Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Замена кнопки "Купить" на кнопку "Оставить заявку"

Recommended Posts

Уважаемые знатоки, подскажите, как сделать так, чтобы пользователь при заходе в карточку товара при нажатии на кнопку "Купить" имел возможность ввести свой номер телефона и имя. Администратору соответственно приходит письмо -" Пользователь "Имя" "телефон" оставил заявку на товар "Наименование товара"

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Интересный модуль. останется только присоединить форму к кнопке "Купить" (не заметила такой функции в нем), но это уже мелочи

Надіслати

Уважаемые знатоки, подскажите, как сделать так, чтобы пользователь при заходе в карточку товара при нажатии на кнопку "Купить" имел возможность ввести свой номер телефона и имя. Администратору соответственно приходит письмо -" Пользователь "Имя" "телефон" оставил заявку на товар "Наименование товара"

Думаю, что-то из этого подойдёт:

Быстрый заказ для Opencart 2 1.1

Купить в 1 клик для Opencart 2.x с целью в Я.метрике! 2.2

А кнопку "В корзину" можно скрыть, если необходимо.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.