Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Не устанавливаются OCMOD дополнения


Recommended Posts

Версия ocStore 2.3.0.2.2

Не загружается дополнение. Выдает ошибку:

internal server error

В журнале ошибок одна ошибка:

PHP Fatal error:  Call to undefined function zip_open() in /.../system/storage/modification/admin/controller/extension/installer.php on line 119, referer: http://.../admin/index.php?route=extension/installer&token=qmjPi7Ku51TH0RKgp1YpAwOEwlDEuMGP

На этой строчке переменная $zip

$zip = zip_open($file);

В чем может быть дело?

  • +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 1 year later...

Простите, если вдруг не к месту, но попытался собрать описание всех ошибок, которые происходят при установке модулей на OpenCart 2 в отдельной статье - https://opencart-guide.com/administration/extensions/error-on-install-extensions.html. Вдохновением стало то, что в последние пару месяцев чуть ли не каждый второй клиент получает ошибки при установке модулей и обращается в поддержку модуля и ждет моего ответа. Тогда как проблему можно было решить самостоятельно и намного быстрее. Ошибка  Call to undefined f unction zip_open ( ) очень распространена, но зачастую она замаскирована под Ошибку 500 (Internal Server Error) потому, что в настройках сервере не только не подключена нужная библиотека, но и запрещен показ ошибок... В итоге, включение лога ошибок в самой системе все равно ничего полезного не приносит.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.