freelancer Опубліковано: 26 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 26 серпня 2015 а там разве нет? дайте ссылку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Відповіді 7k Created 12 р Остання відповідь 2 р Top Posters In This Topic 114 72 1890 64 Popular Days 14 січ 37 24 лип 32 21 трав 30 9 січ 29 Top Posters In This Topic RGB 114 posts 1nSane 72 posts freelancer 1 890 posts fanton123 64 posts Popular Days 14 січ 2013 37 posts 24 лип 2015 32 posts 21 трав 2015 30 posts 9 січ 2013 29 posts Popular Posts freelancer 24 червня 2012 12 Завантажити / Придбати розширення filter Pro freelancer 31 серпня 2012 не беда. я не гонюсь за кармой YourBass 9 серпня 2016 скачан непонятно откуда Posted Images neonox Опубліковано: 27 серпня 2015 Share Опубліковано: 27 серпня 2015 freelancer, почистите почту. Не смог отправить сообщение в ЛС. Купил фильтр, киньте, плиз, ключик. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 27 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 серпня 2015 neonox, нужен ваш домен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 27 серпня 2015 Share Опубліковано: 27 серпня 2015 (змінено) Купил на пощупать. Пока качнул древнюю filterpro_v2.4.2.3.2(mega). На сколько я успел понять, в ней не идет поддержка встроенных в опенкарт фильтров. Еще заметил, что в категориях меняются описания и эскизы товара, когда выводишь туда модуль. У меня доп поля в бд для вывода своего описания товара в категориях и своего эскиза, которые можно вбить в карточку в админке. Интересно, как оно так работает, если оригинальные файлы не трогает. Видать нужно копать в модели запросов :( З.Ы. Я так понимаю, если накатить закодированную, то там вообще самому ничего не поменять в коде и постоянно дергать автора :) Змінено 27 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 27 серпня 2015 Share Опубліковано: 27 серпня 2015 Разобрался с логикой вывода и нашел где подправить для нужного мне. Будем теперь думу думать, ставить ли шифрованное, либо приводить аттрибуты у товаров в божеский вид для отображения в фильтре. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 27 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 серпня 2015 fijneman, полноценно дефолтные фильтры есть только в 2.5.17.3. пробуйте, на выбор у вас несколько фильтров. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Полностью удалил 4.2.3, накатил 5.17.3b и не запустилось :) Invalid argument supplied for foreach() в catalog/controller/module/filterpro.phpна строках 278 и 321. Может как-то связано с версией php (у меня принудительно выставлено 5.4 на хостинге). Куб вроде как есть. Переодически в админке вижу красный ворнинг о том, что домен не совпадает. Пойду лучше посплю. Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 домен на который вы заходите отличается от того который в конфиге Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bzvyagintsev Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 На опен карт 2.0.1.1 есть смысл покупать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Перенес пару категорий и товаров в связях с office.site.ru на www.site.ru и фильтр заработал. Млин, я думал он будет работать везде :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 fijneman, где фильтр не работает ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Он не хочет работать на поддоменах типа sub1.site.ru, sub2.site.ru и тп. Я тестирую вариант мультимагазина, когда основной магазин на домене www.site.ru и еще несколько на поддоменах. У них у всех общие файлы и одна БД'шка. При этом версия без лицухи нормально работает. Видимо в криптованной версии постоянно сверяется то ли с файлом лицензии, то ли с сервером. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 fijneman, какая версия фильтра? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Это не воркает на 5.17.3b(speed)_encoded. Пробовал залить с заменой 5.17.1(speed)_encoded4php5.5, но вылез белый экран (по моему там не зря про пхп 5.5 написано). Потестю потом еще 4.4(seo)_encoded Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. А что за доступы нужны? В админку или так же и на фтп? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Решил почекать на свежей установке ocstore 15512, думал может как-то мои правки могли повлиять, но там та же фигня. Жесткая привязка лицухи к домену видать. Забыл в конфигах добавить www, так оно там даже меня в настройки модуля в админке не пускало :) З.Ы. 2.4.4(seo)_encoded выводит для любых поддоменов, но в слайдере не отображает цифры и сами фильтры на поддоменах не срабатывают. www.test.ru office.test.ru Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Автор не ответил в личке. Задам здесь. Пытаюсь установить модуль filterpro_v2.5.17.3b(speed)_encodedПосле заливки на хостинг в списке модулей его нет. OCStore 1.5.5.1.2, Версия PHP 5.4.42, IonCube Loader:4.7 Пробовал остальные версии, результат аналогичный. Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... stile423 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 А как с вами связаться? в личку сообщение нельзя отправить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Присоединяюсь, автор АУ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Может он на выходных отдыхает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bismark132 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Здравствуйте, столкнулся с такой проблемой. Модуль как-то некорректно отображается в Производителях,а именно вес продуктов. В категориях все замечательно А вот в самих Производителях, Вес отображается как-то совсем странно. Для определенного производителя выводит такой вес,которого то и нет совсем. P.S. В личку написать не смог,поэтому пишу сюда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще наткнулся на то, что фильтр выводит в категориях товары, кол-во которых 0. Я у себя убирал это дело добавляя кое куда AND p.quantity > '0' в запросах. В криптованную версию нифига не добавить. Можно было бы конечно через шаблон проверять кол-во и прятать, но там с пагинацией глюки всплывут. На сколько легко это поправимо для фильтра вообще и планируется ли это добавить в админку в виде опции? З.Ы. Отключать товары не предлагать :) Пусть себе будут доступны по прямым ссылкам без возможности заказа, но недоступны в категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Добрый день. Купил ваш модуль , есть вопросы по модулю, а именно надо активировать Как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще вопрос . Как модуль ваш можно протестировать на локальном компьютере? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 279 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 23 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 399 переглядів kirians 21 жовтня 2021 ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 486 переглядів sevansht 17 вересня batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 093 перегляди Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 446 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Фильтры filter Pro [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
neonox Опубліковано: 27 серпня 2015 Share Опубліковано: 27 серпня 2015 freelancer, почистите почту. Не смог отправить сообщение в ЛС. Купил фильтр, киньте, плиз, ключик. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 27 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 серпня 2015 neonox, нужен ваш домен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 27 серпня 2015 Share Опубліковано: 27 серпня 2015 (змінено) Купил на пощупать. Пока качнул древнюю filterpro_v2.4.2.3.2(mega). На сколько я успел понять, в ней не идет поддержка встроенных в опенкарт фильтров. Еще заметил, что в категориях меняются описания и эскизы товара, когда выводишь туда модуль. У меня доп поля в бд для вывода своего описания товара в категориях и своего эскиза, которые можно вбить в карточку в админке. Интересно, как оно так работает, если оригинальные файлы не трогает. Видать нужно копать в модели запросов :( З.Ы. Я так понимаю, если накатить закодированную, то там вообще самому ничего не поменять в коде и постоянно дергать автора :) Змінено 27 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 27 серпня 2015 Share Опубліковано: 27 серпня 2015 Разобрался с логикой вывода и нашел где подправить для нужного мне. Будем теперь думу думать, ставить ли шифрованное, либо приводить аттрибуты у товаров в божеский вид для отображения в фильтре. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 27 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 серпня 2015 fijneman, полноценно дефолтные фильтры есть только в 2.5.17.3. пробуйте, на выбор у вас несколько фильтров. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Полностью удалил 4.2.3, накатил 5.17.3b и не запустилось :) Invalid argument supplied for foreach() в catalog/controller/module/filterpro.phpна строках 278 и 321. Может как-то связано с версией php (у меня принудительно выставлено 5.4 на хостинге). Куб вроде как есть. Переодически в админке вижу красный ворнинг о том, что домен не совпадает. Пойду лучше посплю. Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 домен на который вы заходите отличается от того который в конфиге Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bzvyagintsev Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 На опен карт 2.0.1.1 есть смысл покупать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Перенес пару категорий и товаров в связях с office.site.ru на www.site.ru и фильтр заработал. Млин, я думал он будет работать везде :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 fijneman, где фильтр не работает ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Он не хочет работать на поддоменах типа sub1.site.ru, sub2.site.ru и тп. Я тестирую вариант мультимагазина, когда основной магазин на домене www.site.ru и еще несколько на поддоменах. У них у всех общие файлы и одна БД'шка. При этом версия без лицухи нормально работает. Видимо в криптованной версии постоянно сверяется то ли с файлом лицензии, то ли с сервером. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 fijneman, какая версия фильтра? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Это не воркает на 5.17.3b(speed)_encoded. Пробовал залить с заменой 5.17.1(speed)_encoded4php5.5, но вылез белый экран (по моему там не зря про пхп 5.5 написано). Потестю потом еще 4.4(seo)_encoded Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. А что за доступы нужны? В админку или так же и на фтп? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Решил почекать на свежей установке ocstore 15512, думал может как-то мои правки могли повлиять, но там та же фигня. Жесткая привязка лицухи к домену видать. Забыл в конфигах добавить www, так оно там даже меня в настройки модуля в админке не пускало :) З.Ы. 2.4.4(seo)_encoded выводит для любых поддоменов, но в слайдере не отображает цифры и сами фильтры на поддоменах не срабатывают. www.test.ru office.test.ru Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Автор не ответил в личке. Задам здесь. Пытаюсь установить модуль filterpro_v2.5.17.3b(speed)_encodedПосле заливки на хостинг в списке модулей его нет. OCStore 1.5.5.1.2, Версия PHP 5.4.42, IonCube Loader:4.7 Пробовал остальные версии, результат аналогичный. Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... stile423 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 А как с вами связаться? в личку сообщение нельзя отправить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Присоединяюсь, автор АУ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Может он на выходных отдыхает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bismark132 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Здравствуйте, столкнулся с такой проблемой. Модуль как-то некорректно отображается в Производителях,а именно вес продуктов. В категориях все замечательно А вот в самих Производителях, Вес отображается как-то совсем странно. Для определенного производителя выводит такой вес,которого то и нет совсем. P.S. В личку написать не смог,поэтому пишу сюда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще наткнулся на то, что фильтр выводит в категориях товары, кол-во которых 0. Я у себя убирал это дело добавляя кое куда AND p.quantity > '0' в запросах. В криптованную версию нифига не добавить. Можно было бы конечно через шаблон проверять кол-во и прятать, но там с пагинацией глюки всплывут. На сколько легко это поправимо для фильтра вообще и планируется ли это добавить в админку в виде опции? З.Ы. Отключать товары не предлагать :) Пусть себе будут доступны по прямым ссылкам без возможности заказа, но недоступны в категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Добрый день. Купил ваш модуль , есть вопросы по модулю, а именно надо активировать Как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще вопрос . Как модуль ваш можно протестировать на локальном компьютере? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 279 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 23 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 399 переглядів kirians 21 жовтня 2021 ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 486 переглядів sevansht 17 вересня batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 093 перегляди Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 446 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Фильтры filter Pro [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
fijneman Опубліковано: 27 серпня 2015 Share Опубліковано: 27 серпня 2015 (змінено) Купил на пощупать. Пока качнул древнюю filterpro_v2.4.2.3.2(mega). На сколько я успел понять, в ней не идет поддержка встроенных в опенкарт фильтров. Еще заметил, что в категориях меняются описания и эскизы товара, когда выводишь туда модуль. У меня доп поля в бд для вывода своего описания товара в категориях и своего эскиза, которые можно вбить в карточку в админке. Интересно, как оно так работает, если оригинальные файлы не трогает. Видать нужно копать в модели запросов :( З.Ы. Я так понимаю, если накатить закодированную, то там вообще самому ничего не поменять в коде и постоянно дергать автора :) Змінено 27 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fijneman Опубліковано: 27 серпня 2015 Share Опубліковано: 27 серпня 2015 Разобрался с логикой вывода и нашел где подправить для нужного мне. Будем теперь думу думать, ставить ли шифрованное, либо приводить аттрибуты у товаров в божеский вид для отображения в фильтре. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 27 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 серпня 2015 fijneman, полноценно дефолтные фильтры есть только в 2.5.17.3. пробуйте, на выбор у вас несколько фильтров. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Полностью удалил 4.2.3, накатил 5.17.3b и не запустилось :) Invalid argument supplied for foreach() в catalog/controller/module/filterpro.phpна строках 278 и 321. Может как-то связано с версией php (у меня принудительно выставлено 5.4 на хостинге). Куб вроде как есть. Переодически в админке вижу красный ворнинг о том, что домен не совпадает. Пойду лучше посплю. Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 домен на который вы заходите отличается от того который в конфиге Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bzvyagintsev Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 На опен карт 2.0.1.1 есть смысл покупать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Перенес пару категорий и товаров в связях с office.site.ru на www.site.ru и фильтр заработал. Млин, я думал он будет работать везде :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 fijneman, где фильтр не работает ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Он не хочет работать на поддоменах типа sub1.site.ru, sub2.site.ru и тп. Я тестирую вариант мультимагазина, когда основной магазин на домене www.site.ru и еще несколько на поддоменах. У них у всех общие файлы и одна БД'шка. При этом версия без лицухи нормально работает. Видимо в криптованной версии постоянно сверяется то ли с файлом лицензии, то ли с сервером. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 fijneman, какая версия фильтра? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Это не воркает на 5.17.3b(speed)_encoded. Пробовал залить с заменой 5.17.1(speed)_encoded4php5.5, но вылез белый экран (по моему там не зря про пхп 5.5 написано). Потестю потом еще 4.4(seo)_encoded Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. А что за доступы нужны? В админку или так же и на фтп? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Решил почекать на свежей установке ocstore 15512, думал может как-то мои правки могли повлиять, но там та же фигня. Жесткая привязка лицухи к домену видать. Забыл в конфигах добавить www, так оно там даже меня в настройки модуля в админке не пускало :) З.Ы. 2.4.4(seo)_encoded выводит для любых поддоменов, но в слайдере не отображает цифры и сами фильтры на поддоменах не срабатывают. www.test.ru office.test.ru Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Автор не ответил в личке. Задам здесь. Пытаюсь установить модуль filterpro_v2.5.17.3b(speed)_encodedПосле заливки на хостинг в списке модулей его нет. OCStore 1.5.5.1.2, Версия PHP 5.4.42, IonCube Loader:4.7 Пробовал остальные версии, результат аналогичный. Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... stile423 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 А как с вами связаться? в личку сообщение нельзя отправить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Присоединяюсь, автор АУ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Может он на выходных отдыхает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bismark132 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Здравствуйте, столкнулся с такой проблемой. Модуль как-то некорректно отображается в Производителях,а именно вес продуктов. В категориях все замечательно А вот в самих Производителях, Вес отображается как-то совсем странно. Для определенного производителя выводит такой вес,которого то и нет совсем. P.S. В личку написать не смог,поэтому пишу сюда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще наткнулся на то, что фильтр выводит в категориях товары, кол-во которых 0. Я у себя убирал это дело добавляя кое куда AND p.quantity > '0' в запросах. В криптованную версию нифига не добавить. Можно было бы конечно через шаблон проверять кол-во и прятать, но там с пагинацией глюки всплывут. На сколько легко это поправимо для фильтра вообще и планируется ли это добавить в админку в виде опции? З.Ы. Отключать товары не предлагать :) Пусть себе будут доступны по прямым ссылкам без возможности заказа, но недоступны в категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Добрый день. Купил ваш модуль , есть вопросы по модулю, а именно надо активировать Как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще вопрос . Как модуль ваш можно протестировать на локальном компьютере? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 279 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 23 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 399 переглядів kirians 21 жовтня 2021 ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 486 переглядів sevansht 17 вересня batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 093 перегляди Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 446 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Фильтры filter Pro [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Полностью удалил 4.2.3, накатил 5.17.3b и не запустилось :) Invalid argument supplied for foreach() в catalog/controller/module/filterpro.phpна строках 278 и 321. Может как-то связано с версией php (у меня принудительно выставлено 5.4 на хостинге). Куб вроде как есть. Переодически в админке вижу красный ворнинг о том, что домен не совпадает. Пойду лучше посплю. Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 домен на который вы заходите отличается от того который в конфиге Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bzvyagintsev Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 На опен карт 2.0.1.1 есть смысл покупать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Перенес пару категорий и товаров в связях с office.site.ru на www.site.ru и фильтр заработал. Млин, я думал он будет работать везде :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 fijneman, где фильтр не работает ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Он не хочет работать на поддоменах типа sub1.site.ru, sub2.site.ru и тп. Я тестирую вариант мультимагазина, когда основной магазин на домене www.site.ru и еще несколько на поддоменах. У них у всех общие файлы и одна БД'шка. При этом версия без лицухи нормально работает. Видимо в криптованной версии постоянно сверяется то ли с файлом лицензии, то ли с сервером. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 fijneman, какая версия фильтра? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Это не воркает на 5.17.3b(speed)_encoded. Пробовал залить с заменой 5.17.1(speed)_encoded4php5.5, но вылез белый экран (по моему там не зря про пхп 5.5 написано). Потестю потом еще 4.4(seo)_encoded Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. А что за доступы нужны? В админку или так же и на фтп? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Решил почекать на свежей установке ocstore 15512, думал может как-то мои правки могли повлиять, но там та же фигня. Жесткая привязка лицухи к домену видать. Забыл в конфигах добавить www, так оно там даже меня в настройки модуля в админке не пускало :) З.Ы. 2.4.4(seo)_encoded выводит для любых поддоменов, но в слайдере не отображает цифры и сами фильтры на поддоменах не срабатывают. www.test.ru office.test.ru Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Автор не ответил в личке. Задам здесь. Пытаюсь установить модуль filterpro_v2.5.17.3b(speed)_encodedПосле заливки на хостинг в списке модулей его нет. OCStore 1.5.5.1.2, Версия PHP 5.4.42, IonCube Loader:4.7 Пробовал остальные версии, результат аналогичный. Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... stile423 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 А как с вами связаться? в личку сообщение нельзя отправить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Присоединяюсь, автор АУ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Может он на выходных отдыхает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bismark132 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Здравствуйте, столкнулся с такой проблемой. Модуль как-то некорректно отображается в Производителях,а именно вес продуктов. В категориях все замечательно А вот в самих Производителях, Вес отображается как-то совсем странно. Для определенного производителя выводит такой вес,которого то и нет совсем. P.S. В личку написать не смог,поэтому пишу сюда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще наткнулся на то, что фильтр выводит в категориях товары, кол-во которых 0. Я у себя убирал это дело добавляя кое куда AND p.quantity > '0' в запросах. В криптованную версию нифига не добавить. Можно было бы конечно через шаблон проверять кол-во и прятать, но там с пагинацией глюки всплывут. На сколько легко это поправимо для фильтра вообще и планируется ли это добавить в админку в виде опции? З.Ы. Отключать товары не предлагать :) Пусть себе будут доступны по прямым ссылкам без возможности заказа, но недоступны в категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Добрый день. Купил ваш модуль , есть вопросы по модулю, а именно надо активировать Как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще вопрос . Как модуль ваш можно протестировать на локальном компьютере? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 279 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 23 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 399 переглядів kirians 21 жовтня 2021 ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 486 переглядів sevansht 17 вересня batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 093 перегляди Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 446 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Фильтры filter Pro [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
bzvyagintsev Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 На опен карт 2.0.1.1 есть смысл покупать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Перенес пару категорий и товаров в связях с office.site.ru на www.site.ru и фильтр заработал. Млин, я думал он будет работать везде :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 fijneman, где фильтр не работает ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Он не хочет работать на поддоменах типа sub1.site.ru, sub2.site.ru и тп. Я тестирую вариант мультимагазина, когда основной магазин на домене www.site.ru и еще несколько на поддоменах. У них у всех общие файлы и одна БД'шка. При этом версия без лицухи нормально работает. Видимо в криптованной версии постоянно сверяется то ли с файлом лицензии, то ли с сервером. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 fijneman, какая версия фильтра? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Это не воркает на 5.17.3b(speed)_encoded. Пробовал залить с заменой 5.17.1(speed)_encoded4php5.5, но вылез белый экран (по моему там не зря про пхп 5.5 написано). Потестю потом еще 4.4(seo)_encoded Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. А что за доступы нужны? В админку или так же и на фтп? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Решил почекать на свежей установке ocstore 15512, думал может как-то мои правки могли повлиять, но там та же фигня. Жесткая привязка лицухи к домену видать. Забыл в конфигах добавить www, так оно там даже меня в настройки модуля в админке не пускало :) З.Ы. 2.4.4(seo)_encoded выводит для любых поддоменов, но в слайдере не отображает цифры и сами фильтры на поддоменах не срабатывают. www.test.ru office.test.ru Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Автор не ответил в личке. Задам здесь. Пытаюсь установить модуль filterpro_v2.5.17.3b(speed)_encodedПосле заливки на хостинг в списке модулей его нет. OCStore 1.5.5.1.2, Версия PHP 5.4.42, IonCube Loader:4.7 Пробовал остальные версии, результат аналогичный. Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... stile423 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 А как с вами связаться? в личку сообщение нельзя отправить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Присоединяюсь, автор АУ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Может он на выходных отдыхает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bismark132 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Здравствуйте, столкнулся с такой проблемой. Модуль как-то некорректно отображается в Производителях,а именно вес продуктов. В категориях все замечательно А вот в самих Производителях, Вес отображается как-то совсем странно. Для определенного производителя выводит такой вес,которого то и нет совсем. P.S. В личку написать не смог,поэтому пишу сюда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще наткнулся на то, что фильтр выводит в категориях товары, кол-во которых 0. Я у себя убирал это дело добавляя кое куда AND p.quantity > '0' в запросах. В криптованную версию нифига не добавить. Можно было бы конечно через шаблон проверять кол-во и прятать, но там с пагинацией глюки всплывут. На сколько легко это поправимо для фильтра вообще и планируется ли это добавить в админку в виде опции? З.Ы. Отключать товары не предлагать :) Пусть себе будут доступны по прямым ссылкам без возможности заказа, но недоступны в категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Добрый день. Купил ваш модуль , есть вопросы по модулю, а именно надо активировать Как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще вопрос . Как модуль ваш можно протестировать на локальном компьютере? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 279 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 23 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 399 переглядів kirians 21 жовтня 2021 ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 486 переглядів sevansht 17 вересня batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 093 перегляди Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 446 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Фильтры filter Pro [Поддержка]
fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Он не хочет работать на поддоменах типа sub1.site.ru, sub2.site.ru и тп. Я тестирую вариант мультимагазина, когда основной магазин на домене www.site.ru и еще несколько на поддоменах. У них у всех общие файлы и одна БД'шка. При этом версия без лицухи нормально работает. Видимо в криптованной версии постоянно сверяется то ли с файлом лицензии, то ли с сервером. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 fijneman, какая версия фильтра? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Это не воркает на 5.17.3b(speed)_encoded. Пробовал залить с заменой 5.17.1(speed)_encoded4php5.5, но вылез белый экран (по моему там не зря про пхп 5.5 написано). Потестю потом еще 4.4(seo)_encoded Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. А что за доступы нужны? В админку или так же и на фтп? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Решил почекать на свежей установке ocstore 15512, думал может как-то мои правки могли повлиять, но там та же фигня. Жесткая привязка лицухи к домену видать. Забыл в конфигах добавить www, так оно там даже меня в настройки модуля в админке не пускало :) З.Ы. 2.4.4(seo)_encoded выводит для любых поддоменов, но в слайдере не отображает цифры и сами фильтры на поддоменах не срабатывают. www.test.ru office.test.ru Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Автор не ответил в личке. Задам здесь. Пытаюсь установить модуль filterpro_v2.5.17.3b(speed)_encodedПосле заливки на хостинг в списке модулей его нет. OCStore 1.5.5.1.2, Версия PHP 5.4.42, IonCube Loader:4.7 Пробовал остальные версии, результат аналогичный. Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... stile423 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 А как с вами связаться? в личку сообщение нельзя отправить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Присоединяюсь, автор АУ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Может он на выходных отдыхает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bismark132 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Здравствуйте, столкнулся с такой проблемой. Модуль как-то некорректно отображается в Производителях,а именно вес продуктов. В категориях все замечательно А вот в самих Производителях, Вес отображается как-то совсем странно. Для определенного производителя выводит такой вес,которого то и нет совсем. P.S. В личку написать не смог,поэтому пишу сюда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще наткнулся на то, что фильтр выводит в категориях товары, кол-во которых 0. Я у себя убирал это дело добавляя кое куда AND p.quantity > '0' в запросах. В криптованную версию нифига не добавить. Можно было бы конечно через шаблон проверять кол-во и прятать, но там с пагинацией глюки всплывут. На сколько легко это поправимо для фильтра вообще и планируется ли это добавить в админку в виде опции? З.Ы. Отключать товары не предлагать :) Пусть себе будут доступны по прямым ссылкам без возможности заказа, но недоступны в категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Добрый день. Купил ваш модуль , есть вопросы по модулю, а именно надо активировать Как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще вопрос . Как модуль ваш можно протестировать на локальном компьютере? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 279 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 23 Перейти до списку тем Схожі публікації ajax filter Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 20 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 0 коментарів 5 399 переглядів kirians 21 жовтня 2021 ajax filter [Поддержка] Ajax Filter with Seo Link (Умный фильтр) Автор: kirians, 21 жовтня 2021 ajax фильтр ajax (і ще %d) Теги: ajax фильтр ajax filter ajax filter for brands filter seo filter products фильтр на ajax фильтр ajax filter pro with seo links 5 відповідей 1 486 переглядів sevansht 17 вересня batch [Поддержка] Универсальный массовый редактор товаров. MULTIEDIT AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 58 093 перегляди Sha 17 листопада batch Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 0 коментарів 57 446 переглядів Sha 15 березня 2017 [Поддержка] Автор: Wadamir, 12 лютого 2021 админка фильтр (і ще %d) Теги: админка фильтр категории производитель 0 відповідей 745 переглядів Wadamir 23 лютого 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 Это не воркает на 5.17.3b(speed)_encoded. Пробовал залить с заменой 5.17.1(speed)_encoded4php5.5, но вылез белый экран (по моему там не зря про пхп 5.5 написано). Потестю потом еще 4.4(seo)_encoded Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 28 серпня 2015 Автор Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. А что за доступы нужны? В админку или так же и на фтп? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Решил почекать на свежей установке ocstore 15512, думал может как-то мои правки могли повлиять, но там та же фигня. Жесткая привязка лицухи к домену видать. Забыл в конфигах добавить www, так оно там даже меня в настройки модуля в админке не пускало :) З.Ы. 2.4.4(seo)_encoded выводит для любых поддоменов, но в слайдере не отображает цифры и сами фильтры на поддоменах не срабатывают. www.test.ru office.test.ru Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Автор не ответил в личке. Задам здесь. Пытаюсь установить модуль filterpro_v2.5.17.3b(speed)_encodedПосле заливки на хостинг в списке модулей его нет. OCStore 1.5.5.1.2, Версия PHP 5.4.42, IonCube Loader:4.7 Пробовал остальные версии, результат аналогичный. Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... stile423 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 А как с вами связаться? в личку сообщение нельзя отправить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Присоединяюсь, автор АУ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Может он на выходных отдыхает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bismark132 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Здравствуйте, столкнулся с такой проблемой. Модуль как-то некорректно отображается в Производителях,а именно вес продуктов. В категориях все замечательно А вот в самих Производителях, Вес отображается как-то совсем странно. Для определенного производителя выводит такой вес,которого то и нет совсем. P.S. В личку написать не смог,поэтому пишу сюда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fijneman Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще наткнулся на то, что фильтр выводит в категориях товары, кол-во которых 0. Я у себя убирал это дело добавляя кое куда AND p.quantity > '0' в запросах. В криптованную версию нифига не добавить. Можно было бы конечно через шаблон проверять кол-во и прятать, но там с пагинацией глюки всплывут. На сколько легко это поправимо для фильтра вообще и планируется ли это добавить в админку в виде опции? З.Ы. Отключать товары не предлагать :) Пусть себе будут доступны по прямым ссылкам без возможности заказа, но недоступны в категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Добрый день. Купил ваш модуль , есть вопросы по модулю, а именно надо активировать Как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще вопрос . Как модуль ваш можно протестировать на локальном компьютере? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Вперед Сторінка 178 з 279 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 23
fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 2.4.4 точно нет, а вот 2.5.17.3b должен бы, я этому уделял внимание если дадите доступы, посмотрю что там не так.. А что за доступы нужны? В админку или так же и на фтп? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fijneman Опубліковано: 28 серпня 2015 Share Опубліковано: 28 серпня 2015 (змінено) Решил почекать на свежей установке ocstore 15512, думал может как-то мои правки могли повлиять, но там та же фигня. Жесткая привязка лицухи к домену видать. Забыл в конфигах добавить www, так оно там даже меня в настройки модуля в админке не пускало :) З.Ы. 2.4.4(seo)_encoded выводит для любых поддоменов, но в слайдере не отображает цифры и сами фильтры на поддоменах не срабатывают. www.test.ru office.test.ru Змінено 28 серпня 2015 користувачем fijneman Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Автор не ответил в личке. Задам здесь. Пытаюсь установить модуль filterpro_v2.5.17.3b(speed)_encodedПосле заливки на хостинг в списке модулей его нет. OCStore 1.5.5.1.2, Версия PHP 5.4.42, IonCube Loader:4.7 Пробовал остальные версии, результат аналогичный. Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stile423 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 А как с вами связаться? в личку сообщение нельзя отправить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alroad Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Присоединяюсь, автор АУ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fijneman Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Может он на выходных отдыхает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bismark132 Опубліковано: 29 серпня 2015 Share Опубліковано: 29 серпня 2015 Здравствуйте, столкнулся с такой проблемой. Модуль как-то некорректно отображается в Производителях,а именно вес продуктов. В категориях все замечательно А вот в самих Производителях, Вес отображается как-то совсем странно. Для определенного производителя выводит такой вес,которого то и нет совсем. P.S. В личку написать не смог,поэтому пишу сюда. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fijneman Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще наткнулся на то, что фильтр выводит в категориях товары, кол-во которых 0. Я у себя убирал это дело добавляя кое куда AND p.quantity > '0' в запросах. В криптованную версию нифига не добавить. Можно было бы конечно через шаблон проверять кол-во и прятать, но там с пагинацией глюки всплывут. На сколько легко это поправимо для фильтра вообще и планируется ли это добавить в админку в виде опции? З.Ы. Отключать товары не предлагать :) Пусть себе будут доступны по прямым ссылкам без возможности заказа, но недоступны в категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Добрый день. Купил ваш модуль , есть вопросы по модулю, а именно надо активировать Как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
toppay Опубліковано: 30 серпня 2015 Share Опубліковано: 30 серпня 2015 Еще вопрос . Как модуль ваш можно протестировать на локальном компьютере? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts