Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

skosmin

Новачок
  
  • Публікації

    8
  • З нами

  • Відвідування

Інформація

  • Місто:
    Харків

Відвідувачі профілю

1 462 перегляди профілю

skosmin's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Репутація

  1. Поле Модель товару це просто був приклад, щоб донести суть. Мені потрібно, щоб модуль зв'язав товари тільки ті, які мені потрібно зв'язати, а саме, товари в яких в обраному мені полі є однакове значення, все дуже просто і це економить багато часу, не потрібно вручну пов'язувати товари, якщо у товарів вже є ознака їхньої однаковості (групи). В поточній реалізації вашого модулю такої фуннкції немає, ось що мені хотілося дізнатися від вас.
  2. Виходить, що все ж таки в модулі немає функції для повної автоматичної прив'язки товарів за якоюсь єдиною ознакою, як приклад, у товарів у полі модель вказано значення "iphone 15" і потрібно, щоб модуль сам прив'язав товари на підставі цього значення. Тобто, зараз є просто ручний пошук слова "iphone 15" і після натискання на кнопку модуль створює групу товарів. Хотілося отримати автоматизацію, в якій можна створити базовий шаблон з налаштуваннями відображення і щоб модуль сам знаходив "однакові" групи товарів на підставі зазначеного поля (де шукати). Ймовірно, подібне завдання можна вирішити самому, за допомогою SQL запитів, наповнити ваші таблиці даними про такі групи товарів, але це складно стверджувати, не бачачи структуру таблиць і приклади даних, які в них зберігаються, а купити модуль, щоб це просто перевірити, не найкращий варіант.
  3. Доброго дня. Что означает версия модуля с функцией "автоматическая связка"? Чем отличается от такого же модуля, где этого нет. Можно ли указать в настройках модуля создавать группы товаров автоматически? Если какое то значение, в каком либо поле или атрибуте у товара одинаковое? К примеру, в поле Модель у двух товаров указано одинаковое значение "iphone 15", тогда сайт с использованием вашего модуля будет знать об одинаковых товарах входящих в эту группу. Можно ли так? Чтобы вручную не указавать какие товары "одинаковые", если эта информация о привязке уже есть у товаров в каком либо поле, в карточке товара.
  4. Добрый день. Подскажите пожалуйста, можно ли настраивать максимальный размер для объемной запросов, которые могут кешироваться? К примеру, сейчас пишет о том, что результат запроса слишком большой и он не будет закеширован. Хотелось бы настраивать этот параметр индивидуально. Сегодня при очистке кеша 1 раз появилось сообщение. Ваш сервер работает стабильно?
  5. Замените пожалуйста это слово в файле product.twig на переменную-шаблон из языкового файла, чтобы была поддержка многоязычных сайтов.
  6. Chameleon - MEGAMENU Можно создавать пункты меню заново через кнопку "СОЗДАТЬ КАТЕГОРИИ АВТОМАТИЧЕСКИ", но пропадают иконки категорий заданных для меню, нужно заново добавлять их пунктам меню (категориям). Просим вас добавить функцию брать картинку от категории при создании пунктов для мега меню при нажатии этой кнопки, заранее спасибо!
  7. Поддержка EG всё верно вам ответила на тот момент времени, когда вы обращались, такой возможности не было, но теперь она есть, вот выдежка их журнала обновлений программы:
  8. Скорей всего проблема в локали хостинг сервера, не доступна локаль ru_RU, особенно актуальна проблема при импорте данных из CSV файла.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.