Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Где Вывести webmoney ? (Украина, желательно приватбанк)

Smallbear

Recommended Posts

Посоветуйте где быстро и без проблем выводили вебмани? Желательно вывести на карту приватбанка в Украине.

P.S. Раньше как-то не выводил на карту, хотелось бы услышать кто чем пользовался. Нужно вывести совсем немного (просто не хватает), но чтобы без заморочек.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Посоветуйте где быстро и без проблем выводили вебмани? Желательно вывести на карту приватбанка в Украине.

Я раньше здесь выводил: http://wmobmen.in.ua/

Проблем не было.

Надіслати

Комиссию меньше чем здесь больше негде не встречал money-exchange.com.ua тут 2% комисси за вывод вму. Сначала лучше обменять на вму череp wm.exchanger.ru а потом уже менять вму на гривны приватбанк

Надіслати

• 2 weeks later...

А я хожу к SEOшникам. Им всегда WMR надо на sape. Им же клиенты налом тянут, а им это надо как-то на WM загрузить по приличному курсу.

UPDATED: Написал обзор способов вывести WM в Украине. Может кому-то будет полезно.

Змінено користувачем cmd
Надіслати

• 6 months later...

А я хожу к SEOшникам. Им всегда WMR надо на sape. Им же клиенты налом тянут, а им это надо как-то на WM загрузить по приличному курсу.

Вот очень хороший сервис, Автоматический вывод без коммисии, в течении нескольких минут wm-cards.net

Змінено користувачем afwollis
на ссылку еще не заработали :)
Надіслати

Я лучше перестрахуюсь и выведу через стандартные средства WM по их каналам.

Надіслати

Раньше выводил на привязанную к кошельку зарплатную карту НСМЭП, без процентов вообще. Не знаю как сейчас, работает этот способ или нет.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.