Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как скопировать все данные с админк openkart и перенести их в новый шаблон openkart со всеми настройками

Recommended Posts

1 час назад, DenisDDM сказал:

Как скопировать все данные с админк openkart и перенести их в новый шаблон openkart со всеми настройками???

Что за шаблон? напишите Автору шаблона я думаю он поможет 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1 hour ago, DenisDDM said:

Как скопировать все данные с админк openkart и перенести их в новый шаблон openkart со всеми настройками???

А что мешает установить шаблон на эту же админку ?

Надіслати

50 минут назад, alexstorm сказал:

А что мешает установить шаблон на эту же админку ?

DenisDDM,  Абсолютно верно - сделать копию всего в другой поддомен, и поменять шаблон. Профит.

Надіслати

Добры день! На одном шаблоне и домене висит магазин настроенный и вся продукция и формация есть хочу перенести все на новый домен и шаблон, но нет доступа на старый хостинг. Помогите все корректно перенести. Слишком много данных. Я думал может через импорт экспорт перекинуть инфо о группах и товарах???

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.