GREH88 Опубліковано: 2 листопада 2016 Share Опубліковано: 2 листопада 2016 (змінено) Если не сложно, то сделайте. Змінено 2 листопада 2016 користувачем GREH88 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedka Опубліковано: 3 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2016 Если не сложно, то сделайте. Версия какая? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... GREH88 Опубліковано: 6 листопада 2016 Share Опубліковано: 6 листопада 2016 Версия Opencart 2.3.0.2. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Cornix Опубліковано: 8 листопада 2016 Share Опубліковано: 8 листопада 2016 Скажите пожалуйста, а как себя ведет модуль при неуспешной оплате? Большинство модулей делают переадресацию на страницу успешной оплаты, тот же ликпей, как ведет себя Ваш модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 8 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2016 Скажите пожалуйста, а как себя ведет модуль при неуспешной оплате? Большинство модулей делают переадресацию на страницу успешной оплаты, тот же ликпей, как ведет себя Ваш модуль? При не удачной оплате идет переадресация на страницу оформления заказа, что б можно было выбрать какой-то другой способ оплаты. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 11 листопада 2016 Share Опубліковано: 11 листопада 2016 яка комісія стягується з інтернет-магазину за використання даного методу оплати? і куди гроші зараховуються? на карточку приватбанку? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 яка комісія стягується з інтернет-магазину за використання даного методу оплати? і куди гроші зараховуються? на карточку приватбанку? Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта а в лігпей 2,7%, так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) а в лігпей 2,7%, так? LiqPay насколько я помню, 2,75% комиссия. Только ж смотрите, что для Юр.Лиц сейчас Вы мерчант не сможете получить... Если хотите использовать как Юр.Лицо, то только LiqPAy Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Спасибо за ответ. Вероятно, по хорошему, нужно прикручивать оба способа оплаты. Потому как есть все таки и часть покупателей с зарплатными/пенсионными картами и других банков. З.Ы. Немного офтоп - а еще есть покупатели, которые хотят сделать предоплату на карту в терминале Привата. Как реализовать? По идее, нужно как-то прикручивать СМС-шлюз для отправки покупателю реквизитов карты для пополнения через терминал. прикрутили смс-шлюз для автоматичного відправлення смс з реквізитами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 прикрутили смс-шлюз для автоматичного відправлення смс з реквізитами? Смс шлюз, к модулю оплаты никакого отношения не имеет. Там по другому нужно тогда делать, если хотите, что б часть только оплачивалась через терминал или еще как-то... Можно отдельно сделать, модуль, частичной оплаты, например так его назвать...При выборе его будет отправляться смс с реквизитами, или выводится реквизиты будут на странице оформления..."Но это уже совсем другая история" © 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Смс шлюз, к модулю оплаты никакого отношения не имеет. Там по другому нужно тогда делать, если хотите, что б часть только оплачивалась через терминал или еще как-то... Можно отдельно сделать, модуль, частичной оплаты, например так его назвать...При выборе его будет отправляться смс с реквизитами, или выводится реквизиты будут на странице оформления..."Но это уже совсем другая история" © в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? По ссылке есть пример кода для php, какой делает отправку смс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Dotrox Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Как я понял, речь идет про Приват24 для физ лиц, и Приват 24 для Бизнеса. Я знаю, что в Приват24 для бизнеса убрали возможность регистрации мерчанта (последний раз летом проверял, когда был доступ в Приват для Бизнеса), и отправляют всех на LiqPay. Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. не фоп, фізична особа, яка не платить податку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. Тобто якщо я не зареєстрований як ФОП, то я можу все таки скористатися Мерчантом Приват24 і вашим модулем.? Не прийде мені повідомлення від банку, де вказано що статус мого інтернет-магазину "Активирован без возмещения"? і що для активації потрібно направити документи, що ідентифікують мою компанію і її діяльність? Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. Так буде правильно? Тільки не ясно якою командою прописати суму загальну замовлення в грн, без доставки $client = new SoapClient('http://turbosms.in.ua/api/wsdl.html'); $auth = [ 'login' => 'Логін на SMS шлюз', 'password' => 'Пароль на SMS шлюз' ]; $sms = [ 'sender' => 'Rassilka', 'destination' => '+{telephone}', 'text' => $text ]; $result = $client->SendSMS($sms); $text = iconv('windows-1251', 'utf-8', 'Відправте суму xxx грн на карточку приватбанку: xxxx xxxx xxxx xxxx'); Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 2 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] OpenGram | Ваш магазин в Telegram Автор: kevdev, 16 травня 2023 telegram продажа товара (і ще %d) Теги: telegram продажа товара продаж bot оплата liqpay телеграм телеграм telegram 17 відповідей 1 649 переглядів kevdev 29 серпня Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 203 перегляди bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 0 коментарів 5 817 переглядів bogdan281989 24 січня 2023 [Підтримка] Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 17 відповідей 1 886 переглядів YaroslavHolovatiy 20 вересня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] Модуль оплаты Приват24 для OpenCart 2.x.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
GREH88 Опубліковано: 6 листопада 2016 Share Опубліковано: 6 листопада 2016 Версия Opencart 2.3.0.2. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cornix Опубліковано: 8 листопада 2016 Share Опубліковано: 8 листопада 2016 Скажите пожалуйста, а как себя ведет модуль при неуспешной оплате? Большинство модулей делают переадресацию на страницу успешной оплаты, тот же ликпей, как ведет себя Ваш модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedka Опубліковано: 8 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 8 листопада 2016 Скажите пожалуйста, а как себя ведет модуль при неуспешной оплате? Большинство модулей делают переадресацию на страницу успешной оплаты, тот же ликпей, как ведет себя Ваш модуль? При не удачной оплате идет переадресация на страницу оформления заказа, что б можно было выбрать какой-то другой способ оплаты. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 11 листопада 2016 Share Опубліковано: 11 листопада 2016 яка комісія стягується з інтернет-магазину за використання даного методу оплати? і куди гроші зараховуються? на карточку приватбанку? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 яка комісія стягується з інтернет-магазину за використання даного методу оплати? і куди гроші зараховуються? на карточку приватбанку? Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта а в лігпей 2,7%, так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) а в лігпей 2,7%, так? LiqPay насколько я помню, 2,75% комиссия. Только ж смотрите, что для Юр.Лиц сейчас Вы мерчант не сможете получить... Если хотите использовать как Юр.Лицо, то только LiqPAy Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Спасибо за ответ. Вероятно, по хорошему, нужно прикручивать оба способа оплаты. Потому как есть все таки и часть покупателей с зарплатными/пенсионными картами и других банков. З.Ы. Немного офтоп - а еще есть покупатели, которые хотят сделать предоплату на карту в терминале Привата. Как реализовать? По идее, нужно как-то прикручивать СМС-шлюз для отправки покупателю реквизитов карты для пополнения через терминал. прикрутили смс-шлюз для автоматичного відправлення смс з реквізитами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 прикрутили смс-шлюз для автоматичного відправлення смс з реквізитами? Смс шлюз, к модулю оплаты никакого отношения не имеет. Там по другому нужно тогда делать, если хотите, что б часть только оплачивалась через терминал или еще как-то... Можно отдельно сделать, модуль, частичной оплаты, например так его назвать...При выборе его будет отправляться смс с реквизитами, или выводится реквизиты будут на странице оформления..."Но это уже совсем другая история" © 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Смс шлюз, к модулю оплаты никакого отношения не имеет. Там по другому нужно тогда делать, если хотите, что б часть только оплачивалась через терминал или еще как-то... Можно отдельно сделать, модуль, частичной оплаты, например так его назвать...При выборе его будет отправляться смс с реквизитами, или выводится реквизиты будут на странице оформления..."Но это уже совсем другая история" © в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? По ссылке есть пример кода для php, какой делает отправку смс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Dotrox Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Как я понял, речь идет про Приват24 для физ лиц, и Приват 24 для Бизнеса. Я знаю, что в Приват24 для бизнеса убрали возможность регистрации мерчанта (последний раз летом проверял, когда был доступ в Приват для Бизнеса), и отправляют всех на LiqPay. Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. не фоп, фізична особа, яка не платить податку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. Тобто якщо я не зареєстрований як ФОП, то я можу все таки скористатися Мерчантом Приват24 і вашим модулем.? Не прийде мені повідомлення від банку, де вказано що статус мого інтернет-магазину "Активирован без возмещения"? і що для активації потрібно направити документи, що ідентифікують мою компанію і її діяльність? Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. Так буде правильно? Тільки не ясно якою командою прописати суму загальну замовлення в грн, без доставки $client = new SoapClient('http://turbosms.in.ua/api/wsdl.html'); $auth = [ 'login' => 'Логін на SMS шлюз', 'password' => 'Пароль на SMS шлюз' ]; $sms = [ 'sender' => 'Rassilka', 'destination' => '+{telephone}', 'text' => $text ]; $result = $client->SendSMS($sms); $text = iconv('windows-1251', 'utf-8', 'Відправте суму xxx грн на карточку приватбанку: xxxx xxxx xxxx xxxx'); Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 2 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] OpenGram | Ваш магазин в Telegram Автор: kevdev, 16 травня 2023 telegram продажа товара (і ще %d) Теги: telegram продажа товара продаж bot оплата liqpay телеграм телеграм telegram 17 відповідей 1 649 переглядів kevdev 29 серпня Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 203 перегляди bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 0 коментарів 5 817 переглядів bogdan281989 24 січня 2023 [Підтримка] Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 17 відповідей 1 886 переглядів YaroslavHolovatiy 20 вересня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] Модуль оплаты Приват24 для OpenCart 2.x.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 11 листопада 2016 Share Опубліковано: 11 листопада 2016 яка комісія стягується з інтернет-магазину за використання даного методу оплати? і куди гроші зараховуються? на карточку приватбанку? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 яка комісія стягується з інтернет-магазину за використання даного методу оплати? і куди гроші зараховуються? на карточку приватбанку? Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта а в лігпей 2,7%, так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) а в лігпей 2,7%, так? LiqPay насколько я помню, 2,75% комиссия. Только ж смотрите, что для Юр.Лиц сейчас Вы мерчант не сможете получить... Если хотите использовать как Юр.Лицо, то только LiqPAy Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Спасибо за ответ. Вероятно, по хорошему, нужно прикручивать оба способа оплаты. Потому как есть все таки и часть покупателей с зарплатными/пенсионными картами и других банков. З.Ы. Немного офтоп - а еще есть покупатели, которые хотят сделать предоплату на карту в терминале Привата. Как реализовать? По идее, нужно как-то прикручивать СМС-шлюз для отправки покупателю реквизитов карты для пополнения через терминал. прикрутили смс-шлюз для автоматичного відправлення смс з реквізитами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 прикрутили смс-шлюз для автоматичного відправлення смс з реквізитами? Смс шлюз, к модулю оплаты никакого отношения не имеет. Там по другому нужно тогда делать, если хотите, что б часть только оплачивалась через терминал или еще как-то... Можно отдельно сделать, модуль, частичной оплаты, например так его назвать...При выборе его будет отправляться смс с реквизитами, или выводится реквизиты будут на странице оформления..."Но это уже совсем другая история" © 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Смс шлюз, к модулю оплаты никакого отношения не имеет. Там по другому нужно тогда делать, если хотите, что б часть только оплачивалась через терминал или еще как-то... Можно отдельно сделать, модуль, частичной оплаты, например так его назвать...При выборе его будет отправляться смс с реквизитами, или выводится реквизиты будут на странице оформления..."Но это уже совсем другая история" © в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? По ссылке есть пример кода для php, какой делает отправку смс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Dotrox Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Как я понял, речь идет про Приват24 для физ лиц, и Приват 24 для Бизнеса. Я знаю, что в Приват24 для бизнеса убрали возможность регистрации мерчанта (последний раз летом проверял, когда был доступ в Приват для Бизнеса), и отправляют всех на LiqPay. Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. не фоп, фізична особа, яка не платить податку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. Тобто якщо я не зареєстрований як ФОП, то я можу все таки скористатися Мерчантом Приват24 і вашим модулем.? Не прийде мені повідомлення від банку, де вказано що статус мого інтернет-магазину "Активирован без возмещения"? і що для активації потрібно направити документи, що ідентифікують мою компанію і її діяльність? Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. Так буде правильно? Тільки не ясно якою командою прописати суму загальну замовлення в грн, без доставки $client = new SoapClient('http://turbosms.in.ua/api/wsdl.html'); $auth = [ 'login' => 'Логін на SMS шлюз', 'password' => 'Пароль на SMS шлюз' ]; $sms = [ 'sender' => 'Rassilka', 'destination' => '+{telephone}', 'text' => $text ]; $result = $client->SendSMS($sms); $text = iconv('windows-1251', 'utf-8', 'Відправте суму xxx грн на карточку приватбанку: xxxx xxxx xxxx xxxx'); Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 2 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] OpenGram | Ваш магазин в Telegram Автор: kevdev, 16 травня 2023 telegram продажа товара (і ще %d) Теги: telegram продажа товара продаж bot оплата liqpay телеграм телеграм telegram 17 відповідей 1 649 переглядів kevdev 29 серпня Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 203 перегляди bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 0 коментарів 5 817 переглядів bogdan281989 24 січня 2023 [Підтримка] Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 17 відповідей 1 886 переглядів YaroslavHolovatiy 20 вересня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] Модуль оплаты Приват24 для OpenCart 2.x.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта а в лігпей 2,7%, так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) а в лігпей 2,7%, так? LiqPay насколько я помню, 2,75% комиссия. Только ж смотрите, что для Юр.Лиц сейчас Вы мерчант не сможете получить... Если хотите использовать как Юр.Лицо, то только LiqPAy Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Спасибо за ответ. Вероятно, по хорошему, нужно прикручивать оба способа оплаты. Потому как есть все таки и часть покупателей с зарплатными/пенсионными картами и других банков. З.Ы. Немного офтоп - а еще есть покупатели, которые хотят сделать предоплату на карту в терминале Привата. Как реализовать? По идее, нужно как-то прикручивать СМС-шлюз для отправки покупателю реквизитов карты для пополнения через терминал. прикрутили смс-шлюз для автоматичного відправлення смс з реквізитами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 прикрутили смс-шлюз для автоматичного відправлення смс з реквізитами? Смс шлюз, к модулю оплаты никакого отношения не имеет. Там по другому нужно тогда делать, если хотите, что б часть только оплачивалась через терминал или еще как-то... Можно отдельно сделать, модуль, частичной оплаты, например так его назвать...При выборе его будет отправляться смс с реквизитами, или выводится реквизиты будут на странице оформления..."Но это уже совсем другая история" © 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Смс шлюз, к модулю оплаты никакого отношения не имеет. Там по другому нужно тогда делать, если хотите, что б часть только оплачивалась через терминал или еще как-то... Можно отдельно сделать, модуль, частичной оплаты, например так его назвать...При выборе его будет отправляться смс с реквизитами, или выводится реквизиты будут на странице оформления..."Но это уже совсем другая история" © в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? По ссылке есть пример кода для php, какой делает отправку смс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Dotrox Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Как я понял, речь идет про Приват24 для физ лиц, и Приват 24 для Бизнеса. Я знаю, что в Приват24 для бизнеса убрали возможность регистрации мерчанта (последний раз летом проверял, когда был доступ в Приват для Бизнеса), и отправляют всех на LiqPay. Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. не фоп, фізична особа, яка не платить податку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. Тобто якщо я не зареєстрований як ФОП, то я можу все таки скористатися Мерчантом Приват24 і вашим модулем.? Не прийде мені повідомлення від банку, де вказано що статус мого інтернет-магазину "Активирован без возмещения"? і що для активації потрібно направити документи, що ідентифікують мою компанію і її діяльність? Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. Так буде правильно? Тільки не ясно якою командою прописати суму загальну замовлення в грн, без доставки $client = new SoapClient('http://turbosms.in.ua/api/wsdl.html'); $auth = [ 'login' => 'Логін на SMS шлюз', 'password' => 'Пароль на SMS шлюз' ]; $sms = [ 'sender' => 'Rassilka', 'destination' => '+{telephone}', 'text' => $text ]; $result = $client->SendSMS($sms); $text = iconv('windows-1251', 'utf-8', 'Відправте суму xxx грн на карточку приватбанку: xxxx xxxx xxxx xxxx'); Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 2 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] OpenGram | Ваш магазин в Telegram Автор: kevdev, 16 травня 2023 telegram продажа товара (і ще %d) Теги: telegram продажа товара продаж bot оплата liqpay телеграм телеграм telegram 17 відповідей 1 649 переглядів kevdev 29 серпня Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 203 перегляди bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 0 коментарів 5 817 переглядів bogdan281989 24 січня 2023 [Підтримка] Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 17 відповідей 1 886 переглядів YaroslavHolovatiy 20 вересня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] Модуль оплаты Приват24 для OpenCart 2.x.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Спасибо за ответ. Вероятно, по хорошему, нужно прикручивать оба способа оплаты. Потому как есть все таки и часть покупателей с зарплатными/пенсионными картами и других банков. З.Ы. Немного офтоп - а еще есть покупатели, которые хотят сделать предоплату на карту в терминале Привата. Как реализовать? По идее, нужно как-то прикручивать СМС-шлюз для отправки покупателю реквизитов карты для пополнения через терминал. прикрутили смс-шлюз для автоматичного відправлення смс з реквізитами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 прикрутили смс-шлюз для автоматичного відправлення смс з реквізитами? Смс шлюз, к модулю оплаты никакого отношения не имеет. Там по другому нужно тогда делать, если хотите, что б часть только оплачивалась через терминал или еще как-то... Можно отдельно сделать, модуль, частичной оплаты, например так его назвать...При выборе его будет отправляться смс с реквизитами, или выводится реквизиты будут на странице оформления..."Но это уже совсем другая история" © 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Смс шлюз, к модулю оплаты никакого отношения не имеет. Там по другому нужно тогда делать, если хотите, что б часть только оплачивалась через терминал или еще как-то... Можно отдельно сделать, модуль, частичной оплаты, например так его назвать...При выборе его будет отправляться смс с реквизитами, или выводится реквизиты будут на странице оформления..."Но это уже совсем другая история" © в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? По ссылке есть пример кода для php, какой делает отправку смс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Dotrox Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Как я понял, речь идет про Приват24 для физ лиц, и Приват 24 для Бизнеса. Я знаю, что в Приват24 для бизнеса убрали возможность регистрации мерчанта (последний раз летом проверял, когда был доступ в Приват для Бизнеса), и отправляют всех на LiqPay. Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. не фоп, фізична особа, яка не платить податку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. Тобто якщо я не зареєстрований як ФОП, то я можу все таки скористатися Мерчантом Приват24 і вашим модулем.? Не прийде мені повідомлення від банку, де вказано що статус мого інтернет-магазину "Активирован без возмещения"? і що для активації потрібно направити документи, що ідентифікують мою компанію і її діяльність? Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. Так буде правильно? Тільки не ясно якою командою прописати суму загальну замовлення в грн, без доставки $client = new SoapClient('http://turbosms.in.ua/api/wsdl.html'); $auth = [ 'login' => 'Логін на SMS шлюз', 'password' => 'Пароль на SMS шлюз' ]; $sms = [ 'sender' => 'Rassilka', 'destination' => '+{telephone}', 'text' => $text ]; $result = $client->SendSMS($sms); $text = iconv('windows-1251', 'utf-8', 'Відправте суму xxx грн на карточку приватбанку: xxxx xxxx xxxx xxxx'); Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 2 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] OpenGram | Ваш магазин в Telegram Автор: kevdev, 16 травня 2023 telegram продажа товара (і ще %d) Теги: telegram продажа товара продаж bot оплата liqpay телеграм телеграм telegram 17 відповідей 1 649 переглядів kevdev 29 серпня Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 203 перегляди bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 0 коментарів 5 817 переглядів bogdan281989 24 січня 2023 [Підтримка] Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 17 відповідей 1 886 переглядів YaroslavHolovatiy 20 вересня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] Модуль оплаты Приват24 для OpenCart 2.x.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Смс шлюз, к модулю оплаты никакого отношения не имеет. Там по другому нужно тогда делать, если хотите, что б часть только оплачивалась через терминал или еще как-то... Можно отдельно сделать, модуль, частичной оплаты, например так его назвать...При выборе его будет отправляться смс с реквизитами, или выводится реквизиты будут на странице оформления..."Но это уже совсем другая история" © в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 в мене зараз стоїть стандартний метод платежу "Банківський переказ"...Я його назвав "Передоплата на картку приватбанка", але він не вміє відправляти автоматично ні смс , ні емейл з сумою для оплати і реквізитами...Відправляє лише емейл, в якому лише вказано що реквізити прийдуть на телефон або емейл-адресу....Мені потрібно такий метод оплати, що автоматично сле реквізити і суму замовлення Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? По ссылке есть пример кода для php, какой делает отправку смс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Dotrox Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Как я понял, речь идет про Приват24 для физ лиц, и Приват 24 для Бизнеса. Я знаю, что в Приват24 для бизнеса убрали возможность регистрации мерчанта (последний раз летом проверял, когда был доступ в Приват для Бизнеса), и отправляют всех на LiqPay. Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. не фоп, фізична особа, яка не платить податку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. Тобто якщо я не зареєстрований як ФОП, то я можу все таки скористатися Мерчантом Приват24 і вашим модулем.? Не прийде мені повідомлення від банку, де вказано що статус мого інтернет-магазину "Активирован без возмещения"? і що для активації потрібно направити документи, що ідентифікують мою компанію і її діяльність? Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. Так буде правильно? Тільки не ясно якою командою прописати суму загальну замовлення в грн, без доставки $client = new SoapClient('http://turbosms.in.ua/api/wsdl.html'); $auth = [ 'login' => 'Логін на SMS шлюз', 'password' => 'Пароль на SMS шлюз' ]; $sms = [ 'sender' => 'Rassilka', 'destination' => '+{telephone}', 'text' => $text ]; $result = $client->SendSMS($sms); $text = iconv('windows-1251', 'utf-8', 'Відправте суму xxx грн на карточку приватбанку: xxxx xxxx xxxx xxxx'); Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 2 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] OpenGram | Ваш магазин в Telegram Автор: kevdev, 16 травня 2023 telegram продажа товара (і ще %d) Теги: telegram продажа товара продаж bot оплата liqpay телеграм телеграм telegram 17 відповідей 1 649 переглядів kevdev 29 серпня Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 203 перегляди bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 0 коментарів 5 817 переглядів bogdan281989 24 січня 2023 [Підтримка] Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 17 відповідей 1 886 переглядів YaroslavHolovatiy 20 вересня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] Модуль оплаты Приват24 для OpenCart 2.x.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Можно модернизировать немного стандартный модуль оплаты "Банковский перевод" и привязать к нему отправку смс через какой-то сервис я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 я зареєстрований в TurboSms...Було б добре його привязати В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? По ссылке есть пример кода для php, какой делает отправку смс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Dotrox Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Как я понял, речь идет про Приват24 для физ лиц, и Приват 24 для Бизнеса. Я знаю, что в Приват24 для бизнеса убрали возможность регистрации мерчанта (последний раз летом проверял, когда был доступ в Приват для Бизнеса), и отправляют всех на LiqPay. Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. не фоп, фізична особа, яка не платить податку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. Тобто якщо я не зареєстрований як ФОП, то я можу все таки скористатися Мерчантом Приват24 і вашим модулем.? Не прийде мені повідомлення від банку, де вказано що статус мого інтернет-магазину "Активирован без возмещения"? і що для активації потрібно направити документи, що ідентифікують мою компанію і її діяльність? Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. Так буде правильно? Тільки не ясно якою командою прописати суму загальну замовлення в грн, без доставки $client = new SoapClient('http://turbosms.in.ua/api/wsdl.html'); $auth = [ 'login' => 'Логін на SMS шлюз', 'password' => 'Пароль на SMS шлюз' ]; $sms = [ 'sender' => 'Rassilka', 'destination' => '+{telephone}', 'text' => $text ]; $result = $client->SendSMS($sms); $text = iconv('windows-1251', 'utf-8', 'Відправте суму xxx грн на карточку приватбанку: xxxx xxxx xxxx xxxx'); Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 2 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] OpenGram | Ваш магазин в Telegram Автор: kevdev, 16 травня 2023 telegram продажа товара (і ще %d) Теги: telegram продажа товара продаж bot оплата liqpay телеграм телеграм telegram 17 відповідей 1 649 переглядів kevdev 29 серпня Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 203 перегляди bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 0 коментарів 5 817 переглядів bogdan281989 24 січня 2023 [Підтримка] Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 17 відповідей 1 886 переглядів YaroslavHolovatiy 20 вересня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] Модуль оплаты Приват24 для OpenCart 2.x.x Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Комиссия 1% от суммы заказа. Деньги зачисляются на карту, какую выбираете при регистрации мерчанта тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 тільки що переписувався з оператором...сказав що 2% комісії...і що фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. а не підскажите що це за строки, бо я поки що не сильний в цьому? По ссылке есть пример кода для php, какой делает отправку смс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Dotrox Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Как я понял, речь идет про Приват24 для физ лиц, и Приват 24 для Бизнеса. Я знаю, что в Приват24 для бизнеса убрали возможность регистрации мерчанта (последний раз летом проверял, когда был доступ в Приват для Бизнеса), и отправляют всех на LiqPay. Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. не фоп, фізична особа, яка не платить податку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. Тобто якщо я не зареєстрований як ФОП, то я можу все таки скористатися Мерчантом Приват24 і вашим модулем.? Не прийде мені повідомлення від банку, де вказано що статус мого інтернет-магазину "Активирован без возмещения"? і що для активації потрібно направити документи, що ідентифікують мою компанію і її діяльність? Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. Так буде правильно? Тільки не ясно якою командою прописати суму загальну замовлення в грн, без доставки $client = new SoapClient('http://turbosms.in.ua/api/wsdl.html'); $auth = [ 'login' => 'Логін на SMS шлюз', 'password' => 'Пароль на SMS шлюз' ]; $sms = [ 'sender' => 'Rassilka', 'destination' => '+{telephone}', 'text' => $text ]; $result = $client->SendSMS($sms); $text = iconv('windows-1251', 'utf-8', 'Відправте суму xxx грн на карточку приватбанку: xxxx xxxx xxxx xxxx'); Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 2 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] OpenGram | Ваш магазин в Telegram Автор: kevdev, 16 травня 2023 telegram продажа товара (і ще %d) Теги: telegram продажа товара продаж bot оплата liqpay телеграм телеграм telegram 17 відповідей 1 649 переглядів kevdev 29 серпня Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 203 перегляди bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 0 коментарів 5 817 переглядів bogdan281989 24 січня 2023 [Підтримка] Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 17 відповідей 1 886 переглядів YaroslavHolovatiy 20 вересня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] Модуль оплаты Приват24 для OpenCart 2.x.x
Dotrox Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 фізична особа не може скористатись ні способом оплати приват24, ні LiqPay Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. Как я понял, речь идет про Приват24 для физ лиц, и Приват 24 для Бизнеса. Я знаю, что в Приват24 для бизнеса убрали возможность регистрации мерчанта (последний раз летом проверял, когда был доступ в Приват для Бизнеса), и отправляют всех на LiqPay. Змінено 12 листопада 2016 користувачем Fedka Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. не фоп, фізична особа, яка не платить податку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. Тобто якщо я не зареєстрований як ФОП, то я можу все таки скористатися Мерчантом Приват24 і вашим модулем.? Не прийде мені повідомлення від банку, де вказано що статус мого інтернет-магазину "Активирован без возмещения"? і що для активації потрібно направити документи, що ідентифікують мою компанію і її діяльність? Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. Так буде правильно? Тільки не ясно якою командою прописати суму загальну замовлення в грн, без доставки $client = new SoapClient('http://turbosms.in.ua/api/wsdl.html'); $auth = [ 'login' => 'Логін на SMS шлюз', 'password' => 'Пароль на SMS шлюз' ]; $sms = [ 'sender' => 'Rassilka', 'destination' => '+{telephone}', 'text' => $text ]; $result = $client->SendSMS($sms); $text = iconv('windows-1251', 'utf-8', 'Відправте суму xxx грн на карточку приватбанку: xxxx xxxx xxxx xxxx'); Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 2 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] OpenGram | Ваш магазин в Telegram Автор: kevdev, 16 травня 2023 telegram продажа товара (і ще %d) Теги: telegram продажа товара продаж bot оплата liqpay телеграм телеграм telegram 17 відповідей 1 649 переглядів kevdev 29 серпня Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 203 перегляди bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 0 коментарів 5 817 переглядів bogdan281989 24 січня 2023 [Підтримка] Wayforpay API оплата для Opencart 2.3, 3.x Автор: bogdan281989, 24 січня 2023 wayforpay оплата 17 відповідей 1 886 переглядів YaroslavHolovatiy 20 вересня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 Речь идёт просто о физлице или же о ФОП? Я куче ФОПов покдючал Приват24 и никаких проблем не было. не фоп, фізична особа, яка не платить податку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedka Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 12 листопада 2016 На вчерашний день, мерчант физ.лицо спокойно могла зарегистрировать и работать с ним (подключал, как раз этот модуль на один магазин). На сегодняшний день точно знаю, что мерчант для физ лиц открыт, а для Юр.Лиц закрыли. LiqPAy знаю, что сейчас работает и для физ и юр лиц, но выплаты на карту делают только Юр.Лицам. мерчант физ.лицо - це ФОП? Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. Тобто якщо я не зареєстрований як ФОП, то я можу все таки скористатися Мерчантом Приват24 і вашим модулем.? Не прийде мені повідомлення від банку, де вказано що статус мого інтернет-магазину "Активирован без возмещения"? і що для активації потрібно направити документи, що ідентифікують мою компанію і її діяльність? Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. Так буде правильно? Тільки не ясно якою командою прописати суму загальну замовлення в грн, без доставки $client = new SoapClient('http://turbosms.in.ua/api/wsdl.html'); $auth = [ 'login' => 'Логін на SMS шлюз', 'password' => 'Пароль на SMS шлюз' ]; $sms = [ 'sender' => 'Rassilka', 'destination' => '+{telephone}', 'text' => $text ]; $result = $client->SendSMS($sms); $text = iconv('windows-1251', 'utf-8', 'Відправте суму xxx грн на карточку приватбанку: xxxx xxxx xxxx xxxx'); Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 2 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8
voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) Мерчант - это не обозначение физ лицо или юр лицо - это "название для широкой категории финансовых услуг, предназначенных для использования в бизнесе. Наиболее часто это название относится к службе, которая позволяет принимать платежи с использованием банковской пластиковой карты...." Раньше была возможность регистрировать мерчант в Приват24 и в Приват 24 для Бизнеса. Но сейчас пункт меню где можно было бы создать себе мерчант в Приват24 для Бизнеса, убрали (информация на лето 2016 года, насколько я знаю, ее так и не вернули, а всех посылают на LiqPay). Соответственно, пока, могу сказать что можно пользоваться мерчантом созданным в обычном Приват 24. Если будут какие-то изменения, я обязательно сообщу. Тобто якщо я не зареєстрований як ФОП, то я можу все таки скористатися Мерчантом Приват24 і вашим модулем.? Не прийде мені повідомлення від банку, де вказано що статус мого інтернет-магазину "Активирован без возмещения"? і що для активації потрібно направити документи, що ідентифікують мою компанію і її діяльність? Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 12 листопада 2016 Share Опубліковано: 12 листопада 2016 (змінено) В файле: catalog\controller\payment\bank_transfer.php в функции function confirm() { допишите строки, какие будут отправку делать смс сообщения и все. Так буде правильно? Тільки не ясно якою командою прописати суму загальну замовлення в грн, без доставки $client = new SoapClient('http://turbosms.in.ua/api/wsdl.html'); $auth = [ 'login' => 'Логін на SMS шлюз', 'password' => 'Пароль на SMS шлюз' ]; $sms = [ 'sender' => 'Rassilka', 'destination' => '+{telephone}', 'text' => $text ]; $result = $client->SendSMS($sms); $text = iconv('windows-1251', 'utf-8', 'Відправте суму xxx грн на карточку приватбанку: xxxx xxxx xxxx xxxx'); Змінено 12 листопада 2016 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts