня Opencart 2.3.x 3 минуты назад, Tom сказал: Так есть всё это , по крайней мере в Ocstore http://tom.tw1.ru/index.php?route=product/category&path=2271 Не возможно зайти с Украины ( Змінено 13 серпня 2018 користувачем upsound Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Опера последняя со встроенным VPN поможет. Я не знаю чем провинился мой тестовый домен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Только что, Tom сказал: Опера последняя со встроенным VPN поможет. Я не знаю чем провинился мой тестовый домен. для меня тоже загадка. Посмотрю через VPN. А как же все таки это в коде поправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 1 минуту назад, freelancer сказал: @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification если так, то могу уже не разораться со своим уровнем программирования. В любом случае спасибо за подсказку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 4 минуты назад, Tom сказал: Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Спасибо, буду пробовать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Вот блин, оказывается все у меня было нормально, это какой то не тот каноникал. Вот фрагмент кода . Я правильно понимаю он указывает ссылку каноникал на картинку фавикон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Agatha65 Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 14 minutes ago, Tom said: Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Том, Malwarebytes блокирует joxi.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 9 минут назад, Tom сказал: Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. у меня все нормально, ничего не блокирует Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Видимо ругается на всякую всплывающую рекламу на данном сервисе. Поможет всё та же новая опера со встроенным блокировщиком рекламы (пора создателям оперы, мне уже гонорар отчислять за ненавязчевую рекламу ))))) _) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація Помогите убрать rel="canonical со страниц пагинации Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Только что, Tom сказал: Опера последняя со встроенным VPN поможет. Я не знаю чем провинился мой тестовый домен. для меня тоже загадка. Посмотрю через VPN. А как же все таки это в коде поправить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 1 минуту назад, freelancer сказал: @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification если так, то могу уже не разораться со своим уровнем программирования. В любом случае спасибо за подсказку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 4 минуты назад, Tom сказал: Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Спасибо, буду пробовать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Вот блин, оказывается все у меня было нормально, это какой то не тот каноникал. Вот фрагмент кода . Я правильно понимаю он указывает ссылку каноникал на картинку фавикон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Agatha65 Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 14 minutes ago, Tom said: Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Том, Malwarebytes блокирует joxi.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 9 минут назад, Tom сказал: Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. у меня все нормально, ничего не блокирует Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Видимо ругается на всякую всплывающую рекламу на данном сервисе. Поможет всё та же новая опера со встроенным блокировщиком рекламы (пора создателям оперы, мне уже гонорар отчислять за ненавязчевую рекламу ))))) _) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація Помогите убрать rel="canonical со страниц пагинации Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
freelancer Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 1 минуту назад, freelancer сказал: @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification если так, то могу уже не разораться со своим уровнем программирования. В любом случае спасибо за подсказку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 4 минуты назад, Tom сказал: Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Спасибо, буду пробовать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Вот блин, оказывается все у меня было нормально, это какой то не тот каноникал. Вот фрагмент кода . Я правильно понимаю он указывает ссылку каноникал на картинку фавикон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Agatha65 Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 14 minutes ago, Tom said: Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Том, Malwarebytes блокирует joxi.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 9 минут назад, Tom сказал: Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. у меня все нормально, ничего не блокирует Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Видимо ругается на всякую всплывающую рекламу на данном сервисе. Поможет всё та же новая опера со встроенным блокировщиком рекламы (пора создателям оперы, мне уже гонорар отчислять за ненавязчевую рекламу ))))) _) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація Помогите убрать rel="canonical со страниц пагинации Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 1 минуту назад, freelancer сказал: @upsound там еще модификаторы могут быть, надо смотреть в system/storage/modification если так, то могу уже не разораться со своим уровнем программирования. В любом случае спасибо за подсказку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 4 минуты назад, Tom сказал: Скачать по ссылке в самом верху форума дистрибутив Ocstore, файл я указал. Далее останется сверить со своим. Спасибо, буду пробовать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Вот блин, оказывается все у меня было нормально, это какой то не тот каноникал. Вот фрагмент кода . Я правильно понимаю он указывает ссылку каноникал на картинку фавикон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Agatha65 Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 14 minutes ago, Tom said: Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Том, Malwarebytes блокирует joxi.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 9 минут назад, Tom сказал: Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. у меня все нормально, ничего не блокирует Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Видимо ругается на всякую всплывающую рекламу на данном сервисе. Поможет всё та же новая опера со встроенным блокировщиком рекламы (пора создателям оперы, мне уже гонорар отчислять за ненавязчевую рекламу ))))) _) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація Помогите убрать rel="canonical со страниц пагинации Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Agatha65 Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 14 minutes ago, Tom said: Первая страница http://joxi.ru/eAO6M8RTxE9ew2 Вторая итд http://joxi.ru/zANB47aUBxvaLA Том, Malwarebytes блокирует joxi.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 9 минут назад, Tom сказал: Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. у меня все нормально, ничего не блокирует Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Видимо ругается на всякую всплывающую рекламу на данном сервисе. Поможет всё та же новая опера со встроенным блокировщиком рекламы (пора создателям оперы, мне уже гонорар отчислять за ненавязчевую рекламу ))))) _) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація Помогите убрать rel="canonical со страниц пагинации
Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 9 минут назад, Tom сказал: Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. у меня все нормально, ничего не блокирует Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Видимо ругается на всякую всплывающую рекламу на данном сервисе. Поможет всё та же новая опера со встроенным блокировщиком рекламы (пора создателям оперы, мне уже гонорар отчислять за ненавязчевую рекламу ))))) _) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
upsound Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2018 9 минут назад, Tom сказал: Автору топика тотально невезёт... Я честно здесь не при чём Это обычный сервис для создания скринов с экрана. у меня все нормально, ничего не блокирует Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 13 серпня 2018 Share Опубліковано: 13 серпня 2018 Видимо ругается на всякую всплывающую рекламу на данном сервисе. Поможет всё та же новая опера со встроенным блокировщиком рекламы (пора создателям оперы, мне уже гонорар отчислять за ненавязчевую рекламу ))))) _) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts