chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 10 Завантажити / Придбати розширення Быстрые комментарии к заказу(статусу) модуль обїединен с шаблонами комментариев Удобство - время Удобство - деньги Расширение позволяет создавать быстрые шаблоны для использования их при обработке заказа. Достаточно выбрать шаблон комментария и и в поле комментария добавится уже выбранный вами текст шаблона Создав несколько шаблонов комментария при обработке заказа вы получаете мега удобный интерфейс, значительно экономящий ваше время. demo / demo http://demo2.slasoft.kharkov.ua/admin/index.php?route=localisation/fast_comment_status версия *Awaro - расширена в плане добавления полей для замены если вы знаете структуру полей order_info - вы спокойно можете использовать такие шаблоны {telephone} {address2}, даже {fax} Если вы используете custom_fields, а ведь там могут быть информация о треке, или нужная какая-то другая - это индивидуально. Автор chukcha долучення 04.07.16 Категорія Інші розширення Системные требования Метод активации Без активации Ioncube Loader Нет ocStore 3.02.32.22.1 OpenCart.Pro, ocShop Opencart.pro 2.3Opencart.pro 2.1 Звернення до сервера розробника Нет 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 спасибочки за модуль! работает как часики! :eek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 Чтоб к барышне не было претензий о не покупке. Покупала, не здесь. И.. условно, модуль делался по ее заказу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) У Вас нет прав для доступа к этой странице. Если она Вам нужна, обратитесь к администратору. Обращаюсь) Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 В каком месте? Я даже не спрашиваю, где брали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Ну... может быть на демо? ну так там как раз с правами все хорошо И потому вопрос становится более актуальным - где брал? (можно в личку - я там не кусаюсь) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Ну... может быть на демо? ну так там как раз с правами все хорошо И потому вопрос становится более актуальным - где брал? (можно в личку - я там не кусаюсь) ну да - накачал на варюжке))) на демо конечно)) чужое не трогаю) хотел взглянуть прост а там иди вон) http://prntscr.com/bottst Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 странно, но на демо все доступно, для demo/demo - я имею ввиду статусы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основнымв чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основным в чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Для этого есть другой модуль Не конфликтующий с этим Цель - комент одной кнопкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Да, это специально для просмотра логов работы админов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Можно... А точно нужно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) Ну там было в темутут бы тож не помешала2 раза точно куплюможет и трину короч всем понасоветую.. че тут цена вопроса 150р Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 Вы же знаете мой подход Кто-то купил - мод получил тычок Не купили - будет себе жить в своем мире. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 ну так и я слов на ветер не бросаю)#488968моя половина шага) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 (змінено) вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) для смс) ну вот пара пользователей которых переношу с 1.5. на 2ку тож хотят тот как и вы вот им хочется чтоб это было, а чем я убъю время переделывая старый я лучше куплю готовый тут. Пользователи ж разные бывают. а тут вот на всё есть - пользуйся и составляй какие угодно быстрые комментарии. Например один момент не берут трубку при отзвоне. админ тык *мы до вас по такому то номеру не смогли и т.д. и т.п.* разные бывают ситуации. Змінено 5 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... POMAH Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? смотрите тут https://opencartforum.com/files/file/1206-%D0%B1%D1%8B%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 липня 2016 AWARO версия имени Вас 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hippy Опубліковано: 6 липня 2016 Share Опубліковано: 6 липня 2016 было бы не плохо на странице модуля указать что за версия fast_comment_orderAwaro.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 6 липня 2016 она практически ничем не отличается, кроме как включением хотелки от Awaro На любителя и понимающего(знающего) что внутри order_info Потому что расписывать назначение всех поля заказа - нет желания. Условно ее можно назвать расширенной версией 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Схожі публікації Швидкі комментари до статусу замовлення Автор: chukcha, 3 липня 2016 комментарии к заказу комментарии к статусу (і ще %d) Теги: комментарии к заказу комментарии к статусу обработка заказа коментари до статусу обробка замовлення 0 коментарів 7 480 переглядів chukcha 3 липня 2016 Модуль Сортировка товаров в заказе по категориям с учетом остатков [Поддержка] Автор: legioner26, 27 грудня 2017 модуль заказы (і ще %d) Теги: модуль заказы сортировка отправка письма товары по категориям админка обработка заказа учет остатков учет склада opencart 18 відповідей 3 578 переглядів Minada 24 червня 2020 Статус заказа Автор: lav2001, 12 березня 2018 обработка заказа статус заказа (і ще %d) Теги: обработка заказа статус заказа оплата заказа работа без склада 1 відповідь 1 226 переглядів lav2001 13 березня 2018 Модуль отправки сообщений VipSMS.net Автор: gevguk, 8 жовтня 2014 отправка смс vipsms (і ще %d) Теги: отправка смс vipsms комментарии к заказу 0 відповідей 1 390 переглядів gevguk 8 жовтня 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Быстрые комментарии к заказу(статусу) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Ketty83 Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 спасибочки за модуль! работает как часики! :eek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 Чтоб к барышне не было претензий о не покупке. Покупала, не здесь. И.. условно, модуль делался по ее заказу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) У Вас нет прав для доступа к этой странице. Если она Вам нужна, обратитесь к администратору. Обращаюсь) Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 В каком месте? Я даже не спрашиваю, где брали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Ну... может быть на демо? ну так там как раз с правами все хорошо И потому вопрос становится более актуальным - где брал? (можно в личку - я там не кусаюсь) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Ну... может быть на демо? ну так там как раз с правами все хорошо И потому вопрос становится более актуальным - где брал? (можно в личку - я там не кусаюсь) ну да - накачал на варюжке))) на демо конечно)) чужое не трогаю) хотел взглянуть прост а там иди вон) http://prntscr.com/bottst Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 странно, но на демо все доступно, для demo/demo - я имею ввиду статусы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основнымв чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основным в чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Для этого есть другой модуль Не конфликтующий с этим Цель - комент одной кнопкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Да, это специально для просмотра логов работы админов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Можно... А точно нужно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) Ну там было в темутут бы тож не помешала2 раза точно куплюможет и трину короч всем понасоветую.. че тут цена вопроса 150р Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 Вы же знаете мой подход Кто-то купил - мод получил тычок Не купили - будет себе жить в своем мире. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 ну так и я слов на ветер не бросаю)#488968моя половина шага) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 (змінено) вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) для смс) ну вот пара пользователей которых переношу с 1.5. на 2ку тож хотят тот как и вы вот им хочется чтоб это было, а чем я убъю время переделывая старый я лучше куплю готовый тут. Пользователи ж разные бывают. а тут вот на всё есть - пользуйся и составляй какие угодно быстрые комментарии. Например один момент не берут трубку при отзвоне. админ тык *мы до вас по такому то номеру не смогли и т.д. и т.п.* разные бывают ситуации. Змінено 5 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... POMAH Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? смотрите тут https://opencartforum.com/files/file/1206-%D0%B1%D1%8B%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 липня 2016 AWARO версия имени Вас 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hippy Опубліковано: 6 липня 2016 Share Опубліковано: 6 липня 2016 было бы не плохо на странице модуля указать что за версия fast_comment_orderAwaro.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 6 липня 2016 она практически ничем не отличается, кроме как включением хотелки от Awaro На любителя и понимающего(знающего) что внутри order_info Потому что расписывать назначение всех поля заказа - нет желания. Условно ее можно назвать расширенной версией 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Схожі публікації Швидкі комментари до статусу замовлення Автор: chukcha, 3 липня 2016 комментарии к заказу комментарии к статусу (і ще %d) Теги: комментарии к заказу комментарии к статусу обработка заказа коментари до статусу обробка замовлення 0 коментарів 7 480 переглядів chukcha 3 липня 2016 Модуль Сортировка товаров в заказе по категориям с учетом остатков [Поддержка] Автор: legioner26, 27 грудня 2017 модуль заказы (і ще %d) Теги: модуль заказы сортировка отправка письма товары по категориям админка обработка заказа учет остатков учет склада opencart 18 відповідей 3 578 переглядів Minada 24 червня 2020 Статус заказа Автор: lav2001, 12 березня 2018 обработка заказа статус заказа (і ще %d) Теги: обработка заказа статус заказа оплата заказа работа без склада 1 відповідь 1 226 переглядів lav2001 13 березня 2018 Модуль отправки сообщений VipSMS.net Автор: gevguk, 8 жовтня 2014 отправка смс vipsms (і ще %d) Теги: отправка смс vipsms комментарии к заказу 0 відповідей 1 390 переглядів gevguk 8 жовтня 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Быстрые комментарии к заказу(статусу) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) У Вас нет прав для доступа к этой странице. Если она Вам нужна, обратитесь к администратору. Обращаюсь) Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 В каком месте? Я даже не спрашиваю, где брали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Ну... может быть на демо? ну так там как раз с правами все хорошо И потому вопрос становится более актуальным - где брал? (можно в личку - я там не кусаюсь) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Ну... может быть на демо? ну так там как раз с правами все хорошо И потому вопрос становится более актуальным - где брал? (можно в личку - я там не кусаюсь) ну да - накачал на варюжке))) на демо конечно)) чужое не трогаю) хотел взглянуть прост а там иди вон) http://prntscr.com/bottst Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 странно, но на демо все доступно, для demo/demo - я имею ввиду статусы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основнымв чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основным в чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Для этого есть другой модуль Не конфликтующий с этим Цель - комент одной кнопкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Да, это специально для просмотра логов работы админов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Можно... А точно нужно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) Ну там было в темутут бы тож не помешала2 раза точно куплюможет и трину короч всем понасоветую.. че тут цена вопроса 150р Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 Вы же знаете мой подход Кто-то купил - мод получил тычок Не купили - будет себе жить в своем мире. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 ну так и я слов на ветер не бросаю)#488968моя половина шага) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 (змінено) вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) для смс) ну вот пара пользователей которых переношу с 1.5. на 2ку тож хотят тот как и вы вот им хочется чтоб это было, а чем я убъю время переделывая старый я лучше куплю готовый тут. Пользователи ж разные бывают. а тут вот на всё есть - пользуйся и составляй какие угодно быстрые комментарии. Например один момент не берут трубку при отзвоне. админ тык *мы до вас по такому то номеру не смогли и т.д. и т.п.* разные бывают ситуации. Змінено 5 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... POMAH Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? смотрите тут https://opencartforum.com/files/file/1206-%D0%B1%D1%8B%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 липня 2016 AWARO версия имени Вас 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hippy Опубліковано: 6 липня 2016 Share Опубліковано: 6 липня 2016 было бы не плохо на странице модуля указать что за версия fast_comment_orderAwaro.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 6 липня 2016 она практически ничем не отличается, кроме как включением хотелки от Awaro На любителя и понимающего(знающего) что внутри order_info Потому что расписывать назначение всех поля заказа - нет желания. Условно ее можно назвать расширенной версией 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Схожі публікації Швидкі комментари до статусу замовлення Автор: chukcha, 3 липня 2016 комментарии к заказу комментарии к статусу (і ще %d) Теги: комментарии к заказу комментарии к статусу обработка заказа коментари до статусу обробка замовлення 0 коментарів 7 480 переглядів chukcha 3 липня 2016 Модуль Сортировка товаров в заказе по категориям с учетом остатков [Поддержка] Автор: legioner26, 27 грудня 2017 модуль заказы (і ще %d) Теги: модуль заказы сортировка отправка письма товары по категориям админка обработка заказа учет остатков учет склада opencart 18 відповідей 3 578 переглядів Minada 24 червня 2020 Статус заказа Автор: lav2001, 12 березня 2018 обработка заказа статус заказа (і ще %d) Теги: обработка заказа статус заказа оплата заказа работа без склада 1 відповідь 1 226 переглядів lav2001 13 березня 2018 Модуль отправки сообщений VipSMS.net Автор: gevguk, 8 жовтня 2014 отправка смс vipsms (і ще %d) Теги: отправка смс vipsms комментарии к заказу 0 відповідей 1 390 переглядів gevguk 8 жовтня 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Быстрые комментарии к заказу(статусу) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Ketty83 Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Ну... может быть на демо? ну так там как раз с правами все хорошо И потому вопрос становится более актуальным - где брал? (можно в личку - я там не кусаюсь) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Ну... может быть на демо? ну так там как раз с правами все хорошо И потому вопрос становится более актуальным - где брал? (можно в личку - я там не кусаюсь) ну да - накачал на варюжке))) на демо конечно)) чужое не трогаю) хотел взглянуть прост а там иди вон) http://prntscr.com/bottst Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 странно, но на демо все доступно, для demo/demo - я имею ввиду статусы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основнымв чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основным в чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Для этого есть другой модуль Не конфликтующий с этим Цель - комент одной кнопкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Да, это специально для просмотра логов работы админов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Можно... А точно нужно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) Ну там было в темутут бы тож не помешала2 раза точно куплюможет и трину короч всем понасоветую.. че тут цена вопроса 150р Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 Вы же знаете мой подход Кто-то купил - мод получил тычок Не купили - будет себе жить в своем мире. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 ну так и я слов на ветер не бросаю)#488968моя половина шага) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 (змінено) вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) для смс) ну вот пара пользователей которых переношу с 1.5. на 2ку тож хотят тот как и вы вот им хочется чтоб это было, а чем я убъю время переделывая старый я лучше куплю готовый тут. Пользователи ж разные бывают. а тут вот на всё есть - пользуйся и составляй какие угодно быстрые комментарии. Например один момент не берут трубку при отзвоне. админ тык *мы до вас по такому то номеру не смогли и т.д. и т.п.* разные бывают ситуации. Змінено 5 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... POMAH Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? смотрите тут https://opencartforum.com/files/file/1206-%D0%B1%D1%8B%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 липня 2016 AWARO версия имени Вас 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hippy Опубліковано: 6 липня 2016 Share Опубліковано: 6 липня 2016 было бы не плохо на странице модуля указать что за версия fast_comment_orderAwaro.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 6 липня 2016 она практически ничем не отличается, кроме как включением хотелки от Awaro На любителя и понимающего(знающего) что внутри order_info Потому что расписывать назначение всех поля заказа - нет желания. Условно ее можно назвать расширенной версией 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Схожі публікації Швидкі комментари до статусу замовлення Автор: chukcha, 3 липня 2016 комментарии к заказу комментарии к статусу (і ще %d) Теги: комментарии к заказу комментарии к статусу обработка заказа коментари до статусу обробка замовлення 0 коментарів 7 480 переглядів chukcha 3 липня 2016 Модуль Сортировка товаров в заказе по категориям с учетом остатков [Поддержка] Автор: legioner26, 27 грудня 2017 модуль заказы (і ще %d) Теги: модуль заказы сортировка отправка письма товары по категориям админка обработка заказа учет остатков учет склада opencart 18 відповідей 3 578 переглядів Minada 24 червня 2020 Статус заказа Автор: lav2001, 12 березня 2018 обработка заказа статус заказа (і ще %d) Теги: обработка заказа статус заказа оплата заказа работа без склада 1 відповідь 1 226 переглядів lav2001 13 березня 2018 Модуль отправки сообщений VipSMS.net Автор: gevguk, 8 жовтня 2014 отправка смс vipsms (і ще %d) Теги: отправка смс vipsms комментарии к заказу 0 відповідей 1 390 переглядів gevguk 8 жовтня 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Быстрые комментарии к заказу(статусу) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) AWARO, уж вам бы и не знать как исправить такие ошибки :-D Ну... может быть на демо? ну так там как раз с правами все хорошо И потому вопрос становится более актуальным - где брал? (можно в личку - я там не кусаюсь) ну да - накачал на варюжке))) на демо конечно)) чужое не трогаю) хотел взглянуть прост а там иди вон) http://prntscr.com/bottst Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 странно, но на демо все доступно, для demo/demo - я имею ввиду статусы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основнымв чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основным в чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Для этого есть другой модуль Не конфликтующий с этим Цель - комент одной кнопкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Да, это специально для просмотра логов работы админов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Можно... А точно нужно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) Ну там было в темутут бы тож не помешала2 раза точно куплюможет и трину короч всем понасоветую.. че тут цена вопроса 150р Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 Вы же знаете мой подход Кто-то купил - мод получил тычок Не купили - будет себе жить в своем мире. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 ну так и я слов на ветер не бросаю)#488968моя половина шага) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 (змінено) вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) для смс) ну вот пара пользователей которых переношу с 1.5. на 2ку тож хотят тот как и вы вот им хочется чтоб это было, а чем я убъю время переделывая старый я лучше куплю готовый тут. Пользователи ж разные бывают. а тут вот на всё есть - пользуйся и составляй какие угодно быстрые комментарии. Например один момент не берут трубку при отзвоне. админ тык *мы до вас по такому то номеру не смогли и т.д. и т.п.* разные бывают ситуации. Змінено 5 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... POMAH Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? смотрите тут https://opencartforum.com/files/file/1206-%D0%B1%D1%8B%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 липня 2016 AWARO версия имени Вас 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hippy Опубліковано: 6 липня 2016 Share Опубліковано: 6 липня 2016 было бы не плохо на странице модуля указать что за версия fast_comment_orderAwaro.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 6 липня 2016 она практически ничем не отличается, кроме как включением хотелки от Awaro На любителя и понимающего(знающего) что внутри order_info Потому что расписывать назначение всех поля заказа - нет желания. Условно ее можно назвать расширенной версией 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Схожі публікації Швидкі комментари до статусу замовлення Автор: chukcha, 3 липня 2016 комментарии к заказу комментарии к статусу (і ще %d) Теги: комментарии к заказу комментарии к статусу обработка заказа коментари до статусу обробка замовлення 0 коментарів 7 480 переглядів chukcha 3 липня 2016 Модуль Сортировка товаров в заказе по категориям с учетом остатков [Поддержка] Автор: legioner26, 27 грудня 2017 модуль заказы (і ще %d) Теги: модуль заказы сортировка отправка письма товары по категориям админка обработка заказа учет остатков учет склада opencart 18 відповідей 3 578 переглядів Minada 24 червня 2020 Статус заказа Автор: lav2001, 12 березня 2018 обработка заказа статус заказа (і ще %d) Теги: обработка заказа статус заказа оплата заказа работа без склада 1 відповідь 1 226 переглядів lav2001 13 березня 2018 Модуль отправки сообщений VipSMS.net Автор: gevguk, 8 жовтня 2014 отправка смс vipsms (і ще %d) Теги: отправка смс vipsms комментарии к заказу 0 відповідей 1 390 переглядів gevguk 8 жовтня 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Быстрые комментарии к заказу(статусу) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основнымв чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 + подвязать к статусам основным в чем прикол- там при смене автоматически статусов самобы подставлялось) Для этого есть другой модуль Не конфликтующий с этим Цель - комент одной кнопкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Да, это специально для просмотра логов работы админов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Можно... А точно нужно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) Ну там было в темутут бы тож не помешала2 раза точно куплюможет и трину короч всем понасоветую.. че тут цена вопроса 150р Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 Вы же знаете мой подход Кто-то купил - мод получил тычок Не купили - будет себе жить в своем мире. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 ну так и я слов на ветер не бросаю)#488968моя половина шага) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 (змінено) вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) для смс) ну вот пара пользователей которых переношу с 1.5. на 2ку тож хотят тот как и вы вот им хочется чтоб это было, а чем я убъю время переделывая старый я лучше куплю готовый тут. Пользователи ж разные бывают. а тут вот на всё есть - пользуйся и составляй какие угодно быстрые комментарии. Например один момент не берут трубку при отзвоне. админ тык *мы до вас по такому то номеру не смогли и т.д. и т.п.* разные бывают ситуации. Змінено 5 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... POMAH Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? смотрите тут https://opencartforum.com/files/file/1206-%D0%B1%D1%8B%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 липня 2016 AWARO версия имени Вас 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hippy Опубліковано: 6 липня 2016 Share Опубліковано: 6 липня 2016 было бы не плохо на странице модуля указать что за версия fast_comment_orderAwaro.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 6 липня 2016 она практически ничем не отличается, кроме как включением хотелки от Awaro На любителя и понимающего(знающего) что внутри order_info Потому что расписывать назначение всех поля заказа - нет желания. Условно ее можно назвать расширенной версией 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Схожі публікації Швидкі комментари до статусу замовлення Автор: chukcha, 3 липня 2016 комментарии к заказу комментарии к статусу (і ще %d) Теги: комментарии к заказу комментарии к статусу обработка заказа коментари до статусу обробка замовлення 0 коментарів 7 480 переглядів chukcha 3 липня 2016 Модуль Сортировка товаров в заказе по категориям с учетом остатков [Поддержка] Автор: legioner26, 27 грудня 2017 модуль заказы (і ще %d) Теги: модуль заказы сортировка отправка письма товары по категориям админка обработка заказа учет остатков учет склада opencart 18 відповідей 3 578 переглядів Minada 24 червня 2020 Статус заказа Автор: lav2001, 12 березня 2018 обработка заказа статус заказа (і ще %d) Теги: обработка заказа статус заказа оплата заказа работа без склада 1 відповідь 1 226 переглядів lav2001 13 березня 2018 Модуль отправки сообщений VipSMS.net Автор: gevguk, 8 жовтня 2014 отправка смс vipsms (і ще %d) Теги: отправка смс vipsms комментарии к заказу 0 відповідей 1 390 переглядів gevguk 8 жовтня 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Быстрые комментарии к заказу(статусу) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 а.. тогда это откуда там? userlog а я автоматом... старое что то что ли...? Да, это специально для просмотра логов работы админов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Можно... А точно нужно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) Ну там было в темутут бы тож не помешала2 раза точно куплюможет и трину короч всем понасоветую.. че тут цена вопроса 150р Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 Вы же знаете мой подход Кто-то купил - мод получил тычок Не купили - будет себе жить в своем мире. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 ну так и я слов на ветер не бросаю)#488968моя половина шага) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 (змінено) вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) для смс) ну вот пара пользователей которых переношу с 1.5. на 2ку тож хотят тот как и вы вот им хочется чтоб это было, а чем я убъю время переделывая старый я лучше куплю готовый тут. Пользователи ж разные бывают. а тут вот на всё есть - пользуйся и составляй какие угодно быстрые комментарии. Например один момент не берут трубку при отзвоне. админ тык *мы до вас по такому то номеру не смогли и т.д. и т.п.* разные бывают ситуации. Змінено 5 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... POMAH Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? смотрите тут https://opencartforum.com/files/file/1206-%D0%B1%D1%8B%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 липня 2016 AWARO версия имени Вас 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hippy Опубліковано: 6 липня 2016 Share Опубліковано: 6 липня 2016 было бы не плохо на странице модуля указать что за версия fast_comment_orderAwaro.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 6 липня 2016 она практически ничем не отличается, кроме как включением хотелки от Awaro На любителя и понимающего(знающего) что внутри order_info Потому что расписывать назначение всех поля заказа - нет желания. Условно ее можно назвать расширенной версией 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Схожі публікації Швидкі комментари до статусу замовлення Автор: chukcha, 3 липня 2016 комментарии к заказу комментарии к статусу (і ще %d) Теги: комментарии к заказу комментарии к статусу обработка заказа коментари до статусу обробка замовлення 0 коментарів 7 480 переглядів chukcha 3 липня 2016 Модуль Сортировка товаров в заказе по категориям с учетом остатков [Поддержка] Автор: legioner26, 27 грудня 2017 модуль заказы (і ще %d) Теги: модуль заказы сортировка отправка письма товары по категориям админка обработка заказа учет остатков учет склада opencart 18 відповідей 3 578 переглядів Minada 24 червня 2020 Статус заказа Автор: lav2001, 12 березня 2018 обработка заказа статус заказа (і ще %d) Теги: обработка заказа статус заказа оплата заказа работа без склада 1 відповідь 1 226 переглядів lav2001 13 березня 2018 Модуль отправки сообщений VipSMS.net Автор: gevguk, 8 жовтня 2014 отправка смс vipsms (і ще %d) Теги: отправка смс vipsms комментарии к заказу 0 відповідей 1 390 переглядів gevguk 8 жовтня 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Быстрые комментарии к заказу(статусу) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 {num} - номер заказа {sum} - сумма заказа {customer} - покупатель мало ж... а как же вот так? Имя, Отчество: {firstname} Адрес: {address_1} Фамилия: {lastname} Адрес (продолжение): {address_2} E-Mail: {email} Город: {city} Телефон: {telephone} Область: {zone} Факс: {fax} Страна доставки: {country} № заказа: {order_id} Почтовый индекс: {postcode} № счета: {invoice_no} Стоимость итого: {cena} и гибче коммент Можно... А точно нужно? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) Ну там было в темутут бы тож не помешала2 раза точно куплюможет и трину короч всем понасоветую.. че тут цена вопроса 150р Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 Вы же знаете мой подход Кто-то купил - мод получил тычок Не купили - будет себе жить в своем мире. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 ну так и я слов на ветер не бросаю)#488968моя половина шага) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 (змінено) вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) для смс) ну вот пара пользователей которых переношу с 1.5. на 2ку тож хотят тот как и вы вот им хочется чтоб это было, а чем я убъю время переделывая старый я лучше куплю готовый тут. Пользователи ж разные бывают. а тут вот на всё есть - пользуйся и составляй какие угодно быстрые комментарии. Например один момент не берут трубку при отзвоне. админ тык *мы до вас по такому то номеру не смогли и т.д. и т.п.* разные бывают ситуации. Змінено 5 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... POMAH Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? смотрите тут https://opencartforum.com/files/file/1206-%D0%B1%D1%8B%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 липня 2016 AWARO версия имени Вас 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hippy Опубліковано: 6 липня 2016 Share Опубліковано: 6 липня 2016 было бы не плохо на странице модуля указать что за версия fast_comment_orderAwaro.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 6 липня 2016 она практически ничем не отличается, кроме как включением хотелки от Awaro На любителя и понимающего(знающего) что внутри order_info Потому что расписывать назначение всех поля заказа - нет желания. Условно ее можно назвать расширенной версией 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Схожі публікації Швидкі комментари до статусу замовлення Автор: chukcha, 3 липня 2016 комментарии к заказу комментарии к статусу (і ще %d) Теги: комментарии к заказу комментарии к статусу обработка заказа коментари до статусу обробка замовлення 0 коментарів 7 480 переглядів chukcha 3 липня 2016 Модуль Сортировка товаров в заказе по категориям с учетом остатков [Поддержка] Автор: legioner26, 27 грудня 2017 модуль заказы (і ще %d) Теги: модуль заказы сортировка отправка письма товары по категориям админка обработка заказа учет остатков учет склада opencart 18 відповідей 3 578 переглядів Minada 24 червня 2020 Статус заказа Автор: lav2001, 12 березня 2018 обработка заказа статус заказа (і ще %d) Теги: обработка заказа статус заказа оплата заказа работа без склада 1 відповідь 1 226 переглядів lav2001 13 березня 2018 Модуль отправки сообщений VipSMS.net Автор: gevguk, 8 жовтня 2014 отправка смс vipsms (і ще %d) Теги: отправка смс vipsms комментарии к заказу 0 відповідей 1 390 переглядів gevguk 8 жовтня 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Быстрые комментарии к заказу(статусу) Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 (змінено) Ну там было в темутут бы тож не помешала2 раза точно куплюможет и трину короч всем понасоветую.. че тут цена вопроса 150р Змінено 4 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 липня 2016 Вы же знаете мой подход Кто-то купил - мод получил тычок Не купили - будет себе жить в своем мире. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 ну так и я слов на ветер не бросаю)#488968моя половина шага) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 (змінено) вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) для смс) ну вот пара пользователей которых переношу с 1.5. на 2ку тож хотят тот как и вы вот им хочется чтоб это было, а чем я убъю время переделывая старый я лучше куплю готовый тут. Пользователи ж разные бывают. а тут вот на всё есть - пользуйся и составляй какие угодно быстрые комментарии. Например один момент не берут трубку при отзвоне. админ тык *мы до вас по такому то номеру не смогли и т.д. и т.п.* разные бывают ситуации. Змінено 5 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... POMAH Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? смотрите тут https://opencartforum.com/files/file/1206-%D0%B1%D1%8B%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 липня 2016 AWARO версия имени Вас 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hippy Опубліковано: 6 липня 2016 Share Опубліковано: 6 липня 2016 было бы не плохо на странице модуля указать что за версия fast_comment_orderAwaro.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 6 липня 2016 она практически ничем не отличается, кроме как включением хотелки от Awaro На любителя и понимающего(знающего) что внутри order_info Потому что расписывать назначение всех поля заказа - нет желания. Условно ее можно назвать расширенной версией 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Схожі публікації Швидкі комментари до статусу замовлення Автор: chukcha, 3 липня 2016 комментарии к заказу комментарии к статусу (і ще %d) Теги: комментарии к заказу комментарии к статусу обработка заказа коментари до статусу обробка замовлення 0 коментарів 7 480 переглядів chukcha 3 липня 2016 Модуль Сортировка товаров в заказе по категориям с учетом остатков [Поддержка] Автор: legioner26, 27 грудня 2017 модуль заказы (і ще %d) Теги: модуль заказы сортировка отправка письма товары по категориям админка обработка заказа учет остатков учет склада opencart 18 відповідей 3 578 переглядів Minada 24 червня 2020 Статус заказа Автор: lav2001, 12 березня 2018 обработка заказа статус заказа (і ще %d) Теги: обработка заказа статус заказа оплата заказа работа без склада 1 відповідь 1 226 переглядів lav2001 13 березня 2018 Модуль отправки сообщений VipSMS.net Автор: gevguk, 8 жовтня 2014 отправка смс vipsms (і ще %d) Теги: отправка смс vipsms комментарии к заказу 0 відповідей 1 390 переглядів gevguk 8 жовтня 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Быстрые комментарии к заказу(статусу)
HyperLabTeam Опубліковано: 4 липня 2016 Share Опубліковано: 4 липня 2016 ну так и я слов на ветер не бросаю)#488968моя половина шага) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HyperLabTeam Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 (змінено) вот не понимаю, зачем в истории заказа полные данные покупателя?! для покупателя - так он сам знает и в заказе пишется адрес доставки.. для админа.. тоже пишется в заказе)))))))))))) AWARO, открой секрет для чего в истории заказа столько полей? вдруг мне тоже пригодится)))))))))))))))) для смс) ну вот пара пользователей которых переношу с 1.5. на 2ку тож хотят тот как и вы вот им хочется чтоб это было, а чем я убъю время переделывая старый я лучше куплю готовый тут. Пользователи ж разные бывают. а тут вот на всё есть - пользуйся и составляй какие угодно быстрые комментарии. Например один момент не берут трубку при отзвоне. админ тык *мы до вас по такому то номеру не смогли и т.д. и т.п.* разные бывают ситуации. Змінено 5 липня 2016 користувачем AWARO Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POMAH Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ketty83 Опубліковано: 5 липня 2016 Share Опубліковано: 5 липня 2016 А есть такой модуль для ветки ocStore 1.5. ? смотрите тут https://opencartforum.com/files/file/1206-%D0%B1%D1%8B%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 липня 2016 AWARO версия имени Вас 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hippy Опубліковано: 6 липня 2016 Share Опубліковано: 6 липня 2016 было бы не плохо на странице модуля указать что за версия fast_comment_orderAwaro.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 6 липня 2016 она практически ничем не отличается, кроме как включением хотелки от Awaro На любителя и понимающего(знающего) что внутри order_info Потому что расписывать назначение всех поля заказа - нет желания. Условно ее можно назвать расширенной версией 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Схожі публікації Швидкі комментари до статусу замовлення Автор: chukcha, 3 липня 2016 комментарии к заказу комментарии к статусу (і ще %d) Теги: комментарии к заказу комментарии к статусу обработка заказа коментари до статусу обробка замовлення 0 коментарів 7 480 переглядів chukcha 3 липня 2016 Модуль Сортировка товаров в заказе по категориям с учетом остатков [Поддержка] Автор: legioner26, 27 грудня 2017 модуль заказы (і ще %d) Теги: модуль заказы сортировка отправка письма товары по категориям админка обработка заказа учет остатков учет склада opencart 18 відповідей 3 578 переглядів Minada 24 червня 2020 Статус заказа Автор: lav2001, 12 березня 2018 обработка заказа статус заказа (і ще %d) Теги: обработка заказа статус заказа оплата заказа работа без склада 1 відповідь 1 226 переглядів lav2001 13 березня 2018 Модуль отправки сообщений VipSMS.net Автор: gevguk, 8 жовтня 2014 отправка смс vipsms (і ще %d) Теги: отправка смс vipsms комментарии к заказу 0 відповідей 1 390 переглядів gevguk 8 жовтня 2014 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
hippy Опубліковано: 6 липня 2016 Share Опубліковано: 6 липня 2016 было бы не плохо на странице модуля указать что за версия fast_comment_orderAwaro.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Share Опубліковано: 6 липня 2016 она практически ничем не отличается, кроме как включением хотелки от Awaro На любителя и понимающего(знающего) что внутри order_info Потому что расписывать назначение всех поля заказа - нет желания. Условно ее можно назвать расширенной версией 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2
Recommended Posts